- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.241
Biz hapis gibi yaşıyoruz canım eşim bi işe gidip geliyor, eve başla kimseyi almıyorum annem dahil gitmiyorum iki kapı yanımda düşünKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Kolonyanin faydasi olmadigini duymustum ama virusu sabitledigini bilmiyordum.tontişimle bile görüşmüyorum boşuna mı herkes evlere tıkıldı gülüm bence canın istediği kadar sıkılsa da gidip gelmeyin kolonya da virüsü öldürmez sadece sabitlermiş
kolonyada ki alkol , tıbbi alkolmüş ben de öyle duydum sabitliyor diye hangisi doğru hangisi yanlış iyice bulamaç olacak kafamız:)Kolonyanin faydasi olmadigini duymustum ama virusu sabitledigini bilmiyordum.
Dogru bildigimiz ne cok yanlis varr
Abla benimki zaten bahce icin mistakil istiyor hayalleri cokk.küçük bahçeli yer olsun gülüm öyle kocaman dönümlük yer olmasına gerek yok ki ben sadece artık bina da milletin gürültüsüne katlanamadığım için müstakil eve evet diyorum yoksa ben de istemezdim , güvenlik için de halledilir giriş ve köşelere kamera , sorun olmuyorsa köpek ve tabi ki bum bum silah bulundurmak lazım silahları da hiç sevmem kuru sıkı olsa da gürültüsü olsun caydırsın yeter bence
Aynen canim bizde oyleyiz. Yari acik ceza evin gibiBiz hapis gibi yaşıyoruz canım eşim bi işe gidip geliyor, eve başla kimseyi almıyorum annem dahil gitmiyorum iki kapı yanımda düşün
Bi Netto gittim hemen eve
Hata yapıyorsunKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Sağol balımm, sen de çoookk seviliyorsunHandandandan Jasminium84 sizi seviyorum ❤ Hem çok duygusal hem çok güçlü kadınlarsınız ve bu yönlerinizi kendime benzetiyorum iyi geceler
Aminnn kuzumhafif bir gun olmus
stretendir canim o.
Uyma sen ona. Yeme yeme.
Valla okula kizlari alip gelmek sikici oluyirdu bazen onu bile ozledim .meger nw guzelmis.
Gececk canim sabir
masallah .
Becerikli kadin
Bu aradaJasminium84 Handandandan
Kocaman sariliyorum size
Rabbim evlatlarinla guzel gunler gostersin ins.
Gecmisi bosverin bugun harikasiniz
Eşim de çok kararsız ve bana bırakıyor ama gönlü daha çok şu andaki evimizde kalmaktan yanahuzurun olmayacak gülüm görünen köy kılavuz istemez babanı kırmadan uygun bir dille sağ ol babam deyip reddedin bence , eşin ne diyor o da kararsız kaldı değil mi
Amiinnn canımmsöylemeden geçemiyeceğimHandandandan Jasminium84
siz gerçekten muhteşem kadınlarsınız çok güçlüsünüz farkında mısınız sizin sınanmanız cidden en zorlularından anneyle , rabbim yüzünüzün akıyla sınavı vermeyi nasip etsin
Canım magnezyum sülfat ishal yaptığı için vücut su kıtlığına gireceğini sanıp ödem yapıyor.Günaydın kızlar
Güzel haberlere uyanacağımız bir gün olsun inşallah
kızlar yaa seviye 7de magnezyum sülfatla yapılan bişe var ya kabızlık için bu gece onu yapsam ne olurHandandandan Poni Bon
Tuz olacağı için yarına iyice şişirir mi beni acaba
Tamam kuzum dediğini yapayım yine de işe yaramazsa yarın tartı sonrası magnezyum sülfat kullanırımCanım magnezyum sülfat ishal yaptığı için vücut su kıtlığına gireceğini sanıp ödem yapıyor.
Yapısı tuz gibi olduğu için tuz deniyor, normalde ödem yapmaz.
