- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #369.081
bildik ara öğünlü diyet listesine çok mu benziyor bana mı öyle geldiArkadaşlar ben pkos olanlar nasıl diyet yapmalı diye araştırdım örnek diyet listesi boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildik ara öğünlü diyet listesine çok mu benziyor bana mı öyle geldiArkadaşlar ben pkos olanlar nasıl diyet yapmalı diye araştırdım örnek diyet listesi boyle
çok iyi yapmışsın gülüm , eşin vesile oldu allah razı olsun kardeşimden iyi ki ara diye ısrar etti bak artık senin de için rahatAradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım
İyiki aramışım diyorum şu anda
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤
Neden öyle oldun ki canım ya
çok doğru şimdi daha iyiyim şükür az derin nefesle duruş pozisyonumu değiştirdim tam olmasa da işe yaradı :)bazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyo
kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)
şimdi yaptım hindiba kahveye az süt kattım ayağımı da masanın altından diğer sandalyeye uzattım içiyorumYap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
hem de nasıl büyük enerji vampiriyle uğraşmak dediklerine sinirlenmeden gülmek zor geliyor artık:)Keyfin yok ama yinede iş yapmadan durmamişin :))
Vampirlerin surekli evde olmasida bunaltmistir seni :)))
ellerine sağlık , güle güle kirlen :))hadi uyuyalım diycem kerahat vakti oldu akşam ezanı okunsun uyuyalım ikimiz de:)))Hemencik geçer o duygusallığın abla insAllah o zmn
Ooo iyiymiş ihmal etmemek gerek tabi bende evleri bı toparladım süpurdüm sildim bı duş aldım uyku bastı![]()
korktuğun gıbı olmadıgına cok sevindim canımAradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım
İyiki aramışım diyorum şu anda
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından
Neden öyle oldun ki canım ya
daha once basardın canım yine basaracaksın hep birlikte mezun olucaz burdanUmarım yaparım, yoksa motivasyonum fena düşecek![]()
kilon az oldugu ıcın belki insanların dikkatini cekmemıs olabilir canım genelde yuksek kilosu olupta zayıflayınca goze batıyorKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
bence iyi yaptin canim.icinde rahatladi
Evet kızlar iyiki aramışım kendimi birazcık tanıyorsam aramasaydım muhtemelen içim içimi yiyecekti keşke arasaydım diyeiyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
afiyet olsun sifa olsun anim
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun
Evet ablacım yaa her olayda her kavgada her küslükte muhakkak kendimde de hata ararım acaba ne yaptım da böyle oldu diye niye böyleyim bilmiyorumIyi yapmışın cnm
Ama yine kendine kiziyon :))
Oncesinde küsen, farkli davranan kendileri
Öyle düşünüp hissetmen cok normal
Çok şükür canım evet korktuğum olmadıNeyse ki korktuğun başına gelmemiş canım.
Annene-babana da çaktırmadan duyur "bana yaptıklarına rağmen yinede aradım" diye...
Bu arada burcunu merak ettim canım
Evet canım hem ondan hem sizden Allah razı olsun düşünmeme vesile oldunuz bana kalsa fevri bir şekilde kesinlikle aramayabilirdimçok iyi yapmışsın gülüm , eşin vesile oldu allah razı olsun kardeşimden iyi ki ara diye ısrar etti bak artık senin de için rahat
Sağol kuzumkorktuğun gıbı olmadıgına cok sevindim canım
daha once basardın canım yine basaracaksın hep birlikte mezun olucaz burdan
kilon az oldugu ıcın belki insanların dikkatini cekmemıs olabilir canım genelde yuksek kilosu olupta zayıflayınca goze batıyor
araliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
biri zayiflayinca kolay kolay farkedemem ben.en az bi 10.kilo vermesi lazim yoksa hic anlamiyorum ben.hele 4 kiloyu hic farkedemem etrafindaki kisilerde benim gibiyse onlarda anlamamistir:))Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
Ben 1 hatta denedim ama ara öğün yaptim olmadi bana yaramadiİF de aksam Öğünün erken kapatilmasi herzaman daha etkilidir cnm tabiki menü icerigide onemli :)
Sen yeni baslicagin icin birden azaltip, erkene cekmesene daha iyi olur bence
18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi miYap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
bence 4 kilo az canim. Birde yağdan gitmesi önemli. Yağdan gittigi zaman bariz farkediyor. Ayrica spor yapıp sıkılaşmakta 4 değil 6 gibi gösterebilir daha farkedilebilir olur.Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
Gel yarin 21 gün sıkı başlayalım yeminliBugunde cok kotu beslendıp yarından itibaren bir duzen kurmam lazım![]()
saolasinellerine sağlık , güle güle kirlen :))hadi uyuyalım diycem kerahat vakti oldu akşam ezanı okunsun uyuyalım ikimiz de:)))
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya daKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
Baslayalım nelere yemin edıcezGel yarin 21 gün sıkı başlayalım yeminli![]()
Hahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur3-4 koşup 2-3 dk yavaş yürüyüp sonra yine hızlan zamanla alışırsın zaten (diyen de totoşunu kaldırıp 2 dk bile koşmayan ben ) :)))
Cidden nazarım değecek. Ben de kondisyonum bu kadar yüksek olsun istiyorum. Zamanı var tabiki hala ufak tefek spor egzersizleri bile nefes nefese bırakıyor beniaraliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
Baslayalım nelere yemin edıcez![]()
21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşey