- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.001
Bende bakimAy ne var utanıcak ama iyi incelmişsin gerçektn harika. Bende bi aşbüm yapıym
1.60 canım boy yok bende malesefGördüm kiii hayyyy maaşalah güülüm 66 lık halin de iyiymiş boyun kaçtı senin ?
İyi yeter onu bulamayanlar var1.60 canım boy yok bende malesef
Bende bakmak istiyorum.nasil bakacam?1.60 canım boy yok bende malesef
Bu postivliğin ne güzel seninİyi yeter onu bulamayanlar var
İzle yapman gerekiyor canım beniBende bakmak istiyorum.nasil bakacam?
Herkeş mefkoş gibi selvi boylu mu olacak anam herkes boyuna göre buluyor birini işteBu postivliğin ne güzel senin
Baktim canim.epey vermissin.iyi olmus.kilonu koru canim.sakın alma geri.İzle yapman gerekiyor canım beni
Bende 174 üm.Herkeş mefkoş gibi selvi boylu mu olacak anam herkes boyuna göre buluyor birini işteetiketsiz gıybet yapıyom bakalım minnoş abloşum okuyup farkedecek mi ehuhehhe
Normaldede o ilk fotodaki gibi değildim Ramazan bayramında baya kudurmuş gibi tatlıları yeyince olan oldu devamı geldi sonra dur demek zorunda kaldım inşallah daha olmazBaktim canim.epey vermissin.iyi olmus.kilonu koru canim.sakın alma geri.
Maşallah ne güzel boyBende 174 üm.
Sen yine iyisin bende sorun var
Aman bi daha yeme öyle canim.sonra insan 1 ay ac kaliyor.ins.Normaldede o ilk fotodaki gibi değildim Ramazan bayramında baya kudurmuş gibi tatlıları yeyince olan oldu devamı geldi sonra dur demek zorunda kaldım inşallah daha olmaz
Güzel bi tarafi var.70 kilodayken 36 bedene giriyorum:)
Boya göre kilo tabi ben 70 de ne olurum bi düşünAman bi daha yeme öyle canim.sonra insan 1 ay ac kaliyor.ins.
Niye bi tarafı olsun bacım her tarafı güzel haaayy maaaşallahAman bi daha yeme öyle canim.sonra insan 1 ay ac kaliyor.ins.
Ama kilo alinca da dev gibi oluyoruz;(Boya göre kilo tabi ben 70 de ne olurum bi düşün
bence güzel canım allahım kabul etsin inşallahMenüm
Sahur
1 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Salatalık
İftar
Avuç içi büyüklüğünde tavuk
Salata
4 yk kayısı kompostosu
Sütlü kahve
2 fındık
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
leblebi dışında bence güzel akşam saati en azından 19.00 kadar yenmiş olsa daha güzel olur. Sporda varKahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
18.00
1 kase tarçınlı birazcık kuruyesmisli yulaf ezmesi sütlü
20.00
1 tabak kabuska yemeği
1 bardak ayran
21
Küçük kase leblebi çay
2 lt su
1 bardak bitki çayı.
50 dk koşu bandı
10 dk eliptik
20 dk ağırlık antrenmanı
250 puanDream00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?