Şimdi çay demleyip içsene kahvaltı saatine kadar, en az 6-7 bardak, soğutmadan, sıcak sıcak.
Birde kahvaltı öğününden sonra yaparsın içersin aynı şekilde.
Çayın laksatif etkisi var
Birde bugün her iki öğünde de bol salata yemeye çalışırsan daha etkili olurTamam kuzum dediğini yapayım yine de işe yaramazsa yarın tartı sonrası magnezyum sülfat kullanırım
Tamamdır canım ama bugün tek öğün yaparım heraldeBirde bugün her iki öğünde de bol salata yemeye çalışırsan daha etkili olur
Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükürÇok mu hızlı yürüyorsun acaba canım
Okullar ertelendi yine, okula gitmenin güzelliğini farkettim.
1 ay daha evde, hemde bahar gelmişken..
huban1234 annesi sanırım yoğun bakıma alınmıştı, solunum sıkıntısı vardı çünkü
Çok şükürEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
Çok şükür canımmEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
gencmis ya aslinda..bide ilerdeki.yaslari etkiliyo diyorlar..burdada 48 yasinda 3 cocuk annesi.Abla seninki tam zıtmış sana
Ah ahh bilmezmiym bende cok severm ama yemiyorm bu ara bende 71-72 arasi takildm kaldm ama 1 nisan diyorm hep kendime inşallah oda yaln olmaz
Cicekler de cok ilgi istiyor
Aynen bizde oleyz alisverise bile esim gidip geliyor beni goturmuyor.
Allahin izniyke bisi olmaz insallah cnm
Hahhaha ayy napsin oda skliyodur ya biz alisigiz gene hep evdeyiz normaldede onlara zor geliyor smdi
42 yasindaymis :/
Ay insallah abla ya
Kolay gelsn abla
42 yasindaymis cnm rahatsizligni bilmiyorm sormamış esimde ama gencmis ya aslınd
bencede gitme canim.kizlarin dedigi gibi temizlikle alakasi yok..bizde en az 1 ay sabredelim ki bitsin bu virus..cinde bittiyse onlemlerle birlikte her yerde biter insallahKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
bencede iyi yapiyosun canim.karsida teyzem oturuyo aradan kucuk bi yol geciyo.ona bile gitmiyorum bende.Yok canim ben 2 haftadir kimseyle girusmuyorum.
Benim kimsularda tirizler ama bu virusun tirzlikle alakasi yok.
Benim esim ise gidip geliyor hadi kaparsa birinden ve bana da bulastiysa kimseye bulastirmak istemem.
Ayni sekilde onlarin esleride ise gidip geliyor.
Gerci onlar arada topalniyorlarmis cop atarken debk gelince dediler.
Sen evden cikmayacam dedigin icin cagirmadik dediler.benimki cikmayin gorusmeyin bir sure dedi zaten
Bence su donemde azcik mesafe iyidir sen bilirsin canim ama
her ailede illa 1 siue boyle davraniliyo galiba abla..benimde esim.boylene dersen de anlamaz ki aynı benim kv eve bir şey yaptıracağın da diğerlerinden bin istiyorsa bizden 3 bin ister senin maaşın çok der hep eşime ama hepsi çoktan evini barkını aldı yaptırdı iki evi olan bile var bizim sadece boş arsa var :)
cok sukur sevindim canim:)Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
ins canim. Wc sorununmu varGünaydın kızlar
Güzel haberlere uyanacağımız bir gün olsun inşallah
kızlar yaa seviye 7de magnezyum sülfatla yapılan bişe var ya kabızlık için bu gece onu yapsam ne olurHandandandan Poni Bon
Tuz olacağı için yarına iyice şişirir mi beni acaba
guzel olmus canim afiyet olsun25 Mart menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta
7 dilim sucuk
1 dilim peynir
Salatalık biber
16.00 5-6 tane fellah köftesi
2 yk yoğurt
su: 1,5 lt
Cok sukur canim. Cok sevindimEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?