- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.581
allah razı olsun gülümKolay gelsin canim maşallah valla sabaha kadar uğraşmışsın gule gule ye :)
Şimdiden iyi ki gelmişim diyorum.tatlışım biz de gaz motivasyon ne ararsan bol bol maşallahımız var takım olarak arada 1 tane bile çıkıntı yok herkes birbirini öyle çok önemseyip sevip ilgileniyor ki böyle destek aile de bile olmayabiliyor sıcağız samimiyiz senin de aradığın böyle bir şeydi büyük ihtimal çekim yasası seni bize getirdi o yüzden iyi ki de getirdi :))
Kız pattis nerdesin sen :)Pattis gibi olmicam tabiii
Niyetim o değil ama pattis yemeden alıkoyamıyom kendimi bir de kandırıyorum ekmek yemiyorum diye
Hosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabilirizMerhabalar. Ben yeni katıldım araniza. Kuralları okudum. Fakat zamanla daha iyi kavrayabileceğiz inanıyorum. Boy 165cm , kilo 71 kg, hedef 58 kg. Umarım başarılı olurum. Daha önce başarılı bir şekilde 10kg vermiştim. Fakat arka arkaya 2 düşük durumum oldu. Ondan sonra ne kilo verme istegim oldu ne de motivasyonum. Sürekli bir yeme isteğim var. Bir başlasam dikkat ederim. Kendime güveniyorum.
Gunaydin canimgunaydin hanimlar:)))
Bayram sonrasi vericem canimsagol canım
değişikmiş canım ben o saatte oyle vıdeo fotolara baksam solugu mutfakta alabılırım ırade superde kendıne neden ezıyet edıyon
sagol tatlım
ekmege hıc gerek yok bana mantı olsa yeter
afıyet olsun canım
mercımek benı etkılemedı canım yanlıs hatırlamıyorsam senıde etkılememiş
bu hafta persembeye ozellıkle dıkkat edeyrum o vakıt
ekmek yoksa pasta yesınler e donmus senınkı ablakahvaltı candır uzun uzun yapmıszındır ıns
afıyet olsun canım
Cook rahat bır yolculuk yaparsınız ıns canıkom uzakmı memleket duanada bayıldım
kılon azcık zaten verırsın canım
tebrıkler tatlım
amin.... Tebrukler canım
esıne gecmış olsun canım
tebrıkler ve 5
aabla masallah ya senle ozel yarus falan yapılmaz bunu anladık.
tebrıkler canım
olurdun dsha var
mıdem rahatsız heryerde yıye yıye ıns baska zaman yıyım demeyı dusunuyorum
tebrıkler canım
eksı eksıdır canım
sen hala kımomu verıyorsun
tesekkurler
eksı gelmeye baslamıs ablacım gerısı gelır
eksıye gecmen guzel canım
korumada ıyı canım su bayramı sag salım vır atlatabılırsek ıns
tesekkurler abla
hayırlısıyla gelsın pasaportunuz kucucuk bebenın ne fotosu olcak hergun degısıyor bebeler
tebrıkler canım
tebrukler canım
guzel gıtmıs masallah
ooo masallah
teaekkurler
gıder onlar kılo degıldır zaten
bende hamıleyken 11 kılo verdım canım sonra 5 kılo aldım onunlada doguma gıttım
agzıma bant mı yapıstırıp gezsemsaka bı yana tabıkı tutmaya calısacagım
olsun abla nolcakkı nıye rezıllık olsun
afıyet olsun canım bazen sınırımıze hakım olamıyıruz canım ama onların bu tavırlarını ancak onların yasına gelınce anlayabılecegız sanırım sen yıne bugun arayı duzeltmeye calıs canım
gecmıs olsun kuzuma
afıyet olsun
afıyet olsun canım ama cok az olmus hurma dıyetıde degıl sanırım kahvaltında lahmacun var cunku
afıyet olsun canım 1 gunde dort yumurta masallah ben gunde 1 tane anca yıyorum
dısarı cıkacaktım canım aceleyle yedım aslında tabagıma 5 tane almıstım ama cocuklar durmayınca yıyemedım onları hazırlayıp yıyecektım unutmusum ıyıkıde unutmusum
dun az oldu su ıcemedım
afıyet olsun abka guzel olmus
Hoageldin tatlim afiyet olsun hayirdir nolduKizlar merhaba nasılsınız. Ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum can sıkıcı durum oldu da.belkide ben abartıyorum neyse
Menüm
Sabah 10.30
2 dilim peynir
10 zeytin
4 kasık menemen
3 ceviz
2 kuru kayısı
Ara 1 avuç kayısı çekirdeği
Akşam 19.00
4 küçük but tavuk
Salata
Yoğurt
Şu 2 lt
Spor yok
Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari
