- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.021
Sınırdasın bacım ya bi cm eksik olaydınSen yine iyisin bende sorun var
Verincede manken olursun amaAma kilo alinca da dev gibi oluyoruz;(
Kilo alinca da dev gibi görünuyoruz.cok goze batiyoruz.pantolonlae kisa oluyor.etekler.kaliplar kisa kaliyor.kemikli bi yapi hic kadinsi degil.söyle minnos bisey olsaydim diyirum bazen.160 boy.50 kilo filan.rüzgarda uçardim heralde:)Niye bi tarafı olsun bacım her tarafı güzel haaayy maaaşallah
Dimi 1 cm kurtardıSınırdasın bacım ya bi cm eksik olaydın
159 cmliklere hörmetler
Boy bence herzaman avantajdır iyidirKilo alinca da dev gibi görünuyoruz.cok goze batiyoruz.pantolonlae kisa oluyor.etekler.kaliplar kisa kaliyor.kemikli bi yapi hic kadinsi degil.söyle minnos bisey olsaydim diyirum bazen.160 boy.50 kilo filan.rüzgarda uçardim heralde:)
Hemde nasil.bulabilirsem resim atayim.Verincede manken olursun ama
Kısa giy işte efil efilKilo alinca da dev gibi görünuyoruz.cok goze batiyoruz.pantolonlae kisa oluyor.etekler.kaliplar kisa kaliyor.kemikli bi yapi hic kadinsi degil.söyle minnos bisey olsaydim diyirum bazen.160 boy.50 kilo filan.rüzgarda uçardim heralde:)
Yaa ben beeeennn
Ya 174 boyun varmış 70 kilo bile olsan taaaşş olursun sen ne diyosunHemde nasil.bulabilirsem resim atayim.
Vicdansız hadi aç bakemSen izindeydin diye etiket etmedim
Açtım bakta kapatim, aç kapa aç kapa oldu bugünVicdansız hadi aç bakem
Kııız ne güzel olmuşsun maşallahAçtım bakta kapatim, aç kapa aç kapa oldu bugün
Kııız ne güzel olmuşsun maşallaheski halin teyze yeni halin kız kardeş olmuş
Yok kız dolu dolusun orda ondan dedim yoksa ev hali yani normal. Bu foto ekleme nasıl oluyo yayok o biraz pasaklı halimden
Nerrden ekledin bende albüm seçeneği yokBende bakim
Onu cöZene kadar ebem ağlamıştırYok kız dolu dolusun orda ondan dedim yoksa ev hali yani normal. Bu foto ekleme nasıl oluyo ya
Ben kapaliyim simdi.onceden aciktim.Kısa giy işte efil efil
Yav 185 olan bacılar napsın deyip şükretcen artık
Simdi 70 lik bi resim.yüklicem.ama albume nasıl eklicem?Ya 174 boyun varmış 70 kilo bile olsan taaaşş olursun sen ne diyosun
Menülerden kk medya canım daha unutmam canımı yedi yapana kadarNerrden ekledin bende albüm seçeneği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?