• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapti ama aciklamasi beni tatmin etmedi abla.
Ya oylesine begeniyorum resimleri öylesine ekliyorum filan. Ama tinder icin aciklamasi yok. Ne olduğunu biliyorum çünkü
Senin ne düşünüp hissettigin onemli olan cnm
Inanmiyorsan sallama o zaman

Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
haydaaaaa
kaç yaşında bu adam ya ergen gibi instadan kız ayarlamaya çalışıyor :sinirli:

insallah
benim kizimda öyleydi. Ilk lazimlikta basladik kücük tuvaletini Cok rahat yapiyordu ama büyük tuvallette Cok zorlandik 😪 yapmadigim maymunluk kalmadi sonunda lazimliga yapmisti😅 tabi Sonra normal wc gecince yine basladi kabus büyük tuvalletini yapmak istemedi sarkilar, alkislar, sevdigi oyuncagi bile elinde tutturdum wc de😪 sarilmalar korkmasin diye yaptiginda wc de Parti havasi oluyordu Onunda hosuna gidiyordu o sekilde Cok sükür atlattik. Gece sorun yasamadik Bezi bi anda biraktirdim geceli gündüzlü gece ıslatması yok ama bazen oyuna daldımı tutuyor kacırıo 😪 inş oda gecer
daha olmaz inşallah. Emeklerine boşa gitmesin 💐
güzel eksi 💐
inşallah Cuma’ya eksi olur 😪
nasip değilmiş erken fark etmen güzel olmuş. Tinder nedir?

Hiç olmamış neden bu kadar fazla aldın ki😪
inşallah canım

Tatlim eğer belini zorlamazsa
Kilon az senin ip atliyabilirsin yada ipsiz hopla
O da hem sıkılısmaya hem kilo vermede etkili
Onu daha gözüm yemiyor dizlerim cok kötü oluyor, ip atlamak gerçekten çok güzel günde 5x100 şey halinde 500 kere atlıyordum. İlk doğumdan sonra o şekilde kilo vermiştim 6 aylık olmadan kızım 57 (hamile kaldığım kilo 65 ti) düşmüştüm keşke yine öyle olsa 😪😪 birde artık ikinci kattayız az atlayım desem cok ses olur😁

Tatlim nette pedogaglarin bununla ilgili tavsiyelerine bi bak istersen

Cocuklar wv ye alisirken kabiz olmalari normal
Kızımın
Tatlm evet şuan 3.5 yaş okey ama 2.5 yaş döneminde yani ilk başladığında tam uygun değilmiş bebeğin ve çocuklar çişlerinden ziyade kakalarından ayrılmak da zorlanır. Benim dediğim uzman desteği bir oyun terapisti gibi kabızlığı ilaçla çözmek psikolojik alt tabanlıysa işe yaramaz pek
Kızımın ana okulu öğretmeni pedegalog ona sordum öğrenir üstüne gitme diye geçiştirdi 6 ay sonra ilk okula başlıcak tuvalet eğitimini tamamlaması lazım okuldada hiç bu konuda destek olup ilgilenen yok Mefkurem Mefkurem abla

haklısın ablacım huyum kurusun takıldı mı tam takılıyorum ömrümü yiyorum böyle böyle :(
tamam abla karbon almayayım bikaç gün
belki kabak detoksu yapabilirim o da cazip geliyor
Kuzum buraya yazmasakda hepimizde ne sorunlar var maddi manevi
Ama ne demisler düşün düşün b... İşin
Bugunumuze sukredip bugünü yasalim
Geçmişe takilmayalim, gelecektede ne olacagini Allah bilir

Bikac gun kacamaksiz karbonsuz git
istersen son 1-2 gün kabak yada ananas yapabilirsin
Artin cok fazlaysa

Az once yazdim ne oldugunu canım erkekler genelde kız ayarlamak icin kullaniyor

Yapti ama aciklamasi beni tatmin etmedi abla.
Ya oylesine begeniyorum resimleri öylesine ekliyorum filan. Ama tinder icin aciklamasi yok. Ne olduğunu biliyorum çünkü
Vardır Allah’ın bir bildiği. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır. 💐

Onu daha gözüm yemiyor dizlerim cok kötü oluyor, ip atlamak gerçekten çok güzel günde 5x100 şey halinde 500 kere atlıyordum. İlk doğumdan sonra o şekilde kilo vermiştim 6 aylık olmadan kızım 57 (hamile kaldığım kilo 65 ti) düşmüştüm keşke yine öyle olsa 😪😪 birde artık ikinci kattayız az atlayım desem cok ses olur😁
Birden öyle fazla atlamak zaten olmaz cnm

