• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selammm, benim adım yasemin :KK54:
yeni katıldın sanırım ben bi hafta yoktum da, hoşgeldin :KK200:
Evet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi :halay:
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz :KK200:

Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Allah bağışlasın canım
benim de iki kızım var biri 5 yaşında biri 6 aylık
ben de ankaradayım bu arada :KK54:

Hos geldin canım

Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?

evet canim ikinciyi istiyorum 8 aydir, tam emme bitti bi hafta sonra folik aside basladim , 3 ay da korunmamaiza ragmen denk geldmedi esim cok is seyahatine gidiyor da. sonrasinda da adet duzenim bozuldu, hatta 63 gun olamdim bi sefer, o arada iste 58 den 65 e ciktim hem de. derken toplam 8 ay oldu. bir kere bile yumurtlamami yakqalayamadik. hatta öncesindeki 4 gune kadar hic iliski denk gelmedi. ovu testi yap diyeceksin, yapmam mi yaptim , hatta tükürük mikroskobu bile aldim. ama bakip kontrol ettikgim sürece yumurtlama olmuyor. Yilip biraktiktan sonra hep esimin uzakta oldugu dönemde gelisip catliyor efsane bir durum anlayacagin, bir adet önce hirs yapipi 10. gun basladim 40. gune kadar ovu testi yaptum , 40 da adet geldi ovu olmadan ben sok. Ardindan hormonlarima herseyime bakildi, hersey normal cikti yumurtlamada fln sorun yok yani. tiroidim 4.3 cikti iste ilaca basladim 3 hafta oluyo. dedim ki vucuum madem benle böyle oynuyor bi bildigi vardir demek ki daha hazir degil. Ama sürekli gebe kalma istegi de beni cok yipratti, o sebeple bu ay itibariyle biraktim bu dusunceyi ve kilo vermeye karar verdim. bir de glifor deneyim bi adet dönemi dedim, belki bi yarari olur.
ama adet bitiminden beri 2 kez iliskimiz olmamistir yoruldum cunku cinsel hayatimizi da kötü etkiledi, bugun 15. gün sanirim bir de hastayim dudagimda kabak gibi ucuk falan, esim de dun ne zaman iyileseceksin diye sordu :) soru neden soruldu anladim ben de:)
elfkkk elfkkk
senin hikayen nedir?

sen hele bir 35 i devir bak , bakış açın düşünce yapın da daha neler neler değişecekkkkkk:KK8:
iyi yönde mi kötü yönde mi? 31 ile birlikte kazayaklarim oldu, cildimde yuzumde lekelenmeler basladi zaten, vucudumda bi yaslanma olmadi cunku hic yapmadigim kadar spor yapiyorum ama 30 a kadar inanilmaz hop zip bi insandim enerjim hic bitmezdi, artik bazen ay enerjim bitse de suraya uzansam dusunceleri basladi, uzanamasam da

kiz dedim yq siseyi tarttiginda cok fark yok vermişsindr bence de 🤣
kolqy gelsin afiyet olsun cnm
moral motivasyon her türlü gerekli bence tartida sadece istedgin rakami gormek tatmin etmeyebilio bazen sıkılasmak dq onemli bence ama kendini en iyi sen bilirsn tabi 😉
su an kacsin cnm
Allah kolaylık versin canım ☺
sikilasmak vb görevleri bisiklet ve oglan üstlenmis durumda, sadece 59 la birlikte biraz da sikilasma kremi sürerim, gebelikte karnim dikine cok büpyümüstü benim ya , bi de 42 hafta gebelik olunca o son 2 hafta catlayacak sanmistim, ayaktayken dumduz, otururken az bi cikinti var ama köpek pozisyonunda deri asagi sarkiyor bunu bi gördüm zaten moralman bittim, bence duzelme ihtimali yok, o da oglumun hediyesi gururla tasirim dert degil de, bir yandan da gider mi ki 55 olsam bi karin calisssam dusunceleri de yok degil. karin calismaya da 60 kiloyla baslarim sanirim,

kizlar ben karataya birasi miydi ne ondan yapmaya karar verdim ve basladim, 13 gun sora tatile gitcem o zamana kadar yapcam, resmen icim disim iltihap bilegimde de sorun cikti o da agriyor atel taktim. vucudumdaki iltihaptan oluyo hersey. Bu icecek de limon ve yesil cay ve soda var, icimdeki iltihabi temizler diye dusundum. bi de maydonoz zerdecal tükeTICIIM: aMA BUNLARIN HEPSI BENDE yumurtlamayi geciktiriyor bunu fark ettim daha önce, umarim bu sefer sorun olmaz da duzenli gelir adetim 30-40 arasinda

