Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlısıyla bitir de yat dinlen gülüm güle güle sağlıkla kirletin
dün dip bucak dolaplar kanepeler çekmeceleri çekip sildim süpürdüm bir tek salonu öylesine süpümüştüm bu gün tekrar mutfakla salonu süpürdüm bu günlük bana da yeter galiba yarım saat sonra kalan camları da silebilirim benim ki belli olmaz
eee yarına iş kalmazsa ne edicezz:))))

Demi abla yarina da is kalsin
Sizde iyi gunlerde temiz temiz vakitler gecirin ins

Nasil yani hastanede tutulmuyormuymus testi pozitif olanlar.

Rabbim akil fikir versin ins. Kul hakkina giriyorlar haberleri yok.

Nasil yani hastanede tutulmuyormuymus testi pozitif olanlar.

Rabbim akil fikir versin ins. Kul hakkina giriyorlar haberleri yok.
karantina da eviniz de kalın denilen millet ilçedeyse şehre geliyor neyden nerden kaçıyorlar valla anlamadım gitti gülüm
eviniz de oturun diyince bazı insanlara bir şeyler oluyor sanki hapishanede oturun deniliyor gibi kaçma istekleri oluyor kimse 1-2 hafta evde oturdu diye çatlayıp ölmez
burada yurt dışından gelen çok kişi var gülüm onların da umuru değil gibi davrananı çok fazla diyorlar

Ben zaten kesinlikle sağlık bakanının açıkladığı rakamlara güvenmiyorum. Sayı çok çok fazla ama bilgi verilmiyor. Neden ? Çünkü pozitif olup hafif atlatan tayfa hastanelere yığılmasın ve Fransa ve İspanya da ki gibi sağlık sistemi çökmesin diye.
Yaşlılara da dışarı çıkmayın ölmeyin de rezil olmayalım dünya aleme diyemiyolar da ayy evinizde kalın amcacım diyolar işte

Pozitif olan insan nasil sorumsuzca disari cikiyorki
Bizim milletimiz adam olmaz
Ilacini alacak hic mi kimsesi yokki

Belki test yapilmayip hasta olan binlerce insan var cnm
Zaten her yerde test imkani varmi ki

Belki test yapilmayip hasta olan binlerce insan var cnm
Zaten her yerde test imkani varmi ki
Abla o da var ama zaten test yapılan ya da yapılacak kişiler bellidir. Yurt dışı bağlantısı ve umre bağlantılı kişilerin yakınlarına yapılacak test zor değilki. Yani gelip bana yapmalarına gerek yok. Bir kişi hastayken yanında yatan kişinin hasta olmaması pek mümkün değil maalesef en iyi ihtimalle taşıyıcı olur o da

Zaten umreden son gelen kafile karantinaya alindi
Oncesinde binlerce insan gelmis

is güc yap cocuklarla oyna boya biseyler yap yine ayni evde durmak insani yemege daha Cok itiyor, tv karsisinda bu ara hep yemek istiyorum
Stokları bitirme
onlar luzumsuz stok
hosgeldin canim, dikkat ediyorsan sorun yok bence
emegine saglik canim
gunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
kolay gelsin canim temizlik gibisi yok
Bende camlari siliyorum hava cokkkkk guzel.
Camlari silince ici acilan benmiyim sadece acaba. Temizlik guzel sey yav.

Yaz gelmeden gitse bu viruste rahat rahat disari cikalim ins
oh mis kolay gelsin canim, Bende yapmam lazim ama pislenmedi öyle idare eder temizlik iyidir rahat oluyordu icin ferahliyor
kolay gelsin abla es evdeyse Tamam
Tam şeytanın bacağını kıracaktımki kızım uyandı
Eliptik yapıyım dedım yarım saat en azından lakin 14dk yapabıldım sadece ne diyelim buna şükür ☹
oda bisey canim devam edersin ins
Ne kadar sorumsuz insanlar var Sonra Neden yayiliyor, böyle sorumsuzlar yüzünden iste. Bazilarinda belirtide olmuyor bulastigini anlamadan bile insanlara bulastiriyorlar

Herkese hayirli günler
Ömür bitiyor ev isleri bitmiyor
Oturayim asagaya dedim Oda olmadi, sonrasinda cocuklarla biseyler yaptik, simdi kendileri oynuyor oturdum biraz
Sürekli iş iş nereye kadar.
Birazda kendin için birşeyler yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…