Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evdeki eşyalar yıkılmış hemen çıkmışlar dışarı geri de girmemişler geceyi annemi de alıp şehir dışın da çifliği olan bir tanıdıkların da geçirdiler allah razı olsun onlar buyur etmiş
Onlarada cok gecmis olsun cnm

kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda :KK43:
gülüm gebeyken psikolojik olarak evhamlı olunuyor üstüne bir de böyle şeyleri görüp duyman ne sana ne de bebeğe iyi gelmez herkesin ayrı sınanması var herkesin ayrı nasibi var dünya da , bundan sonra sen sadece nasibine şükret ve etrafındakileri uyar kimse sana böyle şeyler anlatmasın doğuma kadar kabus mu yaşayacaksın, gebeliğin tadını çıkar her anına şükret gülüm

Gunaydin mutlu haftasonlari

Handandandan Handandandan
U Umudumbitmedi_

Siz ne yaptiniz kizlar geceniz nasil gecti
Saol.abla.gece uyuyamadim.kp lere geldik.gec yatti herkes zaten.ama ben soktaydim.uyku tutmadi.ben burda sicak yatagimdayken millet sogukta titriyor evleri yikilmis sevdikleri yaralanmis yada ölmüş diye üzüldüm sabaha kadar.öylece yatmak vicdanımı sızlattı.bu düsuncelerle sabah oldu iste.

Beni uyku tutmadı, çocuklar uyudular, sallanmadık bir daha şükürler olsun
gülüm büyük sallantıdan sonra evlerde çatlak v.s. yoksa sıkıntı olmaz diyorlar sonrası küçük artçılar olabiliyor , bu gün fırsatı bulduğun an yat uyu gülüm

Saol.abla.gece uyuyamadim.kp lere geldik.gec yatti herkes zaten.ama ben soktaydim.uyku tutmadi.ben burda sicak yatagimdayken millet sogukta titriyor evleri yikilmis sevdikleri yaralanmis yada ölmüş diye üzüldüm sabaha kadar.öylece yatmak vicdanımı sızlattı.bu düsuncelerle sabah oldu iste.
ahh kuzum elden dua etmekten başka bir şey gelmiyor insan afetlerde ne kadar aciz olduğunu anlıyor işte rabbim herkesin yar yardımcısı olsun

oy oy benım mesajları okurken bır tuhaf olabılırsınız. Bu klavye kendı kendine cumlelerımı duzeltıyor. Yüz karasına tuz karası😂kiloya kıl okurken abovvv dedım şimdi😂😂😂
ayy bazen oluyor abla. Yattıkça yatasım gelıyor. Sen bıde yogun calisiyırsun normal bence
hepimizde oluyor cnm takilma :)) biz anliyoruz :)
Canım daha önce 6 ayda sıfır kaçamak 100 kilodan 70e düştüm daha sonra da ipin ucunu çok kaçırmadan uzun bi sürede bi 5 kilo daha verdim demem o ki daha önceki serüvenimdeki tecrübelerime de dayanarak bi sevdiğim ablam vardı benim gibi zayıflayan derdi ki kaçamak yapma 6 ayda kilo vereceksen eğer kaçamak yaptığında bu süre daha da uzar en azından 6 ay 1 gün olur bir gün daha yaparsan 6 ay 2 gün İnan kulağıma küpe oldu bu benim ve aynı şekilde ben de senin gibi içtiğim çay vs. Onları da su gibi sayardım İnan değilmiş Alman gereken sıvı miktarı ayrı su miktarı ayrı bir şeymiş benden naçizane kardeşin olarak tavsiyelerim tenkit olarak algılamanı istemem sonuçta biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var ❤

Afiyet olsun canım nasıl bir şey olduklarından emin olamadığım için doğru dürüst yorum yapamadım

Çok çok haklısın abla ben üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum 🙏🏻
ikimizin kilo verme gecmisi benziyomus 😁bende takima ilk geldigimde 6 ayda sifir kacamakla 35 kilo vermistim 😭
Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.hafta :emir_bebek: hamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım :işsiz:
emzirirken listeye girersin, o zaman almazsin 😁
söylüyorsun abla.niye darilim.bende farkindayim.kacamak süreyi uzatacak ve sabrimi zorlicak.bende bundan sonra yapmam.su konusunda elomden gelen bu
Daha fazla icemiyorum:KK43:
cnm suyu yudum yudum bide oturarak icmek gerekiyor o zaman wc ye hemen gidilmezmis ve su daha faydali oluyor
Sen bide emzirdigin icin su ihtiyacin daha fazla
kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda :KK43:
kuzum bunlar binde 1 olan seyler
Böyle seylerle kafani karistirma
Zaten olumsuz bi durum olsa dr soylerdi
Sen hamisliginin keyfini cikarmaya bak

Ben youtu.be da kisa bi videyo gördüm bakamadim haberleri hic acmadim o yuzden :(

