Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay seninkk daha zor.insan dersi mi yetistirecek wc ye mi yetişecek.off.
Canim.benim de daha önce zayiflama hikayelerim var.lise 1 deyken boyum da fazla uzun degildi.68 kiloydum.ince degildim.sonra 2 ay gibi bi sürede 55 e indim.cok zayiftim.manken gibiydim.yüzüm bebeksi saçlarim kalcamda sari.lise yıllarim ve hazirlik sürecim zayif ama 63 e uzanan sekilde devam ettim.üniversiteye basladigim yil 70 e ciktim.kendimi cok sisman görüyordum.1.sinifta zayifladim.62 ye düştüm.daha sonra disardan yeme abur cuburla.3 senede 80 e ciktim.sonra 83 de sabitlendim.son sinifta 15 tatilde eve gittim.90 kilo döndüm.korktum.hemen bi rejime basladim.hergün üniversitenin spor salonuna gittim.haziran 1 de artik 70 kiloydum ve çok sıkıydım.kendime 36 beden elbise aldim.mezuniyette her gören şok oldu.boyum da 174.
Okul bitip de eve gelince 5 kilosunu aldim 3 ayda.oturup kpss te de baalayinca 80 i gördüm.yaza kadar 85 e ciktim.esimle taniatim.evlenirken 86 idim.sonra da zamanla üstüne koyma dogum ve emzirme süreciyle 107 yi gordum ve dur artik dedim.ben bu rakamlari gormemistim onceden.şurda 5 senedir şişmanim.eski halime dönmek istiyorum.

Aynen.ben 99 la hamile kaldim.106 ile doğuma gordim.2 hafta sonra 92 ye indim.aüt olsun diye yedim.107 yi gordum.oysaki 92 den aşagı düsmek daha kolaydi.işi zorlaştırdim.

Olanlar cok kötü.insan ister istemez etkileniyor.ama sen hamilesin.morelini yüksek tut.doğumdan sonraki loğusa sürecini de etkiler.ve dogumdan sonra cocukta gaz ve kolik gibi sıkıntılar olur.ne kadar rahat bi hamilelik o kadar rahat bi doğum sonrası süreç.bunu unutma canım.
Baya alıp vermişsin gene yaparsn ;) ben yıllarca 80 üstüydüm dile kolay öss stresiyle 20 kilo aldım 17 yaşındayken pcosa yakalandım. hep 80 üstüydüm 10 yıl. 27 yaşındaykn burda 95ten 71e düştüm sonra gene saldım. 71ken havalarda uçuyordum kardeşimnde düğünü vardı 2 ay memlekete gittim 7 kilo aldım geldim sonra hep arttı karamsarlık oluştu o kadar kolay kilo alıyorum ki baktm ikinci çocuğumdan sonra 92 kiloyum buraya geldim 84e düştüm geçen kasımda gene memlekete gittim 90 olup geldim :( 86 olmuştum en son işte regl şişkinliği filan biraz artıyım. Benm baba evim baya sıkıntılı geçmişten kötü yaşantılardn kurtulamıyorum kendimi yemeğe veriyorum....
Canın bu Tataristan da içilen bir çay, eşin tarafı Tatar asıllı mı?
Bilmediğin bişey var mı canm senin :KK53:
Selam arkadaşlar.:KK51:
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurt :KK43: gelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor. :KK43:
Hoşgeldin canm bu süreçte kilo almaman çok iyi gerçektn ;)

Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola
Ah ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Eşinin derdi neydi 🤔
Almanyadan misafirim geldi vandan misafirim geldi baya tempolu geçiyor gunlerim...
Herkes nasıl ?
Handandandan Handandandan ablam parmakların kolun nasıl oldu ?

@Jasminium84 tatlım seni merak ediyorum. Inşallah hayırlı güzel haberle gelirsin..

