Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet çok memnunum, fiyatıda bayağı uygun, yani espresso / cappucino makinaları arasında neredeyse en uygunu. Esse'yi biliyor musun?

Bu makina işte benimkisi;

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

benim mutfagımdaki küçük eveşyalarım hemen hemen çoğu essedir :) tost makinamdan tutta kesme tahtama kadar :)
essede görmemiştim yada dikket etmedim
en yakın zamanda bakcam
aslında haftasonuda indirim vardı essede girdim hatta ama keşke baksaydım :)

ben arçelikte görmüştüm bu tarz bişeydiii
çift hazneli acaba o nun bundan farkı nedir 2 tarafta farklı bir şeymi yapıyo 1 seferde 2 fincan içinmi

Son düzenleme:

Muhtemelen daha fazla kahve alıyordur canım

ARkadaşlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar, mutlu günler diliyorum. Aranıza yeni katıldım, dün sağolsun mursh arkadaşımız beni kabul etti bu gruba. 65 kiloyum şuanda 2 yıl önce evlendiğimde 58 kiloydum yani 2 yılda 7 kilo almışım çok fenayım. onun için dün öğlenden itibaren diyete başladım.
Öğlen: çorba, ıspanak ve yoğurt yedim. hiç ekmeksiz
akşam tavuk haşlaması ve yoğurt yedim (aslında yoğurt değil salata olması lazımdı), bide 30 dk koşu bandında yürüdüm. ama tatlı krizim tuttu bi dilim irmik tatlısı yedim yatarkende yeşil çay içtim, özür dilemek için kendime :)
sabah 2 dilim ekmek, beyaz peynir domates maydanoz yedim.
oyy amma yemişim bugün daha dikkatli olayım dimi
hepinizi öpüyorum

günaydın aramıza hoşgeldin inşallah güzel kilo verirsin

canım benim çok teşekkür ederim, inşallah ALlah hepimize sabır ve dayanıklılık versin, kilolarımız kuş olup uçuversin.

bende kendimi tanıtayım 35 yaşındayım 22yılık evliyim 4 çocugum var 2 kız 2 erkek ikizlerim var .büyük kızım 21 yaşında küçük kızım 17 yaşında ikizler 14 yaşında ist yaşıyorum

süpersin ablacım vallahi bu yaşta 21 yaşında kızın var Allah bağışlasın, hayata erken atılmışsın ama meyvelerinin tadına erken varmışsın, evlatlarınla uzun yıllar sağlıklı huzurlu yaşa inşallah. bende hayırlısıyla artık bebek istiyorum, en hayırlı zamanda ALlah nasibetsin tüm isteyenlere sağlıkla inşallah. seninle tanıştığıma çok memnun oldum. benim ismim yasemin bu arada.

allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin .

Yasemin hoşgeldin, ben de yeniyim burda Umarım hep beraber şu kilolardan kurtuluruz, kilo verince en hoşuma giden şeyde herkesin farkedip nasıl verdin diye sorması ve mağazalarda kendime uygun kıyafet bulabilmem

Günaydın bu arada herkese :) Dünkü akşam yemeği menümü yazmıştım bir kaç değişiklik olduğu için tekrar yazıyorum,
-6 balık olmadı 10 balık yedim ama çok ufak balıklar
-1,5 dilim kepek ekmeği
-1 elma, 1 greyfurt
-3 bardak çay (tek şekerli)
-15 dakika yürüyüş+15 dk kondisyon bisikleti çalıştım.

Bu sabahki menüm,
-2 dilim kepek ekmeği
-1,5 kibrit kutusu kadar peynir
-1 fincan çay (tek şekerli)

Dün biraz karnımda şişkinlik vardı 80 çıkmıştım bu sabah dayanamadım tartıldım 79 çıktım aslında dünden sonra cumaya kadar tartılmayacaktım ama dün şişkinlik olduğu için 80 kilo çıktığımı düşündüm, içm rahat etsin diye sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım bir dahaki tartılma cumaya...

Noraa hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim.
valla şöyle eteklerim veya bluzum 1 parmak bile olsa bol gelse çok sevineceğim.
her aldığım bluz sıkı sıkıya oluyor veya olmuyor, göğüs kısmı zaten kesin geriyor, düğmeler aralanıyor, sinir oluyorum o manzaraya.
Türkiyede sanki herkes zayıfmı anlamadım ki, standart beden olan şeyler çok küçük beden oluyor, yani türkiye standardı bu mu, bence değil, kumaş gitmesin diye milleti 36 bedene standartlamaya çalışıyorlar

Hoşgeldin canım, umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın :)

12 Mart'ta Dukan diyetine başladım 72 kg ile, bugün 14 Mart 70.5 kiloyum 1.5 kilo farketti 2 günde. Gerçi regl bitişime denk geldi, belki ondanda biraz farketmiştir. Ama çok güzel motive etti

Dukana tekrar alıştım gibi, artık bozacağımı ya da kaçamak yapacağımı sanmam

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım, umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın :)

Hoşbulduk canım, inşallah hepimiz hedefimize sağlıkla ve kolayca ulaşırız. dukan diyeti nasıl bişeydi ben hiç duymadım, öyle güzel bir diyetse hemen ona başliyim, benim bir diyet programım yok çünkü şuanda

