- 31 Ekim 2013
- 21.576
- 72.571
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #369.061
Aradım ablacımO zaman icinden nasil geliyorsa öyle yap cnm
Arayip, insalik bende kalsin diyebilirsin
Ama laf sokmalarina karsi hazirlikli ol
Bisey soylerlerse moralini bozup, kendine kizma
Allah rizasi icin yaptim, gerisi onlarin bilecegi iş de
Böyle yapamicaksan arama :)
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı

Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım

İyiki aramışım diyorum şu anda
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibiJasminium84 canım sanırım ben aramazdım bana küsen ve öyle davranan insanları, en güzeli arkadaşların dediği gibi annen babanla bi konuşup fikir alman.
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından

Neden öyle oldun ki canım yaselam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var![]()