- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.661
Sağol kuzummÇok iyi gidiyorsun kuzum ☺
Çok iyi niyetlisin canım rabbim seni yalnız bırakmaz inşallah
Süper
Az az olsun hep olsun çok kilon yok canım
Taze annecik çok güzel canım şunu fark ettim ki anne hamilelikte nasıl besleniyorsa bebek büyüdükçe öyle yiyor kızım da hep hamurlu yedim hep öyle istiyor oğlum da hep dikkat ettim maydanoza varana kadar yiyor
Çok iyi canım çok iyi ilerledin
Süper
Gayet iyi serberst gün ile şok olacak vücut
Öyle öyle gidecek
Süper
Tebrikler
Tebrikler
Yeni doğum yaptın normal canım ama metabozlşmanı da hatırlıyorum çok iyi idi
Haftay çok gider vücut bu canım geçen hafat çok iyi idi
Tiroit etkili olabilir canım
Çok teşekkür ederim
kapatanım ayrıca yıktın ortamıyüzde çok iyi
Sağol canımCok guzel vermissin cnm tbrk edrm
Tbrklr cnm
Of of niye boyle bunlar :) seninki nrkadarlikti cnm
Madallah kiz tbrkler
Diş ya butun belirtiler var ama patlamiyor
Aynen benmde hedefm o ya 7ler cok moralimibozuyorr
Cokiyi cnmtbrklerr
Yanliz deglsn cnm bizde erkencilerdendik bugun
6lari biranonce gorsem sonrasi yavas gitsede raziyim canim ya
 eksi eksidirrgrcmis olsun ablaa
Neler yedimbakiym poniii
Handandandan gene cok guzel vermissin tbrklerr
Birkac haftaya bende insallah 8deyimmm @Gastrikasit
Yoo nereye geliyor kv bu zamandaben bu hafta ucundanda olsa 6 lari gormeye niyetliyimmmm
Günaydın ablacımGunaydinmi desem
Saat 2 de uyudum 4 de uyandim :)) uyuyamadim tekrar
Merak etmeyin bisey yemedim
Hatta dün en son 15.30 da yemistim :))
Ciss vardi ama yinede bu saatte eksideyim:)
Kalkip bi bitki cayi icecem
Ayy ben de aksine ince suratları severimbenimde hemen yuzumden gider.coktu yuzum bende zayiff olcam ama yuzlerim dolgun olucak oyle seviyorum ama maleseff...kilo alsam bile en son yuzlerimden alirim bu nasil isse(
masallah cok guzelsinsenmisin diye sorcaktim bende:))burda kac kiloydun
esimin bi kahve bile yapmasini istemem..her yeri felaket batiriyo
niye bu kadar gec yatiyosunki
cok dusunceliymis oglun ablaa
sagol ablaa
gunaydin ablaa:))bende namaza kalktim yatmadim bida..kosu bandina cikiyim diyorum ama herkes uyyo.ses yapar diye cikmiyorum:)
Aaaaa terbiyesiz yaa komşun da bi hoşmuş yani hiçbişe olmamış gibi alışverişe niye devam etmişseaa dunki yasadigim olayi anlatmadim size
dun kv ve ben 1 arabada..ablam ve komsusu 1 rabada bahceye icin sebze fidesi alcaktik .bende balkonuma cicek alcaktim her sene ordan aliriz.
gittik adam bize kurallari anlatti
hic biseye dokunmayin almak istediginizi bana soyleyin ben alip sepete korum sepetede dokunmayin ben surecem dedi
neyse tmm dedik
kv ve abla seranin icine girdi.adam basladi bagirmaya..yok 2 ser girilecekmis iceri yok yasakmiss..halbuku 2 kisi girdi zaten..adam bizi konusturmuyo bile..bizde sinirlendik ablam ben kv ciktik gittik.bide gitmekle.iyi yapiyosunuz diyo arkamizdan.
ablamin komsusu hic tinlamadi bile girdi iceri alisberisini yapti cikti..sonra arkamizdan ozur dilemis gelsinler ufak bide hediye vercem demis.bizde gururluyuz tabi gidermiyiz hic...
