- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.561
insAllah cnmtşk ederim
cumaya bi 1,5 olur herlade maşallah
Eşim burda olacak olsa onun telefonundan girip bildirimleri yaparım ama gideceği için başka şansım yok canımBaska yerden girme imkanin yokmu canim
Kendisinin yüzünü görmeye tahammülüm yok canım, tam bir cehennem zebanisi...Madem oğlunu yanına istiyor kendisi gelsin, yavrularada günah değilmi.
Sen şeytana uyma inşallah her ikisininde aklı başına gelir. Her tatilde böyleyse normal değil artık
Geçmiş olsun hayırlı gelinKvdeme 8 implant vidası takıldı onlarda akşamlıcaz yemek yapıyorm görümcemde bişeyler yapıcak spor gene yalan oldu
Birtek tarçın var ofisteOuuvv çok geçmiş olsun canım
Zencefil tarçın ve karanfil li çay yap iç iyi gelir enfeksiyonlara
Balım ezandan güneş vaktine kadar kilabiliyorsun ezan imsakdan 1 saat sonra felan okunuyor..kızlar ben size bişe soracağım
bu konudaki cahilliğimi hoş görün bu yaşımda bunu bilmemem çok ayıp ama işte ancak aklım başıma geldi diyeyim
psikolog falan istemiyorum kendimi biliyorum, şu an yaşadığım şey konuşarak ya da ilaç kullanılarak çözülecek bişe değil
ruhumu rahatlatmam için daha manevi birşeye ihtiyacım var, aslında ne zamandır niyetleniyordum ama bi türlü başlayamamıştım ama artık daha fazla uzak kalmak istemiyorum, namaza başlamak istiyorum ama sabah namazını ne zaman kılmak gerekiyor bilmiyorum
internette çeşit çeşit bilgiler var ama beni tatmin etmedi
kızlar, şimdi imsak burada 03.54te güneşte 05.37de ben 03.54ten 05.37ye kadar namazımı kılabiliyor muyum yoksa 03.54te kılmış olmam mı gerekiyor
amin tatlım, inşallah bu sefer beceririm hep niyet edip hep vazgeçtimBalım ezandan güneş vaktine kadar kilabiliyorsun ezan imsakdan 1 saat sonra felan okunuyor..
İmsaktwn sonra kilmaninda sakıncası yok lakin benim bildiğim sabah namazini geç kılınmasını tavsiye ediyor bizim mezhebimiz yani ezandan sonra
Bu arada Rabbim daim etsin namazında inşallah emin ol ilacın secde Rabbime 5 vakit dua naz niyaz edince yani yaradana içini dokunce şifani bulucaksindir canım benim
Oyy kuzum yaaa❤❤ters bişeler olmadığı sürece hep buralardayım tatlım
iyi geliyorsunuz bana
Anladım canımEşim burda olacak olsa onun telefonundan girip bildirimleri yaparım ama gideceği için başka şansım yok canım
Balım imsaktqn güneşe kadar vaktin varamin tatlım, inşallah bu sefer beceririm hep niyet edip hep vazgeçtim
peki ezandan sonra kaça kadar kılabilirim onun da belli bi vakti varmış sanırım ama hiç anlamadım nette yazanlardan
@AsyaaAyazz @GunesinKizi35 @eceboce nasıl gidiyor kızlarrr? Beni hatırlayabildinizmi@Ucmelekannesi canım nasılsın, yavruların nasılll?
Pnrrr-12 canımmmm mm doğum yaptın sanıyorum değil işini? Nasıl oldu doğumun? İnş sağlıkla kolaylıkla tamamlanmıştır... Bebişimiz nasıllll????
