Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kızlar
Bugun ufaklık 8 olmadan uyandı buyugu de 8 de kaldırdım ıkısı bir uyanık olunca okula hazırlanma sureci bana eziyet oluyor ablayı gonderdik yattık gerı yataga gülsima uyudu bile bende uyusam mı kalksam mı bilemedim ustune regl bir hafta erken geldi dunku ananas tartıda hıc bir etki gostermemis reglle mı alakalı yoksa fayda etmedi mi cozemedım suan boyle hamburger pizza Allah ne verdiyse hunharca yeme durtusu içerisindeyim

Su iç canım bir de sade bi kahve misss o arada aklından çıkmış olur zaten

Günaydınn hava buz gibi
Gunaydin bugun burası guzel gıbı guneslı bir gun
Günaydın
Nasıl uykum var,sürünerek kalktım yataktan
Kahvaltıya misafirim var,geçer mi bugün
Gunaydin canım kolay gelsin
Günaydın güzellikler
Kalktım güzelce limonlu suyumu ictim diyete güne hazırım
Gunaydin dılekcım
Günaydın kızlar
gunaydın canım
Herkese günaydın kizlarrr
gunaydın canım
Ay benden de günaydın gece boyu uyumamış bir sıpa midem bulanıyor niyetlenmeyeceğim bu gün tebrik ediyorum anneler sizi hem küçük çocuk hem çalışma
gunaydın canım cocuklar uyumayınca cok zor gecıyor o gun ya kolay gelsin
Gunaydın kızlarr
Kahvemi aldım geldim benim sıpa da yürüteçde takılıyor
gunaydın canım afiyet olsun
Okul kahvaltısı , buyurun dostlar
Oooo afiyet olsun

Tartıda ıstedıgım rakamı goremeyınce oluyır bende oyle yataktan kalkabılırsem yapıcam bi kahve inşallah
Ay ben de öyleyim sırf bu yüzden her gün tartılmıyorum nasılsa yaptığım bi işe yaramıyor diyip ye gitsin moduna giriyorum tabi ki çok büyük hata ediyorum o gün etkisini göstermez belki iki gün sonra gösterir geç tartılınca ve iyi bir rakam verince çok motive oluyorum

Bugun sanırım regl baltaladı beni ya karnım acayip duzlestı ama tartı oynamıyor birde bu sefer cok stres yapıyorum oda etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…