Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü paylaşmamışım ben daha 🤣

Kahvaltı 12.00 (istediğim gibi olmadı)

1 Brötchen (içinde yaprak peynir ve bir çay bardağı bal.)
3 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 siyah çay

Öğle 13.00
Sütlü kahve
Yarım kase yoğurt

Akşam 17.30
1 kase mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt

19.00
Yeşil çay

2.5 litre su

Spor yok
Çok güzel dengelemişsin canım sabah ekmek aksam ekmeksiz bide cuma günü süper menu

Kimsecikler yok bayram hazırlığı galiba 🤣 ben bişey yapmadım bi hamuru yoğurup buzdolabına attım yarına kadar dinlensin diye 🤣
Ustu kurumazmi canım bende bisey yapmadım daha :)

Iyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır

14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt

18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran

Su 1.5 anca oldu
Yarım saat orta tempk yuruyus 60 puan @bi prenses annesi
Sabahtan ev işi cam falan sıldım oglen sonu 15.00 alısverıse cıktık yedı bucuk falandı eve geldıgım kac gundur yorulmusum heralde uyumuzım ıkı saat saat onda kalktım menuyu anca yazdım alıntıları cevaplıycam ıns 1. Olmusuz cokk sevındım bayanlarr herkesı tebrık ederım😘
Afiyet olsun güzel menu

Hosgeldin cnm kurallarda anlanadigin bisey varsa sorabilirsin
Aslinda pek bisey yok ozetle elimizden geldince bol paylasim yaparak burda birbirimize destek olacaz
Hergun menulerimizi saatleriyle ve miktar belirtip yaziyoruz
Altina ictigimiz suyu yaotigimiz sporu ekliyoruz
Spor puanlari ilk sayfada var
Herkes birbirinin nenusune yorum yapiyor yanlislarimizi dogrularimizi soyluyoruz
Gerisi sohbet muhabbet
Bide pazartesi ara kontrol cuma asil tarti gunu

Ilk sayfadski formu doldurabilirmisin cnm
Tamam teşekkürler

Hosgeldin cnm kurallarda anlanadigin bisey varsa sorabilirsin
Aslinda pek bisey yok ozetle elimizden geldince bol paylasim yaparak burda birbirimize destek olacaz
Hergun menulerimizi saatleriyle ve miktar belirtip yaziyoruz
Altina ictigimiz suyu yaotigimiz sporu ekliyoruz
Spor puanlari ilk sayfada var
Herkes birbirinin nenusune yorum yapiyor yanlislarimizi dogrularimizi soyluyoruz
Gerisi sohbet muhabbet
Bide pazartesi ara kontrol cuma asil tarti gunu

Ilk sayfadski formu doldurabilirmisin cnm
Hoş bulduk teşekkür ederim. Formu doldurup buraya mı atacağım? Bir de ismimin altına boy kilo bilgilerini nasıl eklerim?

selam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattı :KK45: yarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee:rolleyes:

siz ne yapıyorsunuz bayram hazırlığı mı

selam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattı :KK45: yarın ooo masallah çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee:rolleyes:

Oooo masallah

dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattı :KK45: yarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee:rolleyes:

Kış a hazirlikmi yaptin masallah canim

Merhabalar. Ben yeni katıldım araniza. Kuralları okudum. Fakat zamanla daha iyi kavrayabileceğiz inanıyorum. Boy 165cm , kilo 71 kg, hedef 58 kg. Umarım başarılı olurum. Daha önce başarılı bir şekilde 10kg vermiştim. Fakat arka arkaya 2 düşük durumum oldu. Ondan sonra ne kilo verme istegim oldu ne de motivasyonum. Sürekli bir yeme isteğim var. Bir başlasam dikkat ederim. Kendime güveniyorum.
hoş geldin gülüm :KK19:
öncelikle başın sağ olsun rabbim de seninle eşini böyle sınamış bundan sonra beteriyle sınamasın mutluluk güzellikle sınasın inşallah
sürekli yeme isteğin içinde ki psikolojik boşluğu doldurmaya çalışmandandır büyük ihtimal, burada biraz zaman geçirince sen de gurubun muhteşem havasından etkilenip kendini çok daha iyi ve mutlu hissetmeye başlarsın böylece duygusal yemenin önüne geçersin rahatça hedefine ulaşırsın bence , övünmek gibi olacak ama olsuuunnn:KK8: kız biz insana çok iyi geliyoruz vallaha :rolleyes:
hadi gazan mübarek olsun sağlıkla bol bol zayıflamalar:KK50:

hoş geldin gülüm :KK19:
öncelikle başın sağ olsun rabbim de seninle eşini böyle sınamış bundan sonra beteriyle sınamasın mutluluk güzellikle sınasın inşallah
sürekli yeme isteğin içinde ki psikolojik boşluğu doldurmaya çalışmandandır büyük ihtimal, burada biraz zaman geçirince sen de gurubun muhteşem havasından etkilenip kendini çok daha iyi ve mutlu hissetmeye başlarsın böylece duygusal yemenin önüne geçersin rahatça hedefine ulaşırsın bence , övünmek gibi olacak ama olsuuunnn:KK8: kız biz insana çok iyi geliyoruz vallaha :rolleyes:
hadi gazan mübarek olsun sağlıkla bol bol zayıflamalar:KK50:
Cok teşekkür ederim bu gaza ihtiyacım vardı iste

