- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.121
Yarın akşam sadece yoğurt yiyelim miYapmaya çalışıyorum kuzum
Doyana kadar yiyebiliyorsun canım
Ben de aynı durumdayım kuzum ya
Pazartesi günkü artım gitmiyor bi türlü niye böyle oldu ki anlamadım
allah safi ismiyle sifa versin.tez zamanda atlatir insallahVücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesef
benimkinde yazmiyo bisey:))Herkese günaydin
Telefonda sebeke yerinde #StadHome yaziyor sizdede yaziyormu? Ne güzel düsünmüsler
bizde ayni canim..babami ozledim.nerdzyse 2 haftadir gormuyorum 2 dk lik yol.ama gidemiyorumKızlar tunaydinlarr hep evdeydik zaten daha once de smdi kocamda izinli oda evde biyerede gidememek cok bunaltiyor ya sizde durumlar nasıl
hosgeldin canim evine..insan evine girince oh be diyoo:))Günaydın kizlarrr sonunda evimizdeyiz dün gece geldik. İnsanın evi gibisi yok
iyyiz kukur abla..benim.temizlik bitti bugun:)Gunaydin kizlar
Herkesler iyimi
Bende dün yiyecek dolabini duzelttim
Asagida küçük buzdolabi var onu temizledim
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))
bende boyleyim bugun.tartildim.gitmemis hic..hergun spor yapiyorum bide ustune temizlik yaptim aksama kadar da oturmuyorum..bende anlamadim niye boyle olduYapmaya çalışıyorum kuzum
Doyana kadar yiyebiliyorsun canım
Ben de aynı durumdayım kuzum ya
Pazartesi günkü artım gitmiyor bi türlü niye böyle oldu ki anlamadım
Valla tatlım benim de aklımdan o geçiyorduYarın akşam sadece yoğurt yiyelim mi
Bilemedim canım yaa canım çok sıkıldı ne güzel geçen hafta 64ü görmüştüm şimdi ucundan geçmiyor tartı oynamıyor bi de kaç gündür tek öğün yapıyorum ona rağmenallah safi ismiyle sifa versin.tez zamanda atlatir insallah
benimkinde yazmiyo bisey:))
bizde ayni canim..babami ozledim.nerdzyse 2 haftadir gormuyorum 2 dk lik yol.ama gidemiyorum
hosgeldin canim evine..insan evine girince oh be diyoo:))
iyyiz kukur abla..benim.temizlik bitti bugun:)
bende boyleyim bugun.tartildim.gitmemis hic..hergun spor yapiyorum bide ustune temizlik yaptim aksama kadar da oturmuyorum..bende anlamadim niye boyle oldu
Canım aslında hiç denemedim dereotu falan yiyorum ama diyet etkiledi canım çünkü hiç süt sıkıntım olmadı aksine maşallahı vardı ama az yiyorum öncekine göre..epey yediğimi fark ettim 1 yaşında benimki..semizotu deneyim sağolasıngülüm süt için semiz otunu denedin mi biz pirpirim de deriz çok güzel süt arttırıyormuş kız kardeşim emzirirken yerdi bol bol
Yapalım canım, ben varımben de sordum niye niranımın nesi var diye bakalım ne diyecek
kız niranım 9. takımın hepsinin aklını çelip minimalist olalım
Ekimcimin dilinde canım, atmaz o kocişini..Herüfü oğlanı da evden atacak ya
Evet ablacım ben yaşamadım ama zor bir şey olduğu bellimastit ne ola ki dedim dün okurken meğer süt birikip sertleşip ağrı yapmasıymış demi
Canım sen ve eşin kendinizi daha özgür hissetmek istiyorsanız kabul etmemek en güzeli.Kızlar bana bir akıl verin ya aklım kendime yetmiyor
Dün akşam babam aradı kendi oturdukları sitede bir evleri daha var bana dedi ki kızım ısrar etmiyorum ama kiracımız çıkıyor gelin buraya taşının
Eşimle konuştuk çıkamadık işin içinde bi yanımız istiyor bi yanımız istemiyor
