- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.401
bir de öyle deniycem bir kaç gün bakalım ne olacakayni seyleri yemekte vucudu duraklatmis olabilir abla. Aksamlari sebze yemegi yada et yemejleri yiyebilirsin bence
Tebrikler canim
az kaldı kapmana zatenharikaaatebrikler canim:)
yinede iyi canim.kilona gore
simdi 4.koltugu kim kapmis oluyo daha cok onu merak ettim
cok iyi tebrikler canim
vayy super direk 7lere gecmissin
cok iyi ama keske daha cok gelsen buraya kaynasiriz
ozaman kesin eksidesindir:)
keske ayrilmasan canim izinden kilo almadan donlek cok zor
cok iyii
tuhh azdaha bekleseydim belki senin koltugu kapardim:)ama dayanamadim kahvaltimi yaptim mecbur
gecmis olsun canim sicak tut kendini.ozelliklede ayakalrini
tebrikler canim
bizde yaparsak bezdirme seklinde yapip yagsiz tavada pisirerek yerim
yazik kadinin canika tak etmis.huysuz bi eslede gecinmesi cok zor
esimde cok huysuz sinirli biri
en az 57 olmam gerekiyorallah kolaylik versin canim
insanlar bagirmaya yer ariyorlar canim
anladim canim hepimizin boyle zamanlari oluyor malesef. Bende hala yeme duzenimi oturtamadim
5 dlm karpuz o saatte olmasa iyi olurmus canim
ailenle guzel vakit gecir canim
1 saat bazen cok iyi uyku sagliyor abla. İns yeni isinede alisirsin
bildirimini gordum asagida gayet guzel eksi gelmi canim
eline saglik canim. Bi ara bende ordum guzel okuyorlar hemde yumusacik minigim cok seviyor onlarla oynamaui
bende ilk kv gile gidecekkken canta hazirlarken afalladim
bi tutmamaya basladimi baya suriyo canim nazar mi oldu acaba
hay masallah saglikla gelsin kuzucuk.
Erken dogum riski her hamilelikte var canim sikma canini
gayet guzel canim. Sporda sahane
haklisin canim kp gormeye gittik telastan yazamadim
guzel menu canim
cok guzel menu canim.sporda harika
tek ogun icin az olmus canim bence
guzel olmus canim
guzel menu canim
eksiye gecmen cok guzel abla
eksidesin yinede haftaya guzel eksi gelir ins.
gayet guzel canim daha ne bekliyon kiz
ins bu gece duzene girer canim . korkuyormu niye agliyor acaba
cok guzel canim tebrikler
tebrikler canim
yinede eksidesin canim guzel
tebrikler canim
guzel eksi canim
super eksi canim tebrikler
harika eksi canim tebrikler
gayet guzel ilerliyorsun canim
seviyenin baslarinda gitmiyor canin bence sabret izne ayrilirsanda dikkat et canim
tebrikler canim guzel eksi
azmis ama yinede eksidesin canim
anne yemekleri yana kotu yaramis. Mezuniyet icin kac olman gerekiyor canim.
İzinde cok alip mezuniyettten uzaklasma aman
Anne yanina gidenler belli oluyorcok degilmis canim halledersin
tebrik ederim canımCuma:69.7
Bugün:69.0
FArk:0.7
Yüzde: %1
inşallah canım60 a cikma sakin
cok gecmis olsun canim, ne azindan arti degil
telafi edersin canim ins
cok gecmis olsun canim
eksin güzel Canim, spora basladigin zaman dahada eksi olursun ins
bence vucudunu salatara fazla alistirma abla, evde ne pisiyorsa Ondan az bise yiyebilirsin yanina yogurt veya salata.
vucut Sürekli salataya alisinca bi anda yemek yemeye baslarsan arti olur
Gayet güzel Canim
inşallah kv beni aç bırakır da zayıflarım ya vallahi en çok bu yüzden gitmek istiyorum orayaÇok üzüldüm bu artıya
Binbir emekle giden eksilerin geri gelişi çok kötü oluyor maalesef.
