• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksama ne planiniz var kizlar

Ben kabak soteleyip yogurtla yesemmi yoksa kabak corbasimi yapsam bilemedim
Corba sekli daha cok eksi getirir :))
Ama hic tok tutmuyor
Belki corba yogurt yaparim
az önce taze fasulyenin altını kapadım abla bir kase yoğurtla yicem bende dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum bi ince acıktım ama şimdi yersem çok geç vakitte acıkırım tekrar ondan 2-3 saat daha dayanmaya çalışıyorum

Onu daha gözüm yemiyor dizlerim cok kötü oluyor, ip atlamak gerçekten çok güzel günde 5x100 şey halinde 500 kere atlıyordum. İlk doğumdan sonra o şekilde kilo vermiştim 6 aylık olmadan kızım 57 (hamile kaldığım kilo 65 ti) düşmüştüm keşke yine öyle olsa 😪😪 birde artık ikinci kattayız az atlayım desem cok ses olur😁
ay cok merak ettim kiz doguma kac kiloyla girmistin, 65 le hamile kalip kizin 6 aylikken 57 ye inmissin baya baya ferahlamissindir o dönem,

Ama hic tok tutmuyor
ben makarna salatasinin üzerine biber koyup yiyecegim ahhaha:) saka saka mangaldan kalan etlerle 3 gun yasariz biz

Olsun canım, ufak da olsa bir gezi onu da motive eder, daha büyük açılımlara kapı aralar😉

Bak benim motivasyonum da gelmişken kaybolma buralardan dostum😘
takımın adı yeter motivasyona gülüm, ben olmasam da motivasyonun hep olsun :KK24:

Kolay gelsin afiyet olsun cnm ben ihlamur demledim kızımla içiyoruz
size de küçük hanımla afiyet şifa olsunnnnnn:)
ah ahh benim sıpa çay bile ağzına sürmez karşılıklı ne ıhlamur ne de çay içilmiyor kızım da yok ki karşılıklı içeyim
bir gün birinizin kızını ödünç alıp karşılıklı çay içesim vaaaarrrrrrr:rolleyes:

hhahhahahneyse ki her ay degil arada 50 gunde 60 gunde oluyorum ahahhah:) Ya korunuyoken cocuk istemiyoken bu kadar vurmuyodu da iste gebelik sonrasi emzirme donemi herseye hassasiyet baslamisti, sonra emzirme bitince 6 ay hersey gitti duzenli adet olurken yani 32 gunde bunlari hic fark etmiyodum. suan bi de tsh icin ilac aliyorum bu ilacla östorojen birlesince sanirim böyle yogun etkiler yapiyor mide yanmasi fln, hayit otu hapi denedim o da ne öyle insan adetin geldigini bile anlamiyor, cit diye adet oldum nerseyse rezil oluyordum, ona da bozuldum attim ilaci:) ama oluyo mu baska kadinlarda da merak ettim, vucudum geri duzenine yeni oturuyor ondan diye dusunuyorum. adet geciktikce tabiiki böyle belirtiler artiyor ama 37 de fln adet olurken de bu kadar yogun olmasi garip gelio suan
arada bu kadar hassasiyet ağrı normal de senin düzenin oturmamış ki daha o yüzden her defasın da böyle oluyorsun sanırım, hormonların bir dengelensin her şey düzene girer bence

inşalah işe yarar kuzum, sağol ilgilendiğin için :KK200:
işe yaramazsa başka yöntem denersin ama biraz vurdumduymaz biraz patavatsız olmak insanları kırmadan istediğini söyleme özgürlüğü veriyor zamanla aman bu da patavatsız diyip alışıyor insanlar , kırılma v.s. olmuyor bile :)

yorum yapana kadar senjnkiler vazgeçmis
yok kuzu inan hiç iştah kalmadı şansına hastalandım :KK70:
aman yavaş ye kalorimiz yüksek :KK70:
pehhhh puan sayılsa üstüne rakip tanimam dilek var rakibim ama onun bebesi küçük :KK70: @Keseli kanguru
yine de gecememissin kv den :KK70:
:kızgın: :KK62: @pesto26 kayıp zaten karabatak oldu
beyefendi ile işler yolunda sanırım Allah bozmasın

