- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.161
Tebrik ederim canımGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Tebriklrt canım güzel eksiGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Ya gerçekten mi ufacık da olsa canım sıkılmıştı beklediğimden az geldi diye şimdi geçti gitti bi de kesin söz vermemekle beraberZehraaa masallahin var ❤ Ustuste böyle iyi kilolar vermek kolay değil.
Olsun canım güzel ilerliyorsun maşallah inşallah çok fazla almadan tamamlarsın gebelik süreciniKilo bildirimim kızlar
Geçen hafta cumartesi: 82.4
Bugün: 82.8
Fark: +400
Gebelik başlangıç kilona göre -1.2Kilo bildirimim kızlar
oy canım arkadaşım çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versinkeşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
artık elimden tek gelen Allahıma cennetine alması için dua etmek
son zamanlarda kardeşlik yapmadım ona helalleşemeden uğurladım onu
bu dünya onu mutlu edemedi inşallah gittiği yerde çok mutlu çok huzurlu olur
amin canım sağoloy canım arkadaşım çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versin
Yok kuzum gayet iyi gidiyorsun hiç bozma moralini.Ya gerçekten mi ufacık da olsa canım sıkılmıştı beklediğimden az geldi diye şimdi geçti gitti bi de kesin söz vermemekle beraberMefkurem ablaya %2 yapmaya çalışacağım demiştim
Ne güzel sağlıklı ilerliyosun Hafize, sonuna kadar böyle gider inşallahKilo bildirimim kızlar
Zalımlıkta master yapmışsın haaayy maaşallahhhGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
Tebrik ederim canımHellöööög takım hayırlı bol enerjik bol bereketli cumalarımız göbek hoplatmalı düşman çatlatmalı şen kahkahalarımız olsun
Geçen cuma: 60.8
Bu hafta: 59.8
Giden : 1
Yüzde:% 1.64
59 u gördüm yaaa herkese benden gayfee
Vayy babooo vayyyy akıyür yağlar akıyürCuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
İnşallah canım ama 1 kilo bu haftaya has gitti ideal kilom 57ymiş artık yarım yarım gider diyeee tahmin ediyorum göbeği saymazsak yağ oranım da azaldı epeyTebrik ederim canım
1 Nisan 'dan önce hedefine ulaşacaksın bence
Tebrikler canim.Hellöööög takım hayırlı bol enerjik bol bereketli cumalarımız göbek hoplatmalı düşman çatlatmalı şen kahkahalarımız olsun
Geçen cuma: 60.8
Bu hafta: 59.8
Giden : 1
Yüzde:% 1.64
59 u gördüm yaaa herkese benden gayfee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?