• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)
haftanin 5 gunu calisiorum, araba esimde, ben bisikletle oglani yuvaya birak geri al, yuva cikisi bisikletle alisveris yap.. esimle sdece ayda bi icecekleri birlikte aliriz, geri kalan temizlik yemek utu camasir bulasik cocuk hep bende. ama arada deliriyorum söyleniyorum o zaman yardim ediyor. Onun disinda ne kadar sacma di mi benim bisikletle alisveris yapmam bir de cocugu tasimam. Ben eskiden bu yuzden cok kavga ettim esimle, bu sdece aramizi acti. bir de gecen sene 3gun calisiyodu o haftada, kalan 2 gunde bi de evi dagitiyodu, yediginin tabagi bile masadaydi. sonunda dedim ki ben herseyi mutlulukla yapiyorum, cok sukur gucum var yapabiliyorum, hepsini spor saydim, calisan demir paslanmaz dedim kendime. Bu sayede iste cok kilo verdim bagisikligim guclendi, ama kendimi arada salak gibi hissediyorum ona yapilcak bi cozum bulamadim,. 13 senelik evlilikte bir alman erkegini alip türk erkegine cevirdim :) Alman arkadaslarim hayret ediyor esimin bana hic yardim etmemesine. Ama o da bahce isi yapar, ve vergi isi devlet dairesi isleri hep ondadir. Arabayi o kullanir, tatilleri aktiviteleri o ayarlar. Bir de iyi maas aliyor benim 3katim. dedim ki kendime otur sus az bi evinin kadini ol. ic mimarim ben, istanbulda yasarken kariyere öncelik veriodum ama artik gercekciyim, önceligim oglum esim evim, sora is geliyor. mezara götürmicem kariyerimi:) ben anca 32 yasimda bunlari ögrendim, 35 de ne olur bilemem:)?
41 yaşına gelince işleyen demirin aşındığını ve eğilip büküldüğünü görüyorsun.
ondan sonra da dellenmelerin Allah ne verdiyse şeklinde oluyor. seni bana parayla mı verdiler ..........
içinde tutmayacaksın hiçbir şeyi
sonra yanardağ gibi patlıyorsun Allah muhafaza :KK70::KK70::KK70::KK70:

41 yaşına gelince işleyen demirin aşındığını ve eğilip büküldüğünü görüyorsun.
ondan sonra da dellenmelerin Allah ne verdiyse şeklinde oluyor. seni bana parayla mı verdiler ..........
içinde tutmayacaksın hiçbir şeyi
sonra yanardağ gibi patlıyorsun Allah muhafaza :KK70::KK70::KK70::KK70:
ben dönemsel ufak ufak patlayarak idare ettim 13 senedir:) böyle tadinda patlamalarla esimle dengeyi sagladim, yoksa bosanirdik bence:) o da artik daha dikkati, mesela 5-6 ayda 1 ya da senede bir bi hafta cekip gidiyorum yalniz, o oglana bakiyor, :) ya da arada elimi ayagimi cekiyorum, mesela simdi yuva 3 hafta kapali, bir jest yapip 3 hafta izin almis, istese 2 hafta alabilirdi dönusumlu ilgilenirdik oglumla, önümüzdeki hafta ful o bakacak ben calisicam. Ben böyle emekelri yaziyorum bi kenara, esime cok sinirlenirsem hatirlamam icin, ama o da bunu yapmisti benim icin diye. Ben de baya ise yariyor. tabiii 41 yasimda ne düsünürüm bilemem:)

Allah razi olsun insallah cok uzun surmeden sagsalim kucagima alirim yavrumu hurma yiyorum yatmadan oncede 1 saat yuruyus yapip sicak dus aliyorum insallah faydasi olur

Aa ne guzel pespese atlatmissiniz dogumu abla esim gelmesini beklesem bile odalara ve dogumhaneye girmesi yasak malesef almiyolar beni 3 gun yatirdiklarinda gorus saatinde bile sorun cikartanlar olmustu yeni dogum yapanlar bebekleri babasina gostermek icin koridora cikartiyolardi 5 10 dk gosterip anne bebek geri iceri giriyodu kimi annelerde yataktan kalmaz halde oluyolardi eslerini goremiyolardi bikac kez sahit oldum keske alsalar herkes caninin derdinde heyecanli erkekler baksa bile yatan kadinlara bakar kör olurlar o heyecenla mutlulukla telasla :rolleyes:kapilarda genelde ortuk oluyorda yinede yasak iste :ukala:

Benimkide beni iyice telas yapar oda dirayetli sogukkanli bi yapida degil zaten ihtiyacim olan yuce rabbim o guc kuvvet verecek o nasil yazdiysa alin yazimiza oyle yasayacaz o anlari once allaha sonra doktorlara emanetiz esimle konustum biraz oncede normal evci iznine gelicek onemli olan saglikli sihhatli evladimizi dogurmam hele zaten sanciyi tadinca vay kocammis vay anammis hicbiri aklima gelmez bence:ıslık:

