- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.361
onlar çok vır vır ediyor sabrım gelmiyor bir de öyle şeyleri izleyince daha çok sağı solu dökesim geliyorAbla temizlik benim işimi izlesene kadir ielemini kederini sulara akıtıyo yine
İnşallah herşey yolundadır en doğru kararı vermiştirBende devamlı takip ettim profilini ama 1 aydır girmemiş kk'ya
Buna da yanaşır mı bilmiyorum canım, neyse ilişkimizi biraz akışına bırakmaya karar verdim benÇok şükür iyi gidiyor canım bayağı alıştım ama sütlü
Kahveyi çok özlüyorum ama öyle böyle 2 hafta olacak başlayalı zaman cidden çok hızlı
Aslında annen kendinde yenemediği bastıramadığı duyguları sende uygulayarak bastırmaya çalışıyor bilinçaltı böyle birşeydir her şeyde tamir
Etmek istediği şeyi sürekli karşına çıkarır seni kendi gibi görüyor bunu annenin sana anlatıp içinden boşaltması özellikle de duygu boşalması lazım ki düzelsin herşe
kabızlık için canım zeytinyağı içine limon sık iç rahatlarsın birde bağırsaklar insanın ikinci beynidir WC ye düzenli olarak aynı saatte git be otur minimum 10 dakika
tabi ki işçilerin karşısın da cam silinmez adamlar seni dikizlese ya işlerini savsaklasa katil mi edecen benii mefkuşummmyok cnm silemedim
İşçiler vardi kapinin önünde
Onlarin karsisinda cam silmek olmazdi
virusten dolayi görüşmüyoruz
Aynenaksam buraya bile girmedim nasil yazacam diye
Bugun sağ bademcigim aciyor biraz
Stresdenmi oldu bilmiyorum :))
Kendini hangi şekilde iyi hissediyorsan onu yap abla
Çok güzel olabilirdi sonucu abla, ama seni kötü etkilemesi sana iyi hissettirmemesi senin için bırakman daha hayırlı olacak demekki, güzelce dikkat edip vermeye devam inş
Ozur dileyecek bisey yok abla. Nasil mutluysan oyle hissetmen en dogrusu. Biz seni burda gorelim bize yeter
Her zaman şunu savunuyorum ablacım kilo vereceğiz diye kendimizi kötü hissettirecek bizi yoracak şeyler yapmak zorunda değiliz aksine beyin olarak neyi kabullenip kendimizi iyi hissedeceksek onu yapmamız daha kolay kilo vermemizi sağlar
Sen kendin için en iyisi neyse onu yaparsın zaten
Bencede taşınma cnm yoksa malum sebepten başın agrirİnşallah herşey yolundadır en doğru kararı vermiştir
Buna da yanaşır mı bilmiyorum canım, neyse ilişkimizi biraz akışına bırakmaya karar verdim ben
Peki aç karna mı tüketmek gerek bu dediğini canım
temizlik hastası değilim valla arada canım çekerse çok ayrıntılı yapıyorum ama o tarz programları izlerken gaza geliyorum birazEkim zaten temizlik hastasi kadin delirecek iyice
niyetli misin gülüm allah kabul etsin iftar sonrasına artık dediğin gibi :)İns iftardan sonra en kopuklusunden abla.
