Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum başka bir şarj aleti ile denedin mi
Denemediğim yöntem kalmadı canım, telefon kaynaklı bence, bir kaç defa oldu aynı problemi yaşıyorum, dün akşamdan önce şarjı bitti, bir saat öncesine kadar şarj almadı, şimdi şarj etmeye başladı... hazır Garanti devam ediyorken göndereyim diye düşünüyorum.

Evladının yuvasının huzurunu düşünmeyen anne baba da ne biliiim

Alt sinirda olmadigi sürece bence sorun yok canim

Valla yalan soylemeyim benimkide karisacak diye senin alıntıyı geri sildim

Aynen ablam uykusuzluktandir

Hoageldun ablamm
Supersin valla tebrikler
Aynen öyle anası üst sınırda da ne faydasını görüyor kilonun benim kızlarsaglikli zayif ve zarif olsunlar inşallah..
Balim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın kalbinden geçen bütün dileklerini getirsin inşallah (hayırlı olanları tabikiside)

Ne oldu kuzum eşinle ilgili durum
Niye moralin bozuk
Uyma sen şeytana sakın
Canım 2 haftayı geçti annesinin yanındaydı, geldi ama 1 haftalığına gelmiş, gidecekmiş, 3 hafta daha kalacakmış....

Sinirlenmeyeyim mi?

Aman bee bir bırakmıyorlar adam evinin başına geçsin ayıptır ya
Madem bu kadar meraklıymış niye evlendirmiş
Birlikte otursalarmış
Hem kimsenin başı da yanmamış olurdu

Canım 2 haftayı geçti annesinin yanındaydı, geldi ama 1 haftalığına gelmiş, gidecekmiş, 3 hafta daha kalacakmış....

Sinirlenmeyeyim mi?
Sinirlenmekte haklısın
Ama belli etme sakın
Sen de kızlarla bebekle güzel vakit geçir.
Bir erkek evlat annesiyle bu kadar niye oturr ki

Evet canım garantisi varsa göndermen en iyisi

Sinirlenmekte haklısın
Ama belli etme sakın
Sen de kızlarla bebekle güzel vakit geçir.
Bir erkek evlat annesiyle bu kadar niye oturr ki
1 haftalığına gelecekse hiç gelmeseydi, ne bu böyle...

Kızlarla bebekle zaten çok güzel vakit geçiriyoruz, ama çocuklar babayı da istiyorlar...

Ben zaten çocuklar için evliliğimi devam ettiriyorken, bu adamın her tatili annesinin yanında geçirmesine tahammül edemiyorum.

KV gözyaşlarını çok iyi kullanıyor canım, duygu sömürüsünde üstüne yok yani... Eşimde annesinin göz yaşından çok etkileniyor, tabi birde tek çocuğu olduğu için kıramıyor..

tşk ederim
cumaya bi 1,5 olur herlade maşallah
insAllah cnm
sağlığı yerindryse ayina gore geridr demediyse sknt Yok bence kilolu olmasina gerek yok geçmiş olsun kuzucuga
masAllah abla guzel gitmiş
insAllah cnm
cok guzel cnm
cumqya hallederdn cnm insAllah cok degil

Cumaya eksiye gecersn cnm insAllah sen bioda yanlis yazıyor sanki güncel cuma kilona74.5 yazıyor yanlis mi yazdn
[/QUOTE]
Aaa o oncekı hafta gunvelı degıstırmemışım bu cuma ondndır canım

Aaa o oncekı hafta gunvelı degıstırmemışım bu cuma ondndır canım
[/QUOTE]
Ya alıntıda bır hata yaptım neler oluyor anlmadım vallla duzen bozuldu kızlar kusura bakmayın

Sinirlenmeyeyim mi?
bosver canım sakın kal ıns uyma seytana hadı senı dusunmuyor kv torunlarınıda dusunmuyor demekkı baba ozlemı cekıyorlar o cocujlar amann zor halden anlamayan ınsnlarla ugrasmak

tşk ederim
cumaya bi 1,5 olur herlade maşallah
[/QUOTE]
Bakalım ya, bu hafta hedefim günde 200-300 gram arası vermek . Ama bilmiyorum nerdeyse 3.5 kilo gitti 9 günde, o sebeple yavaşlayadabilir

Ya hepbirlikte muşambalarla oturduk, eşim de motor yapmurluğu getirmiş bana söylemiyo bile, x men gibi oturdu yanıma, ben üstümde aptal bi yağmurluk kalakaldım. Ay oyunculara acıdım cok, kızların üstü askılıydı yani kesin hasta oldu oyuncular kesin
Uçuğu kendi haline bıraktım sdce kuru tutuyorum, üzerinde de ben var çünkü çok elleşirsem çok acılı oluyo.

Cuma 70.8
Bugün 71.0
Fark +200
telafi edersin
Madem oğlunu yanına istiyor kendisi gelsin, yavrularada günah değilmi.
Sen şeytana uyma inşallah her ikisininde aklı başına gelir. Her tatilde böyleyse normal değil artık

Tesekkur ederim canimm
Cuma 70.8
Bugün 71.0
Fark +200
Bence senin icin gayet iyi nirancim
Tünaydınnnnnn

İyi mutlu çok güzel haftalaaaaar

Hosgeldin canimm
Bunlarda bizden olsun o zaman

Eki Görüntüle 2293546

Dogum gunun kutlu olsun
gelecegin mutlulukla dolsun insallah hilalcim
Yaa tesekkur ederim ablacimm
hoşbulduk tatlım ben de özledimm
Daha kaybolma bi yeree
Cuma. 73.5
Pazartesi. 73.5
Sabıtım hanımcıklar cumaya eksı gelır gelecek
Cumaya eksiye gecersin canim
doğumgünün kutlu olsun kuzumm
Sagol balimmm
Dün telefonumun şarjı bitti, telefon bir türlü şarj almadı, sanırım garantiye göndermem gerekecek... Uzun sürecek olabilir, belkide izne ayrılmam gerekir @mefkurem
Baska yerden girme imkanin yokmu canim
tebrıkler ablacım

dogum gunun kutlu olsun canım nice senelere tebrikler eksin ıcın

Cumaya fazlasıyla eksı olursun canım sen ıns
Sagol kuzumm
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum
İyi ki doğdun
Sagol ececimmm
Bosver desekte ne fayda senin canın yandiktan sonra
Aynen oyle dilegimm
sagol kuzum insss
En güzel günler en güzel haftalar bizlerin olsun inşallah
Sağlıkla bol bol eksiler gördüğümüz bir hafta olsun
Hosgeldin balimm

ters bişeler olmadığı sürece hep buralardayım tatlım
iyi geliyorsunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…