İzin konusu tamam ama 3 hafta sonra listeye sabit girmek şartıyla
Burayı bırakma sakın izindeyim diye.
Kilo alıp dönersin sonra Alimallah
2 öğünün bazen ikisi de salata ağırlıklı oluyor :) baya alıştırmışım ben az az yemeği yemeye çalışayım60 a cikma sakin
cok gecmis olsun canim, ne azindan arti degil
telafi edersin canim ins
cok gecmis olsun canim
eksin güzel Canim, spora basladigin zaman dahada eksi olursun ins
bence vucudunu salatara fazla alistirma abla, evde ne pisiyorsa Ondan az bise yiyebilirsin yanina yogurt veya salata.
vucut Sürekli salataya alisinca bi anda yemek yemeye baslarsan arti olur
Gayet güzel Canim
emekli maaşı var da zamanında konuştuk bunları o zaman kafası gidiyor bakışları değişiyor donup kalıyor , bağımlılık yeni hayata adım atma korkusu daha bir sürü şey var onda artık o da biliyor farkın da ben de üzülüyorum ama farkında olup aynı şekilde devam eden birine de fazla şey söylemek eleştirmeye giriyor onu üzüyor (diğer komşular çok söylüyordu bir dönem) zülme rıza gösterene merhamet edilmez benzeri bir söz vardır ya onu bile dedim bir keresin de sen değişmezsen kimse değişmez anlamaz seni ama tontişim fazla değişmez , artık arada hayır diyor bazen de küstüm diyor söylüyor ve bana he allah razı olsun senin sayen de diyorNe mecburiyeti var ki böyle kocaya.
Emekli maaşı da var, niye çekiyor ki acaba
Daha sonraki mesajlarında sevgi demişsin ama değil bu yılların verdiği bağımlılık.
Çok üzüldüm kadıncağıza.
Kocası için tek kötü söz söylemiyor olması da ne kadar naif ve iyi huylu olduğunu gösteriyor.
Zaten hep bu huydaki kadınlar ezilip aşağılanıyor
suyu da baya azaltmışım o da etki etti bence ve sürekli aynı tip beslenme , bu ara yemeklerden çok da tiksinmiyorum azaldı o his bu akşam bismillah diyerek bir servis kaşığı yemekle başlarım inşallah :)Nazar mı ettik sana niye böyle oldu ki acaba
Birde eve pişirdiğin yemeklerden az miktarda yemeyi dene.
Belkide metabolizman bu yeme şekline alıştığı için direnç gösteriyordur.
aa canım o yönden benim eşim de aynı boşuna mı enerji vampiri diyorum , tontişimin duyduğu laflardan bazıları bunlardı 2 sene öncesine kadar her gün hakarette duyuyordu elimden geldiğince öğrendiklerimi her gün her gün ona da söyleye söyleye az değişti şimdi en azından her gün değildi karantinaya kadar :)bilmiyorumki canim annem yaptigini tarif etti iyce
bida ki yaptigimda oyle deniycem
yok cok sukur oyle seyler soylemiyoda bazen nerde niye sinirlendigine anlamiyorum oyuzden biraz huysuz dedim
bencede kizlarin dedigi gibi yap abla
vucut alismistir salatalara
tebrikler canim cok iyii
son 4 kilonmu kaldi
evet abla vide buyuk konustum.%2 yle gelcem diye 1.5 bile olmadi yuzde
2 haftam bosa gitti
anladım gülüm senin nefes alma molasına ihtiyaç zamanın gelmiş , sen nasıl iyi olacaksan öyle yap gülüm atom karınca gibi dönMezun olucam canım Insallah sadece 2 hafta rahat olmak istiyorum az yedıgım ıcın hemen biraz fazla yedigimde artı geliyor once bunu duzeltmem lazım bu süreçte listeyi etkilemek istemiyorum diger sorunları napcamı bende bilmiyorum canım
abla kac haftadır izine ayrılmamak ıcın cebeleesıyorum ama olmuyor 2 hafta duzene koymam lazım kendimı 2 hafta sonra duzene gırmıs bir sekilde donmek istiyorum Insallah
sende seviliyorsun canım benim iyiki varsın iyiki varsınız bu 2 hafta izin bana iyi gelecek sana siz en kotu 2 hafta sonra sabit olarak ve ful enerji ile donucem
hoş geldin gülüm yerimiz var mı bilmiyorum kaptanımız gelince söylerMerhaba hanımlar bu karatina dönemi bana hiç yaramadı ve kilo aldım malesef şimdi de vermek istiyorum.burada daha once farkli bir takimda yarışıp mezun olmuştum. Burası insana inanilmaz motivasyon oluyor acaba beni de araniza alir mısınız
