Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biz hapis gibi yaşıyoruz canım eşim bi işe gidip geliyor, eve başla kimseyi almıyorum annem dahil gitmiyorum iki kapı yanımda düşün
Bi Netto gittim hemen eve

tontişimle bile görüşmüyorum boşuna mı herkes evlere tıkıldı gülüm bence canın istediği kadar sıkılsa da gidip gelmeyin kolonya da virüsü öldürmez sadece sabitlermiş
Kolonyanin faydasi olmadigini duymustum ama virusu sabitledigini bilmiyordum.
Dogru bildigimiz ne cok yanlis varr

Kolonyanin faydasi olmadigini duymustum ama virusu sabitledigini bilmiyordum.
Dogru bildigimiz ne cok yanlis varr
kolonyada ki alkol , tıbbi alkolmüş ben de öyle duydum sabitliyor diye hangisi doğru hangisi yanlış iyice bulamaç olacak kafamız:)

Abla benimki zaten bahce icin mistakil istiyor hayalleri cokk.
Meyve agaclari bircok cesitten, tavuk besleyip yaze yumurta yiyecekmis, her turlu sebzeyi ekecekmis falan.
Hayalde cokkk guzelde pratikce ugrastirici isler. Seven icin belki eglencelidir bile ama ban zor geliyor.
Ama oyle bi evim olsada hayir demem heralde.ne fenayim ne istedigim belli degil

Hata yapıyorsun
Kolonya molonya tamamen safsata.
Aynı ortamda nefes alıyorsunuz.
Solunum ile bulaşıyor.
Dün bakan ne dedi, "evde olan aile üyeleri bile farklı odalarda otursun" dedi, çok haklı..
Canım bu süre de görüşmesen ne olur ki
Bebeğinde var..

Handandandan Jasminium84 sizi seviyorum ❤ Hem çok duygusal hem çok güçlü kadınlarsınız ve bu yönlerinizi kendime benzetiyorum iyi geceler
Sağol balımm, sen de çoookk seviliyorsun

Aminnn kuzum

huzurun olmayacak gülüm görünen köy kılavuz istemez babanı kırmadan uygun bir dille sağ ol babam deyip reddedin bence , eşin ne diyor o da kararsız kaldı değil mi
Eşim de çok kararsız ve bana bırakıyor ama gönlü daha çok şu andaki evimizde kalmaktan yana

Amiinnn canımm
Teşekkür ederiz

Canım magnezyum sülfat ishal yaptığı için vücut su kıtlığına gireceğini sanıp ödem yapıyor.
Yapısı tuz gibi olduğu için tuz deniyor, normalde ödem yapmaz.
Şimdi çay demleyip içsene kahvaltı saatine kadar, en az 6-7 bardak, soğutmadan, sıcak sıcak.
Birde kahvaltı öğününden sonra yaparsın içersin aynı şekilde.
Çayın laksatif etkisi var

Tamam kuzum dediğini yapayım yine de işe yaramazsa yarın tartı sonrası magnezyum sülfat kullanırım

Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür

gencmis ya aslinda..bide ilerdeki.yaslari etkiliyo diyorlar..burdada 48 yasinda 3 cocuk annesi.
bencede gitme canim.kizlarin dedigi gibi temizlikle alakasi yok..bizde en az 1 ay sabredelim ki bitsin bu virus..cinde bittiyse onlemlerle birlikte her yerde biter insallah
bencede iyi yapiyosun canim.karsida teyzem oturuyo aradan kucuk bi yol geciyo.ona bile gitmiyorum bende.
her ailede illa 1 siue boyle davraniliyo galiba abla..benimde esim.boyle
cok sukur sevindim canim:)

ins canim. Wc sorununmu var
Aclik otunu deneyebilirsin komsum da seviye yapiyor o diyordu arada kullaniyirum diye

Seviyelerde genelde kabizlik sorunu oluyor bendede tam tersi ishal var neden acaba.
25 Mart menüm

09.30 2 haşlanmış yumurta
7 dilim sucuk
1 dilim peynir
Salatalık biber

16.00 5-6 tane fellah köftesi
2 yk yoğurt

su: 1,5 lt
guzel olmus canim afiyet olsun
Cok sukur canim. Cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…