Çocukları hasta olan analar sizler nasılsınız?
Toparlandılar şükür canm. Nedn bu kadar çok misafir kabul ediyosn çok yorucu olmuyo mu cnm
Aranan kan 👍🏻 Hadi kuzum hızlıca dön aramıza özledik seni

Canım anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var gibi inşallah düzelir her şey senin için 🙏🏻

Çok şükür benimkinin antibiyotiği bitiyor bugün bir hafta kullan demişti öksürüğü hala kesilmedi bikaç gün daha öksürük şurubuna devam edeceğiz onun da kullanma süresi maksimum 10 gündü galiba. Sen de iyi misin ?
Geldim bomba gibi 😎

13.00
4 yk kıymalı menemen
1 çatal peynir
7 zeytin

18.00
Taze fasulye yemeği 4 yk
Yoğurt
Salata

Su 2 lt yatana kadar 3 olur.
Spor yok hareket ettim hiç oturmadım.
Demekki biliyormuşsun sen bu işi canım👿

10:00
Filtre kahve

11:30
Yumurta salatası (yeşillik+iki haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı zeytinyağı)
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin

14:00
4 halka sucuklu yumurta (eşimin kahvaltısından tırtıkladım)
1 yeşil zeytin

16:00
Tarçınlı Türk kahvesi

18:30
5 tane haşlanmış kuşbaşı et
1 kutu süzülmüş tonbalığı eşliğinde haşlanmış bikaç karnabahar

Su: şimdilik 2 litre 3e tamamlayacağım
Spor: Temizliğe devam çok yoruluyorum yaparsam yazacağım 🙏🏻
👍
25.01.2020 Cumartesi menüm

Soğanlı yumurta (1 yumurta)
5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık

15:00
1 ufak muz
2 ceviz

Hellim peynirli ve 1 haşlanmış yumurtalı salata

Su:2 litre
Spor:30 dakika leslie 90 puan @Dream00
👍

Son düzenleme:
Menüm
10.00
Yarım elma
Yarım portakal
2 ceviz

12.00
10 fındık

14.30
1 kase mercimek çorbası
Çiğ pırasa
1 b ayran

16.00
1 d peynir
Sütlü kahve

18.30
Tavuklu (40gr) salata

Su az :KK43:
Spor 20 dk bantta yürüyüş 60 p @Dream00
Hayırdır, benden mi bulaştı meyve ile güne başlama 😂

Benm baba evim baya sıkıntılı geçmişten kötü yaşantılardn kurtulamıyorum kendimi yemeğe veriyorum....
Neden dediğim kitabı okuyup, geçmişin yüklerinden kurtulmuyorsun?
Kendi kendine yapamıyorsan bir psikologtan destek alsana canım

13.00
4 yk kıymalı menemen
1 çatal peynir
7 zeytin

18.00
Taze fasulye yemeği 4 yk
Yoğurt
Salata

Baya hafif harika ;)

Filtre kahve

Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin

1 yeşil zeytin

Tarçınlı Türk kahvesi

Menüm güzel canm. Ben balık sevmemde bu ton balığı yağlı olmuyor mu?

5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık

1 ufak muz
2 ceviz

Spor filan harika bi menü ;)

09:00=== 2 adet yağda yumurta
10 adet badem

16:00=== 3 yk bol yeşillikli patates ezmesi
1 kase yoğurt

Su=== 2 lt

Spor yok
Menü güzel bantta yürüyecek misin bugün?

Bence yok.
Geçen Borsa'da ciddi para kaybettim.
İcradan araba da alacaktım, eşimin iznine takıldı
Daha sayim mı?😂🤣
😂 eski işin neydi?

Ay geçen sen diyince d&r ye baktm yoktu sipariş vermeyide unuttm çocuklardn. Psikoloğa gittim babamında kesinlikle gelmesini istedi tabi böyle bişy söylenmez bile pedere kaldı öyle.. benm yerime başkası olsa gitmezde işte annem kardeşlerim için..

Baya alıp vermişsin gene yaparsn ;) ben yıllarca 80 üstüydüm dile kolay öss stresiyle 20 kilo aldım 17 yaşındayken pcosa yakalandım. hep 80 üstüydüm 10 yıl. 27 yaşındaykn burda 95ten 71e düştüm sonra gene saldım. 71ken havalarda uçuyordum kardeşimnde düğünü vardı 2 ay memlekete gittim 7 kilo aldım geldim sonra hep arttı karamsarlık oluştu o kadar kolay kilo alıyorum ki baktm ikinci çocuğumdan sonra 92 kiloyum buraya geldim 84e düştüm geçen kasımda gene memlekete gittim 90 olup geldim :( 86 olmuştum en son işte regl şişkinliği filan biraz artıyım. Benm baba evim baya sıkıntılı geçmişten kötü yaşantılardn kurtulamıyorum kendimi yemeğe veriyorum....