Cok teşekkür ederim bu gaza ihtiyacım vardı iste
tatlışım biz de gaz motivasyon ne ararsan bol bol maşallahımız var takım olarak arada 1 tane bile çıkıntı yok herkes birbirini öyle çok önemseyip sevip ilgileniyor ki böyle destek aile de bile olmayabiliyor sıcağız samimiyiz senin de aradığın böyle bir şeydi büyük ihtimal çekim yasası seni bize getirdi o yüzden iyi ki de getirdi :))

hayirdir tatlim patates yiyip patetes gibimi olucan 😂😂😂
hepimiz sayesinde tatlim 💕💕💕
olurmu tatlim her eksi onemli bizim icin
Sende o kadar artiyi eksiye cevirdin
Ugrasmasan olmazdik belkide
listelerin paylasildigi
Paylasim topigi cnm
siz eceyle yarışın bari :))
ne kusuru cnm tahmin ettim yogun oldugunu
hayirdir kuzum bayram oncesi ne tartismasi

Pattis gibi olmicam tabiii
Niyetim o değil ama pattis yemeden alıkoyamıyom kendimi bir de kandırıyorum ekmek yemiyorum diye 😂😂😂

Abartma ama sakin heee :KK70:

Vavvvvv masallah valla canim

Valla edicem bahar ya gobus cikmaya basladi :KK43:

Eksi eksidir ablam sıkma canını

O kadar artidan eksiye gectin tebrikler tatlim

Korumada gayet guzel ecem benden zayifsin suan :KK70:

Oy bayagida uzak en azindan bitmis kuzum

Vayyyy tebrikler beybiii

Tebrikler tatlimm

Valla senden korkuyodum cok guzel vermissin canim

Kiz kacamak yapmasan cok daha guzel olurdu demekki

Edibecim cok guzel bi eksi isteyince ne guzel veriyorsun tebrikler

Abla gelemedim kusura bakma :KK43:

Eline saglik baharim

Tebrikler kizlarrr
Bu hafta benim disimda herkea cok iyiydi valla

Kiz görünüp kayboluyon :KK70:
Hosgeldin kuzu

Ruhum da aynen böyle bir var bir yok 😂😂😂

Sabah alintilari yaptim cevaplayamadim🤦‍♂️

Daha iyi o bende müzik dinliyorum eskiler ne güzelmiş ☹ Yaşlandığımı hatırlatıyorlar 🤣
Bu ara bizde full 70 80 ler dinliyoruz daha bi güzel ya
bende menumu yaziyim
sabah 10.00
1 lahmacun
bol yesillik

16.30
7 hurma
1 kase yogurt

su 3 lt
spor 40 dk kosu 15dk yuruyus 205 puan @bi prenses annesi
Ay sabahin korunde nasil yedin :D
Iyı geceler kızlar
10.00
1 yumurta
1 tb ekmek
Domates
Bıber
Cay
Peynır

14.00
2 tane sarma
1 kase yogurt

18.00
Tavuk doner
Salata
1 bardak ayran

Su 1.5 anca oldu
Yarım saat orta tempk yuruyus 60 puan @bi prenses annesi
Sabahtan ev işi cam falan sıldım oglen sonu 15.00 alısverıse cıktık yedı bucuk falandı eve geldıgım kac gundur yorulmusum heralde uyumuzım ıkı saat saat onda kalktım menuyu anca yazdım alıntıları cevaplıycam ıns 1. Olmusuz cokk sevındım bayanlarr herkesı tebrık ederım😘
Afiyet olsun canim
yahu abla gelmişim 26 yaşına çocuk muamelesi görüyorum. dışarı çıktım bugün çıkarken de normalde derim yani ama bugün spontene gelişti atladım. akşam saat 19.30 önden bi babam aradı ama sesi bi tuhaf geliyorum dolmuştayım dedim kapadım aradan 3 dk geçti annem aradı bi sövmediği kaldı telefonda söylendi söylendi suratıma kapadı. Meğer sebep babam eve gelmiş anahtarı unutmuş annem de komşudaymış bi kapıda bekleyince kızmış zaten üstüne de ben evde yokum nerde diye sormuş anneme annemde dışardadır gelir birazdan konuşmadım bilmiyorum demiş bunun üstüne babam senin çocuklardan haberin yok mu şu mu bu mu diye söylenmiş söylenmiş anamda bana giydirdi telefonda. Eve geldim ağzımdan köpükler saça saça sinirden kuduruyorum yani. Her şeyi geçtim dışardayım bir geleyim eve sonra söyleyin ne söylicekseniz. Babama açtım ağzımı yumdum gözümü ben dedim 10 yaşında mıyım evde yoksan muhattabın benim beni arayacaksın yeter artık ben kendimi bilmeyecek kadar dengesiz miyim abim benim yaşımdayken şehir şehir geziyordu neredeyse her ay bi arkadaşına diye be öyle değilim diye mi böyle yapıyorsun dedim anneme döndüm ona da biraz telefonda söyledikleri için söyledim çarptım kapıyı oturdum odaya. Abla belli bir yaştan sonra koyuyor insana artık yeter da
Kuzum haklısın ama anne babalar boyle :(
Benim annemdede var bu maalesef