Azimli sabirli fistik adayi guzel takimim
Bugun beralde butun turk kadinlari kosturma halindedir
Dün hep yagmur yagdigi icin ne pencere silebildim nede bahceyi temizleyebildim
Bugun cok isim var
Gündüz temizligi bitirsem aksamda hamurislerini hallederim
Kahvemi ictim alisverise gidecem once
Gelince kahvalti yaparim esimde yatiyor daha
Gunaydin ablamm HosgeldinBu arada kendimde test ettigim sey
Zararli olmasada karbon bana yaramiyor
Dün erken yedigim halde bugun 700 arti olmuşum
Aksam lokma koymadim agzima
Boyle de tuhaf bi bünyem var
Yinede vucudu sasirtmak icin cumalari yiyorum
Afiyet olsun baharimCuma menusudur aşırı karbonhidrat içerebilir dikkat
Kahvaltı (10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
1 tK reçel
Öğle(14:00)
4yk tam buğday makarna
Salata
Akşam (20:00)
2 YK pilav
4 tavuk kanat
Salata
Ara(21:30)
2 Kare bitter
Filtre kahve az sütlü
Gunaydin baharim kolay gelsinGünaydın herkese bugün arefe temizlik zamani bı bakıp baslayayim dedim
Kizz neler yedin bakimmmDünkü menüm
Kahvaltı 1.00
3 dilim ekmek eşliğinde güzel bir kahvaltı yaptım miktarlarını olcmedim açıkçası
Arada bir bardak ayran
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20.00
1 tabak etli türlü yemeği
1 kaç çatal fasulye
1 bardak ayran
23 .00
2 top dondurma ( acayip tatlı geldi keyifle yemedim aslında)
Bol su
Kolay gelsin dilegimmBen gene AVM deyimoğlanın takım elbisesini almaya geldim pantolon paçası yapılacaktı lakin daha gelmemiş gidip tekrar gelicem akşam üstü
Gunaydin tatlimmGünaydın kızlar mutlu hafta sonlari
Ayyy abla is cikarmissin başınaselam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattıyarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee
siz ne yapıyorsunuz bayram hazırlığı mı
Olsun kuzu buralarda ol kacma biyereRuhum da aynen böyle bir var bir yok
Sağol canımHadi bismillah
bende ediyorum ama işte yapmayınca da olmuyor bahaneyle dip köşe temizlik oluyor temizliğe çok bahar temizliği yaz temizliği kış temizliği
senin menüler beni benden alıyor kız B böyle devam etmeyeceksin demi
komşuluk önemli vala bi ara bizimde oyleydi ama artık bölündük kavga çok oldu şimdi tadı yok daim olsun muhabbetiniz canım
canim ara ara yemen gerekiyor belki de uzun sureli kacamakszlik sende sonrasında patlama yapmış sanki
sonuçların güzel olmasına çok sevindim canım
bütün aksilikler bir araya gelmiş abla
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm karnıyarık kızartma mıydı
afiyet olsun cnm
ne yazacağımı unuttum
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun cnm guzel menü
afiyet olsun cnm regl şişliği berbat bisey gecikmeden gelir insAllah
afiyet olsun cnm guzel menü
bu ne abla ya hiç yemeyeydinafiyet olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Öğle ve akşam çok karbnlu olmuş canım tarhana patates kısır olmamış bence biraz daha dengelemeye çalış afiyet olsun
okurken sesli güldüm yeminle ya
senin için kötü değil canım bence ama önlemini al
çok iyi canım tebrikler
tebrıkler canım çok güzel
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Waaoow çok güzel canım tebrikler
kaptanım sen naptin öyle vala fazla fazla tebriklerjet hızıyla doksanlari da terkedeceksin sen sanırım
eksidesn ya canım daha ne olsun tebrikler
tebrıkler canım
kız daha nerene veriyon yeter sadece iskelet olarak mi kalmak niyetinşaka bi yana çok iyi canım ya daha hedef kaç senin ki veriyorsun
eksi eksidir canım tebrikler
tebrıkler canım
tebrıkler canım eksi eksidir
way sende güzel vermissin canım çok tebrikler
tebrıkler canım çok güzel wc de olsa bi bucuk olurdu bence
abla iki gündür öyle yorgunum ve tempoluyum ki bi de temizlik yapınca bileğim ağrı yaptı yine kaç gündür alıntılar da birikti o yüzden aklımda kaldığı kadar menüleri yazarım birazdan insAllah niyetim o yönde tatlı hamur işi yemeyi düşünmüyorum insAllah bi aksilik olmaz darısı 6larin başına
