Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi aksamlar kızlar esik evde oldgu icin gelemiyorm burayada ya 3 gune ise basliycak daha duzenli olur hersey inşallah. Oglan hafid usutmus cok mizmiz anamızı aglatiyor ya
Aman dikkat edin cnm
Evin içinde nasil üşüttü

Bir yanlış anlaşılma olmalı
Bn basit karbonhidrat tüketmiyorum bulgur haricinde onu da 1 veya 2 kaşık tüketiyorum bazen 2 öğün tüketmeye çalışıyorum başkası olabilir mi dediğiniz?
Kilo oranıma göre de gayet iyi gittiğimi düşünüyorum ki herkesin mezun ol demesine rağmen
Fikrim bu konuda sabit bu şekilde denmemesi gerektiğini düşünüyorum
O da senin fikrin denilebilir mesela beni de bu tür konuşmalar motive etmek yerine düşürüyor

Ne mutlu büyük ve güzel bir takım oluşmuş ama kelle kesen kör hasan değilsek eleştiriledebilmeliyiz buna açık olmalıyız bn Menümü eleştiren kimseye cvp yazmıyorum mesela
Nedeni de herkes başka bir beslenme düzeni içinde kimin ne yaptığını takip edemem
Ki menü eleştirisi yaparken bile acaba o kişi kızar mı üzülür mü diye düşünüyorum...

Benim beklentim de öyleydi ama malesef olmadi

Hadi ya şimdi içsem olur mu

İnşallah canım ama ben de sanırım artık bir değişiklik yapmam lazım nasıl beslenecegimi kaç öğün yapmam gerektiğini bilmiyorum bana fikir verirseniz sevinirim çünkü basenlerim çok inatçı oldu bitti var üst tarafım baya inceldi sanırım inatçı yağlar gitmiyor elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum üstelik pko ve guatr a rağmen

Hem vücut hem nefis direncine uğradım ben

Inşallah ablaa

Aman dikkat edin cnm
Evin içinde nasil üşüttü

Gecen babamiz evi sildi supurdu camlari acti ceyran yaptı vs o gun oldu sanirm okadarda sakınıyoruz ama iste

Cok sacma ya da cok yanliş arasında benım ıcın hıc bir fark yok
Kendini ayrıcalıklı hissediyorsun ki freelerin yorum yapmasını yanlıs buluyorsun
Listede olmayı demekki yeteri kadar önemsemiyorsun ki farkında degılsin
Free listede listeyi etkilemek istemeyen yada stres altına girmek istemeyen arkadasları mız var
Senin listeyi etkilemiyor oldugunu dusunmuyorum fark ettıgım sadece son 2 haftadır gayette olumsuz etkiledi daha dun aksam sen degıl mıydın gelip gıdıp agzıma bıseyler atıyorum diyen
Öldürme istegı derken Bende aynen senin gibi fikrimi soyluyorum o kadar herkesin tarzı farklı naparsın

bahaneyle bir suru sarman oldu desene
harikasin yavv

Yaparsin abla yapmaman icin bir neden yok.
İlk hedef carsamba 8 lere gecmekti heralde zaten
bilmekle uygulamak aynı değil işte gülüm sürekli farkında olmak hatırlamak lazım ki işe yarasın :) evet gülüm ilk hedef çarşamba 8 ler mefkuşumla ikimiz bu defa el el giriyoruz 80 lere inşallahhhh:)

Sen benim cevami karıştırmişin cnm :)
Alt mesajda furhana yazdim karbon tüketiyorsun diye

Şahsi yorum istersen, geçen hafta artiydin, bu hafta güzel bi eksiyle gelecegini düşünüyorduk takim olarak
Zaten artik listeden cikmişin, bundan sonra az az versende takimi etkilemez :))

Tabiki birbirimizi elestirebiliriz
Ama kötü yazilmamis bi mesaja, usluba dikkat edelim diyerek başlarsan ve freesin ne karisiyorsun gibi bir çağrışım olursa,
bu olmaz :))

Ayrica menüler elestirilsin, yanlislar söylensin diye yaziliyor
Burda darilma, kirilma olmaz, olmamali
Elestiriye gelemeyen biride takimlarda yer almiyacak

21 gün kuralını biliyorum zaten videonun ondan sonrasına kadar da izledim :)
ben de ilk başta işte bu yüzden zayıflamayı hayatım da ilk defa kendim için istedim oğluma yük değil gerektiğin de destek olabilmek ,sağlıklı yaşamak için , ilerisini düşünmesek zaten çoktan kendimizi salarız ben saldığım da hafta da 3,5-4 kilo gayet normal gibi alıyorum gülüm

Eki Görüntüle 2609925 Kizlar bende bu aletten var.
Su an leslie olarakmi devam etsem yoksa bunu mu yapsam. Yada ikisini birden mi yapsam.
4 sene once bu aletle cakisarak gobegimi toparlamistim. Ne dersiniz
canın hangisi önce çekerse önce onu sonra diğerini yap ponimmm ben de bulsam alıcam buna benzer bir şey

Ben bu savrukluğu sadece dün yaptım evet hata yaptım dün yapmamalıydım ama ölecek değilim bunun için
Listede olmamı farketmeme sebebim daha önce takımvari bir şeyde yarışmamış olmam
Bn buranın ne kdr değerli olduğunu biliyorum çünkü daha önce 52 yi katıldığım grup sayesinde gördüm
Herkes istediği gibi düşünmekte özgür ama bn aynı düşünüyorum
Ha bu iyi de oldu sanırım bazı durumları idrak ettim susmalıymışım
Kimse nolur biz eleştirmek eleştirilmek için burdayım demesin komik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…