Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Araba cuma geldiya :)) eşim benzin koymustur diye dusunduydum
Hic de bakmak aklima gelmedi

Ben yedeğe inmeden koymam

Siz benim gelinim degilsiniz ya
Niye öyle diyon ben dün akşam senin geline taş attım temizliğe yardım etmiyor diye Senin bunun üzerine her kaynana gibi beni desteklemen lazımdı ama yapmadın Kesinlikle farklı kaynanasin

Sağol ablacım ben de sizi seviyorum ve çok özledim
aslında çok yazmak istiyorum ama hem gücüm yok yazmaya, yazsam ne yazacağımı da bilmiyorum zaten hem de başka şeylerle ilgilenince vicdan azabı çekiyorum
sanki anneme babama haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum onlar bu kadar acı çekerken hiçbirşeyle ilgilenemezken benim başka şeylerle ilgilenmem kötü hissettiriyor bana kendimi
değişiğim abla şu sıralar

Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
Benimde başıma geldi bir kere
Arabam daha 1 yıllık bile değil
Okuldan çıktım, araba çalışmadı.
Okuldaki arabadan anlayan 1-2 hocayı aradım, arabam çalışmıyor diye.
Geldiklerinde ilk soruları benzin var mı oldu
Tabi o arada ben servisi aradım, niye çalışmıyor olabilir diye, ustanın da ilk sorusu benzin var mı oldu
Bende LPG zaten var diye düşünüyorum, ama arabanın ilk çalışırken benzinle çalıştığı aklıma gelmedi, hiç kalmamış yani
Neyse arkadaşlar biri gidip benzin aldı, diğeri kola şişesi ile huni yaptı, sağolsunlar.
Ondan beridir, benzin deposu ful gezerim

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım, yaşadığın acı kolay değil çok zor ama annen baban için daha farklı.

Annen baban her zaman bu acıyı ilk günkü gibi hissederler, evlat acısı en zor acı derler çünkü.

Senin için hayat devam ediyor canım, yavaş yavaş kendini toparlamaya çalış.

Abin için yapabileceğin en iyi şey arkasından hergün birşeyler okumak.

Biz gıdamız nasıl besinler ise vefat edenlerin ki de arkalarından okunan Kur'an ve edilen dualardır.

Yas tutup üzülmekten ziyade bu şekilde onu beslemelisin

Çocukların nasıllar, onlarla ilgilenebiliyor musun canım

Son düzenleme:
Hayat devam ediyor canım benim.Aciyi derdi veren Rabbim dermaninida sabrinida veriyor ..
Ben 10 yaşında iken 14 yaşındaki abim vefat etti annem 30lu yaşlarındaydı hiç sigara içmeyen kadın sigaraya başlamıştı ilk donemler bizi bile görmüyordu saniyorsunki artık hiç bizim evde gulunmiycek mutlu olunmuyacak ,ama zamanla yemeye içmeye gülmeye hatta kahkalarlar atmaya mutlu olmaya başladık.. Rabbim okadar büyük ki evlat acısını bile hafiflettiriyor..
Cocuklarin gözünün içine bakiyordur senin daha hızlı toparlanman lazım kuzum

Kuzucum kim ne derse desin acin hafiflemicek, elden gelen bisey yok malesef
Sadece biraz zaman...
Tabiki annenin acisi cok daha fazladir, Allah kimseye evlat acisi vermesin
Ama şu da bir gercekki hayat devam ediyor, ölenle ölünmüyor
Aksi zaten Allaha isyan etmek olur
Bi süre sonra mecbur kabulleniyor insan, yoksa kafayi oynatir

Niye öyle diyon ben dün akşam senin geline taş attım temizliğe yardım etmiyor diye Senin bunun üzerine her kaynana gibi beni desteklemen lazımdı ama yapmadın Kesinlikle farklı kaynanasin
Kiz 2 küçük cocukla gelip bana iş mi yapicak
Hem ben sakatmiyim
Cok şükür düşmedim daha o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…