Halinin üstünde ipsiz hoplasan ses gidermi yine
50-100den baslasan

Kuzum buraya yazmasakda hepimizde ne sorunlar var maddi manevi
Ama ne demisler düşün düşün b... İşin
Bugunumuze sukredip bugünü yasalim
Geçmişe takilmayalim, gelecektede ne olacagini Allah bilir

Bikac gun kacamaksiz karbonsuz git
istersen son 1-2 gün kabak yada ananas yapabilirsin
Artin cok fazlaysa
öyle abla bilmem mi bi dinledi mi ayyyy benimki de dert mi dediğim çok oluyor ama hepsi aynı anda gelince daraldım

kabak yapabilirim, hem yaz günü güzel de olur

Kızımın
Kızımın ana okulu öğretmeni pedegalog ona sordum öğrenir üstüne gitme diye geçiştirdi 6 ay sonra ilk okula başlıcak tuvalet eğitimini tamamlaması lazım okuldada hiç bu konuda destek olup ilgilenen yok Mefkurem Mefkurem abla
Cocuk dr u bi cocuk psikologuna yonlendirse

öyle abla bilmem mi bi dinledi mi ayyyy benimki de dert mi dediğim çok oluyor ama hepsi aynı anda gelince daraldım

kabak yapabilirim, hem yaz günü güzel de olur
Daraldim bunaldim dedikce insan daha dibe çöküyor
Hepsini at arkana, güzel seyleri düşün ki iyi olsun hersey

gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini

Aynen Canım bende bi esnafa kızdım onun yüzünden merak saldım annemden geçme genlerime güvenip :) Çıtçıt makinen ✓ ar Mı ?

Geçmiş olsun Canım

Sana da geçmiş olsun canm

Hoşgeldin canm. Ben poni ablan 😍

Menünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloyla 😃

Çileye dönmüş resmen piknik

Sen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişim 😃 rakiplern çok dişli ablaaa)

Bravo valla ellerine sağlık
sagol canım
yakinda da ne kadar zayiflamisin diyecekler 😍😍😍
oyle valla 😅😅😅kadin helva bile yemiyor 🤐🤐🤐
ayy hadı ıns ablam
Mefkurem Mefkurem ‘in gözüne girme çabaları kapsamında menüm:

9.00
1 tabak haşlamış nohut
2 kaşık yoğurt
3 hurma
1 çay bardağı yer fıstığı

14.00
3 yumurta
2 dilim peynir
5 hurma
1 çb yer fıstığı

20.00
1 kase yoğurt
1 avuç yer fıstığı
1 avuç kaju

Su 2 tl
Spor 7 bin adım
afıyet olsun canım nohutu haslayıpmı yedın leblebı gıbı kavurupmu
baslangic icin guzel tatlim ama hurmalari biraz azaltmaya calis
Biliyorum cok güzeller insanin yedikce yiyesi geliyor :)))
Sabah haşlanmış nohut nerden geldi aklina 😅😅😅
Aksam sicak yemek olsa daha doyurucu olurdu sanki
2 avuc kuruyemisde pek az degil, biliyon 100 gr 600 kalori civari

Nerde yürüdün o kadar süpermiş 👏👏👏
1 sene arabasiz idare edebikecekseniz alin o zaman cnm
hep bogaz derdi 🤣🤣🤣
bunu hiç dusunmediydim guzel fikirmiş 😂😂😂
aynen abla kısın yerız dıyıp dıyıp yapıyoruz
Iyi geceler kızlar alıntılar hazır önce menümu vereyim 😄
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
Çay
1 cay k. Vişne reçeli (ben normalde hiç yemem recel çikolata helva vs çok canım çekti ekşi ekşi)

Ara 1
1 küçük salkım üzüm (15-16 taneydi fazla mi oldu bilemedim)

Ara 2
1 avuç leblebi(çarşıdaydik taze kavrulmuş çok güzeldi 😋)
1 bardak ayran

Ara 3
1 kase yoğurt
13 kiraz

Akşam 20
1 süt mısırı (patlıcan közleyince mangalda mısır da közledik)

