- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #309.821
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 81.6
Bu hafta: 80.6
Fark: -1
Yüzde: %1.23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canim oldu galba simdiResmine tıkladıktan sonra "Hesap detayları" çıkar canım, orada da "özel başlık" kısmı var...ne istiyorsan oraya yaz, kaydet
halettim :)yok gorunmuyo canim
Tebrikler canım.Kilo bildirimim
Tebrikler TuğçecimGeçen hafta 87 400
Bu hafta 85.900
Fark 1.500
Ozaman bu detoksun sonunda tartinin dayanılmaz cazibesine kapılmamak her babayiğitin harcı değil
![]()
Tebrikler canımGecen cuma. 74.5
Bu cuma. 73.5
Fark - 1
Yuzde. 1.34
tebriklerGecen cuma. 74.5
Bu cuma. 73.5
Fark - 1
Yuzde. 1.34
Yine de son kilolara yakinsin canim vucut patir patir vermeyebilir, bu noktada istikrar önemli oluyor sabredersen guzel gider durmak yok diyete devamtşk ederim inşallah
1.60 fazla bi boyum yok
yok doğru. Cok iyi tebrikler![]()
Bu arada benim ust komsumu gecenlerde gordum ip gibi kalmis kadin Ayy dedim incecik olmussunuz guatr fazla calisiyor dedi sanirim az calisinca kilo verdirmiyor cok calisinca da aldirmiyor bu merettebrikler
tebrikler"!Cuma 72.3
Bugün 70.8
Fark 1.5 (%2.08)
aynini ben de yasadim iste, arkadasa dedim incecik olmussun diye, 2. oglu 10 aylikti, guatira baktirdi nerdeyse 0 cikti, ilac dozu yüksek gelmis oglan emmeyi azaltinca, ilaci tekrar ayarladilar.Bu arada benim ust komsumu gecenlerde gordum ip gibi kalmis kadin Ayy dedim incecik olmussunuz guatr fazla calisiyor dedi sanirim az calisinca kilo verdirmiyor cok calisinca da aldirmiyor bu meret
bende tam bi az calisma sorunu yok da, 5 sene icinde az calisabilir sorunu var:) ve cok calismiyor yani, calissa hayatta aldigim 6-7 kiloyu alamazdim, mesela kilo vermemek icin cok yadim eylul aralik arasi ama yine de arada 1 kilo falan verdim, sonra gittim daha da cok yedim faln:) Ama anahtar kelime tatli yemememdi.Bu arada benim ust komsumu gecenlerde gordum ip gibi kalmis kadin Ayy dedim incecik olmussunuz guatr fazla calisiyor dedi sanirim az calisinca kilo verdirmiyor cok calisinca da aldirmiyor bu meret
ayy sen nasil dayandin taze ekmege mis miss:)ayy demi gülüm kv de her sabah benim oğlana fırından taze pide, tandır ekmeği aldırıp taze tereyağlarını sürüp yediler benimkiler ben arada minnacık ekmek yağ yedim tuttum valla kendimi :))eşim 2 kilo kadar almış 1 ekmekden fazla yiyordu her sabah :))))
yok.benimse yuzumden hzmen gidiyo.bende ozeniyorum zayif olupta yuzu dolgun olanlara.yuzun mu dolgun?
❤❤Senin de agzin bal yisin ne guzel dilekler bunlar ehuhehe![]()
nerdeyse 1 kilo gitmis.niye uzuluyonkiKilo bildirimim
Geçen hafta 89.6
Bugün 88.7
Fark -900gr
Yüzde 1
Sonucu hiç beğenmedim![]()
eksi eksidir:)Günaydın arkadaşlar
Gecen hafta : 62.6
Bu hafta : 62.4
Fark : -200
Yüzde : 0.31
En kötü haftam
insallah olcak abla.sen basarabilirsin guveniyorum sana:)ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))
haftada 1 kilo gitmis oldu.yavas giden kilolar kalicidir.almazsin geri.21.6.2019 = 66 kg
26.7.2019 = 62.4 kg
Bana göre çok az gitmiş bi ayda
tebrikler canim cok iyiGeçen h. 69.1
Bu hafta 67.3
Fark: 1.8
Yüzde 2,60
Çok mu hesapladım anlamadım
30 kilo veren biri 30 daha vereblir neden olmasın111 kilodan geçen ekim 79-80 arasına 4 yıl da indim bir de geri şiştim biraz uzun sürücek zannımca troid bezi olmayınca :) yine de kararlıyım zihnim de canlanan o ince dimdik konuşma yapan ekimi isitiyorummmmmmm![]()
![]()
Kilona göre gayet iyi bnce21.6.2019 = 66 kg
26.7.2019 = 62.4 kg
Bana göre çok az gitmiş bi ayda
Süperr tebrkler canmGeçen h. 69.1
Bu hafta 67.3
Fark: 1.8
Yüzde 2,60
Çok mu hesapladım anlamadım
7lere az kalmış tebrkler canmKilo bildirimim