- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.961
Aynen yaaKolay gelsin canım .. Banada en zor gelen kahvaltiya misafir gelmesidir hem yetiştirme stresi hem erkenden hazırlığa başlamak hiç sevmiyorum
Süper canımGünaydın güzellikler ❤❤
Kalktım güzelce limonlu suyumu ictim diyete güne hazırım
Üzüldüm ya ilk 3.takimla başlamış biri olarakSelam herkese 3. Takım kapanıyor kardeş takımda devam edebiliyor muyuz
Gelde yataktan cik bu havadaGünaydınn hava buz gibi
Yataktan çıkalı çok oldu buralarda 30 dakikadır dersteyimGelde yataktan cik bu havada
Günaydınn hava buz gibi
Günaydın
Nasıl uykum var,sürünerek kalktım yataktan
Kahvaltıya misafirim var,geçer mi bugün
GünaydınnnGünaydın güzellikler ❤❤
Geçer geçer daha neler geçmedi ki diye boşuna dememiş Sezen AksuGünaydın
Ah bacım okula bile geldim kayfemi içiyorumGelde yataktan cik bu havada
Su iç canım bir de sade bi kahve misss o arada aklından çıkmış olur zatenGunaydin kızlar
Bugun ufaklık 8 olmadan uyandı buyugu de 8 de kaldırdım ıkısı bir uyanık olunca okula hazırlanma sureci bana eziyet oluyor ablayı gonderdik yattık gerı yataga gülsima uyudu bile bende uyusam mı kalksam mı bilemedim ustune regl bir hafta erken geldi dunku ananas tartıda hıc bir etki gostermemis reglle mı alakalı yoksa fayda etmedi mi cozemedım suan boyle hamburgerpizza Allah ne verdiyse hunharca yeme durtusu içerisindeyim
Gunaydin bugun burası guzel gıbı guneslı bir gunGünaydınn hava buz gibi
Gunaydin canım kolay gelsinGünaydın
Gunaydin dılekcımGünaydın güzellikler
gunaydın canımGünaydın kızlar
gunaydın canımHerkese günaydın kizlarrr
gunaydın canım cocuklar uyumayınca cok zor gecıyor o gun ya kolay gelsinAy benden de günaydın gece boyu uyumamış bir sıpa midem bulanıyor niyetlenmeyeceğim bu gün tebrik ediyorum anneler sizi hem küçük çocuk hem çalışma
gunaydın canım afiyet olsunGunaydın kızlarr
Kahvemi aldım geldim benim sıpa da yürüteçde takılıyor
Oooo afiyet olsunOkul kahvaltısı , buyurun dostlar
Su iç canım bir de sade bi kahve misss o arada aklından çıkmış olur zaten
Ay ben de öyleyim sırf bu yüzden her gün tartılmıyorum nasılsa yaptığım bi işe yaramıyor diyip ye gitsin moduna giriyorum tabi ki çok büyük hata ediyorum o gün etkisini göstermez belki iki gün sonra gösterir geç tartılınca ve iyi bir rakam verince çok motive oluyorumTartıda ıstedıgım rakamı goremeyınce oluyır bende oyle yataktan kalkabılırsem yapıcam bi kahve inşallah
Bugun sanırım regl baltaladı beni ya karnım acayip duzlestı ama tartı oynamıyor birde bu sefer cok stres yapıyorum oda etkiliyorAy ben de öyleyim sırf bu yüzden her gün tartılmıyorum nasılsa yaptığım bi işe yaramıyor diyip ye gitsin moduna giriyorum tabi ki çok büyük hata ediyorum o gün etkisini göstermez belki iki gün sonra gösterir geç tartılınca ve iyi bir rakam verince çok motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?