Hoşgeldin canm bu süreçte kilo almaman çok iyi gerçektn ;)

Eşinin derdi neydi 🤔

Toparlandılar şükür canm. Nedn bu kadar çok misafir kabul ediyosn çok yorucu olmuyo mu cnm

Geldim bomba gibi 😎
Canim ben artik stresliyim kendimi yemeye vuruyorum gibi seylerin arkasina sığınmak istemiyorum.normal insanlar üzüntüden yemeden icmeden kesilir.normal olmayan biziz.yemek sorunlara çare değil.bu diyetimde bunun farkina vardim.cünkü tam olarak sorun buydu.
Mutlu olsam yiyorum mutsuz olsam yiyorum.ne bu dedim kendime.iste bu yüzden kilomuzu koruyamiyoruz.üzgün yada stresli olunca aklimıza yemek gelirse hemen şunu düşünmeliyiz.yemekle ne alakasi var?
Yazdiklarim tamamen kendimle olan hesaplasmalarim.tabi herkesin fikriyatı farkli olabilir.
Ha bu arada bende baba evinde cok sıkıntı yasadim.hatta evlenisim de bi kacişti.hic tanimadigim sadece telefonda konustigum biriyle 1 haftanin icinde evlenmeye karar verdim.3 ay icinde evlendik baska bi sehire gittik.dogum surecinde ve logusayken cok kavga ettik babamla.iletisimi kestim.cocugumu gormediler 1 yasina kadar.hala arasin istemiyorum.
Ama iste canim.herkesin derdi var.dertsiz baş kuru taş demisler.yemek yiyerek sadece kendimize zarar veriyoruz.sinirlendigimiz insanin başina taş atsak daha iyi.

Aranan kan 👍🏻 Hadi kuzum hızlıca dön aramıza özledik seni

Canım anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var gibi inşallah düzelir her şey senin için 🙏🏻

Çok şükür benimkinin antibiyotiği bitiyor bugün bir hafta kullan demişti öksürüğü hala kesilmedi bikaç gün daha öksürük şurubuna devam edeceğiz onun da kullanma süresi maksimum 10 gündü galiba. Sen de iyi misin ?
Canım oksuruk için kuru Soğan doğrayıp uzeeine bal koyup. Sabaha kadar bekletip cikan suyu bebekler cocuklar icin 1 ck içince oksuruk geçiyormuş. Sen iyice bir araştır kuzu istersen yap. Bende iyiyim tatlım

Bugünkü menün harika bence canım 👏🏻
Sağol canım....
Çocuklar bile severek yiyor canım, bence güzel bir tat, deneyebilirsin
Deneyim birgün abla.
I
Kuasar Kuasar sıcak su ve sabun ile yaptığım masaj iyi geldi, birde kantaron yağı sürmüştüm, düne göre biraz iyiyim.
Inşallah daha iyi olursun abla.
Baya alıp vermişsin gene yaparsn :KK66: ben yıllarca 80 üstüydüm dile kolay öss stresiyle 20 kilo aldım 17 yaşındayken pcosa yakalandım. hep 80 üstüydüm 10 yıl. 27 yaşındaykn burda 95ten 71e düştüm sonra gene saldım. 71ken havalarda uçuyordum kardeşimnde düğünü vardı 2 ay memlekete gittim 7 kilo aldım geldim sonra hep arttı karamsarlık oluştu o kadar kolay kilo alıyorum ki baktm ikinci çocuğumdan sonra 92 kiloyum buraya geldim 84e düştüm geçen kasımda gene memlekete gittim 90 olup geldim :KK43: 86 olmuştum en son işte regl şişkinliği filan biraz artıyım. Benm baba evim baya sıkıntılı geçmişten kötü yaşantılardn kurtulamıyorum kendimi yemeğe veriyorum....

Hoşgeldin canm bu süreçte kilo almaman çok iyi gerçektn :KK66:

Eşinin derdi neydi 🤔

Geldim bomba gibi 😎
Daha etmediklerim de oluyor canım. Tabi yorucu oluyor canım.
Almanyadan gelenleri kalacakları yere bıraktık.
Vandan geleni de eşim dışarı çıkarttı. Sonrada kalacağı yere bırakacak.
Hayırdır, benden mi bulaştı meyve ile güne başlama 😂
Okudum abla dün mefkurem ablanın ve senin dediklerini yaptım.
Hangi kitap abla...

