- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.801
Allahım bu nasıl bir sınavkv le birlikte etli manti yaptik tadina bile bakmadim..haftaya gumbur gumbur gelicem insallah:)))
Bn sadece nasıl olmasını istediğimi söyledim benimki bir tercihdiselensu82
Takımda polemik istemiyorum.
Polemiğe gidenleri de takımımda istemiyorum.
Burda eleştiriye gelemeyen kişilere acaba biri birşey yazarsa yine polemik çıkar mı diye diken üstünde olmak istemiyorum.
Zaten listeden çıktın.
Artık free listeye giremezsin...
Şimdi bana da isteğin kelimeleri yağdırıp gidebilirsin...
Gidip bakıyım valla merak ettimgidim de yazayım gari seni mi kırıcam ama şoka girme ilk öğünü görünce :)))
Koy koy yoksa kiler bosalacak seninBende hedefcik koysam kendime
-100 gram koyBende hedefcik koysam kendime
Ama hepsi diyete uygun değil mi mucverde 1 kaşık tam buğday unu var 1 orta boy patatesten 4 adet çıktı irmikte şeker yok bal var tanesi 40 kalori kadar✌
✌
Mücver irmik wasa
✌
✌
Biz buraya gerilmeye değil huzur bulmaya geliyoruz ablacim.şu an baya üzüldüm mesaj geçmişine bir baktım aslın da bir mevzu yok ortada kötü niyet zırnık yok ama yanlış anlaşılma konuyu nerelere getirmiş
Tebrik ediyorum hepimiziCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Handandandan === % 3.95 ===
2.askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4.Poni Bon === % 1.11 ===
5. U UcanSupurge === % 1.01 ===
6.TemelinSafinazi === % 0.47 ===
7. I Ilyusa === % 0.31 ===
8.Jasminium84 === % 0.31 ===
9.selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===
ETAP SONUNCUSU
Ucmelekannesi === % 0
Leslie candır bacım eski zayıflama dönemimde sabah akşam Leslie yapıyordum Ya bildiğiniz bi hııt videosu var mi hiç denemedim denemek istiyorumLeslie fat burn dediğiniz bişe vardı sanki
Onu yapmaya başlasam mı acaba çok mu yorucu hitt benzeri bi egzersiz mi bi de yapıp faydasını görenler kimler el kaldırsın please
Sen benimle bir yerde karşılaşabilirsin yakın yaşıyoruzBiz buraya gerilmeye değil huzur bulmaya geliyoruz ablacim.
afiyet olsun canim27 Mart Cuma
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet ceviz
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
4 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
afiyet olsun canim gayet guzel27 mart menu
1 yumurtadan semzeli omlet
yesillik
2 ceddar peynir
20 cig badem
1 kucuk kurabiye(kac gundur sakliyodum tartidan sonra yiyim diye)
18.30
1 bucuk karnibahar kisiri
yogurt
1 kasik pilav fasulye(tadina baktim sadece)
su 2lt spor yok
gecmis olsun kuzuyaIyi aksamlar kızlar esik evde oldgu icin gelemiyorm burayada ya 3 gune ise basliycak daha duzenli olur hersey inşallah. Oglan hafid usutmus cok mizmiz anamızı aglatiyor ya
gecemezler, gecmemelilerBu demek oluyorki haftaya hepsi uçuşa geçecek
evet abla azar azar ikisinden de yaptim simdi. Bu aletli olanin puanina bi bakiyim 1.sayfaya. Bu kacc sene once esim kendine almisti. Ben kullaninca memnun kalmistim.su anda hala geriliyorum sanki ama yarina agrisi fena olacak onuda biliyorumcanın hangisi önce çekerse önce onu sonra diğerini yap ponimmm ben de bulsam alıcam buna benzer bir şey
leslieyi birakmiyorum abla takviye kuvvet bunuda yapiyim bakalimbu alet sikilasmana yardimci olur cnm
Kilo vermek icin cardiyo şart
O yüzden lesliye devam :))
oh elinize saglik.kv le birlikte etli manti yaptik tadina bile bakmadim..haftaya gumbur gumbur gelicem insallah:)))
Kalbinde bu kadar kin barındıran biri ile tanışmayı bırak karşılaşmak istemem..Sen benimle bir yerde karşılaşabilirsin yakın yaşıyoruz
Böyle denmemeli bu
Bana özelden selencim çıkmanı istiyorum diyebilirdin...
Hala kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum artı olayı ateşleyen başkalarıTakımda çıkan polemikten dolayı çok kızgınım, ilk mesaji atarak buna sebebiyet verdiğin için...
Hiç gerek olmayanı yaptın.
Bunu sana asla yapmak istemezdim ama mecbur bıraktın.
Eğer gerçekten elestiye açığım dersen müsait olunca sana yazarım
tabi ki gülüm gereksiz gerginlik olduğu için üzgünüm yazdım ya zatenBiz buraya gerilmeye değil huzur bulmaya geliyoruz ablacim.
Kiz ben diger takimlar için dedim
Bu hafta yuzdeleri düşük ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?