- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.061
Maşallah canım bunu yapan yine yaparBu da benim 100 kilodan düştüğüm zamanımdan solda 100 sağda 70 civarıyım
İnşallah canım şimdi 80 küsürüm işte çok kızıyorum kendime deli gibi ip atlamamdan fark etmişsinizdirMaşallah canım bunu yapan yine yapar
Gayet güzel gidiyorsun ip atlamak başarabilene çok iyi şekilde dönüş yapıyor. Dizlerine zarar verme yeter. Birgün ip atlayıp Birgün Leslie yapsan değişmeli çok güzel olurİnşallah canım şimdi 80 küsürüm işte çok kızıyorum kendime deli gibi ip atlamamdan fark etmişsinizdir
Sağol canımanladım canımcok geçmiş olsun
İp atlamak gerçekten cok işe yarıyor devam et bu sekildeİnşallah canım şimdi 80 küsürüm işte çok kızıyorum kendime deli gibi ip atlamamdan fark etmişsinizdir
Biri1 biri 4yasindaYaşları kaç canım?
afiyet olsun canim piko bı gözüme çarptı gerisi güzel7:30
Sade kahve
11:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
15:00
sade kahve
Piko5 (yulaflı bar-94 kalori)
18:30
2 küçük palamut (fırın)
Biraz Turşu
19:30
İçine limon sıkılmış Sade maden suyu
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: Gün içinde 30 dakika yürüyüş 30 puan
Akşam yine bir şeyler yapıp yazarım ❤
1 su bardağı kahveyi iyi iciyosun kaptan09:00=== 1 su bardağı sade Türk kahvesi
5 adet ceviz
12:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk cevizli biber
1 kk tulum peyniri
1/2 kk süzme peynir
Tere
18:30=== 5 yk karnabahar yemeği
5 yk meyhane pilavı
Tere turp
Su=== 3.5 lt yi geçti
Spor yok
ablam afiyet olsun güzel menüde sabahkinj anlamadum03.02. PAZARTESI
10.00
Kgk
11.30
2 yumurta+yarim cb hc unu +1 cb suyla pankekvari :)
2.5 tk fistik ezmesi
Peynir, az kasar
2 dil. Pastirma
6 zeytin
17.15
6 kuru kofte (ekmeksiz)
Yesil salata
2 kş sade quark
geçmiş olsun canımÇok midem bulanıyor bugün
Sanırım hasta olucam elim kolum kalkmıyor.
O yüzden hiç iştahım yoktu
17:00
4 köfte
Su 1 lt belki
Spor yok
Geçmiş olsun arkadaşım .Patates kızartması olmasamiymis acabaKizlar iyi akşamlar iki diş çektirdim fenayim hemen yazip çikacagim
Sabah: çeyrek ekmek
1 dilim betaz peynir
biraz patates kızartması
Bı kupa yeşil çay
Öğlen bir kase çorba
Akşam:
1 tane lahmacunun ortası 3 bardak ayran.
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su. ( Yatana kadar daha içerim),
12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Iki lokma ekmek
Yeşillik
3
afiyet olsun cnm12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Iki lokma ekmek
Yeşillik
3 parca ceviz
15.30
1 küçük portakal
2 fincan şekersiz çay
17.00
Sade türk kahvesi
19.00
1.5 kase yalancı paça
Salata
21.00
Sade türk kahvesi
Su 2 lt
Spor 20 dk.yürüyüş 40 puanDream00
bundan iyisi Şam'da kayısı yaniHellöö mellööö
(Tam mefkoşumu memnun edecek menü oldu)
Saat 9
İki dilim ananas
Saat 10
2 haş. yum.
Peynir zeytin domates
Badem kuru üzüm ceviz
Çay
Saat 15
Türk kayfesi
Saat 17
Etli naneli kabak yemeği
Sarmısaklı yoğurt
Saat 19
İki bardak süt
Saat 20.3
Çubuk ve balık kraker tırtııkladım
Su 3 lt
Spor yaaparsam ekleyeceğim
Allah kabul etsinSahur 01.00
1 çiğ köfte lavaşına peynir koyup yedim
1 elma
iftar 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak et kavurma
3 marul
su 1.5 lt şimdilik
Spor yapamadım
afiyet olsun cnm08:30 1 haşlanmış yumurta 1dilim ekmek 2yemek kaşığı lor peynir 5zeytin (diyetisyen menüsü)zeytin yemiyorum ben
10.30ara öğün yeşil elma 2 ceviz
13:30 8 kaşık bamya salata
15:30ara öğün portakal
18:30 tavuk göğüsü salata benim menülerimi diyetisyen tavsiyesi üzerine hazirliyorum
Hay maşallah ben bin ip atlasam memelerim kopar yerinden herhalde1000 ip atlama 200 puanDream00
Allah kabul etsin ponicik çok güzelMenüm
Sahur
1 yumurta
1 d ekmek
Peynir
Salatalık
İftar
Avuç içi büyüklüğünde tavuk
Salata
4 yk kayısı kompostosu
Sütlü kahve
2 fındık
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
Kahvaltı yapmadan iyi durmussun akşama kadarİyi akşamlar herkese
14.00
Sade kahve + 2 parça ince bitter