Menüm
Sabah
2 yağda yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali
6 çilek

Öğle
3 kaşık sütlü tatlı

Akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
1 şeftali

Su malesef az, tam ne kadar bilmiyorum
Spor yok
Afiyet olsun canim cuma kacamagida yapmissin ;)
Cuma Menüm

10.30
1 tb sandwich ekm.
1.5 tavada yumurta
Peynir, ceddar 1 er dil.
5 zeytin
2-3biber

17.30
Yarim cb maş fasulyesi+
Yarim cb kineoyla çakma köfte
Salata
Ayran
Afiyet olsun ablam
Buda burda dursun belki görmeyenler vardir
😂😂😂

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9. TAKIM) ==> %1,487
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10. TAKIM) ==>%0.934
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(6. TAKIM) ==>%0.884
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM

2. @mefkurem => %2.91 => 9. TAKIM

3. @DilaBg => %2.39=> 8. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

=> @sisyphos => %-2.36=> 13. Takım :duduk:
Ablammm supersin valla tebrik ederim 😍😍
Hadi bismillah 😜
bende ediyorum ama işte yapmayınca da olmuyor bahaneyle dip köşe temizlik oluyor temizliğe çok bahar temizliği yaz temizliği kış temizliği :KK70:
👀 senin menüler beni benden alıyor kız B böyle devam etmeyeceksin demi
komşuluk önemli vala bi ara bizimde oyleydi ama artık bölündük kavga çok oldu şimdi tadı yok daim olsun muhabbetiniz canım
canim ara ara yemen gerekiyor belki de uzun sureli kacamakszlik sende sonrasında patlama yapmış sanki
sonuçların güzel olmasına çok sevindim canım
bütün aksilikler bir araya gelmiş abla
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm karnıyarık kızartma mıydı
afiyet olsun cnm
ne yazacağımı unuttum :KK70:
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun cnm guzel menü
afiyet olsun cnm regl şişliği berbat bisey gecikmeden gelir insAllah
afiyet olsun cnm guzel menü
bu ne abla ya hiç yemeyeydin 🤣 afiyet olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Öğle ve akşam çok karbnlu olmuş canım tarhana patates kısır olmamış bence biraz daha dengelemeye çalış afiyet olsun 😘
👍😉
🤣🤣🤣 okurken sesli güldüm yeminle ya 😄
senin için kötü değil canım bence ama önlemini al 😘
çok iyi canım tebrikler
tebrıkler canım çok güzel
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Waaoow çok güzel canım tebrikler
kaptanım sen naptin öyle vala fazla fazla tebrikler 😍 jet hızıyla doksanlari da terkedeceksin sen sanırım
eksidesn ya canım daha ne olsun tebrikler
tebrıkler canım
kız daha nerene veriyon yeter sadece iskelet olarak mi kalmak niyetin😄 şaka bi yana çok iyi canım ya daha hedef kaç senin ki veriyorsun
eksi eksidir canım tebrikler
tebrıkler canım
tebrıkler canım eksi eksidir
way sende güzel vermissin canım çok tebrikler 😍
tebrıkler canım çok güzel wc de olsa bi bucuk olurdu bence

abla iki gündür öyle yorgunum ve tempoluyum ki bi de temizlik yapınca bileğim ağrı yaptı yine kaç gündür alıntılar da birikti o yüzden aklımda kaldığı kadar menüleri yazarım birazdan insAllah niyetim o yönde tatlı hamur işi yemeyi düşünmüyorum insAllah bi aksilik olmaz darısı 6larin başına 😄
tebrıkler canım çok güzel vermissin
saol cnm 😍
çok Saol canım darısı 6larin başına insAllah ilham veriyor olmak ayrıca onure etti 🤩😍
tskler cnm
tskler cnm
🤩💃 bu gazla bayramı kaçamaksiz atlatırız bence
afiyet olsun cnm öğlen onun yerine başka bisey yiyip İçebilseydin keşke tamamen seker sıfır besin değeri mevzuyu okudum bayram da küslük olmaz gönüllerini al bence yarın keşke deme canım bugün varız yarın yok

çok Saol canım aynen öyle şükür
saolasin cnm amin insAllah 🤲😍
saol cnm amin cümlemizin evladıyla insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm

Afiyet olsun abla mas fasulyesini ben ilk kez duydum nasıl birsey acaba bi Google amcaya bakayım 🤩😄
Anam niye alintiladim unuttum :D

Back
X