artı yönleri: güvenlikli bi site kızlar büyüdüklerinde rahat girip çıkarlar, parkı var şimdi istediğimiz saatte çocukları indirebiliriz, Merkezi sistem dolayısıyla soğuk sıcak derdi yok, bi tık daha merkezi
eksi yönleri: aidat çok fazla ((1000 TL), bu evimizden küçük 3 odalı, ve anneme daha yakın olacağım, şimdi de çok uzak değiliz ama aynı site içinde olunca daha fazla hayatımıza müdahil olur mu bilemiyorum
siz olsanız ne yapardınız
Kira vermeyecekseniz böyle bir sitede 1000 tl vermek koymaz ama şöyle bir durum var annenin çok müdahaleci ama özellikle çocuklar konusunda pek yardımsever olmadığını hatırlıyorumKızlar bana bir akıl verin ya aklım kendime yetmiyor
Dün akşam babam aradı kendi oturdukları sitede bir evleri daha var bana dedi ki kızım ısrar etmiyorum ama kiracımız çıkıyor gelin buraya taşının
artı yönleri: güvenlikli bi site kızlar büyüdüklerinde rahat girip çıkarlar, parkı var şimdi istediğimiz saatte çocukları indirebiliriz, Merkezi sistem dolayısıyla soğuk sıcak derdi yok, bi tık daha merkezi
eksi yönleri: aidat çok fazla ((1000 TL), bu evimizden küçük 3 odalı, ve anneme daha yakın olacağım, şimdi de çok uzak değiliz ama aynı site içinde olunca daha fazla hayatımıza müdahil olur mu bilemiyorum
Canım sen ve eşin kendinizi daha özgür hissetmek istiyorsanız kabul etmemek en güzeli.
Her iyiliğin karşısında beklenti oluşur.
Annen ile daha da fazla çatışabilirsin.
Ki artık annenin acısı var, daha kırıcı olabilir sana karşı.
En ufak bir anlaşmazlık yaşadığınızda kendinizi kötü hissedersiniz evlerinde oturduğunuz için..
size sonuna kadar katılıyorum kızlar, annem fazla müdaheleci bir kadın ve aslında yardım yapıyorum derken beni daha fazla yoran bi kadın ve bu eşimle benim ilişkimi etkiliyor ister istemez ve bu yüzden ben de istemiyorum aslındaKira vermeyecekseniz böyle bir sitede 1000 tl vermek koymaz ama şöyle bir durum var annenin çok müdahaleci ama özellikle çocuklar konusunda pek yardımsever olmadığını hatırlıyorum
Bence iki tarafında anasına babasına uzak olmak en güzeli ya azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler
Şu anki oturduğunuz ev sizin mi canm?Kızlar bana bir akıl verin ya aklım kendime yetmiyor
peki sen olmadığında kim bakacakJasminium84 Handandandan bende size bir şey sorabilir miyim ?
Bebeğim 9 ayını doldurduğun da yani 1 ay sonra işe başlayacağım. Yaklaşık 10 saat evde olmayacağım. Siz işe giderken bebeğinizin beslenme düzenini nasıl ayarlıyorsunuz ? Ben evdeyken bir öğün süt bir öğün ek gıda şeklinde 6 7 öğün veriyorum şu an. Sağınca sütüm çıkmıyor evde olmadığımda mama mı vermek gerekir ?
Çalışma düzenin belli saatlerde değil yani 07.00 ile 22.00 arası herhangi bir 10 saat evde olmayacağım.
hayır canım ama kirada babam yardımcı oluyorŞu anki oturduğunuz ev sizin mi canm?
Mantık olarak mama da verilmeli cnmJasminium84 Handandandan bende size bir şey sorabilir miyim ?
Bebeğim 9 ayını doldurduğun da yani 1 ay sonra işe başlayacağım. Yaklaşık 10 saat evde olmayacağım. Siz işe giderken bebeğinizin beslenme düzenini nasıl ayarlıyorsunuz ? Ben evdeyken bir öğün süt bir öğün ek gıda şeklinde 6 7 öğün veriyorum şu an. Sağınca sütüm çıkmıyor evde olmadığımda mama mı vermek gerekir ?
