• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
sagol canım

Iyi geceler .bugünkü menüm
Biberli yumurta(1)
1 dilim peynir
1.6 dilim tbe
4 5 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
4 ceviz

Ara öğün 11.30 sütlü nescafe

Öğlen yemeği 14.00
8 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tbe (yine kendim yaptim)

Ara öğün 16.30
Bir kaç dilim şeftali
Burda bir cıs yedim söylemeyim

Akşam yemeği
Yine öğlenin aynısı

Su 2.5 lt
Spor yok

Keşke diyeti bozmasaydım ama gözüm döndü resmen .ah bende durumlar bu .ne yapacam bu tatlı yeme isteğiyle ben.
afıyet olsun canım bende sabah gozu dınmus bır vazıyetteydım masada cıkolatalı bıskuvı var cocuklar aksam yıyıp koymuslar kahvaltıyı hazırlayana kadar elımle beynım savas verdı resmen bır baslasam 1 taneylede dura ayacgımı bıldıgım ıcın hemen kaldırdım paketı ortalıktan😂😂
Menü
Sabah (9:30)
4 YK nesfit 150ml süt

Öğle (13:00)
1 kepçe mercimek çorbası
5 YK dağ mantari közlenmiş

Akşam(20:00)
1/2 döner dürüm
1 bardak ayran

Su:3 lt 15000 adım ama süresi yok o yüzden 0 puan :D
afıyet olsun canım
Sabahtan okula gittik ordan annemlere, ordan kuzey beye paten denedik her bayanın yaptığı gibi gratise ,Watsons, rosmana girmeden olmaz dedik sonra şuydu buydu eve 22:00 de koşarak girdim sabah cikarkenn10 a kadar gezmem herhlade deyip çocuğun ilacını almammistim :(
baya yogun bır gun olmus canım
Sağol tatlım bebeğini de kokla özlemişim diş çıkarma falan okuyunca bir garip oldum :KK70:
😂😂evet her hallerı baska her yasları farklı bır tatlı oluyor ama bebeklık donemlerı hep ozlenıyor sagol canım

Menüm

10.00
Sade Türk kahvesi

11.00
İki lokma yumurta
Yarım su bardağı süt

18.00
Bir fincan şade Türk kahvesi

20.00
Beş kaşık kabak yemeği
Üç kaşık pilav ( ekmeğim bitmişti pilav yedim maalesef )

2 lt kadar su herkese afiyet olsun arkadaşlar
afıyet olsun canım

ay bayılırım bu sezercige :KK70:
korkmaz canım

amanın buralar karışmış :KK70: bir Zuhal ablanın dediği gibi ayarlardan diğeri ise pcden girince görünüp telden girince görünmüyor
çok iyi hiç 87 gibi değil
:KK70: beynim yandı
kolay gelsin canım
ooo süper süper
canım yapma bak ben bir türlü geriye dikiş tutmadim
tabanlarim sisene kadar gezdimse demek :KK43: ancak oturdum
evet @ekim2009 tatil ne oldu , oğlanın sınav aciklandimi hadi gel artık
@Pnrrr-20 ilk bebek abla şuan pınar ve bebiş tanışma asamasindalardir , huyunu suyunu çözecek ,uykusu düzene girecek ayy bak ben gene bebek fikrinden soğudum ama kokusu yeter
kesinlikle kanndegerlerine baktır ama bitkin hissedip kalkmadikca üstüne daha yorgun oluyor insan
aşk olsun yeseydin rakibim
ablan star :)
6 hafta bazende 5 hafta canım değişiyor ama bizim hiç notamiz olmadı zaten
yok canim almayim bu hafta seni bi yeniyimde kutlamak icin yerim artik :KK70: :KK70: :KK70:
Biberli yumurta(1)
1 dilim peynir
1.6 dilim tbe
4 5 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
4 ceviz

Öğlen yemeği 14.00
8 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt

Ara öğün 16.30
Bir kaç dilim şeftali

Akşam yemeği
Yine öğlenin aynısı

Su 2.5 lt
Spor yok

Keşke diyeti bozmasaydım ama gözüm döndü resmen .ah bende durumlar bu .ne yapacam bu tatlı yeme isteğiyle ben.
afiyet olsun:) tatli yeme istegi derken demekki cis dedigin tatliydi:))
Menü
4 YK nesfit 150ml süt

