• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman icinden nasil geliyorsa öyle yap cnm
Arayip, insalik bende kalsin diyebilirsin
Ama laf sokmalarina karsi hazirlikli ol
Bisey soylerlerse moralini bozup, kendine kizma
Allah rizasi icin yaptim, gerisi onlarin bilecegi iş de
Böyle yapamicaksan arama :)
Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı 🥺
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım 😔
İyiki aramışım diyorum şu anda

Jasminium84 Jasminium84 canım sanırım ben aramazdım bana küsen ve öyle davranan insanları, en güzeli arkadaşların dediği gibi annen babanla bi konuşup fikir alman.
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤️

selam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var :KK14:
Neden öyle oldun ki canım ya

Malzemen varsa yap canim. Ama onada yesillim lazim. Balkonun varmiydi canim senin bi saksiya maydonoz bi saksiya yesil sogan marul ek inan boyle zamanlarda can kurtaran oluyorlar
Balkonun var ben de çok seviyorum öyle şeyler ekip bicmeyi de çocuktan dolayı yapamıyorum malesef

Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı 🥺
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım 😔

Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤️

bence iyi yaptin canim.icinde rahatladi

selam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var :KK14:
bazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyo
Merhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim😁😁😁
Bana gelirsek tartilmayi unuttum yine 😁😁
Ama kendimi baya sis hissediyorum yediklerimden.
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
Sizler ne yiyorsunuz aksama
kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)

selam canlar
Yap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla
Herkese hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar 🙏
Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
Bugün ortalık sakinken gruba bir ugrayayim dedim.
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?
Evet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de
Merhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim😁😁😁
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır

Aradım ablacım

Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤

iyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
Balkonun var ben de çok seviyorum öyle şeyler ekip bicmeyi de çocuktan dolayı yapamıyorum malesef
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
bazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyo

kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)
afiyet olsun sifa olsun anim
Yap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla

Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?

Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de

Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun

Aradım ablacım

Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤

Iyi yapmışın cnm
Ama yine kendine kiziyon :))
Oncesinde küsen, farkli davranan kendileri
Öyle düşünüp hissetmen cok normal

iyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
afiyet olsun sifa olsun anim
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun
sagol canim :)

selam canlar
Keyfin yok ama yinede iş yapmadan durmamişin :))
Vampirlerin surekli evde olmasida bunaltmistir seni :)))

aşırı duygusallaşıyorum 2 gündür , sene de 1 - 2 kez olur durduk yere ağlayasım bile gelir
aaa kendimle ilgilenmeyi bırakmıyorum ama duşumu alıp kolejenli kremlerimi sürüyorum :rolleyes: o ayrı bu ayrı hehehe
Hemencik geçer o duygusallığın abla insAllah o zmn

Ooo iyiymiş ihmal etmemek gerek tabi bende evleri bı toparladım süpurdüm sildim bı duş aldım uyku bastı 🙈😄

Evet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için
20/4 Ramazan'da olur bence
22/2 de günde tek öğün OMAD oluyor

Aradım ablacım
Neyse ki korktuğun başına gelmemiş canım.
Annene-babana da çaktırmadan duyur "bana yaptıklarına rağmen yinede aradım" diye...
Bu arada burcunu merak ettim canım

Merhabalar kizlarrr
afiyet şifa olsun gülüm ben de dün kısır yapayım mı dedim benimkilere yok dediler hemen yaaa:)

İF de aksam Öğünün erken kapatilmasi herzaman daha etkilidir cnm tabiki menü icerigide onemli :)

Sen yeni baslicagin icin birden azaltip, erkene cekmesene daha iyi olur bence
bu hatunun nick ini avatarını bile görüp kendini iyi hissetmeyen var mı acaba :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

kotu olmus elinde oyle bir imkan varken kullanmaman. Neyseki tenizlendi bitti bile.😁😁
bugunde boyle olsun abla yat dinlen ne guzel. Ac bi film izle keyfin yerine gelsin

benimde supurgemi dun yapti esim bigun sil supur yaptim. Kac gundur eski dogur duzgun cekmeyen suourgeyle ugrasiyordum
bizim burda pastane acik izin almizlar kaymakamliktanmi biyerden hergun taze taze aliyoruz

Masallah senin bayram bayram gibi gecmis canim.
İns bisey olmaz hicbirineze sag saglim evinize donersiniz
Gebeligini soyledinizmi sevindimi herkes
duramadım boyuna bir şeylerle uğraştım ama o ara 1 saatlik bir diziyi de izledim :))
aa süpürgeyi eşin mi yaptı hay maşallah keşke önceden baksaymış eskisiyle canın çıkmış neyse buna şükür 2 gün daha yasağın bitmesini beklemeye gerek kalmadı en azından
oh ne iyi etmiş o pastaneci insanlar taze ekmeğe rahat ulaşsın bir de ekmek derdine streslenmesinler

Back
X