• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dahada gencmis ,Niran seni okadar iyi anlıyorum ki evladına bağımlı bir kv var 65 yaşında iken bile bir baş ayrisinda bile yataklara düşer oğlu hastane hastane gezdirirdi genelde bişey çıkmaz onlar benim derdimi bilmiyor benim derdim icimde diye doktorlara kizardi😁 80 yaşında hala aynı haftaya zayıflığı için 2222 kez eşim tekrar hastaneye goturecek😂
Ben çözümü kv muhalefet olmayarak buldum mesala geçen ellerini gösterip çok zayifladim ellerim morardi diye söyle ,Bende haklısın anne morarmis bı doktora göstersin nadir seni dedim 😁
Balım inan kv bu sekilde kabul Edip bana ddokunmasinlarda ne ediyorlarsa etsinler demedigin sürece içindeki vesvese yer bitirir seni..
KV ettikleri konusunda yarisabilirim senle okadar çoktur yani. .ama şimdi kızımı uyuyunca kayinvaldemin banyosunu yaptiracam büyük bir merhamet duygusuyla..
Ben kendi mutluluğum huzurum için hoşgörülü olmayı seçtim onun için değil Allah rızası ve esim için evlatlarım için..
Herzamanda söylediğim Rabbim evlatlarimla eşimle sinamadi şimdiye kadar çok şükür KV
Olsun yeterki:KK66:
Canım geçen bir mesajında yazmıştın "eşimi çok seviyorum ve beni çok seven bir eşim olduğu için kv sorunlarını görmeye biliyorum" diye.... Çok hoşuma gitti... Aslında katlanabilnenin sırrı burda saklı... Benim kv eşimi çok doldurup üstüme saldı, kv ye nefretin var, oğluna da annesine uyduğu için sevgim kalmadı, benim ki çocuklar için gittiği yere kadar tahammül... Tabi bu durumda olunca herşey gözüme batıyor..

Ben severim aslında ama evde yapınca istah kalmıyor açıkçası disarda yiyelim diorum bende kizim bnmde cok sevgili yemiyor et tavuk yer ama baliga alistiramadk bi tuurli ucundan azicik aliyor
Biz yazın mangalda ızgara şeklinde yapıyoruz, hem hafif oluyor, hemde kızartarak zararlı hale getirmemiş oluyoruz.

Sanırım bahçen vardı, eğer öyleyse ızgarada denemeni tavsiye ederim canım...

Evde et ürünlerinin pişmesine bende dayanamıyorum, koku hassasiyetim çok yüksek maalesef

Süpersin ablam şahanesin 👏👏👏
İnşallah devamını da getireceksin daha önce yaptığına göre yine yapabilirsin bence 🥰

Ben de özledim ablam yaa ❤❤
Teşekkür ederim bitanem ins. Devami gelecek 💕💕💕

Kuzucum gecmise takilmamaya calis cnm
Hepimizin pismanliklari var
benimde o kadar cok ki
Ama geçmişi degistiremeyiz, bugünümüzü bari zehir etmiyelim

Namaz konusunda ins. Daim olur eminim iyi gelecektir
Herkes yazmis zaten imsakla beraber baslar ama bi 30 - 45dk sonra kılmak daha efdaldir
Güneşe kadar kilabilirsin ama son dk ya birakmamaya calis
Güneş dogduktan sonra 45 icinde hic bi namaz kilinmaz, keraat vakti denir
Bugün daha da dikkat ettim şimdi de spordan geldim abla az koşu az yürüyüş mis
senin şu azminin yarisi bizde olsa 😅😅😅
Kizlar ben nerelere gidem kendimi nerelerden atam :mad:
Bugun dogum günüm ve kutlamayi eşya yerlestirerek yapıyorum allahtan erken kutlama yaptık bendekide ne sans yaaa
ne guzel temiz temiz duzenli giriyon iste yeni yasina cnm 😂😂😂

Bulut beylerden ne haber :))
09:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

15:00=== 1 adet ızgara alabalık
2 kase salata

Su 3 lt
niran haftaya pek sıkı baslamisin cnm 😍😍😍
Alinti nasil yapılıyor kizlar

Tamam kaptanım
Kilom aynı 94
mesajin altinda cevaplaya basarsan tek mesaji alintilamis olursun cnm

Alinti yazan yere basarsan coklu alinti anlamina gelir
Mesajlari alintiladiktan sonra altta alintilari ekle ye basican
Mesajlar ekrana cikar
yazan yerden sonra cevabini yazican

