- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.641
gülüm ben sadece 1 haftalık menü bildirimi yaptım ponim istedi diye ,daha yapmıyorum :)*** 11Nisan- 17 Nisan Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + - - + - + -
@Poni Bon + + + + + -+
@zsaracoglu + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + + +
@Jasminium84 + + + + + + +
@askrhpozitif + + + + + + -
@tugbap + + + + - - +
@Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - -
Handandandan + + + + + + +
ekim2009 - - - - - - -
@Gulbe seker - - - - - - -
@Muzmus + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
@askrhpozitif
@Poni Bon
I Ilyusa
kasıl kız hakkın vallaha :)))))))Komşu teyzemle karşılaştm kapıda zayıfladın mı dedi yüzünde küçülmüş dedi kasılarak cevapladım
kız bu tatlış güzellik sen misinnnElmacıklarım çıkar
hay maşallah çok güzelsin yerim ben senin elmacık kemikli yanaklarınıııBenim, Aman ne silicem kalsın kimden neyi saklıcam salla
hahaha beni unuttun gülüm:)Kızlar takımın en geç uyuyanı benim galiba 3 te uyuyorum 2 buçuk bazen :)))
allah rahatlık versin tatlı rüyalarHayırlı geceler canlarım☺
gelecek insallah cnm :))anlaşıldı bildirim gelmiyor senden mefkuşum , diğer cuma gelecek mi peki
bu arada ben ramazanı cuma gece sahur cumartesi oruç sanıyordum meğer perşembe sahur cuma ramazanın 1 miş , sen ramazan da erir gidersin canoom
tabiki gecemicekHaftaya Gülbe seni geçecek ki peki
Onu da söyle canım
sadece cok mutsuz, tukenmistim cnmBilinç altına inip terapi yapan psikologlar bunları sorgulayıp o dönemi hatırlatıyor.
Eşin işsiz kalınca aklından neler geçti o dönem, neler hissettin duygusal olarak.
Muhtemelen gece yemelerin ile arasında bir bağlantı vardır.
Bence çözebilirsin bunu
Aman bu motivasyonu kacirma :))6 'ları görebileceğime dair umudum kalmamıştı.
Bu haftaki eksi ile gelen sonuç benim için çok iyi oldu.
Epey bi zaman motivasyon olarak yeter bana
hay maşallah çok güzelsin yerim ben senin elmacık kemikli yanaklarınııı
Teşekkür ederim,=)Canım maaşallah pek bir güzelsin
Bebisemi kalktin :))Teşekkür ederim,=)
Olmuyor tatlım.bi sorum olcakti
benim hedef 61 ama 61 kusur olsada tutturmus oluyomuyum hedefi?
benimde hemen yuzumden gider.coktu yuzum bende zayiff olcam ama yuzlerim dolgun olucak oyle seviyorum ama maleseff...kilo alsam bile en son yuzlerimden alirim bu nasil isseYüzümde farketti gerçektn.
Sizlerde de mi öyle kızlar kilo verdikçe yüzünüz küçülür mü?
masallah cok guzelsinElmacıklarım çıkar
esimin bi kahve bile yapmasini istemem..her yeri felaket batiriyodursun tabii :))
benim ki yemek yapmayı biliyor evlendiğimiz de benden daha çok şey biliyordu ben acemiydim ama yapmazdı tarif ederdi yap derdi :) şimdide aman yapmasın zaten unutmuş çoğu şeyi ocağı ortalığı da çok batırıyor :)
niye bu kadar gec yatiyosunkiKızlar takımın en geç uyuyanı benim galiba 3 te uyuyorum 2 buçuk bazen :)))
cok dusunceliymis oglun ablaabenim sıpa da uyumuyor az önce cips fanta götürmüştü odasın da hepsini lüplemiş boş kaseyle şişeyi getirdi bak canın çekmesin diye hepsini yedim diyor sıpam yaaa sanki anası sürekli öyle şeyler sevip yiyen biri
sagol ablaaAzimli, hirsli, başarılı takimim yine1. Olmus
Hepinizi ayri ayri cok tebrik ederim canlar
Devami gelsin insallah
Handandandan bireysel derecen icin cok tebrikler nirancim
gunaydin ablaa:))bende namaza kalktim yatmadim bida..kosu bandina cikiyim diyorum ama herkes uyyo.ses yapar diye cikmiyorum:)Gunaydinmi desem
Saat 2 de uyudum 4 de uyandim :)) uyuyamadim tekrar
Merak etmeyin bisey yemedim
Hatta dün en son 15.30 da yemistim :))
Ciss vardi ama yinede bu saatte eksideyim:)
Kalkip bi bitki cayi icecem
Bizde seni tebrik ederiz canım.Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Alıntılara daha geniş bir zamanda döneceğim insallah. Sadece anlayışınıza sığınıyorum. Insallah bi iki güne herşey yoluna girecek. O yüzden izne ayrilmak istemiyorum
61.3 in altinda olsam yine iyi..ben kendimi hedefe ulasmis sayarimOlmuyor tatlım.
61 diyince akla 61.0 geliyor...
Bence dertlenme, haftaya 61.0 olmak senin için zor değil.
Yaparsın sen
Altı üstü 1.5 kilocuk
Masallah sabah sabah bu ne aşkgunaydin ablaa:))bende namaza kalktim yatmadim bida..kosu bandina cikiyim diyorum ama herkes uyyo.ses yapar diye cikmiyorum:)
esime sorduydum sen uyurken cikiyimmi rahatsiz edermi diye oda yok etmez dediydiMasallah sabah sabah bu ne aşk
Bant baya ses yapar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?