canım geçti mi bugun nasıl varsa karalahana yaprağı sar süper etki ediyor bende çok işe yariyordu yoksa da sıcak suda yavaş yavaş sağ biraz
bizde egecen hafta piknikte hallettik o işi dışarda cok rahat oluyor
hoşgeldin canım aramıza annen çıtır oldu darısı sana
sağol kuzum
oo o kadar yemeye hiç birşey
rakibem hayırdır WC problemi mi var
sağol ablam bilmiyorum ki sıcak rüzgar geçende havuza gittik su soğuk dışarısı sıcak belki de orda üstttuk
geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı eziyet kışın hadi soğuktan diyoruz yazın neden
halledersin canım
bizde seni görünce daha bir enerjik oluyoruz , bir bardakta bana doldur abla :)
oo bir kaçak daha dönmüş sahalara
olur canım olay zaten bakliyat salatalık yoğurt üçlüsü
hoşbulduk canım sağol
canım namaz kılıyor musun kılmıyorsan inan öneririm sıkıntılara birebir bende pek düzenli değildim ama 4 aydır düzenli oiloyorum çok ferahtaliuor maneviyat
metabolizmanız dert görmesin
oo maşallah dilek ben seni tutuyorum :KK70:
gayet iyi abla ben seni tutuyorum :KK70:
d9otora gitme imkanın yokmu eklem önemli ters bir şeyde aniden olabiliyor geçmiş olsun

Eksi bile olursun canım WC yoksa
sen yeter ki iste canooom taze taze demlerim hemen :)

North River North River rakibem evet wc sorunu var bir kaç gündür keten tohumu yağı kullanıyorum sen -600 desin tebrikler
Hastaymışsınız geçmiş olsun bizde 2 hafta önce atlattik gribi yazın ortasında grip olduk
sorma canım çocuk yeni atlatmisti yenide antibiyotik aldık geldik
WC bende de var malesef sıkıntı
Yoo üstadım senin üzerine bu konu adam tanımam 😁
Bizimkisi işimiz görülsün yeter durumu şuan😂
Gogsum daha iyi sagdim sabah biraz karalahana anamın bahçesinde var gecmezse onu denirim ..
:D kız bizde bebek olsun diye çalış çalış canımız çıktı :D lahana al annenden at buzlugunda bulunsun
Cumartesi 72.1 gelip Pazartesi 72.8 gelen koca yürekli (koca dötlü de olabilir) kız Pesto..:KK6:
benim dotumun üstüne tanımam :D
Buradayım şikilobum kaybolmicammmmmm
😘😘😘
Kızlar yiyip yaymadım ya cam sil kapı sil ütü yap birazda yürüyüş yaptım akşam yiyip yatsam iyi yediklerimin bi kısmını da yakmaya yönelik oynadım :KK70: bide tavsiye size temizlik ederken müzik açın dans ederken temizilk yapın :KK70:
ozamaan dans dansss
North River North River balim sanada geçmiş olsun evin içindeki ceyran mahvediyor bizi bence
kesinlikle benim kapı pencere hepsi açık :(
geçen cumadan beri başladım kılmaya canım, Allah kabul ederse
kabul eder canım niye etmesin
Kızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam 😥😥😥😓
bebeğim bir yardım alsan geçen sene de çok çektin bu konuda
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
güzel eksi
Ina canim

Yeme kiz artik bi dur demelisin :KK43:

Valla az önce bozuldu beyefendi filan kalmadi baharim:işsiz:
Hastaneden donunce haber ver kuzu

Gorusuruz baharim

Sagol canim

Aferin bize bunlarla gel :KK66:

Ben oyle temizlik yapmiyorum fazla 😁

Adami allah bildigi gibi yapsin valla bana düzgünü denk gelmiyor cidden ya:110:

Eger surekli kabızlık varsa normal canim once onu halletmeniz lazim çocuğum aciyacak korkusundan soylemiyordur

Tebrikler canim

Sagol ablam
antibiyotik alıp geldik canım
Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
erkenden göstermiş işte kendini
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
bırakma canım tekrar iner
Şuan 3 buçuk yasinda canım 1 senedir kalasında problem yaşıyoruz bir kabız bir normale dönüyor doktora gittik ilaç verdi ilacı çok uzun kullanmak istemiyorum ama mecbur ilacında etkisi olmuyor kabız oluyor korkunca hiç oturmak istemiyor CurukElma CurukElma tatlım kabızlığı için herşeyi denedim önce süt içince kabız oluyordu sütü vermedim şimdi süt vermedigim hâlde yine kabız ama kakasi çokta sert değil yinede korkuyor bu kabızlık yüzünden tuvalet eğitimini tamamlayamadık bide günlerce tutuyor birden yapıncada ağrı oluyor galiba
bizde çok çektik çok iyi anlıyorum

Ama hic tok tutmuyor
ben akşam sadece yoğurt yada shake düşünüyorum ogeln biraz karbon oldu

Kizlar az önce bulut bey rahmetli oldu. Beyefendi instagramdan bol bol kız takip ediyor. Olay takip etmeside degil nasıl desem kız düşürmeye çalışıyor sanki. Çünkü konusma arasinda bide tinder lafı gecti. Iyice soğudum suan varya:işsiz:
hemennn 2 adım geri çekil gülüm sağlam papuç değil galiba bu adam rahmetli kalsın geri dirilmesin haa