hay sen çok yaşa emi kv sine aç kalır da zayıflar diye bu kadar gönüllü gitmek isteyende bir seni gördümaz kaldı kapmana zaten
en az 57 olmam gerekiyor
tebrik ederim canım
inşallah canım
inşallah kv beni aç bırakır da zayıflarım ya vallahi en çok bu yüzden gitmek istiyorum oraya
seninle aynı saatlerde uyanıkmısız Allah tan benım kuzu geri uyudu biraz daha sabır canım ınsallah yakın zamanda normal e doner sinizBiz uyandik 1 saatir uyumayi deniyorz yarimsaatirde sallaniyoruz
ablacım seni cok uzun zamandır hıc bu kilolarda gormemıstımn yaGunaydin
Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
normal de Ankara da yasıyorum canjm ama ailemin yanına geldim tokat lıyızben de seviyorum detox sularını.pazar günü evime geçicem geçim de ben de başlayayım çeşitli sulara
nerede yasiyorsun
ohh masallah ne kadar erken kalkıp dunya yol yurumussun eminim haftaya daha cok eksi gıdecek su an regl odemı cok farkeder1.5 saatte 8 km yürüyüşümü yaptım ve geldim
Yürüyüş öncesi tartıldım
Cuma 69.7
Bugün 69.5
Fark 0.2 (%0.29)
Bu haftada adetin ödemi beni buldu maalesef
Haftaya çok iyi olacak inşaallah bu kadar spora
tebrikler canım superCuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
arada benım kızları da yokluyor boyle saat değişikliği ama kısa suruyor Allah tan korkma canımGünaydın kızlar
Kızım kaç gecedir yine uykularını şaşırdı
11e doğru ağlaya sızlaya uyutabiliyorum 2 gibi uyanıp sabah 5e kadar ayakta
Tam da işe başlayacağım zamanda huy değişmesi kötü oldu ayyy uykusuz işe gönderecek beni sıpa
Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
bende bildirimi yapiyim acikrim kahvaltimi yapicam
gecen cuma 59.9
bu cuma 59.1
fzrk -800
%1.34
Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü
kızlar tebrik ederim super sinizBildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
canjm ben ailemin yanına gelince dikkat edemedim ya yarın boynum normal e donerse baslıcamAdım ve atlama bildirimini yapmayan var mı Kızlar listeyi hazırlıyorum
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1
cuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
kızlar tebrikler çok guzel eksılerınızİlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
ya masallah sana sabit bile bı insana bu kadar mı yakısırGeçen Cuma : 55.7 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : 0
Adetten sonra belli olur asıl kilo
canım izne ayrılmanı sansı fikrim olarak istemem inan ızın de daha cok ipin ucu kaçıyor moralini bozma bence kendine bı hafta daha zaman tanıKılo bildirimini yapayım hemen
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıt
Bu hafta izine ayrılıcam kızlar kafamı toparlayıp gelmem lazım yoksa bu sekilde devam edemeyeceğim ne takıma faydam var nede kendime
tebrikler canım cok guzelGeçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
eksi eksıdır canjm uzulme haftaya daha bol eksi gelirKizlar gecmis icin sonra gelicem gec uyandk kahvalti vs derken anca gelyrm bildirim yapaym
Gecen cuma: 68.7
Bugun 68.5
Fark - 200gr
Bu hafta tam adapte olamadm yedimde biraz boyle oldu malesef
neden boyle oldu canım. Ama ızın olayı beni hep geriyor ınsallah daha kotu olmaz canımKilo bildirimim
Geçen cuma 58.3
Bugün 59
Fark +700
Yüzde -1.20
* İzne ayrılmak istiyorumHandandandan
eksi olman guzel canımKızlar bende durumlar kötü maalesef.. 2 gündür üşttğm vücudumda bir şişlik var ona bağlıyorum. çünkü hastalığım yeni bitti..