disarda arabada beklerken gordu gelip bizden ozur dileseydi dedik
adam 60 kusur yasindaymis olmek istemiyomus cok korkmus bilmem ne
Ahhh keşkee yaaaGunaydın kızlar gene erkenciyiz nolur sanki bu bebeler uyusa 10a kadar ya
En tehlikeli insan grubu diyorum ben onlaraYok abla değil saf görünümlü olup kafasında 40 tilki dolaşan tiplerden
Bir defa iki amca yanımda konuşuyorlardı.bazen kendi diyor ki onu fare zehri mi koydun diye ben de evden çıkmıyorum hiiç gidip alamam sen olgelirken al evde bulunsun demişliğim bile var :))
gülerek ama her defasın da sorar sağ olsun yemeğe bir şey mi kattın niye sen yemiyorsun sorusunu :))
Eline sağlık canım*** 11Nisan- 17 Nisan Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + - - + - + -
@Poni Bon + + + + + -+
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + + +
Jasminium84 + + + + + + +
@askrhpozitif + + + + + + -
@tugbap + + + + - - +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - -
Handandandan + + + + + + +
@ekim2009 - - - - - - -
@Gulbe seker - - - - - - -
@Muzmus + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
@askrhpozitif
@Poni Bon
I Ilyusa
Yaz canım sen yinede.Yazmıyım ya modunuz düşmesin
Benim yanaklarım dolgundu, hafiften küçüldü, elmacık kemiklerim daha belirgin olduYüzümde farketti gerçektn.
Sizlerde de mi öyle kızlar kilo verdikçe yüzünüz küçülür mü?
Sesli güldüm canım ya...kocanı sev , kıymetini bil , başını okşaaa :))rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Teşekkür ederim canımAzimli, hirsli, başarılı takimim yine1. Olmus
Hepinizi ayri ayri cok tebrik ederim canlar
Devami gelsin insallah
Handandandan bireysel derecen icin cok tebrikler nirancim
Merak ettim şimdidengelecek insallah cnm :))
Haftaya sizi, hem pozitif hem negatif şok edecem
Tuğçe hızlı gelir ama seni geçmesin bir an evvel başla bencetabiki gecemicek
68 kiloda da bir direnç bekliyorum aslındaAman bu motivasyonu kacirma :))
Niye hedefi küçük tutuyorsun.61.3 in altinda olsam yine iyi..ben kendimi hedefe ulasmis sayarimama zorluycam sinirlari
Günaydın canımGünaydınn ☀☀
Evet abla dün telefonu elime almayınca farkettim ki gerçekten çok zaman geçiriyomuşum. Biraz daha kontrol altına almaya calsiicam.sen baya baya sık bir şekil de telefonla uğraşıp zaman geçiriyorsun demek ki adamla azıcık ilgilensene bak çocuk gibi sana yasak koymuş ilgi istiyor garibim :))
gülüm farkına varmadan telefon eline alınca dalıyorsundur biraz kendince zamanı kontrol edip telde geçen zamanı azaltmaya çalış , bir de elin de tel varken eşin bir şey söylediğin de kafanı kaldırıp kocanın yüzüne bakarak cevap ver ya da dinlediğini belli et ki gıcık olmasın bu duruma
Öyle mi abla ben de adın listede dursun da seni gaza getirsin diye bu hafta da yazdım. Bir dahaki hafta eklemiyim o zaman.gülüm ben sadece 1 haftalık menü bildirimi yaptım ponim istedi diye ,daha yapmıyorum :)
Günaydın ablacimmGunaydinmi desem
Saat 2 de uyudum 4 de uyandim :)) uyuyamadim tekrar
Merak etmeyin bisey yemedim
Hatta dün en son 15.30 da yemistim :))
Ciss vardi ama yinede bu saatte eksideyim:)
Kalkip bi bitki cayi icecem
Günaydın kuzumGunaydın kızlar gene erkenciyiz nolur sanki bu bebeler uyusa 10a kadar ya
GünaydinnnnGünaydınn ☀☀
Yazmıyım ya modunuz düşmesin
Kız seni gorunce halimr sukrettim gene 4bucuk acayip erken ben delirirdm herhalde bana 8 bile erken geliyor cnkuSağol kuzumm❤
Sağol canım