1 kepçe mercimek çorbası

1/2 döner dürüm
1 bardak ayran

Su:3 lt 15000 adım ama süresi yok o yüzden 0 puan :KK70:
ee ama olmazki sende pek bisey yememissin..aman diyim hastalanirsin bak sonra:))

Son bi 3500 liralık çeyizim kalmış beğendiğim ürünlerin ortalama bi fiyatını çıkardım kızlar ya bu çeyiz olayım başladığından beri harcamadığım para kalmadı hala 3500 lira çıkabiliyor şaşıyorum ki illa ki vardır unuttuğum bişey :KK70:
eksik hic bitmez canim..tam aldim bitti diyosun hoopp bi bakiyosun bisdy bozuldu kirildi felan

sagol canım

afıyet olsun canım bende sabah gozu dınmus bır vazıyetteydım masada cıkolatalı bıskuvı var cocuklar aksam yıyıp koymuslar kahvaltıyı hazırlayana kadar elımle beynım savas verdı resmen bır baslasam 1 taneylede dura ayacgımı bıldıgım ıcın hemen kaldırdım paketı ortalıktan😂😂
afıyet olsun canım
😂😂evet her hallerı baska her yasları farklı bır tatlı oluyor ama bebeklık donemlerı hep ozlenıyor sagol canım
Benim oğlan daha biberon içiyor canım dört yaşında maşallah ama bende seviyorum ona süt içirmeyi halen ben içiriyorum. Bebek seviyorum ben baya özlemişim valla içim kıpırdandı😂 Allah bağışlasın kuzucuğu 😍

sagol canım

afıyet olsun canım
En iyisini yapmissin canim.benim düşünceli eşim en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş birde bana 'ayy unuttum diyettesin dimi diyor'.

Afiyet olsun canım şekerli şeylere bende düşkünüm Ne yazık ki yiyip pişman oluyoruz en iyisi yemeyip mutlu olmak
Aynen bu durumda olmamın sebebi bu.yemege yada ekmeğe çok düşkün biri değilim.hatta uzun bir süre ekmek yemedigim olmistur

eksik hic bitmez canim..tam aldim bitti diyosun hoopp bi bakiyosun bisdy bozuldu kirildi felan
bitse bozuldu kırıldı demeyecem de daha ufak tefeklerden aklıma gelmeyenler bile vardır diye düşünüyorum bide uzun zamandır küçük küçük çeyiz yaptığım için acaba bu bende var mıydı diyorum yani elbette ki bi kayıt tutuyorum ama sanki eklemeyi unuttuğum şeyler varmış gibi o kayıtların içine öyle bir his var içimde o_O

Eksik bitmez canim.birdr mesela yemek takimi aliypruz kullanmadigimiz bir suru ayrintisi oluyor.hem herşeyim tam olsun deme bence sürekli yeni şeyler cikiyor .
Son bi 3500 liralık çeyizim kalmış beğendiğim ürünlerin ortalama bi fiyatını çıkardım kızlar ya bu çeyiz olayım başladığından beri harcamadığım para kalmadı hala 3500 lira çıkabiliyor şaşıyorum ki illa ki vardır unuttuğum bişey :KK70:

Eksik bitmez canim.birdr mesela yemek takimi aliypruz kullanmadigimiz bir suru ayrintisi oluyor.hem herşeyim tam olsun deme bence sürekli yeni şeyler cikiyor .
yaaa onun için çok geç işte canım büyük olan parçaların hepsi tamam küçük olan ıvır zıvırlar kaldı mufakta bide bikaç tekstil ürünü ile süpürge ütü sadece

yaaa onun için çok geç işte canım büyük olan parçaların hepsi tamam küçük olan ıvır zıvırlar kaldı mufakta bide bikaç tekstil ürünü ile süpürge ütü sadece
Gül e Gül e kullan canim.bisey kalmamış ki.ne güzel.hersey gönlünce olsun

Kahvalti 9.30

1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
5 dilim salatalik
Yarim kirmizi Paprika
1 yesil cay

Sicak Suya kuru kayisi koydum, suyu icip kayisilari yedim.