Bizimde normalde dogumhaneye baska kadin varsa almiyorlarmis ama sansima o gun tek bendim dogum yapan arada bikac kisi geldi gitti o ara esimi cikartillar sonlara dogru zaten almadilar dogum zamanı. Ama odaya cikinca bebek dogdukdan sonra neden almiyorlar onu anliyamadim cok sacma yani enazindan ziyaret saatine kadar almalari gerek. Aynen o sanci ani kimseyi gormuyorsun ben o an hatta iyiki annem yetisememis dedim esimide sona dogru istemedim biri guk dese sinirleniyorsun o an zaten yani ben bidha dogum yapcak olsam kimseyi istemem heralde.

Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli sumaklı
2 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Biber

Akşam 17.00
bir tabak kisir
Mercimek salatası
Turşu

Şu 2.lt
Spor yok
afiyet olsun
bencede ıyı olur canım hem zaten saglıklı normal menuler hepsı burdakılerın sok dıyet yok sadece cıssslardan uzak durmayı ogrenıyoruz
hadı hayırlısı ıns
ınş abla burası kendını frenlemeye yardımcı oluyor hakkaten
ohh yandan yandan dokturdun yanı
alemsın kız oh enerjı depolarsın bagır bagır😂😊😊
ben sıralamadakı yerımı gormesem daha ıyı bosver abla😂😂😂
afıyet olsun canım
allah bagıslasın maşallah
afıyet olsun canım karpuz 10 gundur bende yemıyorum vaktı gecmeden cuma gunu yesemmı acaba
abla guzel fıkır butun guzel ve zararlı seylere bunu dusunerek bakacagım😂😂
en guzelı coxuklarda mecburen yemek zorunda kalırlar beslenmeyı sen sınofta olunca canım sen sınıf oğretmenımıydın
dogum dedıgın gıbı bellı olmaz canım hakkınızda hayırlısı
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım sabaha sakla ıstahını artık
tşk ederim, yedim şükür 🤣
MERHABALAR guzel hatunlar😘😘
10.00
Sade nescafe

13.30
1 tb ekmek
1kk peynır
1 yumurta marul dereotu yesıl sogan salatası

16.30
Yesıl cay
17.30
Rezene

19.30
4yk menemen
1 tb ekmek
1 kase yogurt
Yesıl sogan

Su ıkı lıtre

60 dk orta tempo yuruyus 120 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun
Selam kizlar menulerimi yazayim

Saat 9.30
2 haslanmis yumurta
Bi dilim peynir
Uc bes zeytin
Domates salatalik
Uc ceviz
2 wasa

Saat 16
Bi kac catal norvec somon
Iki parce et izgara avuc icim kadar
Salata
Ayran

Suan deliler gibi acim

Su 2 lt gecmistir
Mefkurem Mefkurem
afiyet olsun
__:spor: SPOR LİSTESİ :spor: __

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Guzelgunler2019 300 + -- + -- + 300 + 180 + -- + --
BiprensesAnnesi -- + -- + 240 + -- + 45 + -- + --
Poni 180 + -- + -- + -- + 45 + -- + --
Eceboce -- + 90 + -- + 90 + -- + -- + --
Güneşinkızı35 -- + -- + -- + 280 + -- + -- + --
Umkay16 -- + -- + -- + 140 + -- + -- + --
Ücmelekannesi 80 + -- + -- + 80+ 180 + -- + --
Dream00 -- + 48 + 60 + 194 + 165 + -- + --
Medine 210 + -- + -- + 320 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Eksik olan varsa söylerse sevinirim kızlar 😉🙋‍♀️
emeğine sağlık
Sahaya dönüş menüm🌸🐝🤩:

12.07
1 dilim tbe tost
1 parça peynir
4 zeytin
Yarım acur
1 süs biberi turşusu
1 tavada yumurta

17.30
1 bardak bitki çayı

18.45
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

Su: 1.5 lt falan galiba
afiyet olsun
Ben bugun hata yaptim 🤐🤐🤐
Aksam acikmadim diye tek yogurt yedim ama sonra cok aciktim
Kiymali lavaş yapmistim biraz ondan yedim 🤐
O yuzden tartiya kadar ekmek yemicem

Sali Menüm

5.00
1 brezilya cevizi

9.15
2 activa

13-14.00civari
1 tb sandwich ekmegiyle kasarli tost
2 yumurta
5 zeytin
Bi parca peynir
Maydonoz, 1 kivircik marul

19.40
Baharatli 1 kase yogurt

21.00
1 kucuk üçgen dilim. Kiymali lavaş firinda
Bikac kş yogurt
afiyet olsun
dunku menum
10.00
2 kayisi
1ceviz
3 zeytin
2 catal krem peynir

