- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.681
HarikaHazır girmişken menü paylaşıyim
04.30
2 yumurtalı omlet
1dlm tbe
18.30
Yarim kepce tarhana çorbası
Yarim kepce bamya yemeği
Salata
Ayran
Güzel canım fena değil göze çok gibi geliyor ama azar azar yemişsin hepSabah kahvaltısı
08.45 Az tereyağında yarım yumurta 1dilim ekmek (tam buğday) 1yk lor peyniri 1.5dilim örgü peynir az tereyağlı bal sürdüm ekmeğe yarım portakal
13.10 türk kahvesi 2 küçük cikolata(2haftadır hiç tatlı yemiyordum)
15.00 türk kahvesi
19.00 yarım kepçe buğday çorbası
6yk kapuska salata yarım dilim ekmek
Spor 30 sn plank
20dk leslie 4mil
30tane bacak açma hareketi
2.5lt su
Ooo süper11 Şubat Salı menüm
8:45
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık
3 biber
14:00
1 fincan sutlu kahve
1 ayva
2 ceviz
17:30
1 kupa filtre kahve
18:30
Kabak-4 kaşık yogurt-2 ceviz içi
Su:1.5 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
120 puan @Dream00
Afiyet olsun canım fena değil11 şubat
Sabah 09:00 1 yumurta 5 adet siyah zeytin peynir yarım muz 4 ceviz
Öğle 13.00 etli patlıcan yemeği yoğurt
Akşam 18.30 1 çok az pirinçli pırasa 3 kaşık yoğurt
Spor birazdan 40 dk yürüyüş 80 p. @Dream00
Kötü değil de menün canım daha protein ağırlıklı şeyleri tercih edersen daha iyi olur sankiİyi geceler herkesebugün yine bir iştahsızlık vardı sağlıklı bir menüm yok adet olacak gibi hissediyorum sancım da var inşallah olurum cumaya eksi olur belki
13.00
Yeşil çay
14.00
Sade kahve
3 kare bitter
15.00
1 bardaktan biraz fazla patlamış mısır
Yarım bayram kombesi
Sade çay
18.00
2 kaşık kuru fasulye tadına baktim
Su 1 buçuk kadar yatana kadar 2 olur
Spor da yok malesef @Dream00
Güzel canım ama su azSahur 00.15
1 armut
1 bardak süt
3 ceviz
iftar 18.38
1 kase mercimek çorba
1 adet yumurtalıkavurma
Yarım dilim tbe
5 zeytin
su 1.5 lt şimdilik
Kaptan gidiyor artılar09:00=== 2 adet yağda yumurta
16:30=== 6 yk yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 adet kuru soğan
Su=== 2 lt
Spor yok
GüzelHindistan cevizi yağım bitmiş
08:00
Sade kahve
11:00
Az Peynir
1 Yumurta
3 zeytin
3 çubuk patates
18:00
3 çöp şiş tavuk
1 bardak kefir
Su:1 lt ödem suyu
1.5 lt normal
Spor :45 dk yürüyüş
Afiyet olsun abla senlik bir menü11 şubat sali
8.30
Kgk
11.30
2 yumurta az mozeralla omlet
1 dil. Kaşar
6 zeytin
Maydonoz
12.30
2 tk fistik ezmesi
15.00 civari
2 tk fistik ezmesi +2kare bitter+az krema
Biraz ocakta erittim
18.30
125 gr quark (zencefil zerdecal tarcin koydum)
Su 2 lt den fazla
Her aşaması ayrı zor canım hamam giren terler misali yaşayıp göreceğiz Allah kolaylık versinGunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
Ben de bakacağımHelöööög hanımlar mutlu günaydınlar ankarada kar var deli gibi
Oğlanı kreşe göndermedim gün içinde bahçeye indireceuum yavrucağım kar görsün oynasın dötcezi donsun sıcak evinin gıymatını anlasın
Fotografları kapattım geceleyin, açacaumm birazdan
Alış kuzum bı an önce n11,hb,gg buralardan alışveriş yapınca ürün sana gelene kadar satıcıya aktarilmiyor para. Sen onay verince gidiyor para satıcıya. Bunların dışında bildiğimiz büyük markalarin sitesinde sorun olmuyo zaten.Biraz kafa yorup iyi araştırıp almak lazım Belkide.Aslinda şuan internetten alışverişede ihtiyacım var çünkü bebekten evden zaman bulupta çıkamıyorum. Avm gezip alışveriş yapicak enerjimde yok aslında
Ayyy çocukluğumu hatirladimDün iki kere çay demlendi içtim 8,10 bardak büyük bardağa 2 lt su yarım litrede yeşil çay demlemistim Bu kadar sıvınin bi çıkışi olucakti elbet
Rüyamı hatırlamıyorum ama hamileyken rüyamda wc gidiyorun ben gerçek sandiydim
Sana da yazmıştım canim onu görmüşsündür. Regl döneminde cogumuzda ödem oluyo takma kafaya demiştim.Bn niye bana yazdığınızı düşündüm ki
Günaydın kuzuuuuGünaydın ☀ ben geldim dün menü bile yazamayacak kadar lak lak yapmışız arkadaşımla hemen yazıyor ve alıntılara dönüyorum
Günaydın tatlım. Bı yandan çok güzel bı yandan çok zor işte çocuğun yürümesiGunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
