- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.101
Sen Nirana uyma ablaakıllı hatunsun vesselam , ben biraz da eşler dönüşümlü çalışacak herkes evde diye her gün gürültü yapıp alt komşuyu rahatsız edersem diye 2 günde dip bucak bitsin dedim , dün zaten cam kapı silme v.s. yaptım çok gürültü çıkarmadım ,
mefkuşum minimalistliğe takmaya başlıyoruz niranla
bu ara fazlalık ne var evi kolaçan edicem yine ,tek korktuğum evde fazlalık oğlanla babasını ya gözüme kestirirsem o zaman eyvah eyvah..
Bozma moralini gayet güzel gidiyorsun, inş cumaya eksi gelecek sen yaparsınDetoks önerilmiyor ama azaltıcam iki gün moralim çok bozuluyo artıya ya
Canım üzülüyorum ben de tam 1 yaşında yeni girdi yaşına.2 yaşına kadar emzirmek isterim ama yiyince direk kilo alıyorum ikilemdeyim..su iç süt olur deniyor ama yok öyle değilçok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifasını versin
benim sütüm de hiç kalmadı zaten azdı olanda gitti. Vicdan yapmıyor da değilim
Aynen cnm. Eşyalar bizim rahatlığımız için ama biz eşyaların kölesi olmuşuz malesef
Allah korusun kuzum yaa o korku apayrı zatenBeni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor
benim de 9.5aylık kızım ek gıda alıyor ama en az 20aya kadar emzirmek istiyorum. Yemediğim günler hiç sütüm olmuyor o nedenle esnek davranıyorum diyeti katı uygulayamıyorumCanım üzülüyorum ben de tam 1 yaşında yeni girdi yaşına.2 yaşına kadar emzirmek isterim ama yiyince direk kilo alıyorum ikilemdeyim..su iç süt olur deniyor ama yok öyle değil
Canım benim de çok katı değil diyetisyene emzirdiğimi deyince zorlamadı eskiye göre az tabii çok yiyordum ve süt de fazla oluyordu..1 buçuk aydır diyet yapıyorum ekmek çok yerdim 2 3 dilime indi ...yavrularımızın rızkını artırsın Rabbimbenim de 9.5aylık kızım ek gıda alıyor ama en az 20aya kadar emzirmek istiyorum. Yemediğim günler hiç sütüm olmuyor o nedenle esnek davranıyorum diyeti katı uygulayamıyorum
Amin cnmCanım benim de çok katı değil diyetisyene emzirdiğimi deyince zorlamadı eskiye göre az tabii çok yiyordum ve süt de fazla oluyordu..1 buçuk aydır diyet yapıyorum ekmek çok yerdim 2 3 dilime indi ...yavrularımızın rızkını artırsın Rabbim
aynen gülüm bana da :)) evi fır fır dolandım yapacak bir şey bulamadım canım sıkılıyor oğlanın odasında ki kanepenin altına göz diktim oğlan odasından kovuyor :)Sonra da çok birikiyor abla ya. Derli toplu olunca ev bi rahatlık geliyo o zaman bana
ayy ne güzel eşin seviyormuş benim eşimin 2 dk da yorulur hassas elleri çatlar annesinin bahçesine bir kere bir şey yaptığını görmedin narin adamBende sevmiyorm bahçe işini eşime dedim baştan ben bahçede iş yapmam yerim içerim dedimeşimde o kadar seviyoki annemlere gidince ince ince bahçeyle uğraşıyo yüzü gözü açılıyo bahçenin
niye kız niranımın nesi var hem zaten ben 2 senedir baya azaltmışım dolabın 3 kapaklık yeri sadece benim yazlık mevsimlik hepsi orada kışlık zaten giymiyorum her yer kaloriferli darlandırıyor diye 1 kazak bile bırakmadım takıların 4 de 3 ünü verdim dağıttım çanta pabuçlardan da azalttım biraz niran bana uysun :)) kocayı yollama kısmın da merak etme uyamam zaten benim ki evden çıkmayı sevmiyor ki eringeçiz karı koca :))Sen Nirana uyma abla
gülüm süt için semiz otunu denedin mi biz pirpirim de deriz çok güzel süt arttırıyormuş kız kardeşim emzirirken yerdi bol bolCanım üzülüyorum ben de tam 1 yaşında yeni girdi yaşına.2 yaşına kadar emzirmek isterim ama yiyince direk kilo alıyorum ikilemdeyim..su iç süt olur deniyor ama yok öyle değil
ben de sordum niye niranımın nesi var diye bakalım ne diyecekAşkolsun kız, niye uymasın bana
Valla benimde cocuklar bi evden gitseakıllı hatunsun vesselam , ben biraz da eşler dönüşümlü çalışacak herkes evde diye her gün gürültü yapıp alt komşuyu rahatsız edersem diye 2 günde dip bucak bitsin dedim , dün zaten cam kapı silme v.s. yaptım çok gürültü çıkarmadım ,
mefkuşum minimalistliğe takmaya başlıyoruz niranla
bu ara fazlalık ne var evi kolaçan edicem yine ,tek korktuğum evde fazlalık oğlanla babasını ya gözüme kestirirsem o zaman eyvah eyvah..
Herüfü oğlanı da evden atacak yaAşkolsun kız, niye uymasın bana
Yapmaya çalışıyorum kuzum
sendemi omad yapiyodun canim..2 gununde tek ogun yemissin.
cok az geldi gozume.
guzel canim afiyetnolsun
yavugun yaninda salata felanda yesdydin canim
evet ya bende gordum o haberi..cok acidim gercekten.agliycakti berdeyse..ama o videoyu ceken.kisileri.yakaladilar ceza verdiler.
Doyana kadar yiyebiliyorsun canım
Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba
Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?
Allaam çok çok az değil mi?
Geçmiş. Olsun cnm
Gayet güzel
Allah kabul etsin
Ben de aynı durumdayım kuzum yaArtım gitmiyor kızlar
Şu an niye içmiyosun ablaÖğlen kahvaltiya yan taraftan kv gille gorumcem geldi
Zaten digerleriyle görüşmüyoruz artik :))
Biraz once gittiler
Eşim koltuga yatti uyudu :)
Bende kiyma cikardim kiymali patlican yapicam
Camasir koymustum, o asilacak
Bugun pencere silmeye niyetim var, bakalim
Cok susadim, saati bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?