Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen demedin mi adamın üzerine yürüdüm diyen benmde gözümde yarmagül canlandı dedim şakaydı anlamada sıkıntın var galiba
Bende anlamada sıkıntı yokta sende anlayış yok.söylediğinin şeyin sırası değildi burnumdan soluyodum bir.
Hem insan samimi olmadiğı kisiyle konusurken biraz dikkatli konusur buda iki.
adamin üzerine yürüdün demen konuyu aslindan koparmaktir.adam üzerime yürüdü sabrettim sabrettim sonunda ayağa kalktim ben üzerine yürüdüm yazdim.

Ben göndermiştim, belgesel
Karbonun sonuclari
Karıştırmışım abla çok sağol.iyi geldi.
Önce bunlar kilo da yapsa çok güzel zayıflayayım sonra yerim diyordum.
Artık aman yemeyeyim sağlığım için diye düşünüyorum.

kiz nazli seni takimdanmi atsak
Aksam dedigim cikmis

Masallah :))
abla giderim bak
daha Döner yok sana
Mefkurem tartıldım ama korkudan yazamadım
Cuma 70.0
Bugün 71.9
ins gider canim cumaya
Gözün doysun kız neler yemişsin öyle

Cünkü msjımı saptirdin..güya ben iri yarıyım demisim.boylu posluyum dedim.bana yarmagül gözümde canlandı dedin.bide kızmış mış.
Zübeyde sakadan dami anlamiyon cnm

Lutfen tatlim dedigim gibi burda biz aile gibiyiz, huzurumuz bozulmasin,kırgınlık olmasin, uzatmaylim
Hepimiz burda birbirimizin iyiligini istiyoruz

Hadi sarilip öpüşün bakalim :)) siz kardessiniz

Abla ben kırılmadim.konusunu da açmadim.kendisi yazmasaydi da zaten acmazdim.öyle unutulur giderdi.kendisi ben sana kızdim diyince yazdim.herkes etegindeki taşi döksün şeffaf olalim dedim.
Ayrica hiç kindar bi yapım yoktur.alabildiğine sakin ve anlayişlıyimdır.biriyle bi sorunum varsa sorun ne ise söylerim sonra yine canciğer kuzu sarmasi olurum.
Kimsenin kötü niyetli olmadiğınin farkindayim.sadece yorum yaparken hassas davranmanin gerekliliğini savunurum.

Kazanan takımdaki kişilere tek tek cumhuriyet altın taksın kaybeden takımBen besibiyerde isterim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…