Günaydn herkese🤗
pesto26 pesto26 hoşgeldin canm benm b12m eksikte kendini hatırlatır mısın bi 😊
Yok beybi sanırım karşılaşmadık, hafızanın suçu yok :KK68:Mart Nisan arası burda epey disiplinli takılmış sonra cozutmuş bir üyeyim. Baktım cips partilerim, duygusal yemelerim başladı mefkuş ablamın da motivasyonuyla geri geldim 💃🏻 29 yaşındayım, evliyim, henüz çocuğum yok, mühendisim ama buraya (İngiltere) geldim geleli(1.5 sene) çalışmıyorum. Durumlar böyle.. hoşbulduk 💜
bakliyatlarda bitkisel protein var cnm ama karbon orani daha yüksek
Adam doğru söylemiş 🤣🤣🤣
demekki cok ödemin varmis, ilk hafta zaten fazla gider cnm
onlarda karbon sinifina giriyor cnm abartmamak lazim
Bide sislik yaptiklari icin tartiya yakin bakliyat karnibahar lahana vs. Yemiyoruz
olsunnnn ne giderse kar cnm senin kilon icin gayet iyi
Aaaa bu nerden cikti kizzz 😱
Listeye yeni girdin 2 ayin dolmadi izine ayrilamazsin
Yurt iciyse tartinida goturebilirsin heralde
olsun cnm yogurt kötü degilki
masallah incelme süper cnm 😍
ölçü aliyonmu cnm belki gidiyodurda sen farketmiyon :))
Belden karından gidiyo da üstten gitmese iyi olurdu. Onun için yapacak bişey Yok galiba... 😶
Afiyet olsun canim

Tartiya yakin kisir olmamış afiyet olsun canim

Bayramda yaparim artik :KK70:

Keske tartiya yakin olmasaydi canim

Afiyet olsun tatlim

Afiyet olsun canim

Iyi yaptin dönmekle tatlim ozlettin valla
Bende iyim nasil olayim ayni devam :)

Dönüş menün super kuzum afiyet olsun

Afiyet olsun abla :KK43:

Gunaydin kizlarrr

Gayet iyi canim kilona göre bence

Afiyet olsun canim

Tartiyida gotur canim :KK66:

Gayet güzel gitmis kuzu

Gunaydinnnn

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim keleboşumm, ben de sizi özledim🌸
Günaydın kızlar burda yağmur var 18 derece orda havalar nasil:bicak:
Burası da 19 derece canım hele dün epey yağmur yağdı. Kendimi telkin etmeye çalıştım hala kış gelmedi, güneş gene açacak diye 😶 hatta eşimi arayıp ona da söylettim, inşallah kafayı kırmamışımdır:KK53:.
Ablam benim hoşbuldum:)

Afiyet olsun kolay gelsin:)

Ben şimdi nasıl yapacağımı bilemedim ama bayram hedefim 73 Fit mutlu anne Fit mutlu anne canımmm

Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?

Canım olabliyorsa doğumda yanında olması daha iyi olur sanki yinede sen bilirsin tabi canımcım:)
Hoşbuldun canım, sen de hoşgeldinn
pesto26 pesto26 canooom hoş geldiiinnnn :KK200: :KK74:
Oyyyy minnokummm, hoşbulduk 💜
Ben de Ankaralıyım ehe :KK8:

Hahaha o metne bi de mikanos eklersen dadindan yinmez ehuheh
Neyse sen de alamanyanin eda taspinari olma yolunda emin adimlarlan ilerliyorsun diyip kapanisa da ovgumu ekleyim :KK200::confused:
hahahahha isin geyigindeyim ya, onun cocugu yok ki, benim aksesuar kivaminda sag kolda tasidigim sac bas dagilmis bi mavi boncugum var 13.5 kilo civarinda:)

Back
X