Cuma 93.8 din heralde 200 artidasin ozaman
Bugünkü menüm
Sabah
Tereyağlı yumurta 2 tane
2 dilim peynir
2 zeytin
Semizotu
Salatalık

18.30 mercimek köfte 6 adet.yalniz çok az bulgur koydum yarim caybardagi kadar tüm mercimege
Yoğurt marul

Şu 2 lt
Spor gezinti bebek arabası ile
guzel görünüyor cnm
Bulgur mercimegi bugun yemen iyi olmuş
Tartiya dogru sislik yapabilir

Biz yazın mangalda ızgara şeklinde yapıyoruz, hem hafif oluyor, hemde kızartarak zararlı hale getirmemiş oluyoruz.

Sanırım bahçen vardı, eğer öyleyse ızgarada denemeni tavsiye ederim canım...

Evde et ürünlerinin pişmesine bende dayanamıyorum, koku hassasiyetim çok yüksek maalesef
Bahcem yok cnm apartman olunca ama park cok yakin evime mangalda yapabiliriz bizde kizartma agit oluyor bendd sevemiyorim genelde fırında yaparim evde yaptigimda da

Hiç sevmiyorum aslında, çocukları balığa alıştırmak için mecburen yiyorum...

Vejeteryandım aslında, şurda 5-6 yıldır kendimi zorlaya zorlaya yemeye başladım
Bende hic balik olsada yesem demem
Hele gecen kış eşim cok almisti tiksinti geldi iyice

Güneş dogduktan sonra 45 icinde hic bi namaz kilinmaz, keraat vakti denir
Kerahat vakti diyince aklıma geldi canım., geçen bı yerlerde okudum...

Aksamleyin kerahat vakti girdikten sonra (akşam ezanına 45 dk kala) sabahleyin kerahat vakti çıkıp kuşluk vakti girene kadar, su ve çay hariç hiçbirsey yiyip içmemek gerekiyormuş.

Bahcem yok cnm apartman olunca ama park cok yakin evime mangalda yapabiliriz bizde kizartma agit oluyor bendd sevemiyorim genelde fırında yaparim evde yaptigimda da
Karadenizlilerin balığı fırında sebze ile karışık pişirme tarifleri var canım, çok ta güzel oluyor.

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek

Öğle 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
1 ince yarim ay kavun dilim

Ara
2 porsiyon meyve
(kiraz, seftali, hirtlak) azar azardi

Akşam 19:30
1 kepce soğan çorbası
Salata
4 kasik bezelyeli patates yemeği (susuz)

Saat 21
Cayla 3 hurma 1 ceviz

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
bugun oek hosuma gitnedi hafizecim fazla karbonlu olmus
Öğlen bulgur miktari fazla yanina kavun gelmis
Ara dameyve vars
Aksam patates bezelyede karbon
Sonra yine bi ara daha gelmis hurmali ona hele hic gerek yokmus
Bide spor yok ustelik
Canım geçen bir mesajında yazmıştın "eşimi çok seviyorum ve beni çok seven bir eşim olduğu için kv sorunlarını görmeye biliyorum" diye.... Çok hoşuma gitti... Aslında katlanabilnenin sırrı burda saklı... Benim kv eşimi çok doldurup üstüme saldı, kv ye nefretin var, oğluna da annesine uyduğu için sevgim kalmadı, benim ki çocuklar için gittiği yere kadar tahammül... Tabi bu durumda olunca herşey gözüme batıyor..
niran şu anda kizgin oldugun icin öyle düşünüyorsun
Hatirlarsan sende öğlenleri özledim deyip eşimi eve cagiriyom dediydin 😍😍😍

Kerahat vakti diyince aklıma geldi canım., geçen bı yerlerde okudum...