geçen cuma 63.2
bu cuma 63.00
fark -200
yüzde 31
Cok guzel r canım sporla daha da guzel olurGecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88
Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
Evet öğretmenim normalde evde kendimi tatli ve hamur işine verdim resmen emzirmenin de etkisi var sanırımhoş geldin gülüm yerimiz var mı bilmiyorum kaptanımız gelince söyler
evde kalmaya alışık değilsin değil mi o yüzden strese girdin ara atıştırmalar mı yedin gülüm, ondan mı 5 kiloyu aldın
suan inan bende bilmiyorum normal Porsiyon larda yemege baslarım bı sure artı yada sabit kalır kılom sonra eskiye gecer diye umut ediyorum birde su tartıyı 2 hafta kaldırsam dıyorum yada cumadan cumaya tartılsam dıyorum kafayı yemege ramak kaldı cunkuanladım gülüm senin nefes alma molasına ihtiyaç zamanın gelmiş , sen nasıl iyi olacaksan öyle yap gülüm atom karınca gibi dön
hep az yiyip biraz fazla yiyince kilo alma işini nasıl düzenleyeceksin bir fikrin var mı bende de aynı sorun var ve usandım sürekli ölçüp biçmekten
kac haftadır bu zamanı tanıyorum canım bı reset atmam lazım kendimecanım izne ayrılmanı sansı fikrim olarak istemem inan ızın de daha cok ipin ucu kaçıyor moralini bozma bence kendine bı hafta daha zaman tanı
Mezun olucam canım Insallah sadece 2 hafta rahat olmak istiyorum az yedıgım ıcın hemen biraz fazla yedigimde artı geliyor once bunu duzeltmem lazım bu süreçte listeyi etkilemek istemiyorum diger sorunları napcamı bende bilmiyorum canım
Madem sadece 2 hafta diyorsun kabul o zaman.sende seviliyorsun canım benim iyiki varsın iyiki varsınız bu 2 hafta izin bana iyi gelecek sana siz en kotu 2 hafta sonra sabit olarak ve ful enerji ile donucem
Hangi takımdan ne zaman mezun olmuştun canımMerhaba hanımlar bu karatina dönemi bana hiç yaramadı ve kilo aldım malesef şimdi de vermek istiyorum.burada daha once farkli bir takimda yarışıp mezun olmuştum. Burası insana inanilmaz motivasyon oluyor acaba beni de araniza alir mısınız
Tahmin edebiliyorumTeşekkür ederim
Hafta içi daha iyiydi. O köfteyi yemeseydim 67 olacaktım
İstersen sabit geleceğini bilerekten 1 hafta daha deneyebilirizkac haftadır bu zamanı tanıyorum canım bı reset atmam lazım kendime
Orda zayıflayacağından eminim, mezuniyet kilona bile gelirsin orada, epey işte bekliyordur seniinşallah kv beni aç bırakır da zayıflarım ya vallahi en çok bu yüzden gitmek istiyorum oraya
Suyu da artır mademsuyu da baya azaltmışım o da etki etti bence ve sürekli aynı tip beslenme , bu ara yemeklerden çok da tiksinmiyorum azaldı o his bu akşam bismillah diyerek bir servis kaşığı yemekle başlarım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?