Ara 12.30
Sütlü kahve

Aksam 17.00
Salata
Yarim balik

Saat 22.00
Sade Türk kahvesi

30 dk leslie Power Walk = 105
14 bölgesel= 42
60 dk normal Tempo yürüyüs= 60
Toplam : 207 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Benim oğlan daha biberon içiyor canım dört yaşında maşallah ama bende seviyorum ona süt içirmeyi halen ben içiriyorum. Bebek seviyorum ben baya özlemişim valla içim kıpırdandı😂 Allah bağışlasın kuzucuğu 😍
Maşallah canım amın cumlemızın cocugunu..
Oglanı buyutmussun nasılsa bebek ozlemıde varmıs dusunuyormısın bırdaha hamıle kalmayı

Son bi 3500 liralık çeyizim kalmış beğendiğim ürünlerin ortalama bi fiyatını çıkardım kızlar ya bu çeyiz olayım başladığından beri harcamadığım para kalmadı hala 3500 lira çıkabiliyor şaşıyorum ki illa ki vardır unuttuğum bişey :D
gule gule ıyı gunlerde kullan canım eksıkler tamamlanor gıder ıns
En iyisini yapmissin canim.benim düşünceli eşim en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş birde bana 'ayy unuttum diyettesin dimi diyor'.
hep tuzak bunlarrr😂
Kahvalti 9.30

1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
5 dilim salatalik
Yarim kirmizi Paprika
1 yesil cay

Sicak Suya kuru kayisi koydum, suyu icip kayisilari yedim.

Ara 12.30
Sütlü kahve

Aksam 17.00
Salata
Yarim balik

Saat 22.00
Sade Türk kahvesi

30 dk leslie Power Walk = 105
14 bölgesel= 42
60 dk normal Tempo yürüyüs= 60
Toplam : 207 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afıyet olsum canım

36 .tur kac zaman dilimi abla?1 hafta mi oluyo
Bu liste takimlarin performans uygulamasi cnm
8 haftalik süreyi kapsiyor
Yuzdesi 0.30 un altinda olan takim ceza aliyor
1 kez nota 2.kez sari kart
2 sari karti olana listeleri yapma cezasi veriliyor 4 hafta boyunca
Dereceye girilirse kartlar siliniyor bu 8 haftalik dönemde
Sadece biz hic nota yada sari kart almadan nazar boncugumuzu korumusuz :)))

Valla sanmıyorum canım ben kendi imzamı görüyorum ama o_O

Teşekkür ederiz abla ben kendi imzamı görüyorum ama sende görüyor musun ?

Aynen Yasemin ya :D bi pro olduk :D görmemişlerin proluğu olmuş tutmuş profilini baştan yapmış :D

Şuan İstanbul'dan bi arkadaşı geldi abla onunla iş mevzularını konuşmuşlar işte eğer ki dedikleri gibi giderse Ağustos da iyi bir şey olmasını bekliyoruz eğer ki olursa da Eylül yada Ekim gibi nişan yapalım diye konuştuk bugün ya bekleme sebebi yani çekincesi kalkıp da benim ailem ne iş yapıyorsun dediğinde arkasını dolduracak bişey olmasını istemesi bugün biraz konuştuk bu konuları bize dua edin olursan Eylül-Ekim gibi nişan önümüzdeki yaza da düğün inşallah :dua::dua::dua::dua:
herseyin hayirlisi olsun ins hakkinizda
Bugun cok guzel eksi gördüm tuu tuu masallah 😂😂😂😂
Bu 3 günde biraz giderse cuma cok guzel olacak ins. 😍😍😍😍
sen bizi bu hizla gececeksin abla 🤣
Sabah 9. 1 tane pişi 🙄🙄🙄🙄
Domates salatalık
2 dilim Ezine
Zeytin

Öğle. 3. Sezar salata

AAkşam 6. Et sote
3 yk pilav
Cacık 1 kase
afiyet olsun
Emz.anne menüm

11.00
3 d peynir
1 d tam buğday ekmeği
Domates salatalık
3 halka sucuklu omlet
2 üçgen dilim karpuz

