Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vaayyyy hedef büyük diyorsun hadi bakalım

vayyy demek.bu haftada alt ust ettik listeleri
Aynenn öyle
Ayyyy maaşallah diyelim nazar değmesin takımımıza

Eklentiler

• IMG_20200417_215019.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Alıntılara daha geniş bir zamanda döneceğim insallah. Sadece anlayışınıza sığınıyorum. Insallah bi iki güne herşey yoluna girecek. O yüzden izne ayrilmak istemiyorum

cok sevindim :) ins hersey düzelecek
masallah masallah
sagol canim..burda dogadan form caylari var onlara bakarim buna en yakin olani alirim
evet evet bende bakayim U UcanSupurge
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah haftaya daha güzel eksilerle geliriz ben yatacağım menümü yazıp yarın sabah görüşmek dilegiyle iyi geceler herkese
iyi geceler bacim :)

Bu sene kıymete bindik abla hiç sorma. Beni filan her hafta arar oldu. Eşimin abisi eşime msj atmış annem üzülüyor bi ara diye
allah sonunu hayır eylesin gülüm birden 360 derece dönüş yapması da enteresandı da karantina günlerin de gelip gitmiyorsunuz demesi aştı kendini senin kv:)
kaç yaşındaydı kv çok yaşlı değildi sanki hani ufaktan bunuyor yaşlılıktan kafası dağılıyor da diyemeyiz demi

İşte benmki enfeksiyon yaptı çok fenaydı gerçwktn bir kez daha yaşamak istemem Ameliyata sıcak bakıyorum artık bu süreç geçerse Allahın izniyle

Fare zehiri koydum demelik bi soru soruyo
bazen kendi diyor ki onu fare zehri mi koydun diye ben de evden çıkmıyorum hiiç gidip alamam sen gelirken al evde bulunsun demişliğim bile var :))
gülerek ama her defasın da sorar sağ olsun yemeğe bir şey mi kattın niye sen yemiyorsun sorusunu :))

Yok abla değil saf görünümlü olup kafasında 40 tilki dolaşan tiplerden

hem de ne esprili öyle ki bazen sadece kendi gülüyor biz somurtuyoruz sonra da şakadan anlamıyor oluyoruz :)))))))))
işin kötüsü oğlan da aynı babasına çekmiş ikisi bir olup benimle uğraşınca baş edemiyorum bunlarla :))

kahvaltı sonrası tık yok kimse elini bir şeye sürmedi boşuna iki elinizden birer parmak kesmeyin sakın bu kocalarla çocuklardan hayır yok

kahvaltı sonrası tık yok kimse elini bir şeye sürmedi boşuna iki elinizden birer parmak kesmeyin sakın bu kocalarla çocuklardan hayır yok
Hic oyle bir beklentim yok abla bi yumurta kirmayi becerir onuda ben yoksam yapar . elinden yemek yemisligim yok sagolsun
O yuzden parmakciklarim yerinde dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…