tebrıkler canım çok güzel vermissin
saol cnm
çok Saol canım darısı 6larin başına insAllah ilham veriyor olmak ayrıca onure etti
tskler cnm
tskler cnm
bu gazla bayramı kaçamaksiz atlatırız bence
afiyet olsun cnm öğlen onun yerine başka bisey yiyip İçebilseydin keşke tamamen seker sıfır besin değeri mevzuyu okudum bayram da küslük olmaz gönüllerini al bence yarın keşke deme canım bugün varız yarın yok
çok Saol canım aynen öyle şükür
saolasin cnm amin insAllah
saol cnm amin cümlemizin evladıyla insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun abla mas fasulyesini ben ilk kez duydum nasıl birsey acaba bi Google amcaya bakayım
Sağol kuzumsagol canım
değişikmiş canım ben o saatte oyle vıdeo fotolara baksam solugu mutfakta alabılırım ırade superde kendıne neden ezıyet edıyon
sagol tatlım
afıyet olsun canım
ekmek yoksa pasta yesınler e donmus senınkı ablakahvaltı candır uzun uzun yapmıszındır ıns
afıyet olsun canım
tebrıkler tatlım
amin.... Tebrukler canım
esıne gecmış olsun canım
tebrıkler ve 5
tebrıkler canım
olurdun dsha var
tebrıkler canım
eksı eksıdır canım
tesekkurler
tesekkurler abla
hayırlısıyla gelsın pasaportunuz kucucuk bebenın ne fotosu olcak hergun degısıyor bebeler
tebrıkler canım
tebrukler canım
guzel gıtmıs masallah
ooo masallah
teaekkurler
afıyet olsun canım bazen sınırımıze hakım olamıyıruz canım ama onların bu tavırlarını ancak onların yasına gelınce anlayabılecegız sanırım sen yıne bugun arayı duzeltmeye calıs canım
gecmıs olsun kuzuma
afıyet olsun
afıyet olsun canım ama cok az olmus hurma dıyetıde degıl sanırım kahvaltında lahmacun var cunku
dısarı cıkacaktım canım aceleyle yedım aslında tabagıma 5 tane almıstım ama cocuklar durmayınca yıyemedım onları hazırlayıp yıyecektım unutmusum ıyıkıde unutmusum
dun az oldu su ıcemedım
Hoş bulduk.Hosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabiliriz
Balım bu yediklerim etki etmez ki bana bı öküz devirecemki artı çıkayımHosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabiliriz
Gunaydin canim
Bayram sonrasi vericem canim
Hoageldin tatlim afiyet olsun hayirdir noldu
Gunaydin ablamm Hosgeldin
Simdiden kolay gelsin bende çalışıyorum
Afiyet olsun baharim
Gunaydin baharim kolay gelsin
Kizz neler yedin bakimmm
Kolay gelsin dilegimm
Gunaydin tatlimm
Ayyy abla is cikarmissin başınaben calisiyorum yok temizlik filan
Olsun kuzu buralarda ol kacma biyere
sorma gülüm iş ki ne iş ev daha temizlenmedi hava çok sıcak benim ocaklar harıl harıl yanıyor ben de yanıyooomm :))))))) şükür fasulyenin işi bitti az önce kapadım altını soğusun atarım dondurucuya domateslerin olgunlarını seçtim melemen yapıcam biraz kavanozlıycamHosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabiliriz
Gunaydin canim
Bayram sonrasi vericem canim
Hoageldin tatlim afiyet olsun hayirdir noldu
Gunaydin ablamm Hosgeldin
Simdiden kolay gelsin bende çalışıyorum
Afiyet olsun baharim
Gunaydin baharim kolay gelsin
Kizz neler yedin bakimmm
Kolay gelsin dilegimm
Gunaydin tatlimm
Ayyy abla is cikarmissin başınaben calisiyorum yok temizlik filan
Olsun kuzu buralarda ol kacma biyere
sağlıkla zayıflayacaksın beraber zayıflayacağız allahın izniyleHoş bulduk.
Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum
canoom senin de dün tartını gördüm maşallah sen de çok güzel vermişsin dün yazmaya fırsatım olmadı tebriklerrrrrrBalım bu yediklerim etki etmez ki bana bı öküz devirecemki artı çıkayım
Aha hoşgeldin kardeşHoş bulduk teşekkür ederim. Formu doldurup buraya mı atacağım? Bir de ismimin altına boy kilo bilgilerini nasıl eklerim?