Günaydın ablacım ❤
Biz de bugün yine 4.30da kalktık
Gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Sen niye uyuyamadın ki
Ayy ben de aksine ince suratları severim
Bedenimle birlikte yüzüm de küçülsün isterim
Aaaaa terbiyesiz yaa komşun da bi hoşmuş yani hiçbişe olmamış gibi alışverişe niye devam etmişse
Neyse canım sonuçta hatasını farketmiş sizden özür dilemese de sizin kabahatiniz olmadığını kabul etmesi de bişe
Ahhh keşkee yaaa
Büyük de küçük de sabahın kör vaktinde kalkarlar
Bi de akşamdan iyice yoruyorum onları hoplatıyorum zıplatıyorum ben spor yaparken onlara da oyun yapıyorum baygın giriyorlar yatağa ama yok yine çok erken uyanıyorlar
Sana çocuk muamelesi yapıyor.Kizlarrr çocuk gibi yasak yedim inanamazsiniz. Eşim telefonuma şifre koydu sabah, çok fazla vakit geciriyosun evden soyutlaniyosun dedi. Onun dediği kadar değilim aslında ama fazlaca elimde gerçekten. Bugun resmen alamadım Tlf elime. Sadece amacına hizmet etti birileri aradikca konuştum o kadar. Şimdi eşim PlayStation'la oynamaya başladı bende ısrar ettim benimde hakkım var diye öyle aldım. Yazayım dedim hemen size. Maşallah bir sürü de sayfa birikmiş o arada. Birinciligimizi de kutluyorum kilo veren herkesi tebrik ederim
Kuzum odalar neredeyse zifiri karanlık sadece koridorda loş bi ışık var o da belli belirsizDusmez kız yaz m3rak ettim
Kız seni gorunce halimr sukrettim gene 4bucuk acayip erken ben delirirdm herhalde bana 8 bile erken geliyor cnku
Allah sabır versin sana, odalarini karartmayi denednmi
iste o nasil yedirdiyse artik kendine bu laflari..bizde sok olduk birden durduk yere bagirmaya baslayincaSağol kuzumm❤
Sağol canım
Günaydın ablacım ❤
Biz de bugün yine 4.30da kalktık
Gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Sen niye uyuyamadın ki
Ayy ben de aksine ince suratları severim
Bedenimle birlikte yüzüm de küçülsün isterim
Aaaaa terbiyesiz yaa komşun da bi hoşmuş yani hiçbişe olmamış gibi alışverişe niye devam etmişse
Neyse canım sonuçta hatasını farketmiş sizden özür dilemese de sizin kabahatiniz olmadığını kabul etmesi de bişe
Ahhh keşkee yaaa
Büyük de küçük de sabahın kör vaktinde kalkarlar
Bi de akşamdan iyice yoruyorum onları hoplatıyorum zıplatıyorum ben spor yaparken onlara da oyun yapıyorum baygın giriyorlar yatağa ama yok yine çok erken uyanıyorlar
belkide hic direnc olmaz bile oyle dusunme bence.Merak ettim şimdiden
Tuğçe hızlı gelir ama seni geçmesin bir an evvel başla bence
68 kiloda da bir direnç bekliyorum aslında
Yaklaşık 10 yıl kadar 67-68 idim.
Bir aklım diyor ki; birkaç ay burada sabitle, sonra tekrar devam edersin
aynen bu teknigi kullaniyim en iyisi:)Niye hedefi küçük tutuyorsun.
Haftaya Cuma 61.0 göreceğim de.
Ekimi örnek al bence.
Ben iki haftadır yapıyorum bu olumlamayı, hedefine ulaşıyorum ilginç bir şekilde.
80 cnmbenimde hemen yuzumden gider.coktu yuzum bende zayiff olcam ama yuzlerim dolgun olucak oyle seviyorum ama maleseff...kilo alsam bile en son yuzlerimden alirim bu nasil isse(
masallah cok guzelsinsenmisin diye sorcaktim bende:))burda kac kiloydun
esimin bi kahve bile yapmasini istemem..her yeri felaket batiriyo
niye bu kadar gec yatiyosunki
cok dusunceliymis oglun ablaa
sagol ablaa
gunaydin ablaa:))bende namaza kalktim yatmadim bida..kosu bandina cikiyim diyorum ama herkes uyyo.ses yapar diye cikmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?