- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.921
Eee sende hergün yedim diyon :))Günlerdir okadar yedimki wc cikamadim kac gündür karnim sis
Hayatta vermem Ben o parayi bi tencere setineAlmadigim icin adı aklima gelmedi
Senin yokmu :)))
Fiyatlar çok uçuk değil zwilling' teZwilling derim üreticisi WMF orda varsa WMF direkt onu derim
Abla kilomu aliyorum acabaEee sende hergün yedim diyon :))
Fiyatlar çok uçuk değil zwilling' te
Tencereler ayna gibi, gözümü aldı,
Yemek pişirmeye kıyamam diye düşündüm
Annenniki baya eskidirHayatta vermem Ben o parayi bi tencere setine
Annemin var ceyizinden Hala kullaniyor
Tatlim kilo almasan bile surekli sagliksiz yemek iyi degilkiAbla kilomu aliyorum acabaBen spora baslim cumaya
Evet kac sene oldu 34 senelik evli annemlerAnnenniki baya eskidir
Yeni modelleri cikti :)))
Ben bi ara kıza taksitle alacaktim vazgectim
Haklisin abla kendimi huzursuz da hissediyorum öyleTatlim kilo almasan bile surekli sagliksiz yemek iyi degilki
Bende bi süre karbon yedigim zaman psikolojimde etkileniyor, depresyona giriyorum :))Haklisin abla kendimi huzursuz da hissediyorum öyle
Valla millet çatır çatır nasil aliyor anlamiyorumEvet kac sene oldu 34 senelik evli annemler
Ona para verilmez yani parayi hesaba yatir daha iyi yazik günah
Hiç duymadım abla fisslerin tencereleri de iyidir diye düşünüyorum ömürlükTr de wmf varmi cnm
inanirim bi kac gündür aksam havuc la geciriyorum yemiyim bisküvi cikolata falan diyeBende bi süre karbon yedigim zaman psikolojimde etkileniyor, depresyona giriyorum :))
Bilmiyorum abla, bizim bi komsu var kendine kizina ve ogluna aldi taksitle öde durValla millet çatır çatır nasil aliyor anlamiyorum
Bende annemin çeyizime aldığı çeliği kullanıyorum peder para da vermezdi iyi almış valla gördükçe mutlu oluyor kullandığımı o gelince onlarda yemek yaparım hepAnnenniki baya eskidir
Yeni modelleri cikti :)))
Ben bi ara kıza taksitle alacaktim vazgectim
Varmış baktımda alman markası mı güzel görünüyorTr de wmf varmi cnm
Benim bildigim fisslerden daha iyi cnmVarmış baktımda alman markası mı güzel görünüyor
Ben WMF tercih ederdim ozaman, üretici ayni Zaten Benim bildigim
Onunda cesitleri var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?