:KK70: kız bizde bebek olsun diye çalış çalış canımız çıktı :KK70: lahana al annenden at buzlugunda bulunsun
benim dotumun üstüne tanımam :KK70:
😘😘😘
ozamaan dans dansss
kesinlikle benim kapı pencere hepsi açık :KK43:
güzel eksi
amin kuzum inşallah
ne biliyim üzdüğüm insan çok, hatalarım çok o yüzden kabul eder inşallah diyorum :dua:

Ama hic tok tutmuyor
evdekilere karnıyarık pilav çoban salata yapıyorum onları yiyemem ki, kendime de geçen günden semiz otlu kahverengi mercimekle yaptığım çorbam var 1.5 kase kadar çıkar herhalde, yanına bol yeşil salata yapayım diyorum

Senin ne düşünüp hissettigin onemli olan cnm
Inanmiyorsan sallama o zaman
haydaaaaa
kaç yaşında bu adam ya ergen gibi instadan kız ayarlamaya çalışıyor :sinirli:
Vardır Allah’ın bir bildiği. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır. 💐
sagol canım
ayy hadı ıns ablam
afıyet olsun canım nohutu haslayıpmı yedın leblebı gıbı kavurupmu
aynen abla kısın yerız dıyıp dıyıp yapıyoruz
afıyet olsun canım
evet canım az da olsa eksıyı gordum bunda regl olmamında etkısı var tabıkı 2 aydır leke gıbı adet goruyordum sımdı maşallah geldıkce gelıyor karnım belım dokuluyor evet tatlı testten gectı yarın tepsı tepsı yapılcak artık sagol canım
nazardır tatlım goren nasılsın demeden zayıflamıssın dıyordu oku kendıno
sıkma canını Türkiye de gorecekmıssın nasılsa ole dusun
afıyet olsun canım ıckı olmasa ıyıymış
azdı ama bugun azcık da olsa eksı geldı
tebrıkler canım
makınede dıkmeyı bılsem bıde makınem olsa tabı bende severım dıkısı bıseyler uretmeyı gecen sene elımde eskı kotlardan kızıma canta dıkmıstım ugras ugrasa

tunaydın herkese
tunaydın canım gecmıs olsun
tebrıkler canım

bu kadar artıdan bısey olmaz canım
cumaya halledersın
gecmıs olsun canım doktora gıt barı
sagol canım
sagol tatlım
tebrıkler canım ama cuma kactınkı ben hatırlamıyorum
aynen canım verırsın sen hemen
maşallah tebrıkler
tebrıkler abla cumanın ayak seslerı rakıplerın korksun
halledersın canım gecmıs olsun
verırsın canım cumaya
kabızlıktandır canım benımkıler zorluk cekmemıslerdı ogrenırken bısey dıyemeyecegım uzmandan yardım alabılırsın belkı 1 sene ogrenmek ıcın uzun gıbı geldı bana
sagol canım
1 olsa sevınırım 1.5 olsa gobek atarım heralde
aa noldu canım bıde tinder nedır kı bılmıyom ben
telafı edersın canım vereceksın ıns
:KK70: kız bizde bebek olsun diye çalış çalış canımız çıktı :KK70: lahana al annenden at buzlugunda bulunsun
benim dotumun üstüne tanımam :KK70:
😘😘😘
ozamaan dans dansss
kesinlikle benim kapı pencere hepsi açık :KK43:
güzel eksi
hemennn 2 adım geri çekil gülüm sağlam papuç değil galiba bu adam rahmetli kalsın geri dirilmesin haa
Yok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama

Cocuk dr u bi cocuk psikologuna yonlendirse
Yarın bir arayım abla bence kabızlık korkusu var bir kaç kere söyledi sevindim söylüyor diye kabız olunca geri başa döndük

Yok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama
kız yaşa aldanma sakın yaşı 60 ı geçmiş hala genç kız düşürmeye çalışan bir dolu sapık var iyi ki o tesadüf olmuş da görmüşsün sen kalbi eli yüzü düzgün , sevmeyi sevilmeyi bilen birine layıksın gülüm

genelde bir soru olur özel okul m devlet okulu mu diye her zaman iyi öğretmen deriz. Canım yanlış anlamazsan eğer tüm tuvalet eğitimini anlatır mısın kızının yardımcı olabileceğim birşeyim varsa çok isterim yardımcı olmayı
Sağol canım burda özel yada devlet okulu yok bütün okullar devlet okulu işin zor yani kızım seneye martta ilk okula başlıyacak eğer hala zorlanırsa yarim gün götürecem artik ilk okul öğretmeniyle konuşacam kabızlık problemi olmasaydi çoktan öğrenmişti çok zeki herşeyin farkında kakasi nerden geliyor çiş nerden hepsini söylüyor farkında
Gecen sene yaz tatilinde başladık tuvalet eğitimine çişini öğrendi kakada baya zorlandık hala zorlanıyor ama eskisinden çok iyi önce tuvalete bile oturmak istemiyordu şimdi en azindan ben kakasi geldiğini farkedince otutturuyorum ıkınıyor ama söylemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X