Aksamleyin kerahat vakti girdikten sonra (akşam ezanına 45 dk kala) sabahleyin kerahat vakti çıkıp kuşluk vakti girene kadar, su ve çay hariç hiçbirsey yiyip içmemek gerekiyormuş.
Aaaa bu nerden cikti cnm simdiye kadar hic böyle bisey duymadim

afıyet olsun canım kolay gelsın temızlık benımde yapılacak ama ne zaman yapacagım bakalım
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım

hosgeldın canım ıyıyum cok sukur senı sormalı sen nasılsın yavrular ıyıler cok sukur benı hatırladıgına gore ıkı ayı gecmemıstır gıdısın ben gelelı ıkı ay anca olmustur heralde ben de senı hatırlar gıbı oldum nıck yabancı gelmedı
ıns hızlıc gıder o artılar kız kardesın ıcın de hayırlı olsun ıns hayırlısından gebelık ıstegın tez zamanda olur senın cocuk varmıydı canım hatırlayamadım
afıyet olsun canım
saglık problemınız olmadan dogum yaparsın ıns canım sezeryanda olsa onemlı degıl bence tabıkı normal dogum daha avntajlı ama hakkınızda hayırlısı
gecmıs olsun canım yagmurda bıde 3 saat durmussun ıns hastalıgın ılerlemez dıkkat et kendıne canım
tereyaglı kahve hıc bılemedım sımdı ben sade ıcmeye devam edıyım en ıyısı karatay ablamda ne dıyecegını sastı ıyıce 😂😂😂😂😂😂
Çok yorucu hele bebekle. Hiç durmuyor bensiz

Normal canim
Ne durumdasin peki varmi bi sıkıntı

O pogaca olmamis canim
Valla yemeyince siser diye diye her yerimiz sisiyor

Evet tatli oluyorlar ama kudurmaya baslayinca yavas yavas krizler geliuor :KK70:

Ben hic sevmiyorum misafir:KK70:

Afiyet olsun canim

Bencede :KK70::KK70:

Ac kalmissin gunduz ya :KK43:

Artik bi topla canim saldin bu ara

2 gundur olmamis canim

Psikolojik tamamen canim :KK43:

Nasilsin ablam hosgeldinn

Afiyet olsun canim

Hosgeldin canimmmm
Kiz ne kadar almissin oyleee hemen topla kendini basliyoruz :KK66:
Bende degisen bisi yok valla canim ayni devam :KK66:

Afiyet olsun ablam

2 gundur gece disardasin bence ondan kaynakli tatlim

Gunaydin tatlim

tugce dikkat et bu ara :KK66:

Yaaa nerdesin senn ozlettin kendini hosgeldin balimm

Anladim tatlim

Afiyet olsun canim

Cumaya toparla tatlim dikkat et lutfeb

Cumaya kesin eksi gelir

Vuuu dikkat et ponim

Supperrsinnn dilegimm

Canim sikkin degil ama cok yorgunum canim

Ins gecersin canim :KK43:

Afiyet olsun canim ama klasik yazmak yerine tam yazsan daha iyi

Biraz dikkatle verilebikir canim

Tebrikler tatlim

Cumaya dikkat edersen toparlarsib
Gündüz sınav vardı yiyemedim bir şey

Hayatta canım ama kocasını bastırmış, adam hiçbirseye yorum yapmıyor.

Öyle zaten canım, bi yerini bilemedi...
allah akil fikri versin ins. Bu yasa kadar degismeyen daha Hic degismez malesef. Sana Sabir diliyorum💐
Kizlar ben nerelere gidem kendimi nerelerden atam :mad:
Bugun dogum günüm ve kutlamayi eşya yerlestirerek yapıyorum allahtan erken kutlama yaptık bendekide ne sans yaaa
mis gibi iste 😀
09:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

15:00=== 1 adet ızgara alabalık
2 kase salata

Su 3 lt
Bugünkü menüm
Sabah
Tereyağlı yumurta 2 tane
2 dilim peynir
2 zeytin
Semizotu
Salatalık

18.30 mercimek köfte 6 adet.yalniz çok az bulgur koydum yarim caybardagi kadar tüm mercimege
Yoğurt marul

Şu 2 lt
Spor gezinti bebek arabası ile
afiyet olsun bayanlar
Olsun sorun degil bnde gecmis yapamiyorum canim gelisimi bir hafta onde 37 bitti ama 38lik haftaya uyumlu bide acda gitsem tokda gitsem benim tansiyonum 12 13/8 cikiyor genelde o yuzden 40 41. haftayi beklemeyi gerek gormedi doktor fitil veriyor acilma icin ertesi gune dogum oluyor tabi rabbim bilir de bikac kisiden oyle duydum hayirlisi bakalim nasil olursa

Allah razi olsun ablacim insallah goguslerim cok hassaslasti insallah agri sizi olmadan tutar alisiriz ikimizde