Şuan almanyada oturuyorum ama oğlan doğana kadar gümüşsuyunda konsoloslugun yanında oturdum 6 sene
afiyet olsun
almanların küçük emekcikleri oluyor yanormalde yedim mi 3-4 tane yerim ama bitanecik yedim☹
evde yemedim o yüzden ne varsa bana göre onları yedim. Normal Brötchende.
afiyet olsun
evet belirli bi yaşa kadar reisepass sonra personalausweiss veriliyor ama aynı işlevi görüyor bi farkı yok. Tez zamanda gelir arkadaşımda senşn gibi Alman vatandaşıydı tr de Doğum yapmıştı kızıda Alman vatandaşı oldu hiç bi sıkıntı yaşamadı.
tş ederim
tebrikler sportif bayanlar
merhaba hoşgeldin. Fazla bi kilon yok tez zamanda inş istediğin kiloya ulaşırsın.
Günaydın
sagol canım
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
tebrıkler tatlım
amin.... Tebrukler canım
esıne gecmış olsun canım
tebrıkler ve 5
tebrıkler canım
olurdun dsha var
tebrıkler canım
eksı eksıdır canım
tesekkurler
tesekkurler abla
tebrıkler canım
tebrukler canım
guzel gıtmıs masallah
ooo masallah
teaekkurler
gecmıs olsun kuzuma
afıyet olsun
dun az oldu su ıcemedım
neyse bikac gun basbasa kalicakmisiniz :)) 40 na cok kalmadi heralde degilmi
sagolasin tatlim
Herzaman böyle gitmezki :)) artik gittigi kadar insallah
Biz birakmadan devam edelimde
ellerine saglik cnm
Şu guzelgunler2019 bi rakip yokmu
Takim olarak sporda cok eksigiz
yok gecmisde yenildigim zamanlarda oldu
Sagolsin cnm hepimiz icin devami gelsin ins.
Ay iki çocugun varmış ,Hoş bulduk.
Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum
HosbuldumAha hoşgeldin kardeş
Hayırlısıyla nasip olur inşallah. Olumlu düşünün. Kilo konusunda darısı başımaAy iki çocugun varmış ,Uzun ömürleri olsun İki düşüğün için de çok geçmiş olaun umarım tekrarı olmaz canım. Bende de bitane var, bitane daha olsun istiyorum ama düşük olacak diye de çok korkuyorum çok yıpratıyor çünkü kadınları görüyorum. Düşük olacağına 2 sene hiç gebe kalmıyım sağlıklıysa gebe kalayım yoksa yıllarca olmasa da söylenmicem diye telkin veriyorum kendime. Umarım en kosa zamanda verirsin canım.
Ben de güzelgünler, 3 hafta önce katıldım buraya, ilk 2 hafta altın madalyalık beslenip 4 kilo verdimsonra da salı içime şeytan kaçtı, hala çıkarabilmiş değilim. O sebeple sessizim. Takımın spor birincisiyim
Biz on sene turkıyedeydik, benim eşim alman ve kısa süreli çalışmaya gelmiş istanbula, 2005 de, sonra 2006 da benle tanışıp aşık olunca uzattı işini, 2007 de evlendik ama ben üni okuyodum. 2012 de üni bitti ama öyle bi yerleşmişiz ki, kazandığı para da tatlı geldi, kemdi şirketi de vardı taşınmayı düşünmedik almanyaya. Ama 15 temmuz dönemi gebeliğimde o kadar çok stres yaşadım ki, besiktas stadı patladığında 38 haftalık gebeydim, stadın üstünde oturuyoruz biz ve resmen kılpayı hayatta kaldık. Çocuk doğunca taşınmaya karar verip işsiz güçsüz taşındık önümüze bakmadan. Çok şükür şuan 2.5 sene oldu, eşim de kadrolu iş buldu ben de süresiz hayat bize güldüAnladim cnm senmi donmek istedin almanya yoksa esinmi :)
Ay hadi insallah cnm zaten ilk basta 6 senelik veriyorlar sanirim
Aynen bizde ole dedik resim cektirmediydik sonra orda resim istediler elimiz ayagmiza dolandi
Basbas kalincada zor oluyor oglum cok kucakci oldu bide gunduzleri bazen pek uyumuyor. Bugun esim evde olmasa kafayi yerdim heralde bide hava sicak iyice bunaldim. Bugun 29gunluk olduk az kaldi kirkimizin cikmasina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?