- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.121
O unutuldu sanmıştım
Değişiklik yok dedik ya tatlım, uçarın kaçarın yok, eksi 1 gelcen bu haftaO unutuldu sanmıştımekim ablayla yer değişiyim o kabul eder zati
Cünkü msjımı saptirdin..güya ben iri yarıyım demisim.boylu posluyum dedim.bana yarmagül gözümde canlandı dedin.bide kızmış mış.Hem ben sana küsümgeçenki olayda adam yerine koymadın özel msjıma bile cvp vermedin hıh
Get get.mefkuş benim takımımda.almam seni.ortada kaldin.zehra da benim kanki zaten.almaz seniO unutuldu sanmıştımekim ablayla yer değişiyim o kabul eder zati
Sen demedin mi adamın üzerine yürüdüm diyen benmde gözümde yarmagül canlandı dedim şakaydı anlamada sıkıntın var galibaCünkü msjımı saptirdin..güya ben iri yarıyım demisim.boylu posluyum dedim.bana yarmagül gözümde canlandı dedin.bide kızmış mış.
Bende anlamada sıkıntı yokta sende anlayış yok.söylediğinin şeyin sırası değildi burnumdan soluyodum bir.Sen demedin mi adamın üzerine yürüdüm diyen benmde gözümde yarmagül canlandı dedim şakaydı anlamada sıkıntın var galiba
Kızlarrr beni alan yok mı ???Kızlar biz kura yöntemiyle takımımızı iki takım halde bölüştük artık kendi aramızda da rekabet edelim dedik fikir anasıFitt_anne ye teşekkürler
Benim takımda
@huban1234
@Zeycan123
@GastrikAsit
@ekim2009
Fitt_anne
@Lusi
Zübeydenin takımında U Umudumbitmedi_
Poni Bon
@Gulbe seker
@Elalis
Mefkurem
Handandandan
@Kuasar
Hepimiz tamamsak yarış başlasın
Hergün gelecen miKızlarrr beni alan yok mı ???
Elimden geleni yaparım :))
Karıştırmışım abla çok sağol.iyi geldi.Ben göndermiştim, belgesel
Karbonun sonuclari
Gelicem İnşallahHergün gelecen mi
Arada uğrayanları almıyoruz
abla giderim bakkiz nazli seni takimdanmi atsak
Aksam dedigim cikmis
Masallah :))
daha Döner yok sanaBu mesajimi poni gormesin
Tatlim gizli bisey yaziyom okuma lutfen
bana gelirsek 700 800 artidayim
Tam hatirlamiyom
Cimamla inmem bir oldu :)
Dun 200 falan artiydim
Dedigim gibi döner bana yaramaz bide fazla yedim
Gecede su ictim durdum
Hala agzimda tuz tadi var
ins gider canim cumaya
Gözün doysun kız neler yemişsin öyle
Daha önce başka takımda yarıştın mı canımMerhaba herkese davet uzerine bu gruba geldim. Insallah kilo vermek için elimden geleni yapicam
Zübeyde sakadan dami anlamiyon cnmCünkü msjımı saptirdin..güya ben iri yarıyım demisim.boylu posluyum dedim.bana yarmagül gözümde canlandı dedin.bide kızmış mış.
Hoşgeldin canım.Merhaba herkese davet uzerine bu gruba geldim. Insallah kilo vermek için elimden geleni yapicam
Abla ben kırılmadim.konusunu da açmadim.kendisi yazmasaydi da zaten acmazdim.öyle unutulur giderdi.kendisi ben sana kızdim diyince yazdim.herkes etegindeki taşi döksün şeffaf olalim dedim.Zübeyde sakadan dami anlamiyon cnm
Lutfen tatlim dedigim gibi burda biz aile gibiyiz, huzurumuz bozulmasin,kırgınlık olmasin, uzatmaylim
Hepimiz burda birbirimizin iyiligini istiyoruz
Hadi sarilip öpüşün bakalim :)) siz kardessiniz
Hosbuldum insallah hep beraber basaririzHoşgeldin canım.
Sağlıkla verirsin inşallah.
Evet sanirsam 5 yil once falan yarismistim kilo da vermistim ama devamini getiremedimDaha önce başka takımda yarıştın mı canım
Kazanan takımdaki kişilere tek tek cumhuriyet altın taksın kaybeden takımKızlar biz kura yöntemiyle takımımızı iki takım halde bölüştük artık kendi aramızda da rekabet edelim dedik fikir anasıFitt_anne ye teşekkürler
Benim takımda
@huban1234
@Zeycan123
@GastrikAsit
@ekim2009
Fitt_anne
@Lusi
Zübeydenin takımında U Umudumbitmedi_
Poni Bon
@Gulbe seker
@Elalis
Mefkurem
Handandandan
@Kuasar
Hepimiz tamamsak yarış başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?