Ya ama tabii konumlar farklıymış canım , ben 66 kiloyla gebe kalmıştım, 169 boya, biraz kilomun üzerindeydim işte, ama gebelikte 7 kilo alıp 3.5 doğurunca doğumla birlikte 8 kilo kadar gitmişti, bi de gögüs büyüdüğünden kilo vermiş olmuştum. Yani depomda çok takviye yoktu yakacak

bir de benim oğlan 7. Ayda 2 alt 2 üst diş sahibi olunca sol göğsümü dişleye dişleye sütü gönderdi, solu zaten baştan beri sevmemişti, sol memedeki süt az şekerliydi, sağdaki ise şerbet gibi ben de deneyip hak vermişti . Üzerine bi sene sdce sağ meme emzirdim,2 beden fark vardıaralarında hahaha

amabenim oğlan beni gercekten sömürmüş ya, mama ve hatta biberon dahi almadı, sağdıklarım hep çöp oldu. Ama en son ay benden emdiği dudak tiryakiliği diyodum, sdce sabah yuvaya gitmeden emiyodu, ama o emmeyi bırakınca yerine 180 mg meyve püresi yemeye başladı hala da yiyor her sabah. Sütüm çok yağlıydı, yediklerim hep süte gidiyordu. Hoş sonra da hep bisiklete gitti ben dana gibi yemeye devam ettim o ayrı

Bana da arada pko var sende kesin gibi yürüyo doktorlar, kontroller testlerden sonra vazgecip senin de rahmin yumurtalıkların böyle çalışıyo hadi git evine diyip yolluyolar

adet olamamak nedir iyi bilirim ve çok süper kilo aldırır vermeyi önler. Çok geçmiş olsun azimle devam o zaman