Insallah canim kendi annem 3 gun kalir gider zaten soguk nevale
Her aksam yatmadan once 11 12 gibi bizim otoparka iniyoruz kaynanamla yarim saat bi saat tur atiyoruz bacaklarimin ic kismi agriyor belimdede agri var insallah aciliyorumdur yarin tekrar bakarda icim rahatlar en azindan.midem dahada kotu bebegide kasiklarimda hissediyrm keske yarin yatis versede dogursam diyorum gonlumden bakalim ne olacak haber ederim yarin oglene insallah
Normal canim
Ne durumdasin peki varmi bi sıkıntı
O pogaca olmamis canim
Valla yemeyince siser diye diye her yerimiz sisiyor
Evet tatli oluyorlar ama kudurmaya baslayinca yavas yavas krizler geliuor
Ben hic sevmiyorum misafir
Afiyet olsun canim
Bencede
Ac kalmissin gunduz ya
Artik bi topla canim saldin bu ara
2 gundur olmamis canim
Psikolojik tamamen canim
Nasilsin ablam hosgeldinn
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canimmmm
Kiz ne kadar almissin oyleee hemen topla kendini basliyoruz
Bende degisen bisi yok valla canim ayni devam
Afiyet olsun ablam
2 gundur gece disardasin bence ondan kaynakli tatlim
Gunaydin tatlim
tugce dikkat et bu ara
Yaaa nerdesin senn ozlettin kendini hosgeldin balimm
Anladim tatlim
Afiyet olsun canim
Cumaya toparla tatlim dikkat et lutfeb
Cumaya kesin eksi gelir
Vuuu dikkat et ponim
Supperrsinnn dilegimm
Canim sikkin degil ama cok yorgunum canim
Ins gecersin canim
Afiyet olsun canim ama klasik yazmak yerine tam yazsan daha iyi
Biraz dikkatle verilebikir canim
Tebrikler tatlim
Cumaya dikkat edersen toparlarsib
sağolasın canım, Allah razı olsunBalım imsaktqn güneşe kadar vaktin var
Yani 3.54den 5.37 kadar kilibilirsin demek
sabah Namaz i günes dogmadan Kilinmali, günes dogduktan Sonra kilinirsa Kazaya kalir. Allah istegini nasip etsin insallahkızlar ben size bişe soracağım
bu konudaki cahilliğimi hoş görün bu yaşımda bunu bilmemem çok ayıp ama işte ancak aklım başıma geldi diyeyim
psikolog falan istemiyorum kendimi biliyorum, şu an yaşadığım şey konuşarak ya da ilaç kullanılarak çözülecek bişe değil
ruhumu rahatlatmam için daha manevi birşeye ihtiyacım var, aslında ne zamandır niyetleniyordum ama bi türlü başlayamamıştım ama artık daha fazla uzak kalmak istemiyorum, namaza başlamak istiyorum ama sabah namazını ne zaman kılmak gerekiyor bilmiyorum
internette çeşit çeşit bilgiler var ama beni tatmin etmedi
kızlar, şimdi imsak burada 03.54te güneşte 05.37de ben 03.54ten 05.37ye kadar namazımı kılabiliyor muyum yoksa 03.54te kılmış olmam mı gerekiyor
anladim. Sorunlariniz var sanirim burda ozaman en büyük görev esine düsüyor. Kendisi birseylerin farkina varmasi gerekKendisinin yüzünü görmeye tahammülüm yok canım, tam bir cehennem zebanisi...
Tsk ederim. Cok boslamistim ins böyle devam gider.helallll
amin kuzum, teşekkür ederimsabah Namaz i günes dogmadan Kilinmali, günes dogduktan Sonra kilinirsa Kazaya kalir. Allah istegini nasip etsin insallah
anladim. Sorunlariniz var sanirim burda ozaman en büyük görev esine düsüyor. Kendisi birseylerin farkina varmasi gerek
Tsk ederim. Cok boslamistim ins böyle devam gider.
Tamam canimNormal canim
Ne durumdasin peki varmi bi sıkıntı
O pogaca olmamis canim
Valla yemeyince siser diye diye her yerimiz sisiyor
Evet tatli oluyorlar ama kudurmaya baslayinca yavas yavas krizler geliuor
Ben hic sevmiyorum misafir
Afiyet olsun canim
Bencede
Ac kalmissin gunduz ya
Artik bi topla canim saldin bu ara
2 gundur olmamis canim
Psikolojik tamamen canim
Nasilsin ablam hosgeldinn
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canimmmm
Kiz ne kadar almissin oyleee hemen topla kendini basliyoruz
Bende degisen bisi yok valla canim ayni devam
Afiyet olsun ablam
2 gundur gece disardasin bence ondan kaynakli tatlim
Gunaydin tatlim
tugce dikkat et bu ara
Yaaa nerdesin senn ozlettin kendini hosgeldin balimm
Anladim tatlim
Afiyet olsun canim
Cumaya toparla tatlim dikkat et lutfeb
Cumaya kesin eksi gelir
Vuuu dikkat et ponim
Supperrsinnn dilegimm
Canim sikkin degil ama cok yorgunum canim
Ins gecersin canim
Afiyet olsun canim ama klasik yazmak yerine tam yazsan daha iyi
Biraz dikkatle verilebikir canim
Tebrikler tatlim
Cumaya dikkat edersen toparlarsib
Cia nedir canimPuding tam benlik mis abla afiyet olsun
madem canın şeytana uymak istiyor uy o zamannn..Moralim sıfır canım ya, nasıl olabilirim ki...
Şeytana uymak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?