Tv de bu saatlerde bende bakacak bisey bulamiyorum muzik kanallalrinda geziyorum genelde
Kizlari ayartmayalim ama bencede öyle cnmtabi ki işçilerin karşısın da cam silinmez adamlar seni dikizlese ya işlerini savsaklasa katil mi edecen benii mefkuşummm
seviye de neymiş ömür boyu öyle yapamayacağız zaten sabah kahvaltıyla çay bile içilmiyordu o neydi yavvf (kediği uzanamadığı ciğere pis dermiş)
Abla sen bendeki potansiyeli daha anlayamamışsın, 2 tabak ne ki üstüne 2 tabak daha yerdim de işte hayat
Sagolun kizlar
Bencede taşınma cnm yoksa malum sebepten başın agrir
Wc icin apa sinemaki onermisti ama cay olarak icmek iyi degilmis
Salataya konabilirmis
Bide salatana bol zeytinyagli yap
Bu hafta baya bulgur yedin heralde
2 tabak pilavi nerene sığdırdın kizzz
Hastalar, hasta olmadiklarini iddaa ederler yatemizlik hastası değilim valla arada canım çekerse çok ayrıntılı yapıyorum ama o tarz programları izlerken gaza geliyorum biraz
Benim anlamadigim 60 kilo biri nasil boyle yiyebiliyorAbla sen bendeki potansiyeli daha anlayamamışsın, 2 tabak ne ki üstüne 2 tabak daha yerdim de işte hayat
Bulgur çok yedim evet ablacım
Sinamekim yok kayısı çayım var ama o da işe yaramıyor eşimden müshil ilacı istedim akşam onu içeceğim
onlar tamamlasın 40 günü ponimin zaten 5 günü kalmış onlar öyle mutlu , mutsuzu dedikleri yerde ayartırız ayıpsın :)))Kizlari ayartmayalim ama bencede öyle cnmben cok mutsuz stres oldum :))
Bugun ya cam silecem yada bahceye cikacam duruma göre bakayim
Adam evde, daha kahvalti sofrasindayiz :))
Onlarda da kisa calisma baslicak
Nasil olacak bilmiyorum
hiç bir şey bulamazsan sabah aç karnına iç 2 kaşık zeytin yağını üzerine de sıcak su bekle biraz hemen yemek yeme işe yarama ihtimali yüksekAbla sen bendeki potansiyeli daha anlayamamışsın, 2 tabak ne ki üstüne 2 tabak daha yerdim de işte hayat
Sinamekim yok kayısı çayım var ama o da işe yaramıyor eşimden müshil ilacı istedim akşam onu içeceğim
hastalar ortalık zibilliyken duramaz benim uykum varsa yatıp uyurum hiiç tınmam kiHastalar, hasta olmadiklarini iddaa ederler ya
Abla sen kendini ketojenikle mutlu hissediyordun onunla devam edersinTunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim
Ben de ya aklıma gelip gelip duruyor@Kuasar nasılsın canm merakta kaldım
Ya kaptan hepimizi merakta koydunAile içinde değilmişiz canım
Dur özelden yazayım sana..
Bakalım orijinal bulacak mısın
Eşime söyledim, "bu kadın kafayı yemiş" der gibi baktı bana
Aynen ben de bakıyorum arada geçen özelden de yazdım girmiyor hiçBende devamlı takip ettim profilini ama 1 aydır girmemiş kk'ya
Müshil yerine evde lavman mı yapsan canımAbla sen bendeki potansiyeli daha anlayamamışsın, 2 tabak ne ki üstüne 2 tabak daha yerdim de işte hayat
calisma saatleri cok azalacak cnm tabi maaşidaonlar tamamlasın 40 günü ponimin zaten 5 günü kalmış onlar öyle mutlu , mutsuzu dedikleri yerde ayartırız ayıpsın :)))
afiyet şifa olsun çayının tadını çıkara çıkara ağır ağır iç camın da bahçenin de acelesi yok
kısa çalışma nasıl olacakmış ki
Artik hic bi isimde bisey yapmak istemiyorum cnmAbla sen kendini ketojenikle mutlu hissediyordun onunla devam edersin
Ayy abla bilemedim benEkim zaten temizlik hastasi kadin delirecek iyice
Temizlik yaparken izliyorum yalnızca ben de sonrası katlanılmaz çünküonlar çok vır vır ediyor sabrım gelmiyor bir de öyle şeyleri izleyince daha çok sağı solu dökesim geliyor
Bugün çok bunaldm ben ya bişey yapasım yok nedensekızlar bu günün planları ne ne yapsak da bu günü akşam etsek :)))
Ablacım bende sevmiyorum diyet hele isimliler ıyy yani. Bence porsiyon azalt yalnızca bundan sonra ya da bu kilonda mutlu olcalisma saatleri cok azalacak cnm tabi maaşida
Artik hic bi isimde bisey yapmak istemiyorum cnm
İşte kalamadığıM için şu anda çok yiyemiyorumBenim anlamadigim 60 kilo biri nasil boyle yiyebiliyor
Yada yiyorsa nasil 60 kilo kalabiliyor
Zeytinyağını deneyeyim bi canımhiç bir şey bulamazsan sabah aç karnına iç 2 kaşık zeytin yağını üzerine de sıcak su bekle biraz hemen yemek yeme işe yarama ihtimali yüksek
aşlık yada açlık otu bulursa eşin ondan alsın sinamekiden daha iyi , sinameki ben de hiç işe yaramaz zaten
Yapabilir miyim ki seti eczaneden mi alınıyorAbla sen kendini ketojenikle mutlu hissediyordun onunla devam edersin
Ben de ya aklıma gelip gelip duruyor
Ya kaptan hepimizi merakta koydun
Aynen ben de bakıyorum arada geçen özelden de yazdım girmiyor hiç
Müshil yerine evde lavman mı yapsan canım
Sagol ablam insniyetli misin gülüm allah kabul etsin iftar sonrasına artık dediğin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?