Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende saat 10 gıbı kepeklı tostumu yedım Şimdi acıkır gıbı oldum.

1 muz
yarım armut
ufak kıvı
200 ml kakolu sut
2 avuc k fleks ten meyve salatası yaptım yedım sukur karnım tok...Şimdi yesıl cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın demledım onu ıcıyorum...

o kadar sinirliyim ki şuan en nefret ettiğim şey emri vaki yapılması ve emir kipiyle konuşulmasıdır iş yerinde ortak yöntemiyle çalışıyoruz 2 kişilik ekipleriz,yeni yapılanmayla ortağım değişti yeni ortağımda tamda ilk cümlemde anlattığım özellikte bakalım ne kadar sabredebilicem ben çok ani çıkışları olan sabırsız biriyimdir konumlar eşitse kimse kimseden üstün olamaz Allah'ım sana geliyorum

ayy murc sen anlatınca cnm nasıl meyve istedi malum dukanda meyve yasak

Kıyamma sana yaa valla dukanda ınsanın canı ne yasaksa onu cekıyor...

öyle valla ne yasaksa canı istiyo insanın yoksa dukanda aç kalmak söz konusu değil

Kızlar bir kaç kişi yazmıştı yanlış hatırlamıyorsa kiraz sağlı yeşil çay diye bunun faydası nedir, yeşil çay alıcam kendime, kiraz saplı çayın tadı nasıl?

Kızlar bir kaç kişi yazmıştı yanlış hatırlamıyorsa kiraz sağlı yeşil çay diye bunun faydası nedir, yeşil çay alıcam kendime, kiraz saplı çayın tadı nasıl?

Cnmm yesıl cay metebolızmayı hızlandırıyor gunde 3 kupa mutlaka ıcın dıyor dıyetısyenler...Kıraz sapıda odem sokturucu vucuttakı odemı dısarı atıyor.Ben karıstırıp cay demlıyorum ıcınede kabuk tarcın atıyorum tok tutuyor.Tadıda gayet guzel ben severek ıcıyorum...

cnm becermıssın bravo kontrol panalınde profıl duzenleye gırıyorsun orda cızelge kutucugu var lınkı oraya yapıstırıyorsun gec kaldım ama odare et artık

selam kizlar
evdeki son gunumuz hemen her sey hazir bir tek gidip annemlere ananemlere vs cikolata almak kaldi esim henuz hicbir isin ucundan tutmadi kahvaltisini bile yatagina goturdum orada film izliyor kahvalti ediyor ahh ben hasta olunca neden kimse bana boyle hizmet etmiyor?

ayy murc sen anlatınca cnm nasıl meyve istedi malum dukanda meyve yasak
bana da olmustu elma ben sevmem hep burun kiviririm ayda 1 bile yemem, dukana basladim mutfakta duran o elmalar nasil cekici geliyor anlatamam kirmizi sulu elma diyorum bi isirsam falan hayal kuruyorum yasak diye cazip yoksa dukan yapmasam yine yemem. gercek degil yani bu hislerimiz beynimiz bizi aldatiyor.

tuvalet olayindandir canim bide dukan kacamagi pek affetmiyor ben de bir kacamak yaptim 1 kgdan fazla firladim. simdi kacamagi biraktim cogu gitmis hemen yerlesmeden. sen de bugunu saf proteinle surdur wc olayi icin de cayin varsa onu ic, yarina inmis olur fazlasiyla.

selam topiğim..

ozledim seni minnosum gorusemedik

ya ben de o soruyu cok sorardim kendime.. sanki herkes acayip dar kalipli da turkiyede. mesela buranin Lsi ile turkiyedeki L arasinda bile dag kadar fark var. ki buranin olculeri tum avrupa ve amerikaya uyuyor o zaman sadece turkiye'de bi gudiklik var?? ya ben bu halimden zayiftim yine zor kiyafet bulabiliyordum XLlerin icine sigamiyordum, en sevdigim magaza LCW olmustu
ingiltere'deyim su an ve o halimden daha kiloluyum ama L beden giyiyorum! 99 kiloyken bile her istedigimi giydim buyuk beden magazalari da var ama oralarda tam obezlere gore seyler var normal magazalar ise herseyi turkiyenin 50 bedenine kadar yapiyor kimse kiyafet sikintisi cekmiyor. yani sismanim anca buldugumu giyiyorum olayi yok. turkiye'nin de ayni sekilde su beden sorununa bi cozum getirmesi lazim. sanki herkes cok zayif, turk kadininin yapisi degisik bikere zayif olsa bile o kadar da dar degil daha yuvarlak hatliyiz. sacma sapan isler yapiyorlar.. bak dert adami soyletir iste 1 saattir konusturttular beni de

cnm hoşgeldin valla evdeki meyvelerin hepsini kv ye indirdim zira meyve sepetinde durdukça yiyesim geliyo görmezsem aklıma gelmez dedim
fulya dukan tariflerinde iki krepin arasına kıyma üstüne sarımsaklı yoğurtla yalancı mantı tarifi buldum ilk fırsatta denicem :)
yanlız bir sıkıntım var yarin bir doğum günü partisine davetliyim yemeğmi yiyip mi gitsem yoksa akşam yemeği yemeden pastanın ucundan mı alsam dukanı bozmak istemiyorum Allah bana sabır versin

şu an başka topkde gördüm kendisini mesaj attım bakalım dönermi

aaaa bende merak etmiştim çocuğu nasıl oldu diye

yok cnm hbr yok bı ara gırdı cocugum hasta felan dedı gıdıs o gıdıs okyanus adada dondum denı hala ses seda yok

cnm 2 hafta üst üste bildirim yapmazlarsa ne oluyodu ki bu işe çözüm bulmak lazım :44:
şimdi hicran gitti
siyamum bugün yarın mezun olur
fulya tr seyahatı nedeniyle izinli
hopiş nadir geliii
fadime abla ,eda, sen,linosse,906090 bide ben takımın son hali nedir kaptanım murcum ben takip edemedim nora ve grafikerden başka yeni var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…