Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
kolay gelsin gelsin canoom arada ihtiyaç olunca çocuğa bakan kv candır:))

Ben izne ayırlıdım ya o yüzden şey ettiydim

allah kolay ablam esler evde zor.
Ama icimiz rahat oluyor oylede
bak yaaa aklıma düşürdün bende cam silsem mi diye hava şimdi biraz serin öğleden sonraya ısınır o zaman siliverem gari camlar misss gönlümüz de miss olsun
Dinlenen dinlene yapiyorum abla. Valla terapi gibi oldu.
Arada kizlarin odevleri dersleri falan derken bugunum temizlikle gecer benim

Sende dinlene dinlene yaparsin gerci sen gecenlerde silmemismiydin,temizdir senin camlar

kız niranım sen dün leslie yaparken tekme hareketiyle bacağımı ağrıttım bıraktım yazmamış mıydın , dikkatli yap bari gülüm yürüyüşü dizin ağrımasın
Leslie yaparken oldu canım o sıkıntı.
Onun için yürüyüşten şaşmamaya karar verdim.

Evde olmaları kesinlikle daha iyi bu süreçte
Benim bey çalışıyor akşam gelince cocuklara Annesıne Kesınlıkle yaklasmıyor oncesınde banyoda kırklanıyor
Bana bile yaklaşmıyor düşün artık
Kocaları evde olanlar birlikte vakit geçirmenin tadını cıkarsın bence

mutfak salon balkonlu küçük odanın camları sildim oğlanın odası normal pencere zaten onunla yatak odasınınki kaldı :)))
geçenlerde sildim de yağmur çiseleyince kirlendi gülüm benim evin önü boş güneye bakıyor az rüzgarla yağmur yağsa direk camlar batıyor kuzey tarafa bakanların camlarına gelmiyormuş yağmur
kendimizi temizliğe işe verip oyalanalım gülüm yoksa akşam olmuyor gün uzuyor sankiii

kendi canını en iyi sen bilirsin tabi ki gülüm sakin sakin yürüdükten sonra dizine de bir şey olmaz allahın izniyle
Canım şu anki fikrim bir an evvel dizlerimin yükünü hafifletmek, yoksa çok daha kötü olacak maalesef

bizimkiler yine gidecek o kadar dosya iş nereye kadar birikecek gülüm dönüşümlü gitseler de 3 kişi koca adliyenin bir günlük işini nasıl kaldıracak yetişecek ve dosya dağılımı devam edecek yarım gün de olsa eşim gider büyük ihtimal bu gün otopsi nöbetçisi bir şey olursa gidecek normal nöbet olsa akşama kadar işte duracak mecbur , öyle aman ev de virüsten yana kafamız rahat diye bir şey yok ki

gunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
kolay gelsin canım
bende gıdıcem de bakalım ne zaman
Bende camlari siliyorum hava cokkkkk guzel.
Camlari silince ici acilan benmiyim sadece acaba. Temizlik guzel sey yav.

Yaz gelmeden gitse bu viruste rahat rahat disari cikalim ins
kolay gelsin canım
öğleye doğru günaydııınnnn

benım ki cok mutlu yeedıgı onunde yemedıgı arkasında evde calısıyor valla abla
Tam şeytanın bacağını kıracaktımki kızım uyandı
Eliptik yapıyım dedım yarım saat en azından lakin 14dk yapabıldım sadece ne diyelim buna şükür
Bunada Sukur canım

Ya hiç bilmiyordum aynı şeyleri sadece iki farklı zamanda yiyeceksin kalori olarak değişen bir şey olmayacak sonuçta
Yapılan bir araştırma aynı besinleri tek öğünde alanların, 2 öğünde alanlara göre daha hızlı zayıfladığını söylüyor.
Bu nedenle fark olacağını düşünüyorum.

Canım şu anki fikrim bir an evvel dizlerimin yükünü hafifletmek, yoksa çok daha kötü olacak maalesef
ben de belim için aynısını düşündüm dün akşam , fıtık var dünden beri de bir güzel ağrıyor regl zamanı yaklaşıyor ondandır ama her bir kilo dize bele fazladan kaç katı yük , uğraşıp sağlam diz bel için kilo yükünü hafifletip kasları güçlendirmemiz şart

kolay gelsin canım
kolay gelsin canım

Bunada Sukur canım
istedikleri saatte de uyanıyorlar :))
kız bari kocalar mutlu olsun şu durum da demi :)

Ellerine sağlık canım teşekkür ederiz

evet canim benimkide mecbur gitti bugun ise.eve gelince dedigin gibi ustunu bi odaya cikarip banyoya gidiyor. Bu tedirginlik var ama isede mecbur gidiyor napsin.
En cok minnosuma zor oluyor bu durum kapida ciglik cigliga karsiliyir babasi kucaklamayinca basiyor agidi.

kolay gelsin ablam .benimde son salonum kaldi bide supurup toz alirsam vurup kafayi yatacagim .
kolay gelsin canım
kolay gelsin canım

Bunada Sukur canım
sagol canim

kızlar dün ilaçlarım bitti diye eşime yazdır da al gülüm dedim akşam geldi elin de poşet ilaçla ama elinin ucuyla tutuyor ,aman bir yere koymadan hepsini sil iyice dedi , sağlık ocağı doktoru da eczacı hanım da anlatmışlar eşime karantinadayım ama ilaç yazdırmaya geldim diyen virüs testi pozitif çıkıp ilaç almaya gelenler varmış bunu da rahat rahat söylüyorlarmış eczacı daha az önce biri daha geldi diyince eşim iyice tiksinmiş huylanmış el çantasından telefonuna araba anahtarına kadar dezenfaktanlı mendillerle sildim ev anahtarını da sabunla cukur cukur yıkadı adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…