• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı 🥺
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım 😔
İyiki aramışım diyorum şu anda

Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤

Neden öyle oldun ki canım ya
çok iyi yapmışsın gülüm , eşin vesile oldu allah razı olsun kardeşimden iyi ki ara diye ısrar etti bak artık senin de için rahat

bazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyo

kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)
çok doğru şimdi daha iyiyim şükür az derin nefesle duruş pozisyonumu değiştirdim tam olmasa da işe yaradı :)
afiyet şifa olsun hepsi kas olsun gülüm:KK39:

Yap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla

Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?

Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de

Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
şimdi yaptım hindiba kahveye az süt kattım ayağımı da masanın altından diğer sandalyeye uzattım içiyorum :-)

Hemencik geçer o duygusallığın abla insAllah o zmn

Ooo iyiymiş ihmal etmemek gerek tabi bende evleri bı toparladım süpurdüm sildim bı duş aldım uyku bastı 🙈😄
ellerine sağlık , güle güle kirlen :))hadi uyuyalım diycem kerahat vakti oldu akşam ezanı okunsun uyuyalım ikimiz de:)))

I Ilyusa Şuan menünü ve yaptığın egzersizi gördüm. 1 saat koşup 40 dakika yürümüşsün maşallah nazarım değmesin. Ben maksimum 5 dakika koşabiliyorum:KK22:
3-4 koşup 2-3 dk yavaş yürüyüp sonra yine hızlan zamanla alışırsın zaten (diyen de totoşunu kaldırıp 2 dk bile koşmayan ben ) :)))

Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı 🥺
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım 😔
İyiki aramışım diyorum şu anda

Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤️

Neden öyle oldun ki canım ya
korktuğun gıbı olmadıgına cok sevindim canım
Umarım yaparım, yoksa motivasyonum fena düşecek 😔
daha once basardın canım yine basaracaksın hep birlikte mezun olucaz burdan
Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
kilon az oldugu ıcın belki insanların dikkatini cekmemıs olabilir canım genelde yuksek kilosu olupta zayıflayınca goze batıyor

bence iyi yaptin canim.icinde rahatladi
iyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
afiyet olsun sifa olsun anim
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun
Evet kızlar iyiki aramışım kendimi birazcık tanıyorsam aramasaydım muhtemelen içim içimi yiyecekti keşke arasaydım diye 🙈🙈
İyiki sizden akıl almışım iyiki varsınız düşünmeme sebep oldunuz 🥰

Iyi yapmışın cnm
Ama yine kendine kiziyon :))
Oncesinde küsen, farkli davranan kendileri
Öyle düşünüp hissetmen cok normal
Evet ablacım yaa her olayda her kavgada her küslükte muhakkak kendimde de hata ararım acaba ne yaptım da böyle oldu diye niye böyleyim bilmiyorum 🙄

Neyse ki korktuğun başına gelmemiş canım.
Annene-babana da çaktırmadan duyur "bana yaptıklarına rağmen yinede aradım" diye...
Bu arada burcunu merak ettim canım
Çok şükür canım evet korktuğum olmadı
Ve evet dediğini yapacağım, babam azıcık da olsa babaannemden dolayı bana kızgınlığı kırgınlığı varsa benim tavrımı da görsün
Bu arada burcum da boğa kuzum yazmayı unutmuşum 😊

Son düzenleme:
çok iyi yapmışsın gülüm , eşin vesile oldu allah razı olsun kardeşimden iyi ki ara diye ısrar etti bak artık senin de için rahat
Evet canım hem ondan hem sizden Allah razı olsun düşünmeme vesile oldunuz bana kalsa fevri bir şekilde kesinlikle aramayabilirdim

korktuğun gıbı olmadıgına cok sevindim canım
daha once basardın canım yine basaracaksın hep birlikte mezun olucaz burdan
kilon az oldugu ıcın belki insanların dikkatini cekmemıs olabilir canım genelde yuksek kilosu olupta zayıflayınca goze batıyor
Sağol kuzum
Aramamda sizin de payınız var
Sizin dedikleriniz de düşünmeme sebep oldu
Teşekkür ederim 😍

I Ilyusa Şuan menünü ve yaptığın egzersizi gördüm. 1 saat koşup 40 dakika yürümüşsün maşallah nazarım değmesin. Ben maksimum 5 dakika koşabiliyorum:KK22:
araliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
biri zayiflayinca kolay kolay farkedemem ben.en az bi 10.kilo vermesi lazim yoksa hic anlamiyorum ben.hele 4 kiloyu hic farkedemem etrafindaki kisilerde benim gibiyse onlarda anlamamistir:))

İF de aksam Öğünün erken kapatilmasi herzaman daha etkilidir cnm tabiki menü icerigide onemli :)

Sen yeni baslicagin icin birden azaltip, erkene cekmesene daha iyi olur bence
Ben 1 hatta denedim ama ara öğün yaptim olmadi bana yaramadi :olamaz::olamaz: Gerçi canim zehracim demişti ara öğünle ilmaz diye 🙄🙄
Yap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla

Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?

Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de

Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi 🤔
bence 4 kilo az canim. Birde yağdan gitmesi önemli. Yağdan gittigi zaman bariz farkediyor. Ayrica spor yapıp sıkılaşmakta 4 değil 6 gibi gösterebilir daha farkedilebilir olur.
Bugunde cok kotu beslendıp yarından itibaren bir duzen kurmam lazım😡
Gel yarin 21 gün sıkı başlayalım yeminli 😂😂😂

ellerine sağlık , güle güle kirlen :))hadi uyuyalım diycem kerahat vakti oldu akşam ezanı okunsun uyuyalım ikimiz de:)))
saolasin 🤗 aynen uyumam artık insAllah akşama rahat uyuruz
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya da

3-4 koşup 2-3 dk yavaş yürüyüp sonra yine hızlan zamanla alışırsın zaten (diyen de totoşunu kaldırıp 2 dk bile koşmayan ben ) :)))
Hahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur :KK73:

araliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
Cidden nazarım değecek. Ben de kondisyonum bu kadar yüksek olsun istiyorum. Zamanı var tabiki hala ufak tefek spor egzersizleri bile nefes nefese bırakıyor beni :KK53:

Back
X