- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
08:30 sabah
1 haşlanmış yumurta,
yarım kurumuş esmer ekmek
1 kuru kayısı
1 kapüçiino
12:00 ara
1 kuru kayısı
12:30 öğle
Salata
15;30 ara
1 dilim beyaz peynir
Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı mantarlı tavuk yemeği
1 kase cacık
1 yk taze mercimek(tadım amaçlı, aslen yarının yemeği)
Su 2 litreden fazla
Spor
60 dakika pisiklet : 180 puanFit mutlu anne
Şimdi de kenara çekilip öksürme sporuma devam ediyorum![]()
Cuma gunu gelecek canim 6 saatlik yol anca gece 12 1 gibi yanimizda olur o zamana kadar dogurur muyum diye dusunuyorum bi yandanda ilk goren esimle ben olayim istiyorum cuma izine ayrilsa bu sefer 2 gun haftasonu izni arada kaynacayack bende diyorum ki geldigini yolda oldugunu biliyorum 3 4 saat erken gelmek icin izin yazdirma mesai bitince cik gel haftasonu iznini kullan pazar gunude baslat yillik iznini ki oglumuzu 2 gun daha fazla gormus vakit gecirmis olursun diyorum napsak ne zaman gel desem bilemiyorum esim hastanede olsada doguracak aci cekecek gene benim yolda geliyor olsada yani bisey farketmeyecek hatta o gelmeden dogum olursa gelene kadar bende dinlenmis olurum kendim kucagimda yanina gotururm o siradada anne baba oglumuz ilk bulusmamizi videoya ceker annem diye dusunuyorum ne yapsam kafam karisik suan oda benden haber bekliyor doktora sor dogum tahmini ne zaman olur diye bende doktorda bilemez bende bilemem onu belki 2 saat belki 2 gun dedimCnm acilma anlik da olan bisey uzme kendini benim suyum geldiginde gece 3 de hic bisi yoktu 7 gibi 1 cm di acilmam bebegin kafasi cok ilerdeydi hatta baya olumsuz konustular ama oglen 3e kadar acilmam oldu dogurdum cok sukur sende olumlu dusun insallah hayirlisi olur. O suni sanci kotu oluyor gercekten insallah kendi sancinla dogurursun. Hurmayi iyi dusunmussun okudugm kadariyla yuruyus, hurma, ılık duş iyi geliyor cnm bende son zamanlar cok hurma yiyordum. Esin nezaman gelicek kvyle gidicez doguma diyince merak ettim :)
afiyet olsun cnm08:30 sabah
1 haşlanmış yumurta,
1 kuru kayısı
1 kapüçiino
1 kuru kayısı
Salata
15;30 ara
1 dilim beyaz peynir
1 kase cacık
Su 2 litreden fazla
Spor
Bizim bura yazlık yer oldugu icin sıkıntı yok canimBiz bol bol şarkı söylüyoz kızımla ama fazla ses açmıyom şikayet falan olmasin die
![]()
Afiyet olsun canim09:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
16:00=== 1 porsiyon Adana kebap
1 kase salata
2 bardak ayran
2 yk abugannus
Su 3 lt
Aaaa hosgeldin kuzummm nasılsın iyimisin nerelerdesin sen ya
Anladim canim cantanda en azindan meyve kuruyemis filan tasi barievet iyi değil ama dışardan hamur türü yemek istemedim
fırsatım olmadı dışardaydım, öyle düzen bozuluyor malesef
Afiyet olsun
Sabah yok ac kalmissinBugünkü menü
Sabah yok
Öğle 14.00
1 elma
Ara 16.00
Sütlü kahve
Akşam 17.30
2 tavuk but, elma dilim patates (fırında tavuklu patates)
1 kase yoğurt
Su 2 litre olmuştur
Spor henüz yapmadımgeçe kalınca yorgunluktan canım istemiyor. Ama kalkıp yapıcam
Sabah erken saatte yersen olur canimEşim Mısır istedi haşlıyorum, yarım Mısır yesem olurmu ☺
Kiz meyve cok olmus sana yaramiyor biliyosunİyi akşamlar kk nın güzel ve fit hatunları
Menümü şeettiriimm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
13.00
3 yk et sote yoğurt
16.30
Karpuz birsürü
19.00
3 yk hindi yoğurt
Birkaç dilim yine karpuz
Öldürmeyin durun
Çayla 1 çeviz 1 avuç kabak çekirdeği
Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun ponimİyi akşamlarr. Geçmişe dalmadan önce menümü yazıym
Emziren menüm
10.30
1 yumurta
3 d peynir
Domates
Salatalık
14.00
4 yk kısır
4 yk taze fasulye
18.00
Salata
3 yk yavuk döner
Çok az şekerli vişne hoşafı
Bugün arkadaştaydm mantılar kekler poğaçalar vardı sofrada kedinin ciğere baktığı gibi baktım![]()
Afiyet olsun canim08:30 sabah
1 haşlanmış yumurta,
1 kuru kayısı
1 kapüçiino
1 kuru kayısı
Salata
15;30 ara
1 dilim beyaz peynir
1 kase cacık
Su 2 litreden fazla
Spor
Maasallah canim41 yaşındayım balım
Evlenir evlenmez doğuraydım 17-18 yaşında olacaktı![]()
Faydasi olur mu ki yag yakici seylerin deneyip yararini goren oluyor mu ki sanki utopik seyler gibi geliyorsaol cnm
burasi da baya sicak cnm ya niye kahvalti yapmadn cnm canin mi istemedi frdafmi olmadi
sikarsan 3-4 kg verebilirsn cnm gobek icin ekstra yag yakici icecekler deneyebilirsn
Ayy abla 1.6 vereyim de daha fazlasi kusur kalsn inan 79 u gormeyi baya istiyorum artk ya
kolay gelsin cnm
7. Olmuşum benilk 10 a girmişim en azından
tmm cnm
Ben de yemedim şimdi yicem abla salata cacık ve ispanak yemegi
yazliga gideceksen senin listeye girmen sorun olur ozaman heralde dimi cnm
Bu haftayla beraber 3 hafta say, bayranda kacamak yapmazsan min. 3 kilo verebilinn![]()
Amin amin bir beden demek super demek allahimm yarin olsun da yuruyus yapemarsa cikmis hahha:)))) belediyeye sikayet et yiktir derim :) bayram sonrasi demek 3 hafta civari, ben de bayramda tatile cikiyorum, 3 -5 kilo arasi verebilirsin 3 haftada sana kalmis, yani ortalama 1 beden kücülebilirsin.