Menüm güzel canm. Ben balık sevmemde bu ton balığı yağlı olmuyor mu?
Ben süzüyorum iyice yağını çok ağır gelmiyor bana açıkçası balığın her türlüsünü seviyorum galiba
Bende hiç meyve sevmediğim halde, geçen 2 hafta hep canım meyve çekti ilginç bir şekilde 🤔
Ben de öyle çok aramam ama geçen akşam aklıma muz düştü sabah yerim dedim sabah olunca isteğim gitmişti yemedim
Canım oksuruk için kuru Soğan doğrayıp uzeeine bal koyup. Sabaha kadar bekletip cikan suyu bebekler cocuklar icin 1 ck içince oksuruk geçiyormuş. Sen iyice bir araştır kuzu istersen yap. Bende iyiyim tatlım
Bir sürü alternatif tıp yöntemi uyguladım canım çok uzun süredir öksürüyordu geçmek bilmeyince ilaç verdiler şu ilacı bitene kadar bi kullanayım tekrarlamasın diye alternatif tıppa devam verdiğin tarif de bunlardan biri olacak 🙏🏻

5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık

1 ufak muz
2 ceviz

Süper olmuş menün canım 👏🏻
10 adet badem

1 kase yoğurt

Su=== 2 lt

Spor yok
Bugünkü menüler genel olarak çok güzel 👍🏻 geliyor birincilik 🥇
Menüm
10.00
Yarım elma
Yarım portakal
2 ceviz

12.00
10 fındık

14.30
1 kase mercimek çorbası
Çiğ pırasa
1 b ayran

16.00
1 d peynir
Sütlü kahve

18.30
Tavuklu (40gr) salata

menün hafif sayılır canım ama detoks menüsü sonuçta suyunu da tamamlarsan süper olur 👍🏻

gülüm gebeyken psikolojik olarak evhamlı olunuyor üstüne bir de böyle şeyleri görüp duyman ne sana ne de bebeğe iyi gelmez herkesin ayrı sınanması var herkesin ayrı nasibi var dünya da , bundan sonra sen sadece nasibine şükret ve etrafındakileri uyar kimse sana böyle şeyler anlatmasın doğuma kadar kabus mu yaşayacaksın, gebeliğin tadını çıkar her anına şükret gülüm
hepimizde oluyor cnm takilma :)) biz anliyoruz :)
ikimizin kilo verme gecmisi benziyomus 😁bende takima ilk geldigimde 6 ayda sifir kacamakla 35 kilo vermistim 😭
emzirirken listeye girersin, o zaman almazsin 😁
cnm suyu yudum yudum bide oturarak icmek gerekiyor o zaman wc ye hemen gidilmezmis ve su daha faydali oluyor
Sen bide emzirdigin icin su ihtiyacin daha fazla
kuzum bunlar binde 1 olan seyler
Böyle seylerle kafani karistirma
Zaten olumsuz bi durum olsa dr soylerdi
Sen hamisliginin keyfini cikarmaya bak
Kuzum hamilesin sonuçta ve böyle şeylerin seni biraz daha derinden etkilemesi çok normal lütfen güzel düşün inşallah her şey çok güzel olur

Ay canım baksana defalarca başarmışsın ve yine başarırsın 👏🏻 Ve ne yapman veya ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorsun demektir
kuzum ust uste kotu seylere rast gelmıssın. Icını ferah tut bebegını sag saglım alırsın ıns kucagına.
ayy ne bılıyım kız herakde ondan. :)

Ayy cok kotu olmus. Allahtan gıdecek bıyer varmıs abla. Gelmiş geçmiş olsun ıns
Ay Allahım neler neler duymuşsun ya. Bana da anlatıyolardı bi ton şey çok daralmıştım artık. Hastaneden geldik beşiğine koyduk kızımızı ağlamaya başladım. Allahım çok şükür beşiğimizi boş bırakmadın diye
İyi ki varsınız :dua:

Filtre kahve

Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin

1 yeşil zeytin

Tarçınlı Türk kahvesi

Güzel.olmus canım.

