Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdiden iyi ki gelmişim diyorum.

Hosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabiliriz
gunaydin hanimlar:)))
Gunaydin canim
Bayram sonrasi vericem canim
Hoageldin tatlim afiyet olsun hayirdir noldu
Bu arada kendimde test ettigim sey
Zararli olmasada karbon bana yaramiyor
Dün erken yedigim halde bugun 700 arti olmuşum
Aksam lokma koymadim agzima
Boyle de tuhaf bi bünyem var
Yinede vucudu sasirtmak icin cumalari yiyorum
Gunaydin ablamm Hosgeldin
Simdiden kolay gelsin bende çalışıyorum
Afiyet olsun baharim
Günaydın herkese bugün arefe temizlik zamani bı bakıp baslayayim dedim
Gunaydin baharim kolay gelsin
Kizz neler yedin bakimmm
Ben gene AVM deyim oğlanın takım elbisesini almaya geldim pantolon paçası yapılacaktı lakin daha gelmemiş gidip tekrar gelicem akşam üstü
Kolay gelsin dilegimm
Günaydın kızlar mutlu hafta sonlari
Gunaydin tatlimm
Ayyy abla is cikarmissin başına ben calisiyorum yok temizlik filan
Ruhum da aynen böyle bir var bir yok
Olsun kuzu buralarda ol kacma biyere

Sağol canım

Sağol kuzum

Hosgeldin tatlim ilk sayfadaku formu doldurursan seni daha rahat tanıyabiliriz
Hoş bulduk.

Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum

Balım bu yediklerim etki etmez ki bana bı öküz devirecemki artı çıkayım

sorma gülüm iş ki ne iş ev daha temizlenmedi hava çok sıcak benim ocaklar harıl harıl yanıyor ben de yanıyooomm :))))))) şükür fasulyenin işi bitti az önce kapadım altını soğusun atarım dondurucuya domateslerin olgunlarını seçtim melemen yapıcam biraz kavanozlıycam
zaten bize bayram da gelen giden olmuyor gerisini yavaş yavaş yaparım :)
sizin işler de şimdi harıl harıldır gece geç saate kadar mı çalışacaksın

sağlıkla zayıflayacaksın beraber zayıflayacağız allahın izniyle
bu arada akran sayılırız ama ben evlilik senesi ve çocuk yaşından ötürü senden kıdemliyim
20 senelik evliyim 18 yaşın da olup sakal uzattığı için 25 yaşın da görünen halaaaa atarlı bir sıpam var

Şuan almanyada oturuyorum ama oğlan doğana kadar gümüşsuyunda konsoloslugun yanında oturdum 6 sene

Anladim cnm senmi donmek istedin almanya yoksa esinmi :)

Ay hadi insallah cnm zaten ilk basta 6 senelik veriyorlar sanirim

Aynen bizde ole dedik resim cektirmediydik sonra orda resim istediler elimiz ayagmiza dolandi

Basbas kalincada zor oluyor oglum cok kucakci oldu bide gunduzleri bazen pek uyumuyor. Bugun esim evde olmasa kafayi yerdim heralde bide hava sicak iyice bunaldim. Bugun 29gunluk olduk az kaldi kirkimizin cikmasina insallah

Ay iki çocugun varmış , Uzun ömürleri olsun İki düşüğün için de çok geçmiş olaun umarım tekrarı olmaz canım. Bende de bitane var, bitane daha olsun istiyorum ama düşük olacak diye de çok korkuyorum çok yıpratıyor çünkü kadınları görüyorum. Düşük olacağına 2 sene hiç gebe kalmıyım sağlıklıysa gebe kalayım yoksa yıllarca olmasa da söylenmicem diye telkin veriyorum kendime. Umarım en kosa zamanda verirsin canım.
Ben de güzelgünler, 3 hafta önce katıldım buraya, ilk 2 hafta altın madalyalık beslenip 4 kilo verdim sonra da salı içime şeytan kaçtı, hala çıkarabilmiş değilim. O sebeple sessizim. Takımın spor birincisiyim

Hayırlısıyla nasip olur inşallah. Olumlu düşünün. Kilo konusunda darısı başıma

Biz on sene turkıyedeydik, benim eşim alman ve kısa süreli çalışmaya gelmiş istanbula, 2005 de, sonra 2006 da benle tanışıp aşık olunca uzattı işini, 2007 de evlendik ama ben üni okuyodum. 2012 de üni bitti ama öyle bi yerleşmişiz ki, kazandığı para da tatlı geldi, kemdi şirketi de vardı taşınmayı düşünmedik almanyaya. Ama 15 temmuz dönemi gebeliğimde o kadar çok stres yaşadım ki, besiktas stadı patladığında 38 haftalık gebeydim, stadın üstünde oturuyoruz biz ve resmen kılpayı hayatta kaldık. Çocuk doğunca taşınmaya karar verip işsiz güçsüz taşındık önümüze bakmadan. Çok şükür şuan 2.5 sene oldu, eşim de kadrolu iş buldu ben de süresiz hayat bize güldü
Çok şükür bin şükür herşeye hep dua ediyorum zaten bu sebeple. Sağlığımız yerinde, işimiz gücümüz var, oğlumuz var Gercekten elle tutulur bitane derdim yok çekirdek ailemde. Bi de Tekrar şunu görsem hayatta sülaleme sağlıktan başka dileğim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…