- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.201
İzne ayrildgn kiloya gelmişsin cnm ne güzel tebriklerHayırlı cumalar kızlar bildirim yapıp kaciyim eşim cumaya gidecek kahvalti hazirliycam
Geçen cuma 88 kusurdu
Bu cuma 86.6
izine çıktığım baz alınacak listeye girerken oda 86.8
Bu hafta listeye giriyim artık kaptancigim
Sadece motivasyon kaybetmek istemediğim için şimdi başlamak istemiyorumAk kelebek Seviye-1 'e şimdiden başlayabilirsin, kaybedeceğin birşey olmaz
Çok çok geçmiş olsun canım.Iyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.
Mutlu olduğuna göre iyi vermişsindir :)Ozaman 58.4 olmuşum
Çok güzel canım :)Cuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
Amman dikkat et canım.emeklerin boşa gitmesin.Gunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Gecen cuma: 68.2
Bu hafta: 68.0
Şu 1 kiloyu geçenlere hayranım.tebrikler.Günaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Çok güzel gidiyorsun.ne kadarlık oldu canım?Kilo bildirimim kızlar
Geçen hafta cumartesi: 82.4
Bugün: 82.8
Fark: +400
Hellöööög takım hayırlı bol enerjik bol bereketli cumalarımız göbek hoplatmalı düşman çatlatmalı şen kahkahalarımız olsun
Geçen cuma: 60.8
Bu hafta: 59.8
Giden : 1
Yüzde:% 1.64
59 u gördüm yaaa herkese benden gayfee
Bravo :))Geçen h: 70.9
Bugün: 70.0
Fark: -900
%1.27
Süpersin arkadaşım.Hayırlı cumalar kızlar bildirim yapıp kaciyim eşim cumaya gidecek kahvalti hazirliycam
Geçen cuma 88 kusurdu
Bu cuma 86.6
ya kötü olmuş canım menülerini bilmiyorum tabi ama suyu falan içiyor musun yeteri kadarBen niye artı oldum kızlar dün +1 idim bu gün +700 böyle kaçamak yapmadan artı görünce kendimi pataklayasım geliyor
sağol canım 16+6 olduk canım 17. hafta bitiyor yarınÇok güzel gidiyorsun.ne kadarlık oldu canım
Çok güzel canim tebrikletGeçen hafta : 55.4 kg
Bu cuma : 55.5 kg
Fark : +100
başınız sağolsun canımOf şimdi de sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım.. Allahım herkese sağlık versin
bende çok severimDiyetteken yemek tarifleri izlemekten büyük keyif alan sadece benmiyim acaba
çok şükür taburcu olmuşsunuz inşaşşah tamamiyle iyileşirsinizIyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.
tebrikler gayet iyiCuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
gayet iyi canım kilona göreCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
Telafi edersin inşGunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Gecen cuma: 68.2
Bu hafta: 68.0
gayet güzel hedefe az kaldıGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
günaydin canim senindeHerkese Günaydınnn Cumamız mübarek olsun
telafi edersin ins canimKilo bildirimim kızlar
Geçen hafta cumartesi: 82.4
Bugün: 82.8
Fark: +400
haftaya telafi edersin canim ins, moral bozma Gecen hafta gayet iyi vermistin Belkide o yüzdendirKizlar sabitim
Menülerim iyiydi spor da yaptım haftasonu abartmadim. Daha ne olmalıydı bilemedim çok moralim bozuldu
oh 5 lere hosgeldin canimHellöööög takım hayırlı bol enerjik bol bereketli cumalarımız göbek hoplatmalı düşman çatlatmalı şen kahkahalarımız olsun
Geçen cuma: 60.8
Bu hafta: 59.8
Giden : 1
Yüzde:% 1.64
59 u gördüm yaaa herkese benden gayfee
masallah 8 lere az kaldiGecen hafta 95.8
Bugün 93.6
Fark -2.2
Yüzde 2.3
insallah canimGünaydınlar
Bugün 73.7
En son bu aralıklardaydım yine.
Haftaya kadar hedefim 800 gr verip 72 yi ucundan görmek :))
Gayet güzel vermissinHayırlı cumalar kızlar bildirim yapıp kaciyim eşim cumaya gidecek kahvalti hazirliycam
Geçen cuma 88 kusurdu
Bu cuma 86.6
insAllah canımtelafi edersin ins canim
Abla tebrikler 80lere çok az kalmış haftaya inersin insAllahGunaydinnnnnn
Kilo bildirimim
Gecen hafta 91.9
Bugun 90.8
Fark 1.1
Yuzde 1.20
Tebrikler abla.cok az kalmis 8 lere.haftaya görürsün ins.Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimim
Gecen hafta 91.9
Bugun 90.8
Fark 1.1
Yuzde 1.20
Tebrikler abla haftaya 8 lerdesin insGunaydinnnnnn
Kilo bildirimim
Gecen hafta 91.9
Bugun 90.8
Fark 1.1
Yuzde 1.20
Tebrik ederim ablacığım .Resmen benim kiloma geldin ya 3 gündeGunaydinnnnnn
Kilo bildirimim
Gecen hafta 91.9
Bugun 90.8
Fark 1.1
Yuzde 1.20
Bu hafta oruç olmama rağmen 2.5 lt içtim her günya kötü olmuş canım menülerini bilmiyorum tabi ama suyu falan içiyor musun yeteri kadar
sağol canım 16+6 olduk canım 17. hafta bitiyor yarın
Çok güzel canim tebriklet
Himmm anladm cnm olabilir haftaya ekisyr gecersn insAllah her zmn eksi olmuyorBu hafta oruç olmama rağmen 2.5 lt içtim her gün
donuna kadar cikaraydin belki gorurdunEvet yaaa
Tartı bi ara 69.9 gösterdi ama sabitlenmedi
Kız dilek senin gelininmi var kac yasindasinkii bide minik kizin var gelinle birmi hamileydin yoksamBugün geline davetliyim öğleden sonra ordayım. Hamurisi yapmiycak yemek yapocak oyuzden bugunku gezme etkilemiycwk tartimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?