• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada benim ust komsumu gecenlerde gordum ip gibi kalmis kadin Ayy dedim incecik olmussunuz guatr fazla calisiyor dedi sanirim az calisinca kilo verdirmiyor cok calisinca da aldirmiyor bu meret
aynini ben de yasadim iste, arkadasa dedim incecik olmussun diye, 2. oglu 10 aylikti, guatira baktirdi nerdeyse 0 cikti, ilac dozu yüksek gelmis oglan emmeyi azaltinca, ilaci tekrar ayarladilar.

Bu arada benim ust komsumu gecenlerde gordum ip gibi kalmis kadin Ayy dedim incecik olmussunuz guatr fazla calisiyor dedi sanirim az calisinca kilo verdirmiyor cok calisinca da aldirmiyor bu meret
bende tam bi az calisma sorunu yok da, 5 sene icinde az calisabilir sorunu var:) ve cok calismiyor yani, calissa hayatta aldigim 6-7 kiloyu alamazdim, mesela kilo vermemek icin cok yadim eylul aralik arasi ama yine de arada 1 kilo falan verdim, sonra gittim daha da cok yedim faln:) Ama anahtar kelime tatli yemememdi.

ayy demi gülüm kv de her sabah benim oğlana fırından taze pide, tandır ekmeği aldırıp taze tereyağlarını sürüp yediler benimkiler ben arada minnacık ekmek yağ yedim tuttum valla kendimi :))eşim 2 kilo kadar almış 1 ekmekden fazla yiyordu her sabah :))))
ayy sen nasil dayandin taze ekmege mis miss:)
yuzun mu dolgun?
yok.benimse yuzumden hzmen gidiyo.bende ozeniyorum zayif olupta yuzu dolgun olanlara.
Senin de agzin bal yisin ne guzel dilekler bunlar ehuhehe :KK200:
❤❤
Kilo bildirimim
Geçen hafta 89.6
Bugün 88.7
Fark -900gr
Yüzde 1

Sonucu hiç beğenmedim 😟
nerdeyse 1 kilo gitmis.niye uzuluyonki
Günaydın arkadaşlar
Gecen hafta : 62.6
Bu hafta : 62.4
Fark : -200
Yüzde : 0.31

En kötü haftam
eksi eksidir:)
ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))
insallah olcak abla.sen basarabilirsin guveniyorum sana:)
21.6.2019 = 66 kg
26.7.2019 = 62.4 kg

Bana göre çok az gitmiş bi ayda
haftada 1 kilo gitmis oldu.yavas giden kilolar kalicidir.almazsin geri.
Geçen h. 69.1
Bu hafta 67.3
Fark: 1.8
Yüzde 2,60
Çok mu hesapladım anlamadım
tebrikler canim cok iyi

111 kilodan geçen ekim 79-80 arasına 4 yıl da indim bir de geri şiştim biraz uzun sürücek zannımca troid bezi olmayınca :) yine de kararlıyım zihnim de canlanan o ince dimdik konuşma yapan ekimi isitiyorummmmmmm :rolleyes: :rolleyes:
30 kilo veren biri 30 daha vereblir neden olmasın
21.6.2019 = 66 kg
26.7.2019 = 62.4 kg

Bana göre çok az gitmiş bi ayda
Kilona göre gayet iyi bnce
Geçen h. 69.1
Bu hafta 67.3
Fark: 1.8
Yüzde 2,60
Çok mu hesapladım anlamadım
Süperr tebrkler canm
Kilo bildirimim