Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablam kolay gelsin.. yarın yorgunluktan hepimiz ağzı ayrılacak gene

Bende yoruldum biraz Bakim buraya dedim dahada bugun belki gelemem menü yazmaya gelirim sanirim

Süpersiniz valla

Hoş bulduk teşekkür ederim. Formu doldurup buraya mı atacağım? Bir de ismimin altına boy kilo bilgilerini nasıl eklerim?
hosgeldin canim.ben ayse.1 kizim var evliyim..

Bazıları birde burçlara göre beslenin diyor benim mantığıma yatıyor
burçları bilmiyorum da cnm kan grubuna göre beslenmede fayda ediyor kimisine
Ben de aynen öyleyim inanır mısın ? Karbonhidrat yemeden boyuna salata et sebze yiyim almıyorum veriyorum. Bi gram girsin nağlet karbon anında su tutuyorum yahu
ben genelde hafta ici az yedigim icin haftasonu kacamak olmasada biraz normal yesem hemen arti oluyorum
Hep normal yiyincede veremiyomki

sagolsin cnm

Allah korumus cocuguyaaaa ilk defa duydum böyle biseyi
oyyyy oyyy ekimim islerin ortasinda kalmisin cok kolay gelsin
Ablammm supersin valla tebrik ederim
sagolasin bitanem
O kadar kilo verdik 1.olamadik
Kız pattis nerdesin sen :)
bu iyiydi kiz Tuğçe bak devam yersen lakabin bu olacak
tugcetugcem
Gunaydin ablamm Hosgeldin
Simdiden kolay gelsin bende çalışıyorum
sende temizlik hazirlik yapmiyon
tekrar hosgeldin cnm Zühal ben
48 yas 3 cocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum

Basin sagolsun oncelikle
Burdaki sohbete katilirsan hem kafan dagilir hemde bi bakmışın kilolar gidivermis :))
Sende cekinme dal sohbete, burda aile gibiyiz biz
Cabuk tanisip kaynasiriz eğer duzenli gelirsen

Calistigin icin buraya girmende bi sıkıntı olurmu
tavuklar kabak yataginami yatmislar
gelmezsen tabi adapte olamazsin cnm sana duzenli gel diyorum

Cuma gunu de bildirim yapmazsan listeden cikaricam haberin olsun :))
Kesinlikle devam ablam yoksa senide kendimide biliyorum ipin ucunu kacirdikmi 1 haftada 10 kilo rahat acaba biz mezun olana kadar yarişsakmiki
şu ara cok şükür ipleri sıkı sıkı tutuyorum cnm
Sen beni yeninceye kadar yarisacaz heralde
Bu bayramki sloganimiz Mefkurem kaptanimizin dediği gibi irademizi gosterelim ki sabredenlerin emegine saygimiz olsun ...
Tarti gününde kimse artilarla gelmesin helede listedekiler lütfen....
ben kendi adıma söz veriyorum sıfır kacamakla gecirecem
Ama tarti ne der onu bilemiyorum
Cuma erken tartilmam lazim
Her cuma da izin alamamki
gecmis olsun tatlim
İşler oldugu kadar olsun üstünden toparliyiver
Mefkurem başgaptanım ben uç hafta orda burda olacağım tartı işini ne yapacağum ben
kız ben ne bilem
Arabayla gidiyosaniz tartiyi yanina al istersen
Anangilemi gitceksiniz orda tarti varmi
Ablam kolay gelsin.. yarın yorgunluktan hepimiz ağzı ayrılacak gene
yarını birak ben pazartesi işe gitcem cnm
Evde olsam farketmezdi

Yarin ogleden sonra millet gidince dinlenebilsem iyi olur
Gidecek biyerimiz yok

Hımm Yok Pazartesi De Cuma Da yapcam inşallah balım

Ya ben tümgebeliğim boyunca çektim, leventte çalışıyordum hergün metroda aradılar, biri gebe taklidi yapıp bomba saklamış, benim de bacaklar incecikti, sanki göbeğe top koymuşum gibi. Ruhum daralıyodu artık. Havaaalanı patladı bigün sonra almanyaya tatile gittik o patlamış havaalanından. Bi de benim eşim haberci, en çok o yıprandı çarpıntılar başlamıştı artık sürekli patlayan bomba ölen insan videosu montajlamaktan. Tüm gebeliğim bomba korkusuyla gecti, burda pedagog gebeliğinde yaşadığın stresten oğlun böyle büyük ihtimal demişti sonunda.”ilk 18 ay hep ağladı hobi olarak içi dertliydi. O günleri geçmişti ama son 2-3 haftadır yine öyle, durup durup zıyıklıyor ağlıyor söyleniyor yoruyor beni bu psikolojisi o sebeple hiç pişman olmadım taşındığıma

Cocuk bölümünden kendinemi aldin
Evet napıyım öf ya zevksiz zevksiz, hersey zevksiz, bol kesimler berbat, ütüsüz buruş buruş . Tasarımlar korkunç. 36 bedeni üstümden düşüyo, bende gidip çocugun 164 ve 176 sını aldım. Ne güzel şeyler var genç kızlar için valla bayıldım ! Şort tulum aldım siyah pembe, camgöbeği mavisi de elbise. Hepsi de ucuz ucuzdu

Kiz o popoya 176 oluyormu

Geçmiş olsun canım bizim cocuklarda evde okul tatil hava berbat şiddetli rüzgar var çocuklar evde ne yapacagini şaşırdı patatesle soğanı leğene doldurmuşlar gidin oyuncakla oynayın diyorum şehriye makarnayla oynuyorlar temizliyom geri batıyo bıraktım artik saldım çayıra ev halay başı çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…