Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok doğru demiş doktor en çok virüsün bulaşma ihtimali hastane sağlık ocağı market kalabalık olan yerler

Eşimde söylendi bugün iki günde bir süpür evi kim gelecek diyo
bana da kimse gelmiyor arada tontişimdi onunla da hep mutfakta oturuyoruz hepimizin huyu aynı kim gelecek diye değil biz durup dayanamıyoruz zire zibile :)))
eşinin sözünü dinle sen gün aşırı süpür gülüm şimdi herkes evde konu komşu da gürültüden rahatsız olmasın sen de az kendini bırak 1 gün ev temizlenmedi diye ölmeyik daaa(kendime de diyorum )

Gunaydin kizlar

Herkesler iyimi

Bende dün yiyecek dolabini duzelttim
Asagida küçük buzdolabi var onu temizledim
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))
sen de dün kendini temizliğe verenlerdensin eline canına sağlık mefkuşum güle güle dağılsın dolapların :))

Kızlar tunaydinlarr hep evdeydik zaten daha once de smdi kocamda izinli oda evde biyerede gidememek cok bunaltiyor ya sizde durumlar nasıl
ayni canim bunalim var biyere cikmiyoruz
allah rahmet eylesin kac yasindayi? Bi rahatsizligi varmiydi?
Artım gitmiyor kızlar
seviyede detoks yapiliyormuydu canim yapsan
Günaydın kizlarrr sonunda evimizdeyiz dün gece geldik. İnsanın evi gibisi yok
oh hosgeldin insanin Evi gibi rahat ettigi yer yok bence
benimkin de yazmıyor kendimi dışlanmış hissettim yaaavf
sanirim Sadece vodafone da abla
düne kadar iyiydim bu gün acayip sinirliyim eşim öğleden sonra gidecek işe oğlan sürekli evde saçını da tepeden bağlayıp uflayarak geliyor yanıma dövesim var sıpayı boyuna posuna bakmadan
siniri oglanin saclarini keserek cikar abla
Anlatma sekline hayranim

Gunaydin kizlar

Herkesler iyimi

Bende dün yiyecek dolabini duzelttim
Asagida küçük buzdolabi var onu temizledim
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))
Cok sükür abla sen nasilsin?
Oh iyi yaptin temizlik ferahliktir

pis bimcell bana yazmamış :)))
oğlan saçını uzatacak diye kaç aydır uğraşıyor ama sert saçları ve yeterince uzamadı horozun kuyruğu gibi dik duruyor tam komedi kessem evi terk eder sıpa
ne yapayım gülüm taze 2 ot yiycem diye saatlerce bahçe işiyle mi uğraşayım zaten alerjiğim ve tembelim sevmiyorum işte yavf açık açık hislerimden bahsediyorum yani

Yok ben siz gibi abartmadim :))
Her gün biraz biraz yaparim
akıllı hatunsun vesselam , ben biraz da eşler dönüşümlü çalışacak herkes evde diye her gün gürültü yapıp alt komşuyu rahatsız edersem diye 2 günde dip bucak bitsin dedim , dün zaten cam kapı silme v.s. yaptım çok gürültü çıkarmadım ,
mefkuşum minimalistliğe takmaya başlıyoruz niranla
bu ara fazlalık ne var evi kolaçan edicem yine ,tek korktuğum evde fazlalık oğlanla babasını ya gözüme kestirirsem o zaman eyvah eyvah..

Gönlüne göre olsun ablam herşey

Sonra da çok birikiyor abla ya. Derli toplu olunca ev bi rahatlık geliyo o zaman bana

Detoks önerilmiyor ama azaltıcam iki gün moralim çok bozuluyo artıya ya

Bende sevmiyorm bahçe işini eşime dedim baştan ben bahçede iş yapmam yerim içerim dedim eşimde o kadar seviyoki annemlere gidince ince ince bahçeyle uğraşıyo yüzü gözü açılıyo bahçenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…