- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.581
Vaayyyy hedef büyük diyorsun hadi bakalımbu gidisle oyle olucak abla.hayirlisi...seneye cumbur cemat herkes gider artik olmezsek allah izin verirse:))
bu hafta olmadi ama haftaya 2 ci sira benim olcakk cok hirs yaptim.simdii
hadi insallah diyelim:))
ayni esimde oyle markete gittikmi yaridan fazlasi abir cubur
.eve geliyoz dogru duzgun bisey almamis
benimki daha beter o evdeyken teli elime almiyorum
icerigi ne canim belki burdada vardir:)
virusten haberi yok galiba:))bu arada canim safradan ameliyat olmadikca hic bi zaman gecmez aralikli zamanlarda hep agrisi olur..dr bana "sanlisinki tas kanala gecmeemis dedi.yoksa enfeksiyon felan olurdu "demisti.
icerginde ne var canim
tebrikler kizlar. bu arada hem sporda hemde de listelerde 1.ligi kimseye vermiyosun:))
yerimde sayyorum bende
bi sorum olcakti
benim hedef 61 ama 61 kusur olsada tutturmus oluyomuyum hedefi?
Aynenn öylevayyy demek.bu haftada alt ust ettik listeleri
bu gidisle oyle olucak abla.hayirlisi...seneye cumbur cemat herkes gider artik olmezsek allah izin verirse:))
virusten haberi yok galiba:))bu arada canim safradan ameliyat olmadikca hic bi zaman gecmez aralikli zamanlarda hep agrisi olur..dr bana "sanlisinki tas kanala gecmeemis dedi.yoksa enfeksiyon felan olurdu "demisti.
icerginde ne var canim
tebrikler kizlar. bu arada hem sporda hemde de listelerde 1.ligi kimseye vermiyosun:))
yerimde sayyorum bende
bi sorum olcakti
Toz tarçın kullanıyorum canım yarım çay kaşığı kadarU UcanSupurge tarçınlı Türk kahvesi için çubuk tarçını akşamdan suda mı bekletiyorsun yoksa toz tarçın mı ekliyorsun kahveye canım
masallah masallahVaayyyy hedef büyük diyorsun hadi bakalım
Aynenn öyle
Ayyyy maaşallah diyelim nazar değmesin takımımıza
sen den goruyodum hepToz tarçın kullanıyorum canım yarım çay kaşığı kadar
Şifa olsunsen den goruyodum hep
artik bende tarcinli iciyorum:)
cok sevindim :) ins hersey düzelecekKızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Alıntılara daha geniş bir zamanda döneceğim insallah. Sadece anlayışınıza sığınıyorum. Insallah bi iki güne herşey yoluna girecek. O yüzden izne ayrilmak istemiyorum
evet evet bende bakayim U UcanSupurgemasallah masallah
sagol canim..burda dogadan form caylari var onlara bakarim buna en yakin olani alirim
iyi geceler bacim :)Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah haftaya daha güzel eksilerle gelirizben yatacağım menümü yazıp yarın sabah görüşmek dilegiyle iyi geceler herkese
allah sonunu hayır eylesin gülüm birden 360 derece dönüş yapması da enteresandı da karantina günlerin de gelip gitmiyorsunuz demesi aştı kendini senin kv:)Bu sene kıymete bindik abla hiç sorma. Beni filan her hafta arar oldu. Eşimin abisi eşime msj atmış annem üzülüyor bi ara diye
İşte benmki enfeksiyon yaptı çok fenaydı gerçwktn bir kez daha yaşamak istemembu gidisle oyle olucak abla.hayirlisi...seneye cumbur cemat herkes gider artik olmezsek allah izin verirse:))
icerginde ne var canim
yerimde sayyorum bende
bi sorum olcakti
bazen kendi diyor ki onu fare zehri mi koydun diye ben de evden çıkmıyorum hiiç gidip alamam sen gelirken al evde bulunsun demişliğim bile var :))Fare zehiri koydum demelik bi soru soruyo
Yok abla değil saf görünümlü olup kafasında 40 tilki dolaşan tiplerdenallah sonunu hayır eylesin gülüm birden 360 derece dönüş yapması da enteresandı da karantina günlerin de gelip gitmiyorsunuz demesi aştı kendini senin kv:)
kaç yaşındaydı kv çok yaşlı değildi sanki hani ufaktan bunuyor yaşlılıktan kafası dağılıyor da diyemeyiz demi
hem de ne esprili öyle ki bazen sadece kendi gülüyor biz somurtuyoruz sonra da şakadan anlamıyor oluyoruz :)))))))))maşallahyalanciktan kestim diye uygulama güzel olabilir bundan Sonra
ne güzel ikiz gibitabi bu durum herkesin hosuna gitmeyebilir
aha bak gicik buPoni Bon icerigi Önemli Belki Burda vardir
gicik üsteki
güzel kafasi oldugu kesin
tsklerBizde a101 yok ama U UcanSupurge
bizi sorguya cekmesin
espirili Herhalde eniste
emegine saglik
Yapabildigini yap kendini zorlamadan
kahvaltı sonrası tık yok kimse elini bir şeye sürmedi boşuna iki elinizden birer parmak kesmeyin sakın bu kocalarla çocuklardan hayır yokyediklerine de dikkat edersen gercekten faydali okuyor bu caylar. İns faydasini girmeye devam edersin canim
ins canim
masallah boyle boyle ogrenirler fazlasini yaparlar abla ins
evet hic farklilik gostermiyorlar
ensemdesin inanmiyorum sana
7. Miyim pofffff.
Eline emegine saglik canim
benim bu hafta cok siki tutmam lazim
Eline saglik canim
ins canim
nisan hedeflerimizi bi hatirlasakmi kaptanim liste kolayda varsa.
esimin hakkini yemiyim adam daginiktir ama herseyi yaparkahvaltı sonrası tık yok kimse elini bir şeye sürmedi boşuna iki elinizden birer parmak kesmeyin sakın bu kocalarla çocuklardan hayır yok
Hic oyle bir beklentim yok abla bi yumurta kirmayi becerir onuda ben yoksam yapar . elinden yemek yemisligim yok sagolsunkahvaltı sonrası tık yok kimse elini bir şeye sürmedi boşuna iki elinizden birer parmak kesmeyin sakın bu kocalarla çocuklardan hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?