Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zor ama imkansız degil 😂😂😂
işte cogu zaman vucudunmu ihtiyaci var nefsimiz mi istiyor bunu ayirt etmemiz lazim cnm
Normalde vucut hic bi zaman zararli tatli, hamurisiye ihtiyac duymaz :)) onlar bizim simarikligimiz oluyor

Vayyyy ponim gecen haftanin acisi cikmis :)) cok guzel tatlim tebrikler 😍😍😍😍

Aman bayram haftasi dikkat et bak
Ederm abla zatn memlekete gidemicez araba bugün gidiyor. Evde olursak daha kontrollü olurum 😉

Ilk bildirim benden gelsin rezillik resmen bayram sonrasi dikkat edicem anlaşıldı
Cuma : 58
Bugun 58.9
Niye boyle oldu demicem bir fiil sürekli yiyorum az bile :işsiz:
Hilalim sne ne yapacağını bliyosn😉

Günaydın ablalarııımmmm :KK200: :KK48: :KK15:
Bu sabah tartıda 69.4 ü gördüm -800 yani
Çok mutluyuummm:rapci::21:
Süpersin yavru kedi 💪

Kilo bildireyim yeerabbim haftaya anamın evinde bayram sonrası 65 i görmeyi nasıp et yerabbüleminn :KK200:

Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.7
Giden : 1.1
Yüzde: % 1.6
:halay::KK71::KK73::halay::KK71::KK73:

Eki Görüntüle 2297190
Helalll 👏👏👏👏👏👏

kilo bildirimimi unutmuşum yapmayı hemen yapayım
geçen haftaya göre sabitim ama hafta başına göre vermişim çok şükür :dua:
58,1
🤔
Bildirimim gelsin efenim :halay::halay::halay:

Gecen hafta 99.5
Bugun 96.6
Fark 2.9
Yüzde 2.91

Eki Görüntüle 2297201
Vaaav👏👏
Abla sen normal bi insan gibi kilo alıp vermiyosn ha 😂

IMG_20190809_105256.webp
dugune kadar en kotu 66 olmak gerek :D tam bir ay kaldı

Günaydın kızlar sabah sabah bdv de sinirleri mi bozup geldim resmen içime öküz oturdu :KK43:
Hastalıktan kurtuldum bugün kuzenleri var kuzey beyin evde tam bir şenlik havası yarına kaldı benim temizlik işleri bugün kk günü
günaydın kuzum
bdv insan psikolojisine zarar yeminle :(

Tebrkler 👏👏bayramda cozutmazsn gene 6lar gelir. 6ları görünce lokum dağıtıcm bnde 😃
İyiymiş kız lokum bende cikilata dagitayim :D
Kuzu ben yanlızken cozutuyorum ama uyuz eşim dün dalga geçti ben verdim sen aldın diye vermek şart oldu birde tamamen sağlık açısından bakıyorum artık olaya annemin dizine ne yaptıysam çare bulamıyoruz ve hareketsiz kalınca kilo aldı ,kilo alınca daha kötü oldu bunun 10 20 yıl sonrasini düşünüp bakmak lazım vücuduna

Back
X