Su 1.5 lt anca olmuştur içemedim hiç ağzımın tadı yok
Spor yok gibi bisey ama hareketliydim bugün de
20 dk 20 dk toplamda 40 dk orta tempolu yürüyüş
afıyet olsun canım
Eveet gelelim alıntılara hadi bismillah 🤗
karpuz yarım ay şeklinde 5 dilim değilse gayet güzel menü canım afiyet olsun
hg tatlim ben Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var daha yasin çok küçük yediklerine biraz dikkat edersen eminim metabolizman seni bile şaşırtır her cis yemek istediğinde fazlalıkları da n kurtulduğunda nasıl gözükecegini düşünmek fayda edecektir aradığın destek takımda mevcut ideal kilona ulaşacaksın insAllah 😘💕
saol cnm aynen yazın iş hiç bitmiyor
nasıl geçti kız hersey yolunda mi
aleyküm Selam cnm ohh Sefan olsun canım gez tartida da eksi görürsen senden iyisi yok 😘🤗
afiyet olsun cnm cok az olmus sanki zaten erken de kapatmışsn umarım açikmazsin
afiyet olsun abla
elimden geldikce olmayanlara o olmamış diyorum aslında ama daha dikkat ederim 😘
afiyet olsun cnm mısır püskülunu neden içiyorsun
afiyet olsun masAllah i öğünde gömmüşsun artı getirmesin insAllah
mecbur kaldım aslında hafta içi almıştım patlıcan dursa olmayacak yaptım kurtuldum
afiyet olsun cnm ama çok çok az olmus pazartesi kontrolüne eksi olayım dedin sanırım 😉
afiyet olsun cnm su içmemek çok etkiliyor aslinda bende içemedim bi kac gündür istediğim gibi
masAllah bu ne hız sarma hallolmus bile tatlı da onaylanmis ellerine sağlık 🤗😘
afiyet olsun cnm menü güzel diğer konu hakkında fikrim yok hakkında hayırlısı olsun insAllah arabasiz zor artık ama seneye de muhtrmelen daha da artacak fiyatlar
canim bende öyle yapayım genelde ama bazen cengaverligm tutuyor mecburiyetten 🤷‍♀️
saol cnm Allah razı olsun
iyi geceler canım inşAllah
kuru yemiş çok olmuş canım onu dışında akşam sebze ya da pro olaymis daha iyiymiş sanki afiyet olsun cnm
saol cnm aynen öyle ya daha da bi dünya iş var bayram sonuna artık
evet canım az da olsa eksıyı gordum bunda regl olmamında etkısı var tabıkı 2 aydır leke gıbı adet goruyordum sımdı maşallah geldıkce gelıyor karnım belım dokuluyor evet tatlı testten gectı yarın tepsı tepsı yapılcak artık sagol canım
Herkes nerde uyudu mu ben gelene kadar Mefkurem Mefkurem zuhal abla gitmeden menumu yetistireyim die once menu yazdim yine yetisemeidm snrm 🤷‍♀️😄
Beni uyku tutmadi yeşil cay yaptm sıcacık boğazıma iyi gelir hemde yatmadan yag yakmama yardm etsin ☺ insAllah eksiyle uyanirim güne sol yanağımda bi sivilce çıktı ama ucu bucağı yok sanki orda bilye var gibi semsert siktirilmiyor da sis gibi yüzüm sinir oldum 😖 annem nazardan dedi ama bilemeidm cenazede her goren nasil zayiflamissin baya vermissin diyip durdu 🙄🤦‍♀️
nazardır tatlım goren nasılsın demeden zayıflamıssın dıyordu oku kendıno
İyi geceler hatunlar nasılsınız?
Ben eh işte, dün ve bugün kaçamaklar yapınca aslında ben yoğum tribine girip gelemedim.
Dün eşimle eski yaşadığımız yere (Cambridge) gidip dost ziyaretinde bulunduk. Birinin kafesine birinin yeni açtığı dondurma dükkanına gittik yani kaçamak için sebeplerim vardı 😶 ama ayarı kaçırmadığım için sabah eksi gördüm. Bugün De saçma bi şekilde mücver patates falan yaptım. Ya bana acayip bi ağlama geliyo bu ara, gezegenler mi fırıldaklanıyo n’oluyo bilmiyorum. Çalkalanıyorum çılgınlarca 😶 25 gün sonra 1 senenin sonunda Türkiye’ye gitcem Allah nasip ederse. Kendimi özlememek, duygulanmamak için 1 sene kastım şimdi yavaş yavaş dökülüyor mu acaba.. bir de dönüşte annem ve kayınvalidemi getirecektim, heveslenmiştim, o iş yattı. Bu seneki 3747. Hayal kırıklığım olduğu için de koyvermiş olabilirim.. kayınvalidesi gelmediği için ağlayan kız temalı bu serzenişimle bdv de olsam taşlanırdım herhalde. Gene de çok sitem edip, abartmayayım. Her halimize bin şükür tabii ki.. ay birden içimi dökünce rahatladım ya keşke daha önce yazsaymışım.
sıkma canını Türkiye de gorecekmıssın nasılsa ole dusun
Kozlar misafirler kaldı oğlan da akşam bi saat uyuyup uyandı gece11 de kucağımda oğlan bahçede misafirler fln derken burayla ilgilenemedim çok pardon🙈 dünkü menü;

