Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oy oy benım mesajları okurken bır tuhaf olabılırsınız. Bu klavye kendı kendine cumlelerımı duzeltıyor. Yüz karasına tuz karası😂kiloya kıl okurken abovvv dedım şimdi😂😂😂
ayy bazen oluyor abla. Yattıkça yatasım gelıyor. Sen bıde yogun calisiyırsun normal bence
evet senin mesajlar baya komik oluyor bu ara 🤣🤣 iki gün önce fark ettim 😅
Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.hafta :emir_bebek: hamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım :işsiz:
Çoğu kişi emzirirken ağlıyor en tehlikeli dönem dikkat etmek gerekli
kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda :KK43:
sonda olacağına başlarda kalbin durması daha iyidir 😪
Allahım önce hayırlısını sonra sağlıklısını nasip etsin inşallah önemli olan bu, israrcı olmamak lazım illa olsun istiyorum diye bu durumda. Allah rahmet eylesin 😪
Günaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin :dua:
amin canım tv karşısından kalkamıyorum sağ sağlim cıksın insanlarımız diye bekliyorum başım ağırdı stressten
Ne yapiyosunuz kizlar

Bugünkü planlar neler
Annemde olucam bakalım ne olur yeme konusunda 😅

kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda :KK43:
Ay Allahım neler neler duymuşsun ya. Bana da anlatıyolardı bi ton şey çok daralmıştım artık. Hastaneden geldik beşiğine koyduk kızımızı ağlamaya başladım. Allahım çok şükür beşiğimizi boş bırakmadın diye

Handandandan Handandandan bir şey sorucam canım sizin oraların sürk peynirinin kalorisi nasıldır sence bi fikrin var mı ?
listede olduguna göre menulerini görsek cnm 😁
Aa sagol abla cok sevindimm, burdayim tabikii herzamanki gbi koruma yapicam daha :)
mezuniyetin hayirli olsun cnm 😍
Arti olmadan gr gr da olsa az daha vermeye calis
Evi topladım çocuklara kurabiye yaptım bize de balık yapacağım inşallah annem gidiyor yarın eşim de yok tekim 😞
annen eşinle konustumuydu cnm

Bak gelip bi süre kaldi en azindan
Bidahaki görüşmeye kadar biraz kilo vermeye bak :))

Canım daha önce 6 ayda sıfır kaçamak 100 kilodan 70e düştüm daha sonra da ipin ucunu çok kaçırmadan uzun bi sürede bi 5 kilo daha verdim demem o ki daha önceki serüvenimdeki tecrübelerime de dayanarak bi sevdiğim ablam vardı benim gibi zayıflayan derdi ki kaçamak yapma 6 ayda kilo vereceksen eğer kaçamak yaptığında bu süre daha da uzar en azından 6 ay 1 gün olur bir gün daha yaparsan 6 ay 2 gün İnan kulağıma küpe oldu bu benim ve aynı şekilde ben de senin gibi içtiğim çay vs. Onları da su gibi sayardım İnan değilmiş Alman gereken sıvı miktarı ayrı su miktarı ayrı bir şeymiş benden naçizane kardeşin olarak tavsiyelerim tenkit olarak algılamanı istemem sonuçta biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var ❤️

Afiyet olsun canım nasıl bir şey olduklarından emin olamadığım için doğru dürüst yorum yapamadım

Çok çok haklısın abla ben üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum 🙏🏻
Anladım canım

Kizlar labneyle krem peynir ayni şey degilmi

Lor peynirin almancasina baktim quark yaziyor
Labne ile krem peynir farklı

Labne yoğurdumsu kısmen yağsız sürülebilir peynir

Krem peynir de daha küçük paketleme ile üçgen peynir diye de bildiğimiz yağlı sürülebilir peynir

Bence çok güzel bi menü olmuş. Turşuyu çarşamba perşembe ödemeden dolayı tüketmiyoruz ama Cuma günü için sorun yok 👍

Canım benim ne yapmışsın böyle. Muhtemelen ++ gelmenin faturasını kesmişsin kendine. Gün boyu hiç yemek yemeyip akşam çok karbonlu beslenmişsin. Gün içine yayarak iki öğün olarak oturt bence.

Haftasonu başka kaçamak yapmayacaksan cuma için tölere edilebilir bir ödül bence. Onun dışında öğlendeki karbon oranı az olduğu için menün güzel 👍

Tirsik çorbası tarifine baktım buğday nohut falan var icinde. Sizinki de bu şekilde yapılıyorsa kuru fasulyeyle beraber cok karbonlu bir akşam öğünü olmuş canım.

Abla çok hafif ve güzel bi menü olmuş. Peki kgk tok tutuyor mu akşama kadar acikmiyor musun?

Baklava cuma ödülü olarak kabul edilebilir. Biraz daha erken vakitte yesen daha iyi olurmus sadece. Onun dışında menü çok iyi bence.

Zeytin miktarı çok fazla geldi bana Nirancım. Ama özel bir nedeni varsa bilmiyorum keto gibi bişey mi?
Biz çok nohut ve yarma koymuyoruz sırf ot oluyor benim kasede 3 yada 4 nohut vardı yarma tatlı kaşığı kadar bile yok kasede fasulye de bir comca kadar anca

Selam arkadaşlar.:KK51:
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurt :( gelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor. :(

Labne ile krem peynir farklı

Labne yoğurdumsu kısmen yağsız sürülebilir peynir

Krem peynir de daha küçük paketleme ile üçgen peynir diye de bildiğimiz yağlı sürülebilir peynir
Üçgen peynirler ayri cnm
Ben bunu diyorum, taze peynir olarak geciyor

_20200125_140754.webp

Back
X