Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kardeşim şu göğüse takılan elektriksiz olanı kullanıyor bebek birinden emerken diğer göğsüne takıyor
Çünkü bn ikiz emzirdim ne çok emzirirsen o kdr çok sütün oluyor
Onların bende işe yarayacağını hiç sanmıyorum canım o biraz rahatça sütü akanlar için çünkü
Elektrikli bi tane bakıcam canım çok sağol
Ah ahh bilmezmiym bende cok severm ama yemiyorm bu ara bende 71-72 arasi takildm kaldm ama 1 nisan diyorm hep kendime inşallah oda yaln olmaz
Rahatlıktan sonra diyette bayıyo anam
Pınaaar pınaaar kv 5 dk uzaklıkta bana eşim gelmeyin virüs var dedi. Evde çıldırıyolar benim kızı göremiyolar diye düşün kv görümcem ve kaynım . onları bile almıyoruz eve ve gitmiyoruz. Durum ciddi canım görüşme kimseyle

Jasminium84 canım alıntı yapmıştım ama uçmuş son kez yazmış olayım hatırlatmak değil de senin annen ile anneannen arasındaki ilişki nasıldı acaba birbirleri ile kaynaşması sevilmeyen bir kız çocuk olup seni kendi gibi görüyor olabilir mi eğer böyle ise kendi ile yüzleşmesi lazım yüzleşip içindeki açığı paylaşırsa sevmezse bile sana yakınlığı değişir abine olan düşkünlüğünde bu sebepten eğer Böyle ise

Senim seviyeler nasıl gidiyor canım
Sukur korktugum gibi degil canim. Alisiyorum artik. Hala tatli krizleri hat safada tabi ama oda gececek. Meyvesizlik zorluyor biraz.kizlara portakal soyarken o koku aman allahim nasil bir koku

Sen iyice alistin artik degilmi. Seviyelere bizimle devam ediyorsun heralde sende

Yasemin ile benim annem aynı topraktan canım.
Varolsunlar ama onlar varken kaynanaya ihtiyacımız yok.
benimde esim kv demin yokluğunu aratmıyor sagolsun
Aşıyı veliler bulacak deniyor
muhtemelen bulurlar
yaz tatiline kadar devam etmez inş.

Bu gidişle olabilir
bana kalırsa baglarlar gibime geliyor vakalar baya hızlı artıyor suan
Kızlar sizin bulunduğunuz yerlerde de camiden toplu dua yapılıyor mu?
Yatsı ezanından sonra burda böyle bir uygulama var birkaç gündür..
yapılıyor canım
ay onu duydumda ne cahil insanlarımız var devlet napsın bu insana
Toplu karantinadan önce yurtdışından gelenler 14 gün evden çıkmasın dendiği için adam evde oturmak istememiş, onun için gizlemiş
keske en bastan devlet kontrolünde olaydı
Off artık bunaldım valla hep aynı şeyler, bi mayıştım bugün çocukları yatırınca koltuğa oturunCa başlıyor bende yeme isteği, yorgunluktan mi midem kazınıyor yoksa stressten mi bilmiyorum
cocuklar da gec yatmaya basladi benim onlardan sonra bende uyuyorum
Cicekler de cok ilgi istiyor
valla benden cok onlarla ilgileniyor
Aynen bende evi bi elden gecirsem Iyi olcak detayli dolaplar, atilcaklar vs ama cocukla yarim kalck diye hicbiseye girisemiyorm
kendini yormadan yap canım 0
pınar bencede yanlıs yapıyorsun kimden kime gececegı belli degıl azıcık sabredıcez yoksa bu evde kalma suremizi daha cok uzayacak
amin abla amın
Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
cok sevindim canım tez zamanda kavusursunuz Insallah baban nasıl
Aynen öyle canım..
Bu salgın herkeste farkındalığa neden olacak inşallah
kesinlikle canım

Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysiniz

Aman Pınar gözünü seveyim ben 13 Mart’ta okuldan çıkış o çıkış bi balkona çıkıyorum geçen komşum geldi kapıdan tart kalıbımı istemeye uzakta durmuştu ben de uzaktan uzağa uzattım zaten burda akrabalarımız filan da yok hep evdeyiz eşim de nöbet sistemine geçtiler 3 günde bir gidiyor işe
Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
Gözünüz aydın çok sevindim canım
Seviye nasıl gidiyor zehram?
Şükür canım her gün oruç tutuyormuşum gibi hissediyorum
Evet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorum
Ahmet apanın bi ses kaydında sinamekini duymuştum sanki kabızlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…