Sabah
Yarım dilim kkepekli ekmek, peynir , maydonoz Kapüçino
Ara
Biraz buzlu kahve
Öğle:
1 dilim kepekli ekmek 70 gram peynir
Ara
2 taze kayısı

Akşam
Salata
2 köfte mangaldan 3-5 yeşil zeytin
Veeeeee 1 kadeh kırmızı şarap
Bi de gece 1 den sonra yattım . Ayrıca şuan tartılamıyorum çünkü oğlan babasıyla tartının oldugu odada uyuyor, zaten gece de hersey karıştı. Girip uyandırmak istemiyorum. Hatta kıyafet bile alamayacağım iş için 🙈 yarın tartılsam olur mu?
afıyet olsun canım ıckı olmasa ıyıymış
Oh masallah bizim yerimize de gezin sahsen ben gezemedigim icin :KK70:

Masallah ne bulduysan yemisin sende hee
Iyi iyi cok şükür adamın beynini yemekle meşgulum :KK53:

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun ablam

Ben mezunum yirim abla :KK70: dur bakim tarti ne dicek ona göre yemeye devam edicem :KK70:

Hergun marmelat var canim senin menude dikkat et fazla tuketme afiyet olsun

Hey yavrum heyyy

Afiyet olsun canim ama genel olarak az sankim

Afiyet olsun dilegim ama az olmus iyice gucten dusersin

Hahahha ne alaka kizzz :KK70:
1 ay olacak hic dinlenemedim :KK43:

Oy kiyamam bebise yaaa hissediyordur kiz

Ben olsam arsayi alirim sanirim canim ama tabiki sizin karariniz
Afiyet olsun ponim

Sabahla aksam yer degistirmis :KK70: afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim aksam misir yerine daha doyurucu bisey olsa iyi olurdu

Iyi yapmışsınız abla degisiklik iyidir :)

Cok şükür iyi canim ama ben bu adamla her buluştuğumda alkol alıyorum yoldan çıkarıyor bu beni :KK53:

Yaaa seninki biraz patlama olmus kuzum
Icini sikan bisey olunca anlat iyi geliyor :KK60:

Gunaydin kizlarr

Sarap disinda sorun yok bence canim
azdı ama bugun azcık da olsa eksı geldı
Günaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun :KK200:

Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin :halay:

Eki Görüntüle 2295677
tebrıkler canım
ay benim anam da hep dikerdi bana ben de hep ona yardim ettim ergenligim pafta kes yapistir tegelleyle gecmisti adapte olmam hizli ve kolay oldu, Evet cit cit makinem var ve süper rahatlik aninda olay bitiroe dügmeymis fermuarmis hoc ugrasmiyorum. ama iste iki hafta oldu dikip de bitiremedim icime dert oldu ya:) hobi diye baslayan sey stres oldu bende suara. Ben oglana oyun evi falan dktim böyle pencereli kapili, tüllü catili firfirli:) kizim olsa artik neler yapicam sen dusun:)))
makınede dıkmeyı bılsem bıde makınem olsa tabı bende severım dıkısı bıseyler uretmeyı gecen sene elımde eskı kotlardan kızıma canta dıkmıstım ugras ugrasa
Günaydın herkese🤗
-300 gr
günaydın canımm
tunaydın herkese
Günaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip :KK43:
tunaydın canım gecmıs olsun
Cuma:72.2
Ptesi:71.6
Fark:-600
tebrıkler canım