12.00
sutlukahve

15.30
domates
salatalik
el.kadar bazlama(ince)
kk peynir

19.00
yesil fasulye
yogurt
salata
afiyet olsun
Kızlar bugün yine ölçüler takıldı aklima :confused:
Göğüs= 108 cm
Bel = 87 cm
Kalça = 108 cm olmuş
Toplamda
Göğüsten= 7 cm
Belden= 14 cm
Kalçadan= 13 cm olmuş
maşallah çok iyi, ben unuttum ölçü almaya 30 günlük programa başlarken sahada almadım 5 gün sonra program bitiyor
Bugünü ve yarını olabildiğine hafif atlatmak niyetim demin kahvaltımı yaptım 1 cqy bardagi sut 2 y.k yulaf ezmesi 1 büyük elma tarçın ve 2 cevizle 🌾🤩😋
afiyet olsun

Mefkusum demeden ben dünkü menümu yazayım😁 Mefkurem Mefkurem

Kahvaltı 2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği dereotu ile omlet
Zeytin kactane hatırlamıyorum 🤔
Domates salatalık biber
Biraz peynir
1t.k krem peynir
1 dilim ekmek

(Dün yediğimi hatırlamıyorum sözünü yaşıyorum şuan gerçekten dün öğlen ne yedim hatırlamıyorum 🤣)

Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası
Salata
Tavuk göğsü haşlanmış

Kahve bol çay bol su

kuzum benim kızlar ufak olduğu için onları bırakıp da spora gitme şansım olmuyor evde de içimden gelmiyor yapmak
öğle arası 1 saatvaktim var o arada bi yarım saat ne yapsam ne yapsam derken en mantıklısı yüzme geldi
diğer sporlarda ısınmaydı bilmem neydi hiç yetmez yarım saat sanki
anladm cnm haklsn o zmn
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım dünkü sporu 60 dk koşu 240 puan yazmayı unuttum :olamaz:
tmmdr cnm
sikilasmak vb görevleri bisiklet ve oglan üstlenmis durumda, sadece 59 la birlikte biraz da sikilasma kremi sürerim, gebelikte karnim dikine cok büpyümüstü benim ya , bi de 42 hafta gebelik olunca o son 2 hafta catlayacak sanmistim, ayaktayken dumduz, otururken az bi cikinti var ama köpek pozisyonunda deri asagi sarkiyor bunu bi gördüm zaten moralman bittim, bence duzelme ihtimali yok, o da oglumun hediyesi gururla tasirim dert degil de, bir yandan da gider mi ki 55 olsam bi karin calisssam dusunceleri de yok degil. karin calismaya da 60 kiloyla baslarim sanirim,
hadi hyrlisi cnm o zmn 😉
kizlar ben karataya birasi miydi ne ondan yapmaya karar verdim ve basladim, 13 gun sora tatile gitcem o zamana kadar yapcam, resmen icim disim iltihap bilegimde de sorun cikti o da agriyor atel taktim. vucudumdaki iltihaptan oluyo hersey. Bu icecek de limon ve yesil cay ve soda var, icimdeki iltihabi temizler diye dusundum. bi de maydonoz zerdecal tükeTICIIM: aMA BUNLARIN HEPSI BENDE yumurtlamayi geciktiriyor bunu fark ettim daha önce, umarim bu sefer sorun olmaz da duzenli gelir adetim 30-40 arasinda
sifa olsun bol bol odem atar eksi görürsün inş
Bence vermissin canim :KK66:

Yok bisi demedi normalde gec kalmam çünku :KK70:

Yok kuzu olmadi

Kolay gelsin dilegim

Ilk etapta yeterli olabilir bence canim

K9lay gelsin ablam yorucu ama guzel gecmis sanirim eger sevsigin insanlarsa :)

Ben hic yapmadigim icin bisey diyemeyecegum canim

Yok kuzum olmadi
iyi sevndm cnm
kuzum dünkü sporum 45 dk yürüyüş 90 puan
tmmdr cnm
afiyet olsun
tşk ederim, yedim şükür 🤣
afiyet olsun
afiyet olsun
emeğine sağlık
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
maşallah çok iyi, ben unuttum ölçü almaya 30 günlük programa başlarken sahada almadım 5 gün sonra program bitiyor
afiyet olsun
saol cnm ben ilk basaldgmda almistim ölçülerimi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Çok şükür geçmiş bitti.
Belim kötü oldu bugün aşağa eğilemiyorum o şekilde ev işi yapmaya çalıştım. Yemek falan derken bu saati buldu. Sanırım bugün bu belle spor yapamicam
Gecmis olsun cnm zorlamasaydn keske cnm ev isine de bekleeseydi

Back
X