14.00
1 sb süt
1 çb leblebi

17.30
4 köfte
Köz patlıcan salatası
1 sb ayran
2 üçgen dilm karpuz

Su 2
Spor 30 dk yürüyüş
afiyet olsun
Dunku menum
10.00
Sade neskafe

15.30
6 kasık kısır
Domates
Salatalık
Sogan sogus
Bır kase cacık

17.00
Orta sekerlı turk kahvsesı
18.00
3 dılım karpuz
Aksam yok

Su ıkı lıtrr

Bugunku menum
13.00
1 tb ekmek
2 kk peynır
Domates
Yesıl sıvrı bıbet
Bes zeytın
Cay

19.30
1 kase tarhana corbası
2 dılım karpuz

Su ıkı lıtre
afiyet olsun
SABAH 12.00
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
1 dilim beyaz ekmek (tb bitmiş)

ÖĞLEN YOK

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.30
yarim tabak mantarlı tavuk sote
1 kase şehriye çorbası

Su 2.5 litre

Eşim geldi eve bir sürü paket cips almış, çikolata almış, kola almış yaş pasta almış. Poşetleri verdi al bunları sana aldım dedi :D çokkkkk cıssss
afiyet olsun.
Salı Menüm

13.00
Sogan, biber, yarim domates, 2 kş kiyma 2 yumurta, maydonozla kavurma
1 kk peynir

18.15
2 avuc içi kadar yagsiz tavada tavuk göğsü
Salata
1 kase yogurt
1 izgara kofte

Suyu olcemiyorum ama en az 2 lt oluyordur
İş yerinde pek icemiyorum eve gelince anca
afiyet olsun
Kızlar bu ara cok durgunum halim yok gercekten niye bilmiorum alıntıları yapiorum ama cvplamak icin kafami toparlayamiyorum niyeyse persembe gunu snrm tahlil vericem değerlerimde mi sıkıntı var acaba bilemedim menümu vereyim gecikmeden iyi hissettgm anda cvpliycam insAllah
Kahvaltı
1 bardak süt
2 dilim tbe
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir

Öğle
1 dilim pide
1 kk beyqz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim karpuz

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 bardak ayran
Bi kucuk kase karışık turşu (lahana-salatalık-havuç)

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Ne yemek yapmaya ne yerimden kalkmaya halim var dolapta kabak sebze var ama yapamadm evde durdukca mi halsiz oluyorum halsiz olduğum icin mi evden çıkmıyorum bilemeidm yarin teyzemin kizina gidicem degisiklik olsun dedim bklm diyette olduğumu biliyor ona gore az yemeye çalışcam k.b kizlar kac gündür cok katılım yapamıyorum biliyorum takım kurallatina aykırı her zmn muhabbete dahil olurdmbu ara enerjim yok gibi can sıkıntısı var birazda toparlarim insAllah bklm geçen hafta cumaya gore eksideydim bugün bu arada
afiyet olsun. Sağlığını ihmal etme tahlil yaptır😪
bende menumu simdiden yaziyimda bisey yemeyim..su an karsimda masanin ustunde cikolatali kek abur cubur var.elimi bile surmedim.
sabah 12:00
yumurtali menemen
3 zeytin
10-15 badem
kk peynir
salatalik.

aksam 18:30
ton balikli salata
su en az 2 lt
spor yok
afiyet olsun
36. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM

622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA
625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART
627. Etap => ETAP İKİNCİ => 1. SARI KART SİLİNDİ
628. Etap => %0.155 => 1. NOTA

5. TAKIM
624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA
625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART
627. Etap =>%0.066 => 1. NOTA
628. Etap => %0.205 => 2. NOTA => 2. SARI KART
629. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => SARI KARTLAR SİLİNDİ
630. Etap => %0.173 => 1. NOTA

6. TAKIM
625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA
627. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

8. TAKIM
622. Etap =>%0.234 => 1. NOTA
623. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
624. Etap =>-%0.422 => 1. NOTA
625~626. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
627. Etap =>%0.288 => 1. NOTA
628. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ

9. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

10.TAKIM
625~626. Etap => %0.242 => 1. NOTA
627. Etap =>%0.290 => 1. SARI KART

13. TAKIM
623. Etap => % 0.093 => 1. NOTA
624. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ

14. TAKIM
624. Etap =>%0.081 => 1. NOTA
627. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
628. Etap => %0.253 => 1. NOTA

