- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.261
gunaydin canimgunaydin kizlarr.. kosu bandindan selamlar tartiya son gunn...insallah bol bol eksiler gorruz..
İyi yürüyüşlergunaydin kizlarr.. kosu bandindan selamlar tartiya son gunn...insallah bol bol eksiler gorruz..
Aynen öyle canım..Gunaydın kızlar
Bi kac gunden beri dusunuyorum da elimizde olan ne cok seyın kıymetini bilememısız ve hıc sukretmemısız dıyorum
Seviyelerde genelde kabizlik sorunu oluyor bendede tam tersi ishal var neden acaba.
1tabak sarimsakli yogurtlu ispanak
Buyuk bir tabak salata
Canım sen şimdi böyle yazınca dönüp menülerine detaylı baktım.1 kase etli nohut
Salata
Dereotlu yogurt
Güneş olmasın ya...Günaydın bol güneşli günler kızlar
Balkona çıkalım bari bizde ya soğuk havaGüneş olmasın ya...
Herkes dışarı çıkıyor sonra
Seviye nasıl gidiyor zehram?Handandandan Jasminium84 sizi seviyorum ❤ Hem çok duygusal hem çok güçlü kadınlarsınız ve bu yönlerinizi kendime benzetiyorum iyi geceler
yaa hic boyle dusunmemistim canim sevindim. Ben normalde 2 bazen 3 gune bir cikardim wcye simdi boyle olunca nedenini anlayamamistim.Canım sen şimdi böyle yazınca dönüp menülerine detaylı baktım.
İshal olman normal, çünkü lif oranı yüksek olan besinler var öğünlerinde.
Baklagiller, sebze, salata ve öğünlerde tükettiğin yoğurt bağırsakların çalışmasında çok etkili.
Sağlıklı besleniyorsun yani
demi bencedeGüneş olmasın ya...
Herkes dışarı çıkıyor sonra
Merak ettim nekiKızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?
Benim aklıma gelen birşey var ama çok ütopik, paylaşmaya bile çekiniyorum...
Aynen öyle canımGunaydın kızlar
Bi kac gunden beri dusunuyorum da elimizde olan ne cok seyın kıymetini bilememısız ve hıc sukretmemısız dıyorum
Günaydın kuzumGunaydin canlar
Evet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorumins canim. Wc sorununmu var
Aclik otunu deneyebilirsin komsum da seviye yapiyor o diyordu arada kullaniyirum diye
Seviyelerde genelde kabizlik sorunu oluyor bendede tam tersi ishal var neden acaba.
guzel olmus canim afiyet olsun
Cok sukur canim. Cok sevindim
O zamanCanım sen şimdi böyle yazınca dönüp menülerine detaylı baktım.
İshal olman normal, çünkü lif oranı yüksek olan besinler var öğünlerinde.
Baklagiller, sebze, salata ve öğünlerde tükettiğin yoğurt bağırsakların çalışmasında çok etkili.
Sağlıklı besleniyorsun yani
günaydın balımmGünaydın bol güneşli günler kızlar
Sağol kuzummJasminium84 Handandandan
Kızlar dünkü yazdıklarınıza çok üzüldüm ama iyi tarafından bakarsanız çok iyi babalarınız var. Benim ikiside yok arkam bomboş. Babalarınız arkadanızda dağ gibi durur eminim bu yüzden üzülmeyin nolur
Neymiş o çok merak ettimKızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?
gunaydin canim
İns canim. Bende kizlara kahvalti verip leslie yapacagim ins. Kollarim bacaklarim tutulmus dunki leslie den vucudu alistirmam lazim ki devam ediyimm
bitirdim bile sporumuİyi yürüyüşler
Bende çayımı demledim, içiyorum, çaydan sonra başlayacağım yürüyüşe
bende merak ettim:))Kızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?
Aman pınarım napıyosun. Kesinlikle görüşme. Ne kadar temiz olsalarda dışarı çıkan kocaları çocukları getirebilir onlara da. Ben görüşmüyorum komşu teyzemle hergün telde görüşüyorumKızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Tadı acıymış emin misinGünaydın kızlar
Güzel haberlere uyanacağımız bir gün olsun inşallah
kızlar yaa seviye 7de magnezyum sülfatla yapılan bişe var ya kabızlık için bu gece onu yapsam ne olurHandandandan Poni Bon
Tuz olacağı için yarına iyice şişirir mi beni acaba
Şükür benm artılar gitmiş sabitim bugünTamam kuzum dediğini yapayım yine de işe yaramazsa yarın tartı sonrası magnezyum sülfat kullanırım
Çok sevindim canm iyileşir inşaallahEvet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür
cok guzel canimmTartı bugun cok mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?