Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kizin ucagida gec kalkti
Tr den gec gelmis ucak

Cok sukur yetismia abla sag saglim iner guzel zaman gecirir orad insallah

Kızlar günaydın
Dün 40 dk da yürüdüm
Yalnız bir sorum var size
Bn rahim içi araç taktırdığımdan beri hem çok yoğun hem de gün olarak çok uzun regl oluyorum sizce ondan mı tartıda kilo vermiş görünmüyorum
Pzar günü oldum şu an halen yoğun oluyorum
Geçen salıdan beri dikkat ediyorum Bi kere bile ağzıma tatlı çikolata koymadım
Mutsuz oldum sabah tartıya çıkınca

Günaydın ahali harika bir güne uyandım
Vucuddaki bütün odemi gece yatağa birakmisim hamile iken de olmuştu bir kere ne gorduysem rüyamda artık
Oğlanla kıza sinirlendim sabah sabah
Spora ayakkabı ile okula gidiyor neymiş beden varmış cikincada karda düş sazı vardı yanında oda kırılmış Allah'tan koca kafasını kirmamis
Kızda tam çantasını hazırlıyor "Anne ingilizce ödevimi yapmayı unuttum"ne diyim hocaya
Tabi ben böyle bir durumda her anne gibi nasihatlarimi verdim okula yolladim,
Güzel bir duş alıyim kokmuyalim dimi ama

Hazır girmişken menü paylaşıyim

04.30
2 yumurtalı omlet
1dlm tbe

18.30
Yarim kepce tarhana çorbası
Yarim kepce bamya yemeği
Salata
Ayran
Kuzum güzel olmuş menün
İnternet alışverişe alışamadım bir türlü.Sanki kandiralacakmisin kötü mal kakaliyacaklarmis gibi geliyor
Güvenilir siteler var, iade garantisi olan. Aynı mali arada ne kadar farkla satiyolar baksana. Zaten internetten alışveriş alışınca bağımlılık yapiyo
Günaydın cni regl döneminde çoğumuz ödemden dolayı artı çıkıyoruz canını sıkma, bittiğinde kilon da düzelecektir.

Sprial Kullandım 7 sene kızdan önce yoğun ve düzensiz olurdu.regl dönemi bitene kadarda eksilemezdim tartıda canım

Ne diyosunnnn
Stres mi var kuzum kafan çok mu dolu neden olur ki bu?

Biraz kafa yorup iyi araştırıp almak lazım Belkide.Aslinda şuan internetten alışverişede ihtiyacım var çünkü bebekten evden zaman bulupta çıkamıyorum. Avm gezip alışveriş yapicak enerjimde yok aslında

Ne diyosunnnn
Dün iki kere çay demlendi içtim 8,10 bardak büyük bardağa 2 lt su yarım litrede yeşil çay demlemistim Bu kadar sıvınin bi çıkışi olucakti elbet
Rüyamı hatırlamıyorum ama hamileyken rüyamda wc gidiyorun ben gerçek sandiydim

Ne diyosunnnn
Uykusuz kalıyorum o da etkiler ama bilemiyorum
Yüzüm için kolajen kullanıyorum arkadaşımın annesi de kullanıyor kadın kendine kilo aldırdığını düşünüyormuş ama sanmıyorum 3 yıl tüp bebek tedavisi gördüm, o kadar hormon aldım, yine zayıfım ve rejimdeyim yani verebiliyordum
Spiral den diyorum Bn herhalde inanılmaz uzun sürüyor ve yoğun

Son haliyle bidaha paylassana cnm
Kimler vardi ben unuttum

Yeni gelen arkadaslari cuma ekliyelim haksizlik olmasin
Tamam abla paylaşayım

Iyi aksamlar hanımlar dedem vefat etti. Giremem bilginiz olsun.
Yarin veya ertesi gün geleceğim araniza inşallah.
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Evet canm mazot dondu. Yarında okullar tatil
Ben okula geldim bize de pazartesi salı tatildi
Handandandan Erzurum’un adı çıkmış Sivas daha soğuk demekte haklıymış
Dün başladığım kitabı ağlaya ağlaya okudum
Ağlamak isteyenlere tavsiye edilir.
Ya bak çocuk haklıymış beğeneceğini düşünmekte
Kizlaaar menü yorumları nerede bakayım
Benim menüm bile yok diyim iyice kızdırayım seni paylaşacağım söz
Ya kuzum gülsem mi üzülsem mi haline bilemedim sabah sabah ne çok şey gelmiş başına

gunaydın canım Hosgeldin spral taktırmadıgım ıcın hıc bilmiyorum ekti eder mi bazen kılo gitmeyıp gitmeyıp bırden iniyor tartı
Günaydin 9.Takımın fit güzelleri
gunaydın canım
gunaydın dilek yorulmussun demekki dun canım birde o kadar su olunca rahatlayıvermıssın cocuklarda sabah sabah kızdırmıslar seni
Günaydın ben geldim dün menü bile yazamayacak kadar lak lak yapmışız arkadaşımla hemen yazıyor ve alıntılara dönüyorum
Gunaydin canım

Helöööög hanımlar mutlu günaydınlar ankarada kar var deli gibi
Oğlanı kreşe göndermedim gün içinde bahçeye indireceuum yavrucağım kar görsün oynasın dötcezi donsun sıcak evinin gıymatını anlasın
Fotografları kapattım geceleyin, açacaumm birazdan

Gunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
gunaydın pınarım masallah ona paytak paytak yurur yakında inşallah
Günaydin canım bu senede biz kar goremıcez sanırım az bisey yagdı gectı gitti karı görebilmek için sanırım kartepeye falan gitmek gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…