- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.281
Senim seviyeler nasıl gidiyor canımgunaydin canim
İns canim. Bende kizlara kahvalti verip leslie yapacagim ins. Kollarim bacaklarim tutulmus dunki leslie den vucudu alistirmam lazim ki devam ediyimm
Onların bende işe yarayacağını hiç sanmıyorum canım o biraz rahatça sütü akanlar için çünküKardeşim şu göğüse takılan elektriksiz olanı kullanıyor bebek birinden emerken diğer göğsüne takıyor
Çünkü bn ikiz emzirdim ne çok emzirirsen o kdr çok sütün oluyor
Elektrikli bi tane bakıcam canım çok sağolBenim de kafamı karıştıran o
Şu anda oturduğumuz yer biraz daha tenha yerler
Annemin orası daha merkezi daha canlı daha güvenilir
Ama annem işte kafamı kurcalıyor
Canım elektrikli olanlar daha güzel sağıyor onlardan al derim
Yani her şekilde maddi olarak bana bi katkıları var dolayısıyla annemin laf edeceği şey var ama az da olsa uzaklık iyi oluyordu şimdi Yanyana binalarda nasıl oluruz bilmiyorum
Babamla yakın olmak çok isterim o bana ben ona destek oluruz ama annemle fazla yakın oldu mu ilişkimiz kopma noktasına geliyor
hey allahım yaaa her büyük lafımı ayağıma doluyor yaa
Bu eve taşındığımızda eşim demişti ki annen yakında gelin burada yaşayın da diyebilir ben de aman yok asla o kadar yakınına gitmem demiştim
Rahatlıktan sonra diyette bayıyo anamAh ahh bilmezmiym bende cok severm ama yemiyorm bu ara bende 71-72 arasi takildm kaldm ama 1 nisan diyorm hep kendime inşallah oda yaln olmaz
Pınaaar pınaaar kv 5 dk uzaklıkta bana eşim gelmeyin virüs var dedi. Evde çıldırıyolar benim kızı göremiyolar diye düşün kv görümcem ve kaynım . onları bile almıyoruz eve ve gitmiyoruz. Durum ciddi canım görüşme kimseyleKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
O zaman aclik otunu deneyebilirsin.baya etkili diyorlar.Evet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorum
Sukur korktugum gibi degil canim. Alisiyorum artik. Hala tatli krizleri hat safada tabi ama oda gececek. Meyvesizlik zorluyor biraz.kizlara portakal soyarken o koku aman allahim nasil bir kokuSenim seviyeler nasıl gidiyor canım
benimde esim kv demin yokluğunu aratmıyor sagolsunYasemin ile benim annem aynı topraktan canım.
Varolsunlar ama onlar varken kaynanaya ihtiyacımız yok.
muhtemelen bulurlarAşıyı veliler bulacak deniyor
bana kalırsa baglarlar gibime geliyor vakalar baya hızlı artıyor suanyaz tatiline kadar devam etmez inş.
Bu gidişle olabilir
yapılıyor canımKızlar sizin bulunduğunuz yerlerde de camiden toplu dua yapılıyor mu?
Yatsı ezanından sonra burda böyle bir uygulama var birkaç gündür..
ay onu duydumda ne cahil insanlarımız var devlet napsın bu insanaFransa'dana gelen bir Trabzonlu da, yurtdışından geldiğini saklamış, düğün dernek, akraba gezmiş, doktorlara da söylememiş
Ölmüş tabi (gebermiş demek geliyor içimden)
Bana bulaştıysa herkese bulaşsın felsefesi
Bu sorumsuzun yüzünden 70 kişi karantinadaymış, içinde doktor ve hemşireler de var...
Şimdi hepsi adamın geçmişine rahmet okuyordur..
keske en bastan devlet kontrolünde olaydıToplu karantinadan önce yurtdışından gelenler 14 gün evden çıkmasın dendiği için adam evde oturmak istememiş, onun için gizlemiş
cocuklar da gec yatmaya basladi benim onlardan sonra bende uyuyorumOff artık bunaldım valla hep aynı şeyler, bi mayıştım bugünçocukları yatırınca koltuğa oturunCa başlıyor bende yeme isteği, yorgunluktan mi midem kazınıyor yoksa stressten mi bilmiyorum
valla benden cok onlarla ilgileniyorCicekler de cok ilgi istiyor
kendini yormadan yap canım 0Aynen bende evi bi elden gecirsem Iyi olcak detayli dolaplar, atilcaklar vs ama cocukla yarim kalck diye hicbiseye girisemiyorm
pınar bencede yanlıs yapıyorsun kimden kime gececegı belli degıl azıcık sabredıcez yoksa bu evde kalma suremizi daha cok uzayacakKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
amin abla amındoğru sen zaten erken kalkıyorsun .
of yaaa bilmiyordum şimdi senden öğrendim yazık yeterli tedbir olmayınca kaparlar tabi doktoru da hemşiresi de ilk cephede sağlık çalışanları sonra polis zabıta var rabbim hepsini esirgesin
cok sevindim canım tez zamanda kavusursunuz Insallah baban nasılEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
kesinlikle canımAynen öyle canım..
Bu salgın herkeste farkındalığa neden olacak inşallah
Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysinizSukur korktugum gibi degil canim. Alisiyorum artik. Hala tatli krizleri hat safada tabi ama oda gececek. Meyvesizlik zorluyor biraz.kizlara portakal soyarken o koku aman allahim nasil bir koku
Sen iyice alistin artik degilmi. Seviyelere bizimle devam ediyorsun heralde sende
Aman Pınar gözünü seveyim ben 13 Mart’ta okuldan çıkış o çıkış bi balkona çıkıyorumKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Gözünüz aydın çok sevindim canımEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
Şükür canım her gün oruç tutuyormuşum gibi hissediyorumSeviye nasıl gidiyor zehram?
Ahmet apanın bi ses kaydında sinamekini duymuştum sanki kabızlık içinEvet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorum
Dun benimde oyleydı bugun bırden indi canım seninde yarın bırden ınercok guzel canimm
Benide dun mutlu etmisti ama bugun etmedinohuttan buyuk ihtimal. Aksam yesil cayi bol bol icerim artik
Senin nasıl gidiyor canım seviye 1Dun benimde oyleydı bugun bırden indi canım seninde yarın bırden ıner
Bende sacayağı gibi canım, 3 'lü kombinasyon...benimde esim kv demin yokluğunu aratmıyor
Gayet iyi canım
Güzel gidiyosun ama ben seninde sadece seviye 1e uyman taraftarıyımGayet iyi canım
Helede OMAD+KETO daha da iyi oldu bence..
Onlara ayrı sordum ya okumuyor musun
Seviye-2 'ye tam uymayı düşünüyorum canım.Güzel gidiyosun ama ben seninde sadece seviye 1e uyman taraftarıyım
OkudumOnlara ayrı sordum ya okumuyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?