- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.921
kolay gelsin gelsin canoom arada ihtiyaç olunca çocuğa bakan kv candır:))gunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
Ben izne ayırlıdım ya o yüzden şey ettiydim***13-19 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@medine66 + + + + + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
@Jasminium84 + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + + -
@tugbap + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan + + + + + + +
Fitt_anne + + + - - - -
@Furha63 - + + + + + +
@huban1234 - - - - + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
@Jasminium84Cuma günü 1.5 üzerinde % ile geldiğinden sarı kartlarından biri silindi.
askrhpozitif
@tugbap
@Poni Bon
@huban1234
Fitt_anne
allah kolay ablam esler evde zor.bu gün eşim de evde bundan sonra iş yerine 3 kişi gidip çalışılacakmış dönüşümlü olarak hafta da ya da 10 gün de bir gidecek demektir evden çalışın demişler ama imkansız katip olmadan neyi kime yazdıracaksa dünden beri canı çok sıkkın bu gün de nöbetçi allah yardımcımız olsun
özet kocası evde olanlar kervanına ben de katıldım , benim neyim eksik sizden
Dinlenen dinlene yapiyorum abla. Valla terapi gibi oldu.bak yaaa aklıma düşürdün bende cam silsem mi diye hava şimdi biraz serin öğleden sonraya ısınır o zaman siliverem gari camlar misss gönlümüz de miss olsun
Leslie yaparken oldu canım o sıkıntı.kız niranım sen dün leslie yaparken tekme hareketiyle bacağımı ağrıttım bıraktım yazmamış mıydın , dikkatli yap bari gülüm yürüyüşü dizin ağrımasın
İzne Cuma ayrıldın canımBen izne ayırlıdım ya o yüzden şey ettiydim
İzne ayrılıcam diye diyim ozamanİzne Cuma ayrıldın canım
Eksik menüler önceki 4 gün
Evde olmaları kesinlikle daha iyi bu süreçteallah kolay ablam esler evde zor.
Ama icimiz rahat oluyor oylede
Dinlenen dinlene yapiyorum abla. Valla terapi gibi oldu.
Arada kizlarin odevleri dersleri falan derken bugunum temizlikle gecer benim
Sende dinlene dinlene yaparsin gerci sen gecenlerde silmemismiydin,temizdir senin camlar
Kavga etmenin diyecektin herhaldeKocaları evde olanlar birlikte vakit geçirmenin tadını cıkarsın bence
mutfak salon balkonlu küçük odanın camları sildim oğlanın odası normal pencere zaten onunla yatak odasınınki kaldı :)))allah kolay ablam esler evde zor.
Ama icimiz rahat oluyor oylede
Dinlenen dinlene yapiyorum abla. Valla terapi gibi oldu.
Arada kizlarin odevleri dersleri falan derken bugunum temizlikle gecer benim
Sende dinlene dinlene yaparsin gerci sen gecenlerde silmemismiydin,temizdir senin camlar
kendi canını en iyi sen bilirsin tabi ki gülüm sakin sakin yürüdükten sonra dizine de bir şey olmaz allahın izniyleLeslie yaparken oldu canım o sıkıntı.
Onun için yürüyüşten şaşmamaya karar verdim.
Canım şu anki fikrim bir an evvel dizlerimin yükünü hafifletmek, yoksa çok daha kötü olacak maalesefkendi canını en iyi sen bilirsin tabi ki gülüm sakin sakin yürüdükten sonra dizine de bir şey olmaz allahın izniyle
bizimkiler yine gidecek o kadar dosya iş nereye kadar birikecek gülüm dönüşümlü gitseler de 3 kişi koca adliyenin bir günlük işini nasıl kaldıracak yetişecek ve dosya dağılımı devam edecek yarım gün de olsa eşim gider büyük ihtimal bu gün otopsi nöbetçisi bir şey olursa gidecek normal nöbet olsa akşama kadar işte duracak mecbur , öyle aman ev de virüsten yana kafamız rahat diye bir şey yok kiEvde olmaları kesinlikle daha iyi bu süreçte
Benim bey çalışıyor akşam gelince cocuklara Annesıne Kesınlıkle yaklasmıyor oncesınde banyoda kırklanıyor
Bana bile yaklaşmıyor düşün artık
Kocaları evde olanlar birlikte vakit geçirmenin tadını cıkarsın bence
kolay gelsin canımgunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
bende gıdıcem de bakalım ne zaman
kolay gelsin canımBende camlari siliyorum hava cokkkkk guzel.