Cuma:47.4
Pazartesi:47.5

İyi korktuğum gibi olmadı kızlar :halay:
bu kadar artıdan bısey olmaz canım
Cuma 72.3
Bugün 72.5
+200
cumaya halledersın
Kilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan şiş bugün bi sağlık ocağına gitmeliyimm galiba artk kulaklarim falan ağrıyor
gecmıs olsun canım doktora gıt barı
Gunaydn cnm afiyet olsun simdiden
sagol canım
sana afiyet olsun gülüm
sagol tatlım
Bildirimimi yapayım, kaptanım görsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu😃
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim😊
tebrıkler canım ama cuma kactınkı ben hatırlamıyorum
Cuma 58
Bugun 58.1
O kadar yemeye iyi bile :110:
aynen canım verırsın sen hemen
Günaydın kızlar kendime geldim çok şükür
Tartımı söyleyip kahvaltiyi hazırlıyim deli gibi açım
Cuma 89.7
Pazartesi 88.6
Eksi 1.100 Gr
Bı maşallahinizi alırız artik Mefkurem Mefkurem kaptaniçem😀
maşallah tebrıkler
Gunaydin kizlar yeni geldim eve
Sabah 5 de tartilmistim vakit bulup yazamadim
Dilegin eksiyi görünce moralim bozuldu 😂😂😂

Ccuma 99.5
Bugun 98.6
Fark 0.9 🤐🤐🤐

@Keseli kanguru
tebrıkler abla cumanın ayak seslerı rakıplerın korksun
Cuma 93.8
Bugün 94.5
%0.73 lık artış var.senliklerde abarttım biraz.
Yalnız ben yaylaya gitmeden dizimi sakatladım kizlar.nasil oldu biliyor musunuz.kizim kucağımda ayaktaydım.saga hafif dondum.ama zorlama falan yok.yönümü döndüm sadece. O an dizimin içine bisey oldu.zonk zink zonkladi.bu 3. Gun hala ağrıyor..nasil yürüyüş e gitcem bunu dusunuyorum
halledersın canım gecmıs olsun
Cuma 72.5
Bugün 72.8 :işsiz:
verırsın canım cumaya
Kızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam 😥😥😥😓
kabızlıktandır canım benımkıler zorluk cekmemıslerdı ogrenırken bısey dıyemeyecegım uzmandan yardım alabılırsın belkı 1 sene ogrenmek ıcın uzun gıbı geldı bana
Ina canim

Yeme kiz artik bi dur demelisin :KK43:

Valla az önce bozuldu beyefendi filan kalmadi baharim:işsiz:
Hastaneden donunce haber ver kuzu

Gorusuruz baharim

Sagol canim

Aferin bize bunlarla gel :KK66:

Ben oyle temizlik yapmiyorum fazla 😁

Adami allah bildigi gibi yapsin valla bana düzgünü denk gelmiyor cidden ya:110:

Eger surekli kabızlık varsa normal canim once onu halletmeniz lazim çocuğum aciyacak korkusundan soylemiyordur

Tebrikler canim

Sagol ablam
sagol canım
dün arti 1 se bugune gitmistir biraz
aminnnn 😍😍😍
guzel tatlim
cuma 1.5 olurmu acaba 😅
1 olsa sevınırım 1.5 olsa gobek atarım heralde
Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
aa noldu canım bıde tinder nedır kı bılmıyom ben
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
telafı edersın canım vereceksın ıns

insallah
benim kizimda öyleydi. Ilk lazimlikta basladik kücük tuvaletini Cok rahat yapiyordu ama büyük tuvallette Cok zorlandik 😪 yapmadigim maymunluk kalmadi sonunda lazimliga yapmisti😅 tabi Sonra normal wc gecince yine basladi kabus büyük tuvalletini yapmak istemedi sarkilar, alkislar, sevdigi oyuncagi bile elinde tutturdum wc de😪 sarilmalar korkmasin diye yaptiginda wc de Parti havasi oluyordu Onunda hosuna gidiyordu o sekilde Cok sükür atlattik. Gece sorun yasamadik Bezi bi anda biraktirdim geceli gündüzlü gece ıslatması yok ama bazen oyuna daldımı tutuyor kacırıo 😪 inş oda gecer
güzel eksi 💐

Kaç ay sürdü canım benim kız az önce yaptı sevindik ödül verdim ama bir dahaki sefere yine söylencek biliyorum kısır döngüye döndü kaç kere wc ye otutturdum yaptırdım yaptı ama bordaki sefere soylemiyor söylememekte ısrar ediyor 1 senedir

Kızımın
genelde bir soru olur özel okul m devlet okulu mu diye her zaman iyi öğretmen deriz. Canım yanlış anlamazsan eğer tüm tuvalet eğitimini anlatır mısın kızının yardımcı olabileceğim birşeyim varsa çok isterim yardımcı olmayı

insallah
güzel eksi 💐

Sagol canım

Back
X