5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık

1 ufak muz
2 ceviz

Çok iyi canım

10 adet badem

1 kase yoğurt

Su=== 2 lt

Spor yok

Beğendim canım

Menüm
10.00
Yarım elma
Yarım portakal
2 ceviz

12.00
10 fındık

14.30
1 kase mercimek çorbası
Çiğ pırasa
1 b ayran

16.00
1 d peynir
Sütlü kahve

18.30
Tavuklu (40gr) salata

Suyu da çok icersen tamamdır canım

13.00
4 yk kıymalı menemen
1 çatal peynir
7 zeytin

18.00
Taze fasulye yemeği 4 yk
Yoğurt
Salata

Bugünkü menün daha güzel canim.
Filtre kahve

Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin

1 yeşil zeytin

Tarçınlı Türk kahvesi

Vay vay demek bu hafta iddialısin.boşver bacım sen ye.yenicem seni:)

5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık

1 ufak muz
2 ceviz

Ara oğundeki meyve yeeine aksama bi et yemegi yada 1 porsiyon sebze yemegi hem doyurucu olurdu hemde tok tutardi canim.sabaha kadar karni kazıniyor insanin.
10 adet badem

1 kase yoğurt

Su=== 2 lt

Spor yok
Miktarlar cok az canim.belki patates diye yememissindir ama sabaha kadar acıkirsin.hem erken kapatmissin hemde az yemissin.
Menüm
10.00
Yarım elma
Yarım portakal
2 ceviz

12.00
10 fındık

14.30
1 kase mercimek çorbası
Çiğ pırasa
1 b ayran

16.00
1 d peynir
Sütlü kahve

18.30
Tavuklu (40gr) salata

Su az :(
Ögünler sık,miktarlar az.güzel.
Bu arada ciğ pırasayı nasıl yedin?

Hoşgelmişsin canımcım ameliyat mı oldu beben bademcik geniz eti :KK14:
Sağol canım.Evvet ikisi de alındı.
Hosgeldin cnm cocuklarin iyi olmasina sevindim
Sağol zuhal abla hoşbuldum.
Hosgeldin canım benim...
Ben iyiyim canım efap

Öncelikle böyle beni düşünüp özenerek yazdigin için çok mutlu oldum çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Ss yaptım abla... dediğin her şeyi yapacağım. Inşallah vereceğim...
:))
Efap???
Baya alıp vermişsin gene yaparsn :KK66: ben yıllarca 80 üstüydüm dile kolay öss stresiyle 20 kilo aldım 17 yaşındayken pcosa yakalandım. hep 80 üstüydüm 10 yıl. 27 yaşındaykn burda 95ten 71e düştüm sonra gene saldım. 71ken havalarda uçuyordum kardeşimnde düğünü vardı 2 ay memlekete gittim 7 kilo aldım geldim sonra hep arttı karamsarlık oluştu o kadar kolay kilo alıyorum ki baktm ikinci çocuğumdan sonra 92 kiloyum buraya geldim 84e düştüm geçen kasımda gene memlekete gittim 90 olup geldim :KK43: 86 olmuştum en son işte regl şişkinliği filan biraz artıyım. Benm baba evim baya sıkıntılı geçmişten kötü yaşantılardn kurtulamıyorum kendimi yemeğe veriyorum....

Hoşgeldin canm bu süreçte kilo almaman çok iyi gerçektn :KK66:

Eşinin derdi neydi 🤔

Geldim bomba gibi 😎
Öyle ponicim. Sağol

Bugünkü menün daha güzel canim.

Vay vay demek bu hafta iddialısin.boşver bacım sen ye.yenicem seni:)

Ara oğundeki meyve yeeine aksama bi et yemegi yada 1 porsiyon sebze yemegi hem doyurucu olurdu hemde tok tutardi canim.sabaha kadar karni kazıniyor insanin.

Miktarlar cok az canim.belki patates diye yememissindir ama sabaha kadar acıkirsin.hem erken kapatmissin hemde az yemissin.

Ögünler sık,miktarlar az.güzel.
Bu arada ciğ pırasayı nasıl yedin?
Çiğ pırasayı biz hep yeriz yemeklerin yanında çok güzel olur.özellikle baş kısmı.
Annem pazardan gelince simitle beraber elinize verir kütür kütür yerdik.bunu kime desem simitle pırasa mı ıyyy der.sonra mübtelası olur.siz yemeyin ama bebelerinize verin :D

Back
X