Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederim
cumaya bi 1,5 olur herlade maşallah
insAllah cnm
sağlığı yerindryse ayina gore geridr demediyse sknt Yok bence kilolu olmasina gerek yok geçmiş olsun kuzucuga
masAllah abla guzel gitmiş
insAllah cnm
cok guzel cnm
cumqya hallederdn cnm insAllah cok degil

Cumaya eksiye gecersn cnm insAllah sen bioda yanlis yazıyor sanki güncel cuma kilona74.5 yazıyor yanlis mi yazdn
[/QUOTE]
Ayına göre ondeyiz bile canım kilolu doğduğu için .. Allah razı olsun canım benim

kızlar ben size bişe soracağım
bu konudaki cahilliğimi hoş görün bu yaşımda bunu bilmemem çok ayıp ama işte ancak aklım başıma geldi diyeyim
psikolog falan istemiyorum kendimi biliyorum, şu an yaşadığım şey konuşarak ya da ilaç kullanılarak çözülecek bişe değil
ruhumu rahatlatmam için daha manevi birşeye ihtiyacım var, aslında ne zamandır niyetleniyordum ama bi türlü başlayamamıştım ama artık daha fazla uzak kalmak istemiyorum, namaza başlamak istiyorum ama sabah namazını ne zaman kılmak gerekiyor bilmiyorum
internette çeşit çeşit bilgiler var ama beni tatmin etmedi
kızlar, şimdi imsak burada 03.54te güneşte 05.37de ben 03.54ten 05.37ye kadar namazımı kılabiliyor muyum yoksa 03.54te kılmış olmam mı gerekiyor

Madem oğlunu yanına istiyor kendisi gelsin, yavrularada günah değilmi.
Sen şeytana uyma inşallah her ikisininde aklı başına gelir. Her tatilde böyleyse normal değil artık
Kendisinin yüzünü görmeye tahammülüm yok canım, tam bir cehennem zebanisi...

Ouuvv çok geçmiş olsun canım
Zencefil tarçın ve karanfil li çay yap iç iyi gelir enfeksiyonlara
Birtek tarçın var ofiste
Akşam ballı karanfil çayı yapıp deniciim . Öksürmekten karnım küçüldü karın kası yaptım

Balım ezandan güneş vaktine kadar kilabiliyorsun ezan imsakdan 1 saat sonra felan okunuyor..
İmsaktwn sonra kilmaninda sakıncası yok lakin benim bildiğim sabah namazini geç kılınmasını tavsiye ediyor bizim mezhebimiz yani ezandan sonra
Bu arada Rabbim daim etsin namazında inşallah emin ol ilacın secde Rabbime 5 vakit dua naz niyaz edince yani yaradana içini dokunce şifani bulucaksindir canım benim

amin tatlım, inşallah bu sefer beceririm hep niyet edip hep vazgeçtim
peki ezandan sonra kaça kadar kılabilirim onun da belli bi vakti varmış sanırım ama hiç anlamadım nette yazanlardan

amin tatlım, inşallah bu sefer beceririm hep niyet edip hep vazgeçtim
peki ezandan sonra kaça kadar kılabilirim onun da belli bi vakti varmış sanırım ama hiç anlamadım nette yazanlardan
Balım imsaktqn güneşe kadar vaktin var
Yani 3.54den 5.37 kadar kilibilirsin demek

Bebis cok iyi masallah cnm dogumda iyidi cok sukur zordu ama oldu bitti hayirlisiyla sen neler yapiyorsn

Yuruyus cok iyiymis cnm cok iyi yapiyorsun insallah acilman cogalmisdir bugun randevun vardi heralde ne dedi doktor

inanirimm delirtirler insani

sabah Namaz i günes dogmadan Kilinmali, günes dogduktan Sonra kilinirsa Kazaya kalir. Allah istegini nasip etsin insallah
Kendisinin yüzünü görmeye tahammülüm yok canım, tam bir cehennem zebanisi...
anladim. Sorunlariniz var sanirim burda ozaman en büyük görev esine düsüyor. Kendisi birseylerin farkina varmasi gerek
Tsk ederim. Cok boslamistim ins böyle devam gider.

amin kuzum, teşekkür ederim

Tamam canim

Moralim sıfır canım ya, nasıl olabilirim ki...

Şeytana uymak istiyorum..
madem canın şeytana uymak istiyor uy o zamannn..
topla kıyafetini bu defa sen de eşinle çocuklarla git nasıl olsa sen yokken de oğlunu ağırlıyor bu defa seni ve torunlarını da ağırlasın sadece çocuklarla ilgilen yemeğe işe elini sürme orada da eşine hadi şuraya gidelim hadi buraya de ufaklığı kv ye bırak çık gez bakalım bu defa nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…