Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen Nirana uyma abla

Canım üzülüyorum ben de tam 1 yaşında yeni girdi yaşına.2 yaşına kadar emzirmek isterim ama yiyince direk kilo alıyorum ikilemdeyim..su iç süt olur deniyor ama yok öyle değil

Beni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor
Allah korusun kuzum yaa o korku apayrı zaten
aynı şey benim de aklımdan geçiyor 2 kızımda paçama yapışık yaşar bana bişe olsa nasıl yanıma gelmeden dururlar babaları nasıl idare eder inan aklım çıkıyor düşündükçe

Canım üzülüyorum ben de tam 1 yaşında yeni girdi yaşına.2 yaşına kadar emzirmek isterim ama yiyince direk kilo alıyorum ikilemdeyim..su iç süt olur deniyor ama yok öyle değil
benim de 9.5aylık kızım ek gıda alıyor ama en az 20aya kadar emzirmek istiyorum. Yemediğim günler hiç sütüm olmuyor o nedenle esnek davranıyorum diyeti katı uygulayamıyorum

benim de 9.5aylık kızım ek gıda alıyor ama en az 20aya kadar emzirmek istiyorum. Yemediğim günler hiç sütüm olmuyor o nedenle esnek davranıyorum diyeti katı uygulayamıyorum
Canım benim de çok katı değil diyetisyene emzirdiğimi deyince zorlamadı eskiye göre az tabii çok yiyordum ve süt de fazla oluyordu..1 buçuk aydır diyet yapıyorum ekmek çok yerdim 2 3 dilime indi ...yavrularımızın rızkını artırsın Rabbim

Amin cnm

Sonra da çok birikiyor abla ya. Derli toplu olunca ev bi rahatlık geliyo o zaman bana
aynen gülüm bana da :)) evi fır fır dolandım yapacak bir şey bulamadım canım sıkılıyor oğlanın odasında ki kanepenin altına göz diktim oğlan odasından kovuyor :)
serumu unuttum ben gülüm ondan artıysa bu gün yarın gider hiç moralini bozma

Bende sevmiyorm bahçe işini eşime dedim baştan ben bahçede iş yapmam yerim içerim dedim eşimde o kadar seviyoki annemlere gidince ince ince bahçeyle uğraşıyo yüzü gözü açılıyo bahçenin
ayy ne güzel eşin seviyormuş benim eşimin 2 dk da yorulur hassas elleri çatlar annesinin bahçesine bir kere bir şey yaptığını görmedin narin adam

Sen Nirana uyma abla
niye kız niranımın nesi var hem zaten ben 2 senedir baya azaltmışım dolabın 3 kapaklık yeri sadece benim yazlık mevsimlik hepsi orada kışlık zaten giymiyorum her yer kaloriferli darlandırıyor diye 1 kazak bile bırakmadım takıların 4 de 3 ünü verdim dağıttım çanta pabuçlardan da azalttım biraz niran bana uysun :)) kocayı yollama kısmın da merak etme uyamam zaten benim ki evden çıkmayı sevmiyor ki eringeçiz karı koca :))

gülüm süt için semiz otunu denedin mi biz pirpirim de deriz çok güzel süt arttırıyormuş kız kardeşim emzirirken yerdi bol bol

sütçüm geldi :)))
tam ben banyoda çay ağacı kil maskesini sürdüm suratıma elimi yıkarken zil çaldı eşim içerideydi hemen gidip beyaz suratımı gösterdim sen bak dedim de kalktı açtı kapıyı :)
maskemi yaptım kurudu temizledim göz çevresi kremimi yüz serumunu(kolejenli) sürüp üzerine de aynı sefa nemlendirici krem sürdüm yüzüm pasparlak bacağım da dökümlü küçük desen ev pantolonu üzerim de 1-2 beden bol gelen az iri desenli penyemle aynı köylü hatunlara benziyorum hiç giyinesim yok yüz Nişantaşı alt bağcılar

Valla benimde cocuklar bi evden gitse
Ne varsa atacam :)) ruhum daraliyor

Öğlen kahvaltiya yan taraftan kv gille gorumcem geldi
Zaten digerleriyle görüşmüyoruz artik :))
Biraz once gittiler

Eşim koltuga yatti uyudu :)
Bende kiyma cikardim kiymali patlican yapicam
Camasir koymustum, o asilacak
Bugun pencere silmeye niyetim var, bakalim

Cok susadim, saati bekliyorum

Yapmaya çalışıyorum kuzum

Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba

Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?

Allaam çok çok az değil mi?

Geçmiş. Olsun cnm

Gayet güzel

Allah kabul etsin
Doyana kadar yiyebiliyorsun canım

Artım gitmiyor kızlar
Ben de aynı durumdayım kuzum ya
Pazartesi günkü artım gitmiyor bi türlü niye böyle oldu ki anlamadım

Şu an niye içmiyosun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…