Hadi aç aç bende sabah görünce hemen baktım kapalıydı.Helöööög hanımlar mutlu günaydınlar ankarada kar var deli gibi
Oğlanı kreşe göndermedim gün içinde bahçeye indireceuum yavrucağım kar görsün oynasın dötcezi donsun sıcak evinin gıymatını anlasın
Fotografları kapattım geceleyin, açacaumm birazdan
Sabah akşam yemeye çevirdim o yüzden fazla şeyden nasiplenip azar azar yiyorumHarika
Güzel canım fena değil göze çok gibi geliyor ama azar azar yemişsin hep
Ooo süper
Afiyet olsun canım fena değil
Kötü değil de menün canım daha protein ağırlıklı şeyleri tercih edersen daha iyi olur sanki
Güzel canım ama su az
Kaptan gidiyor artılar
Güzelspor da var daha ne olsun
Afiyet olsun abla senlik bir menü
Yani çok da kötü sayılmazGünaydın kuzuuuu
Hadi dökul bakalım arkadaşınla kacamak yapmadın inşallah
Günaydınn abla
Gunaydin ablacım
Bende 12 yıldır çorabımı bile netten alıyorum.Alış kuzum bı an önce n11,hb,gg buralardan alışveriş yapınca ürün sana gelene kadar satıcıya aktarilmiyor para. Sen onay verince gidiyor para satıcıya. Bunların dışında bildiğimiz büyük markalarin sitesinde sorun olmuyo zaten
Allah kavuştursun abla
sagolun kizlarCok sukur yetismia abla sag saglim iner guzel zaman gecirir orad insallah
kiminde regli dönemi arti olabiliyor cnmKızlar günaydın
Dün 40 dk da yürüdüm
Yalnız bir sorum var size
Bn rahim içi araç taktırdığımdan beri hem çok yoğun hem de gün olarak çok uzun regl oluyorum sizce ondan mı tartıda kilo vermiş görünmüyorum
Pzar günü oldum şu an halen yoğun oluyorum
Geçen salıdan beri dikkat ediyorum Bi kere bile ağzıma tatlı çikolata koymadım
Mutsuz oldum sabah tartıya çıkınca
ödem deyince eksi gördün sandim bastaGünaydın ahali harika bir güne uyandım
Vucuddaki bütün odemi gece yatağa birakmisimhamile iken de olmuştu bir kere ne gorduysem rüyamda artık
Oğlanla kıza sinirlendim sabah sabah
Spora ayakkabı ile okula gidiyor neymiş beden varmış cikincada karda düş sazı vardı yanında oda kırılmış Allah'tan koca kafasını kirmamis
Kızda tam çantasını hazırlıyor "Anne ingilizce ödevimi yapmayı unuttum"ne diyim hocaya
Tabi ben böyle bir durumda her anne gibi nasihatlarimi verdim okula yolladim,
Güzel bir duş alıyim kokmuyalim dimi ama
pinar bak takima ikiz anneleri geldiGunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
Kolay gelsin tatlimBugun bende cok iş var 2 haftadır yatılı misafirlerim vardı dun en son annemler gitti saglam bir temizliğe gırısmem lazım cuma gunu gün var bende üstüne bugun ki planım ananas yapıcam ufaklık uyanmadan isleri kolaylaya bilsem super olacak
Yok canım tatile gitmiştik sıcak sularaOrda mi okudun tatlım
Kız senin oğlanı eşime gösterdim dedim maşallah de bak bu bebe bizim kızdan 20 gün falan büyük durumu bu. Dönmüş bizim kıza diyoki sen niye hiç bir şey yapmıyon koca totoluGunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
Kizlar tembel oluyor biraz :)))Yok canım tatile gitmiştik sıcak sulara
Kız senin oğlanı eşime gösterdim dedim maşallah de bak bu bebe bizim kızdan 20 gün falan büyük durumu bu. Dönmüş bizim kıza diyoki sen niye hiç bir şey yapmıyon koca totolu
Abla hem öyle hem de gerçekten maşallahı var Pınar ın oğlunun. Aynıda Pınar a benziyo zatenKizlar tembel oluyor biraz :)))
Gördüm masallah pek tatliAbla hem öyle hem de gerçekten maşallahı var Pınar ın oğlunun. Aynıda Pınar a benziyo zaten
gunaydın ablamGunaydinnnnn
Mutlu carsambalar
Dınnnn dınnnnnn tartiya son ikiiiiiiiiiiiiiii
Artik eksilerin gelmis olmasi lazim bugunden :))
Annemler burdayken dolap ıclerını yaptım ama birde gunluk ev isleri ev kalabalıkken dip kose olmuyorsagolun kizlar
kiminde regli dönemi arti olabiliyor cnm
Menulerine dikkat etttiysen icin rahat olsun
Bu durumda genelde regli uzun sürüyor cogunda
Yalniz demir eksikligin olmasin, kontrol ettirdinmi
ödem deyince eksi gördün sandim basta
Sabah sabah insanin moralini bozmasalar olmaz sanki
pinar bak takima ikiz anneleri geldi
Onlari dinle, haline şükret
Kolay gelsin tatlim
Keske annengil gitmeden halletseydiniz temizligi
Aclik işe yaradimi durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?