Aynen canım ya, aslında bana herkes hiç 78-79 kilo görünmüyorsun diyor, 70 gibi göründüğümü söylüyorlar fakat ben çok zor kıyafet buluyorum, mesela elbise, artık rengine vs. özelliğine bakmadan olduysa kaçırmadan alıyorum çünkü biliyorum ki çok zor bulucam, ben zayıfladığımı anlamak için ve moral olsun diye kız kardeşimin elbiselerini deniyorum, önceden daha kiloluydum, şimdi kabanı oluyor, sıra pantolonlarında Ben basenlerimden dolayı zor kıyafet buluyorum o da gitse süper olacak

Yasemin hoşgeldin cnm şimdiden başarılar sana umarım benim gibi olmazsın 92den 58e düştüm sonra araya bayram girince 62 ye fırladım ama şimdi bende diyete girdim bugün itibariyle kilom 60.5 ama mezun olduktan sonra gruba dahil olmadım tekrar sadece kendimi daha iyi kontrol edebilmek için buraya gelip menümü paylaşıyorum

Bu arada himalaya tuzunu biraz azalttım çünü sabahları 2-3 kez ve yemeği fazla kaçırdığımda da sürekli wcye gitmekten bıktım okulda bayağı zorladı bu durum beni ,tabi evde olanlar ve wc problemi olanlar için bu tuz bir nimet valla hatta acaba yanlışmı kullanıyorum diye yücel aydemir in su ve yaşamın gizemi tuz adlı kitabını aldım vaktim oldukça onu okuyorum.

Dünkü menüm
Sabah 3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek,5 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 ceviz,1 avuç maydanoz,1 tk bal,2 kk peynir
ara 2 küçük elma
öğle 1 paket eti form limonlu bisküvi
ara yarım paket eti form kepekli bisküvi
akşam yarım paket eti form kepekli bisküvi

Dün çok yoğundum okuldan sonra hep bi koşuşturma içerisindeydim tam eve geldim rahat edecekken kardeşimi ortodontiste götürdüm eve geldiğimde annem ekmek kalmamış dedi babam sitedeki ekmekleri sevdiği için oraya gittim tekrar eve geldiğimde kardeşim abla benim için Mc Donaldsa gider misin dedi bende kıyamadım onun için tekrar düştüm yollara eve geldiğimde saat 7 yi geçiyordu geberdim dün hatta pis yediliyi bile bi gözüm kapalı seyrettim

Son düzenleme:

Menun guzel olmus cnmmm ...Ama dunun menusunu bugun sbah ogle aksam dıe butun olarak yazarsan aslında daha anlasılır olabılır...

Proteıne boguldun 2 ksıl bulgur 4 tne patatesle guldurme benı yahuuu

Hadı bakalım tam gaz devammm

Ahhh kuzum sen dukan yapmıyorsun kı bozasın sen proteın agırlıklı beslenıyorsun bı kere dukanda un kurabıyesı yok sehrıye corbasıda yok senın yedıgın beyaz peynırın bıle ;%10 yaglı olması gerek ynı dukan yapıyon dıe ezıne yıyemezsın mesela cok ınce detayları v ar.Panık yapma dukan bozuldu diye...

Hosgeldın cnm aramıza tekrardan

Menun guzel cnmm ırmık tatlısı olmasa daha ıyı olacakmıs...

Sorma yaa nasıl moralım bozuluyor ole oldumu anlatamam neden standart yaparsın kı bedenlerı demı ?

Menun cok az cnmm yaa dıkkat et kendıne bu kosusturmada...Fedekar ev kızı

noraa benimde üstüm kilo alıyor, alt taraf zayıf h,ç sıkıntı yok tam normal yani, ama göbekleniyorum çok fena, balkon gibi kötü duruyor, alt etekler 40-42 beden, üst bluzlar 44 filan şimdi koşu bandında yürüyüş yaıyorum akşamları yarım saat, korkuyorum alt tarafım incelirde üst taraf kalır diye napıcam bilmiyorum. mekik çeksem daha iyi olacak ama bu sıralar bebek düşünüyoruz, eğer bide hamile kalmışsam zorlamak istemiyorum karnımı o yüzden

gulseker canım hoşbulduk, çok teşekkür ederim. çok güzel bir gruba üye olmuşum nekadar güzel hepiniz çok sıcak kanlısınız, çok sevdim ben burayı

Günaydın canlarrr ...

Herkese mutlu bol neşeli az kcl bi çarşamba olsun ...

İşlerim anca bıttı.Ofistekıler canımı sıktılar bazen bırkıp gıdesım gelıyor valla.Çlışmak çok zor ev hanımları evınızın kıymetını bılın Dün eve gıttım o kadar yorulmusum kı erkenden uyudum...

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

Çavdar ekmegınden peynırlı tost
1 kupa yesıl cay

Öğle;

1 lahmacun
bol salata
ayran

Akşam;

2 yk ot kavurması
3 4 acı bıber
4 yk yourt
2 dılım cavdar ekmegı

Menun cok az cnmm yaa dıkkat et kendıne bu kosusturmada...Fedekar ev kızı [/QUOTE]

ayyy sorma Mursh ya dün yemek yemeye bile fırsatım olmadı hatta ders tekrarı bile yapamadım düşün yani halimi bu İzmir aynı İstanbula benzedi trafik resmen felaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…