Sonuç: 36. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9. takım 36. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
nazar değmesin
Benimki de zayıf sever canım zaten kendisi baya fit maşallah. Önceleri sorun yapıyordu şimdilerde ben seni böyle de seviyorum demeye başladı Buda beni sinirlendiriyor. Hani sen zayıflayamıyorsun kesinleşti artık kabul edelim der gibi geliyor ne dese batıyor bana.
gayette güzel zayıflıyorsun hedefe çok yok 💐💐
Biberli yumurta(1)
1 dilim peynir
1.6 dilim tbe
4 5 yeşil zeytin
2 kuru kayısı
4 ceviz

Öğlen yemeği 14.00
8 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt

Ara öğün 16.30
Bir kaç dilim şeftali

Akşam yemeği
Yine öğlenin aynısı

Su 2.5 lt
Spor yok

afiyet olsun
Menü
4 YK nesfit 150ml süt

1 kepçe mercimek çorbası

1/2 döner dürüm
1 bardak ayran

Su:3 lt 15000 adım ama süresi yok o yüzden 0 puan :D
afiyet olsun.
afıyet olsun canım
ay ne guzel maşallah
afıyet olsun balkonda cay keyfı guzel olur sıgarayı hıc dusunme bıle canım

afıyet olsun canım
cok guzel canım masallah
afıyet olsun canım
eksı candırrr
anne evınden aabıt donmek guzel hedef ını tutturursun ıns

cumaya telafı edersın canım
tok karna tabıkı bu kılo normal eksıdesındır kesın
masallah canım nesen daım olsun
masallah cokguzel
tebrıkler canım
tevrıkler canım
gecmıs olsun canım
afıyet olsun canım

afıyet olsyn canım
adıyet olsun canım
afıyet olsun rakıbem
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
ooo benım yerımede bır dılım yeseydın canım😂😂😂

Afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok ıyı gorunuyorsun canım kılo verdıkce daha cok mutlu olup sevıneceksın

hakkında hayırlısı canım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
allah kurtarmıs abla bastan olması en ıyısı ıns en kısa zamanda hayırlısından bırı cıkar karsısına oglununda kızınında
masalllah hedefe konsantre yola devam dıyorsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım bu esler bızım ıyılıgımızı mı kotulugumuzumu ıstıyor acaba ben cozemedım😂😂
sagol canım
ablacım dun telı elıme aldım okuyup alıntı yaparken kucuk kızım uyandı su aralar pek keyfı yok mız mız bır halde gunduzlerı zaten hıc bakamıyorum tele hıc durmuyor aksamda uyandı ateslıydı ılac ıcır uyut derken mutfagı toparladım o uyurken tekrardan uyandı sabahcıydık zaten saat bası uyandık o yuzden menumu dun yazamadım. Su andada farklı bır durumumuz yok gene uyumuyor sımdı ayagımda hafıften sallıyorum sanırım hem dıs sıkıntımız var hemde popomuzda pısık var bıraz, sureklı kucak ıstıyor anlayacagın ama burda aktıf olup yazısmak banada ıyı gelıyor uc dort haftada alıstım sıze elıme telı alınca ılk buray bı bakıyırum kımler neler yemıs kım napmıs dıye😂😂
afıyet olsun canım
benım ıstah neden kapanmıyor acaba hala gozum abur cuburda pofff sımdı bu saatte canım bıseyler yemek ıstıyor
afıyet olsun canım yaz mevsımı sana yaramadı bence havalar senı yoruyor heralde gıt tahlıl ver bakalım ne cıkacak sonuclar

afoyet olsum canım
👏👏👏👏👏👏
inşallah tşk ederim
Menüm

10.00
Sade Türk kahvesi

11.00
İki lokma yumurta
Yarım su bardağı süt

18.00
Bir fincan şade Türk kahvesi

20.00
Beş kaşık kabak yemeği
Üç kaşık pilav ( ekmeğim bitmişti pilav yedim maalesef )

2 lt kadar su herkese afiyet olsun arkadaşlar
afiyet olsun
Son bi 3500 liralık çeyizim kalmış beğendiğim ürünlerin ortalama bi fiyatını çıkardım kızlar ya bu çeyiz olayım başladığından beri harcamadığım para kalmadı hala 3500 lira çıkabiliyor şaşıyorum ki illa ki vardır unuttuğum bişey :D
ceyiz işi bitmez, eve girince bile bi eksik çıkar hep
kendisimi biberon istiyor?

Back
X