Ne gzzel taze fasulyede varmis :)
Kiz arkadasin o pogacalari yaparken icine tukurmus![]()
Bencede kesin ameliyat olmştur çünkü sarkmış yeri yoktu fotolardaBel kısmı fazla ince gibi geldi bana
Ama eğer foto orijinalse süper vermiş
Ama öyle bir karından sonra ameliyat olmuştur herhalde
Bilmiyorum ki aslında denemek lazım diyetisyen kontrolünde görürüm faydası oldu mu olmadi miFaydasi olur mu ki yag yakici seylerin deneyip yararini goren oluyor mu ki sanki utopik seyler gibi geliyor
Ah birde bana sorafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm cok iyi atlamışsın
Öyle alışkanlığım yok malesef, genelde şeker çikolata falan olurduBizim bura yazlık yer oldugu icin sıkıntı yok canim
Afiyet olsun canim
Aaaa hosgeldin kuzummm nasılsın iyimisin nerelerdesin sen ya
Anladim canim cantanda en azindan meyve kuruyemis filan tasi bari
Sabah yok ac kalmissin
Sabah erken saatte yersen olur canim
Kiz meyve cok olmus sana yaramiyor biliyosun
Afiyet olsun ponim
Afiyet olsun canim
Ah bende keşke öyle olsaydımOha
Ben emzirirken eşimin iki katınyiyordum, kendisi 185 boyunda 100 kilo ordan hesap etve kilo da almıyordum yani . Nası dutuyosun kuş kadan yemrk bu yaa, saçın başın dökülür
![]()
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Cay
Öğle
1 kase yoğurt
2 gevrek
Ara
Bi porsiyon meyve tabağı (şeftali-elma)
Akşam 19
1 kepçe soğan çorbası
5 kaşık ıspanak yemeği
Salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
SSon ara
1 porsiyon meyve
Leblebi
Su 2 lt anca olmuştur
Spor 45 dk dans
Ben doktora sordmda annemi çağırdım iki hafta sonra doğdu bebeğim. O arada bir hafta izmire gitti geldi kardeşim doğm yaptı filanCuma gunu gelecek canim 6 saatlik yol anca gece 12 1 gibi yanimizda olur o zamana kadar dogurur muyum diye dusunuyorum bi yandanda ilk goren esimle ben olayim istiyorum cuma izine ayrilsa bu sefer 2 gun haftasonu izni arada kaynacayack bende diyorum ki geldigini yolda oldugunu biliyorum 3 4 saat erken gelmek icin izin yazdirma mesai bitince cik gel haftasonu iznini kullan pazar gunude baslat yillik iznini ki oglumuzu 2 gun daha fazla gormus vakit gecirmis olursun diyorum napsak ne zaman gel desem bilemiyorum esim hastanede olsada doguracak aci cekecek gene benim yolda geliyor olsada yani bisey farketmeyecek hatta o gelmeden dogum olursa gelene kadar bende dinlenmis olurum kendim kucagimda yanina gotururm o siradada anne baba oglumuz ilk bulusmamizi videoya ceker annem diye dusunuyorum ne yapsam kafam karisik suan oda benden haber bekliyor doktora sor dogum tahmini ne zaman olur diye bende doktorda bilemez bende bilemem onu belki 2 saat belki 2 gun dedim
Ya ama tabii konumlar farklıymış canım , ben 66 kiloyla gebe kalmıştım, 169 boya, biraz kilomun üzerindeydim işte, ama gebelikte 7 kilo alıp 3.5 doğurunca doğumla birlikte 8 kilo kadar gitmişti, bi de gögüs büyüdüğünden kilo vermiş olmuştum. Yani depomda çok takviye yoktu yakacakAh bende keşke öyle olsaydımben pkoluyum hemde her özelliğini taşıyan. Metom aşırı yavaş belimden dolayı dr acil kilo vermelisin dediği için süreci kısaltmak için böyle yiyorum. Süt konusunda da zaten benm tek göğsmde süt var devam sütü takviyesi yapıyorum. Ayrıca sende sağlam yiyomuşsun helal
![]()