Yuruyus yaptigim halde salidan bu yana acilmam olmamis hala 1 cm doktor kemiklerin catin normale uygun cumaya doguma yatiririz sendoktoi carsamba tansiyon ve nst icin tekrar gidecm cumada cantalarla kaynanamla gidicez bkalim nstde sancim az cikiyor ama bel cevrem agriyor ic bacaklarimda oyle rahmimde uyusur gibi neredeyse hissetmeyecek durumdayim adet goruyor gibiyim acilmam niye olmadi diye uzuluyorum suni sanci almayi hic istemiyorum neyse hayirlisi bakalim.oglusum 3500 kilo 52 cm olmus cok sevindim sabah yazdim mi inan hatirlamiyorum gozlerim kapanmaknuzere cok yorgunum mesajimi yazayim kestirecem biraz.acilma icin hurma aldim gunluk 5 tane yiyecem ins faydasi olur meryem ana otunuda bulamadim baska acilma icin onerisi olan var mi acaba :KK64:
allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.
Açılma bi cok seyden olabilir yürüyüş, hurma, ilişki, papatya çayıda açılmaya yardımcı oluyormuş kendim tecrübe etmedim.
tamam cnm
kaydettim cnm
Allah niyetini daim kılsın cnm güneş doğmadan kilman gerekiyor sabah namazini cnm yani imsak ezan okunan saat oluyor ama arada gec okuyor hocalar gunese 50dk 1 saat kala kılabilirsn duruma gore duyarsan ezani Bende kılmaya çalışıyorum ama eksiksiz degil malesef
tamam abla daha dikkat ederm
tmmdr cnm masAllah
kiz kutlama yaptnz ya 😄😄 kolay gelsin
afiyet olsun cnm balik bnmde cnm istiyor ya bayadr yemiyoruz eşimle de muhabbeti geçti bu aksam hatta

Afıyet olsun canım
tşkler
Dahada gencmis ,Niran seni okadar iyi anlıyorum ki evladına bağımlı bir kv var 65 yaşında iken bile bir baş ayrisinda bile yataklara düşer oğlu hastane hastane gezdirirdi genelde bişey çıkmaz onlar benim derdimi bilmiyor benim derdim icimde diye doktorlara kizardi😁 80 yaşında hala aynı haftaya zayıflığı için 2222 kez eşim tekrar hastaneye goturecek😂
Ben çözümü kv muhalefet olmayarak buldum mesala geçen ellerini gösterip çok zayifladim ellerim morardi diye söyle ,Bende haklısın anne morarmis bı doktora göstersin nadir seni dedim 😁
Balım inan kv bu sekilde kabul Edip bana ddokunmasinlarda ne ediyorlarsa etsinler demedigin sürece içindeki vesvese yer bitirir seni..
KV ettikleri konusunda yarisabilirim senle okadar çoktur yani. .ama şimdi kızımı uyuyunca kayinvaldemin banyosunu yaptiracam büyük bir merhamet duygusuyla..
Ben kendi mutluluğum huzurum için hoşgörülü olmayı seçtim onun için değil Allah rızası ve esim için evlatlarım için..
Herzamanda söylediğim Rabbim evlatlarimla eşimle sinamadi şimdiye kadar çok şükür KV
Olsun yeterki;)
sabrına hayran kaldım. Keşke hepimiz böyle olabilsek.
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek

Öğle 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
1 ince yarim ay kavun dilim

Ara
2 porsiyon meyve
(kiraz, seftali, hirtlak) azar azardi

Akşam 19:30
1 kepce soğan çorbası
Salata
4 kasik bezelyeli patates yemeği (susuz)

Saat 21
Cayla 3 hurma 1 ceviz

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
afiyet olsun

Alıntları okurken kac gunluk oldugunu anlamaya calışmayın bende anlayamadım ama okuyup okuyuop tekrardan cevapladım😂😂😂😂😊😊😊[AUOTE="CurukElma, post: 60672074, member: 536662"]
Afiyet olsun canim
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet ılsun canım gecmış olsun bu arada

afıyet olsyn canım

afıyet olsun canım bende cok severım nescafe kılomu yapıyormus
soganı 2. 5 lıraya aldım ben pazardan gecen hafta
guzel gorunuyor
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım su yoksa zor canım ya sen bılorsın ama