Çalışma düzenin belli saatlerde değil yani 07.00 ile 22.00 arası herhangi bir 10 saat evde olmayacağım.
Sanada kolay gelsin canim.bugunde bitirdinmi islerinitemizlik gibisi yok valla.kac gundur diken ustundz oturuyodum temizlik yapilacak diye..cok sukur yarisi bitti...yarinda salonla mutfaga girisecem insallah:))
esin ne is yapiyodu abla..benim esim calisiyo.insaat isi oldugu icin kimseyle temas etmiyo..sadece kardesiyle beraber calisiyo.
aynen abla cok iyi oldu:)
tam yaglar erimeye basliyomuski malesef devam edememissin..bi 15 dk daha gec uyansaymus prenses:))
sende baya bi is yapmissin abla masallah:))
tobe tobee...bide iyi marifet yapiyollarmis gibi soyluyorlar..dusuncesiz insanlar baskalarin hakkina giriyorlar.
cok sukur evimiz var duruyoruz abla..ya evsizlerr...onlar napiyosa
masallah kaptanim baya bi kiyafetin var ozaman:))bugun ben kiyafetleri sectim baya bi bosaldi dolabim:))2 senede bi turkiyey gittigimizde aliyorum ihtiyacim olanlari tekrar 2 sene sonra gidene kadar onlari giyyorum..burda tesetturlu kiyafetler bulamiyoruz..internetdende cesaret edemiyorum.olmazsa geri gondermesi felan cok pahali oluyo.
bizde ayni oyleyiz canim..ama allahtan bahcemiz var.cikip oturuyoruz.apartmanda oturanlarin allah yardimcisi olsun.
ne kadar evin buyukse gercekten insan doldurmaya calisiyo..ben elimden gelse koltuk takimin tekli koltuklari atmak istiyorum salonu cok daraltiyo.
gecmis olsun canim hic bi bilgim yok malesef ne yapimcagindan.ama donmus lahana koyuldugunu biliyorum gogus agrilarinda..
spor salonlari kapali degilmi canim orda
Ben çocuklar için en iyisini isterdim sanırım taşınırdımsize sonuna kadar katılıyorum kızlar, annem fazla müdaheleci bir kadın ve aslında yardım yapıyorum derken beni daha fazla yoran bi kadın ve bu eşimle benim ilişkimi etkiliyor ister istemez ve bu yüzden ben de istemiyorum aslında
ama işin babam tarafı da olunca ikilemde kalıyorum
babam için torunlarına yakın olmak çok iyi gelecek bi nebze abimin kaybını hafifletebilir
kızlarım için de çevre anlamında güzel bir çevrede büyürler
kafam karman çorman oldu, teklif de babamdan geldiği için acaba diye düşünüyorum
annemden gelse direkt reddederdim
annem yaptığı iyiliği insanın burnundan getirir çünkü
Kv bakacak bebeğime. O bana sen bi düzen kur ben devam ettiririm merak etme dedi o konu da problemim yok ben de ona uyabilirim.peki sen olmadığında kim bakacak
aynı düzeni bebeğine kim bakacaksa ona aşılayacaksın senin oluşturduğun düzen dışına çıkmayacak
ama tek istisna mem verme kısmında olacaktır çünkü benim işe başladığımda sütüm azalmıştı ve mecburen mama desteğine geçmiştim
gün içinde de meme vermeyeceğin için bi süre göğsün akşama kadar dolar akşam geldiğinde ek gıdadan sonra yatmaya geçerken bebğini emzirebilirsin
benim yeme düzenimi bakıcım ayarladı çünkü ben kızımı bıraktığımda henüz ek gıdaya geçmemişti
son 4 aydır tam anlamıyla ek gıdayla besleniyor ve ben bakıcımın düzeninden çıkmıyorum haftasonu da
hayır canım ama kirada babam yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?