- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.141
Aklınızda kalacaksa alın canım, arabasız bir yıl idare edersiniz.Slm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.
Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..
Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim
Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
Spor 60 dk trmpolu yürüyüş.3=180 pFit mutlu anne
Almazsanız da başka güzel yerler çıkar bence.
Pratik dikmek süper. Ben şimdilik bez torba filan dikiyorum, şu baştan büzmeli. Hedefim bu yaz fermuarlı makyaj çantası gibi birşey dikmek. YouTube videoları izleyip dikiyorum. Kursa gitmeye vakit de para da yok.Canm kızlarımaa elbise tayt gecelik filan kendime tunik elbise dikiyorum. Pratik kesmle yapıyorm kursa gidip eğitim almak isterdm ama çocuklarla çok zor. İlgin varsa bekleme hiç güzel hobi
İşte o düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz gene