Kuzum hamilesin sonuçta ve böyle şeylerin seni biraz daha derinden etkilemesi çok normal lütfen güzel düşün inşallah her şey çok güzel olur
Ay seninkk daha zor.insan dersi mi yetistirecek wc ye mi yetişecek.off.
Canim.benim de daha önce zayiflama hikayelerim var.lise 1 deyken boyum da fazla uzun degildi.68 kiloydum.ince degildim.sonra 2 ay gibi bi sürede 55 e indim.cok zayiftim.manken gibiydim.yüzüm bebeksi saçlarim kalcamda sari.lise yıllarim ve hazirlik sürecim zayif ama 63 e uzanan sekilde devam ettim.üniversiteye basladigim yil 70 e ciktim.kendimi cok sisman görüyordum.1.sinifta zayifladim.62 ye düştüm.daha sonra disardan yeme abur cuburla.3 senede 80 e ciktim.sonra 83 de sabitlendim.son sinifta 15 tatilde eve gittim.90 kilo döndüm.korktum.hemen bi rejime basladim.hergün üniversitenin spor salonuna gittim.haziran 1 de artik 70 kiloydum ve çok sıkıydım.kendime 36 beden elbise aldim.mezuniyette her gören şok oldu.boyum da 174.
Okul bitip de eve gelince 5 kilosunu aldim 3 ayda.oturup kpss te de baalayinca 80 i gördüm.yaza kadar 85 e ciktim.esimle taniatim.evlenirken 86 idim.sonra da zamanla üstüne koyma dogum ve emzirme süreciyle 107 yi gordum ve dur artik dedim.ben bu rakamlari gormemistim onceden.şurda 5 senedir şişmanim.eski halime dönmek istiyorum.
Ay canım baksana defalarca başarmışsın ve yine başarırsın 👏🏻 Ve ne yapman veya ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorsun demektir

Mefkurem Mefkurem ah abla yine eski halimize dönebilecek miyiz hayatımda ilk defa 38 beden giyinmiştim ve bu macera çok uzun sürmedi 😭
Ben 2.cocuktan sonra bile 58 kiloydum cnm
Aralari 1.5 yas olmasina ragmen
1 sene sonra
3.cocukta dogumdan sonra 75 civariydim
Ondan sonra kendimden vazgectim yemeye vurdum
O zamandan beri kiloyla ugrasiyom en cok 123 gördüm
2016 da 68 kiloyla burdan mezun olmustum

Benim hatam koruma uygulamamak
Nasil verilirse verilsin birden karbonlara saldirinca geri aliniyor
Bide ben basladimmi kendimi durduramiyorum
Yarin larin sonu gelmiyor

Vazgecmeden pes etmezsek niye veremiyelim cnm
Dedigin gibi her kacamak bizi hedeften bi adim uzaklastiriyor
Süre uzadikca biz sıkılıyoruz
Bu sefer insallah hem verip hemde burdan kacmadan korumayi basaricaz

Ben 2.cocuktan sonra bile 58 kiloydum cnm
Aralari 1.5 yas olmasina ragmen
1 sene sonra
3.cocukta dogumdan sonra 75 civariydim
Ondan sonra kendimden vazgectim yemeye vurdum
O zamandan beri kiloyla ugrasiyom en cok 123 gördüm
2016 da 68 kiloyla burdan mezun olmustum

Benim hatam koruma uygulamamak
Nasil verilirse verilsin birden karbonlara saldirinca geri aliniyor
Bide ben basladimmi kendimi durduramiyorum
Yarin larin sonu gelmiyor

Vazgecmeden pes etmezsek niye veremiyelim cnm
Dedigin gibi her kacamak bizi hedeften bi adim uzaklastiriyor
Süre uzadikca biz sıkılıyoruz
Bu sefer insallah hem verip hemde burdan kacmadan korumayi basaricaz
Aynen abla ben de öyleyim kendimi frenleyemiyorun bi kere yersem daha çok yiyorum sonrasında ben çocukluktan beri hep iriydim yaşıtlarımdan ama obez seviyesinde değildim üniversite sınavına hazırlanırken sürekli otur geç yat geç saatlerde ye o sırada zirve yaptım kilo almada sonra da hep üzerine koydum hiç zayıflamadım hayatımın çok kötü bir döneminde yeter dedim artık kendim için bir şeyler yapacağım ilk iş rejime başladım ve başardım inşallah yine başarırız

Aynen abla ben de öyleyim kendimi frenleyemiyorun bi kere yersem daha çok yiyorum sonrasında ben çocukluktan beri hep iriydim yaşıtlarımdan ama obez seviyesinde değildim üniversite sınavına hazırlanırken sürekli otur geç yat geç saatlerde ye o sırada zirve yaptım kilo almada sonra da hep üzerine koydum hiç zayıflamadım hayatımın çok kötü bir döneminde yeter dedim artık kendim için bir şeyler yapacağım ilk iş rejime başladım ve başardım inşallah yine başarırız
Ne yapmamiz gerektiğini biliyoruz cnm :)
O zaman yapmaya devam edelim

Insan bi kere zayifligin tadini alinca, kabullenemiyor artik fazla kiloyu

Back
X