16.30
1 avuç içi aycekirdek
17.30
4 YK bulgur pilavı
2 servis kaşığı etli pırasa
1 küçük turp
2 yeşil soğan
Su 2 litre
Spor
Yürüyüş yaptım gündüz ama dk hesaplamadim
100 ip atlama 20 pDream00
Küçüğü öğle uykusu yaparken yapılabilir aslında canımBiri1 biri 4yasinda
Çok hareketliyiz çok hic oturmuyorum neredeyse o uyuyunca bende dinleniyorum yoksa akşama pertim çıkıyorKüçüğü öğle uykusu yaparken yapılabilir aslında canım
Bebekten dolayı yemeği nezaman yapabilirsem o zaman yiyebiliyorum canımbence güzel canım allahım kabul etsin inşallah
leblebi dışında bence güzel akşam saati en azından 19.00 kadar yenmiş olsa daha güzel olur. Sporda var
Ben daha önce de çok ip atladım seviyorum da yani 45 dakika Leslie yapıyorum sıkıla sıkıla yaklaşık yarım saatte 1000 ip atlatabiliyorum kafamdan aşağı sular süzülüyor resmenİp atlamak gerçekten cok işe yarıyor devam et bu sekilde
anladım canımBebekten dolayı yemeği nezaman yapabilirsem o zaman yiyebiliyorum canım
Leblebi yemessem çayın yanında elim başka cislara gidiyor atıştırma aliskanligimi leblebi ile dizginliyim diyorum
O terlemeleri bilmem miBen daha önce de çok ip atladım seviyorum da yani 45 dakika Leslie yapıyorum sıkıla sıkıla yaklaşık yarım saatte 1000 ip atlatabiliyorum kafamdan aşağı sular süzülüyor resmen
Göreceğiz canım bakalım ne zaman pes yeter artık beni yenme diyeceksinsaol canım.
ben bugün fazla olarak fırında patates yedim kızartma değildi.80 kalori yapıyor.onun dışında bi kaçamağım yok.
cumaya adetim biter.haftaya da ben yenerim seni.
Ahhhha haaa yarıldımHay maşallah ben bin ip atlasam memelerim kopar yerinden herhalde
Benim yavruda 10 aylık emekliyor peşinde gezmekten basım dönüyor artık tüm gün ..yürüyünce ne yapicaz bakalımÇok hareketliyiz çok hic oturmuyorum neredeyse o uyuyunca bende dinleniyorum yoksa akşama pertim çıkıyor
yok kuzum yenisi gelsinde öyle veririz nete, zaten 300 e falan anca gider :))bunu napcaniz abla satmadinizmi. Gerci almanyad araba piyasasi cok kotu ya burda ben sasiriyorm resmen araba durdugu yerde kar ediyor orda cöpluk oluyor uzerine para ver cope at.
Iyi dusunmussun degisiklik olur onada insllah cok pahali degildir. Gelirse nerye gelcek
grublar ne zaman basliyomuski cnmBu Arada ben cuma ya göre 1 kilo artıda idim niye bilmiyorum
bahane ama buraya yazsamda moral olarak hic iyi degilim cnmbence güzel abla neden spor yapmadın evdeydin
ben hep meyhane pilavi yapiyomusumda haberim yokmus :))Soğanlı, domatesli, biberli, baharatlı, salçalı bulgur pilavı canım.
Spora başlamadım, kendime gelmeden başlayamam herhalde canım.
yeni kizlarin isimleri benimde bepsi aklimda degilben geldiiiiimm
geçmişi takip etmeyi sanırım artık başarabiliyorum sanırım ama isimleri yeniden öğrenmem mümkün olabilir mi bilemedim
ben geçmişi hep okurum babyHerkeş mefkoş gibi selvi boylu mu olacak anam herkes boyuna göre buluyor birini işteetiketsiz gıybet yapıyom bakalım minnoş abloşum okuyup farkedecek mi ehuhehhe
seni de goreydik kacak esra :)))Kııız ne güzel olmuşsun maşallaheski halin teyze yeni halin kız kardeş olmuş
hayırdır cnm neye canin sıkıldıCanım istemedi biraz moralim de yok hem de usutmusum biraz o yüzden canim
coook fark var cnmBu da benim 100 kilodan düştüğüm zamanımdan solda 100 sağda 70 civarıyım
Deneyim dedim önceden ip atlamayi çok acıyor benim memelerim beceremedimGöreceğiz canım bakalım ne zaman pes yeter artık beni yenme diyeceksin
Ahhhha haaa yarıldım
iyi geceler canımSize doyum olmaz kızlar ben yatar
Neden abla? İşemi takıldı aklın?bahane ama buraya yazsamda moral olarak hic iyi degilim cnm
Icim cok sikiliyo bugun, elim kolum kalkmadi
Kursun gecirmez kahve deniyor cnm kgkablam afiyet olsun güzel menüde sabahkinj anlamadum
Ben hoplama yaparken bile tutuyorumDeneyim dedim önceden ip atlamayi çok acıyor benim memelerim beceremedimseninkiler acimiyormu
Bu arada gizli rakibin olmaya karar verdim bı kaç haftaya seni gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?