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım kola dısında bence sıkıntı yok
afıyet olsun canım
bastakı cumleyı okuyunca noluyo dedım abla ya😂😂😂😂
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
allah yardımcın olsun canım bır avazda bebegını kucagına alırsın ıns kalabalıga gelınce sen bebefınle ılgılen bosver gerısını
ıns bende oyle dusundum
evet abla cumartesı pazar mısafırım vardı dunde gıremedım buraya o yuzden
sagolasın
cosmusum valla bogazımı tutamamısım gene of off
kucuk su bardagıydı yedı sekız tane erık yemıs sayıyorum kendımı canım ama aksam gwc saatte ıctım azcık o sıkıntı
afıyet olsun
afıyet olsun canım
aynen ama ben yınede tutamıyorum su korolmayası bogazı
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
[/QUOTE]
Bir tane abla vardı bana öyle demişti. Önceden çok fazla içiyordum ben

bu hafta cardiyonu aksatma persembede detoks cayini ic cnm
Istersen persembe kabak yada ananas detoksu yapabilirsin
son 2 haftadir masallahin var cnm ins. Böyle devam etsin
yok kuzum ne 79 u :) izine 92 le ciktiydim ramazan oncesi 96 diydim
Ramazanda ayni kaldim bayramla beraberde almaya basladim iste
daha bisey soylenmedi cnm
Aslinda ara verilmese iyi olur yoksa herkes cok kopuyor
Zaten bayram pazar
sebeb neymiski doymamismi annesine

Kuzum gorumceme anlatinca
eczaneden tavsiye etmisler
Beyin fonksiyonlarini guclendirici kandolasimini artirici
Ginkgo-maren 120mg
Onu verdi bi süre onu alayim dedim
Sence nasil
zayiflama ilaci varsa olabiliiii 🤣🤣🤣
yukarda pizza yaptim yazinca ödüm koptuydu 😅😅😅neyse guzel olmus:))
spor olursa balli kaymak 😁😁😁
kuzucum geçende sana yaz dedim ama yazmiyonki
tugce menü yetersiz ve yanlis cnm
Meyve suyu icilmicek sirf seker onun yerine istersen meyveni yersin
sabah yumurta yesiilik vs. Olsun
Kurufasulye zaten karbon yanina bide pilav gelmis
Pilav 2 dil. Ekm.
Fasulye en az 2 dil. Ekm. Yapar
tatlim kahvaltina yesillik eklesene
Bide biskuvi yerine kuruyemis ye ki faydali yag almis ol
Aksam güzel
Sporda min. 45 dk yürüyüş leslie vs. Olsun
krepte kac yumurta ne kadar un un var yazmamisin cnm
Pogacayi yemeyince degil asil yiyince biyerlerin şişer :))

Sporun puanlarini herkes kendi hesapliyor cnm
Prenses sagolsun listeye ekliyor
günün gectimide cnm
Bi bak netten zarari yoksa adacayi ic
su biraz az menü guzel cnm
Leblebi yerine kuruyemis olsa daha faydali aslinda
sinav bittimi cnm
Günlük yogunlugun disinda ekstra bi durumun yoksa artik normal paylasim yapmani bekliyorum kurallarda belirtildigi ve senin kabul ettigin gibi

Menude aksam haric olmamis
dedigin gibi menü hic olmamis cnm
Sınav bitti çok şükür. Kurtuldum artık :)

A AsyaaAyazz @GunesinKizi35 @eceboce nasıl gidiyor kızlarrr? Beni hatırlayabildinizmi😉 @Ucmelekannesi canım nasılsın, yavruların nasılll?
@Pnrrr-20 canımmmm mm doğum yaptın sanıyorum değil işini? Nasıl oldu doğumun? İnş sağlıkla kolaylıkla tamamlanmıştır... Bebişimiz nasıllll???? 🥰🥰🥰
İyi çok şükür canımm. Acayip yoğunluk ve stres vardı üzerimde. Artık onları da attım uzerimden her şey daha iyi :) sen ne yapıyorsun nasılsın

Aaaa bu nerden cikti cnm simdiye kadar hic böyle bisey duymadim
Ayşegül Coruhlu mu yeni bir kitabı çıkmış "Sirkadiyen Beslenme" diye... Sanırım bu kitapta geçiyormuş bu.. kitabı alıp okuyunca daha detaylı yazarım.

Bana mantıklı geldi ama, sabah erken saatte birşeyler yenince "kortizon direnci" gelişiyormuş (bunu yıllar evvel bı doktor arkadaşımdan duymuştum) akşam 9 dan sonra sindirim sisteminin durduğunu birçok doktor söylüyor zaten..

Back
X