- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.661
Benim kizin ucagida gec kalkti
Tr den gec gelmis ucak
Aksamdan beri kizin ucagini takip ediyoruz
Istanbul aktarma olacakti
Ucak burdan gec cikinca istanbuldakine yetisekmi diye
Şükür yetisti,
Ordanda gec kalkti ucak
Babamgil almaya gidecekler
Bende yattim artik
Karnim cok ac, su cay icip durdum
Herkese iyi geceler
Dokunup çıplak gözle görüp almak en iyisiBende bicok seyi netten alirim
Ama kiyafet bazen sikinti olabiliyor
Resimde daha güzel görünüyor :)
Kuzum güzel olmuş menünHazır girmişken menü paylaşıyim
04.30
2 yumurtalı omlet
1dlm tbe
18.30
Yarim kepce tarhana çorbası
Yarim kepce bamya yemeği
Salata
Ayran
Güvenilir siteler var, iade garantisi olan. Aynı mali arada ne kadar farkla satiyolar baksana. Zaten internetten alışveriş alışınca bağımlılık yapiyoİnternet alışverişe alışamadım bir türlü.Sanki kandiralacakmisin kötü mal kakaliyacaklarmis gibi geliyor
Günaydın cni regl döneminde çoğumuz ödemden dolayı artı çıkıyoruz canını sıkma, bittiğinde kilon da düzelecektir.Kızlar günaydın
Dün 40 dk da yürüdüm
Yalnız bir sorum var size
Bn rahim içi araç taktırdığımdan beri hem çok yoğun hem de gün olarak çok uzun regl oluyorum sizce ondan mı tartıda kilo vermiş görünmüyorum
Pzar günü oldum şu an halen yoğun oluyorum
Geçen salıdan beri dikkat ediyorum Bi kere bile ağzıma tatlı çikolata koymadım
Mutsuz oldum sabah tartıya çıkınca
Sprial Kullandım 7 sene kızdan önce yoğun ve düzensiz olurdu.regl dönemi bitene kadarda eksilemezdim tartıda canımKızlar günaydın
Dün 40 dk da yürüdüm
Bn rahim içi araç taktırdığımdan beri hem çok yoğun hem de gün olarak çok uzun regl oluyorum sizce ondan mı tartıda kilo vermiş görünmüyorum
Ne diyosunnnnGünaydın ahali harika bir güne uyandım
Vucuddaki bütün odemi gece yatağa birakmisimhamile iken de olmuştu bir kere ne gorduysem rüyamda artık
Oğlanla kıza sinirlendim sabah sabah
Spora ayakkabı ile okula gidiyor neymiş beden varmış cikincada karda düş sazı vardı yanında oda kırılmış Allah'tan koca kafasını kirmamis
Kızda tam çantasını hazırlıyor "Anne ingilizce ödevimi yapmayı unuttum"ne diyim hocaya
Tabi ben böyle bir durumda her anne gibi nasihatlarimi verdim okula yolladim,
Güzel bir duş alıyim kokmuyalim dimi ama
Biraz kafa yorup iyi araştırıp almak lazım Belkide.Aslinda şuan internetten alışverişede ihtiyacım var çünkü bebekten evden zaman bulupta çıkamıyorum. Avm gezip alışveriş yapicak enerjimde yok aslındaKuzum güzel olmuş menün
Güvenilir siteler var, iade garantisi olan. Aynı mali arada ne kadar farkla satiyolar baksana. Zaten internetten alışveriş alışınca bağımlılık yapiyo
Günaydın cni regl döneminde çoğumuz ödemden dolayı artı çıkıyoruz canını sıkma, bittiğinde kilon da düzelecektir.
Ne diyosunnnn
Stres mi var kuzum kafan çok mu dolu neden olur ki bu?
Uykusuz kalıyorum o da etkiler ama bilemiyorumNe diyosunnnn
Bn niye bana yazdığınızı düşündüm kiNe diyosunnnn
Tamam abla paylaşayımSon haliyle bidaha paylassana cnm
Kimler vardi ben unuttum
Yeni gelen arkadaslari cuma ekliyelim haksizlik olmasin
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunIyi aksamlar hanımlar dedem vefat etti. Giremem bilginiz olsun.
Yarin veya ertesi gün geleceğim araniza inşallah.
Ben okula geldim bize de pazartesi salı tatildiEvet canm mazot dondu. Yarında okullar tatil
Ya bak çocuk haklıymış beğeneceğini düşünmekteDün başladığım kitabı ağlaya ağlaya okudum
Ağlamak isteyenlere tavsiye edilir.
Benim menüm bile yok diyim iyice kızdırayım seniKizlaaar menü yorumları nerede bakayım
Ya kuzum gülsem mi üzülsem mi haline bilemedim sabah sabah ne çok şey gelmiş başınaGünaydın ahali harika bir güne uyandım
Vucuddaki bütün odemi gece yatağa birakmisimhamile iken de olmuştu bir kere ne gorduysem rüyamda artık
Spora ayakkabı ile okula gidiyor neymiş beden varmış cikincada karda düş sazı vardı yanında oda kırılmış Allah'tan koca kafasını kirmamis
Kızda tam çantasını hazırlıyor "Anne ingilizce ödevimi yapmayı unuttum"ne diyim hocaya
gunaydın canım Hosgeldin spral taktırmadıgım ıcın hıc bilmiyorum ekti eder mi bazen kılo gitmeyıp gitmeyıp bırden iniyor tartıKızlar günaydın
Dün 40 dk da yürüdüm
gunaydın canımGünaydin 9.Takımın fit güzelleri
gunaydın dilekGünaydın ahali harika bir güne uyandım
Gunaydin canımGünaydınben geldim dün menü bile yazamayacak kadar lak lak yapmışız arkadaşımla hemen yazıyor ve alıntılara dönüyorum
gunaydın pınarım masallah ona paytak paytak yurur yakında inşallahGunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
Günaydin canım bu senede biz kar goremıcez sanırım az bisey yagdı gectı gitti karı görebilmek için sanırım kartepeye falan gitmek gerekecekHelöööög hanımlar mutlu günaydınlar ankarada kar var deli gibi
Oğlanı kreşe göndermedim gün içinde bahçeye indireceuum yavrucağım kar görsün oynasın dötcezi donsun sıcak evinin gıymatını anlasın
Fotografları kapattım geceleyin, açacaumm birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?