Camlari silince ici acilan benmiyim sadece acaba. Temizlik guzel sey yav.
Yaz gelmeden gitse bu viruste rahat rahat disari cikalim ins
öğleye doğru günaydııınnnn
benım ki cok mutlu yeedıgı onunde yemedıgı arkasında evde calısıyor valla ablabu gün eşim de evde bundan sonra iş yerine 3 kişi gidip çalışılacakmış dönüşümlü olarak hafta da ya da 10 gün de bir gidecek demektir evden çalışın demişler ama imkansız katip olmadan neyi kime yazdıracaksa dünden beri canı çok sıkkın bu gün de nöbetçi allah yardımcımız olsun
özet kocası evde olanlar kervanına ben de katıldım , benim neyim eksik sizden
Bunada Sukur canımTam şeytanın bacağını kıracaktımki kızım uyandı
Eliptik yapıyım dedım yarım saat en azından lakin 14dk yapabıldım sadece ne diyelim buna şükür
Yapılan bir araştırma aynı besinleri tek öğünde alanların, 2 öğünde alanlara göre daha hızlı zayıfladığını söylüyor.Ya hiç bilmiyordum aynı şeyleri sadece iki farklı zamanda yiyeceksin kalori olarak değişen bir şey olmayacak sonuçta
ben de belim için aynısını düşündüm dün akşam , fıtık var dünden beri de bir güzel ağrıyor regl zamanı yaklaşıyor ondandır ama her bir kilo dize bele fazladan kaç katı yük , uğraşıp sağlam diz bel için kilo yükünü hafifletip kasları güçlendirmemiz şartCanım şu anki fikrim bir an evvel dizlerimin yükünü hafifletmek, yoksa çok daha kötü olacak maalesef
istedikleri saatte de uyanıyorlar :))kolay gelsin canım
kolay gelsin canım
benım ki cok mutlu yeedıgı onunde yemedıgı arkasında evde calısıyor valla abla
Bunada Sukur canım
Ellerine sağlık canım teşekkür ederiz***13-19 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@medine66 + + + + + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
@Jasminium84 + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + + -
@tugbap + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan + + + + + + +
Fitt_anne + + + - - - -
@Furha63 - + + + + + +
@huban1234 - - - - + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
@Jasminium84Cuma günü 1.5 üzerinde % ile geldiğinden sarı kartlarından biri silindi.
askrhpozitif
@tugbap
@Poni Bon
@huban1234
Fitt_anne
evet canim benimkide mecbur gitti bugun ise.eve gelince dedigin gibi ustunu bi odaya cikarip banyoya gidiyor. Bu tedirginlik var ama isede mecbur gidiyor napsin.Evde olmaları kesinlikle daha iyi bu süreçte
Benim bey çalışıyor akşam gelince cocuklara Annesıne Kesınlıkle yaklasmıyor oncesınde banyoda kırklanıyor
Bana bile yaklaşmıyor düşün artık
Kocaları evde olanlar birlikte vakit geçirmenin tadını cıkarsın bence
kolay gelsin ablam .benimde son salonum kaldi bide supurup toz alirsam vurup kafayi yatacagim .mutfak salon balkonlu küçük odanın camları sildim oğlanın odası normal pencere zaten onunla yatak odasınınki kaldı :)))
geçenlerde sildim de yağmur çiseleyince kirlendi gülüm benim evin önü boş güneye bakıyor az rüzgarla yağmur yağsa direk camlar batıyor kuzey tarafa bakanların camlarına gelmiyormuş yağmur
kendimizi temizliğe işe verip oyalanalım gülüm yoksa akşam olmuyor gün uzuyor sankiii
sagol canimkolay gelsin canım
kolay gelsin canım
benım ki cok mutlu yeedıgı onunde yemedıgı arkasında evde calısıyor valla abla
Bunada Sukur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?