Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az kaldı kapmana zaten
en az 57 olmam gerekiyor
Cuma:69.7
Bugün:69.0
FArk:0.7
Yüzde: %1
tebrik ederim canım
inşallah canım
inşallah kv beni aç bırakır da zayıflarım ya vallahi en çok bu yüzden gitmek istiyorum oraya

2 öğünün bazen ikisi de salata ağırlıklı oluyor :) baya alıştırmışım ben az az yemeği yemeye çalışayım

emekli maaşı var da zamanında konuştuk bunları o zaman kafası gidiyor bakışları değişiyor donup kalıyor , bağımlılık yeni hayata adım atma korkusu daha bir sürü şey var onda artık o da biliyor farkın da ben de üzülüyorum ama farkında olup aynı şekilde devam eden birine de fazla şey söylemek eleştirmeye giriyor onu üzüyor (diğer komşular çok söylüyordu bir dönem) zülme rıza gösterene merhamet edilmez benzeri bir söz vardır ya onu bile dedim bir keresin de sen değişmezsen kimse değişmez anlamaz seni ama tontişim fazla değişmez , artık arada hayır diyor bazen de küstüm diyor söylüyor ve bana he allah razı olsun senin sayen de diyor
saf iyi niyetli ses çıkarmayan kadınlar her zaman dünyanın her yerin de maalesef eziliyor değer görmüyor

Nazar mı ettik sana niye böyle oldu ki acaba
Birde eve pişirdiğin yemeklerden az miktarda yemeyi dene.
Belkide metabolizman bu yeme şekline alıştığı için direnç gösteriyordur.
suyu da baya azaltmışım o da etki etti bence ve sürekli aynı tip beslenme , bu ara yemeklerden çok da tiksinmiyorum azaldı o his bu akşam bismillah diyerek bir servis kaşığı yemekle başlarım inşallah :)

aa canım o yönden benim eşim de aynı boşuna mı enerji vampiri diyorum , tontişimin duyduğu laflardan bazıları bunlardı 2 sene öncesine kadar her gün hakarette duyuyordu elimden geldiğince öğrendiklerimi her gün her gün ona da söyleye söyleye az değişti şimdi en azından her gün değildi karantinaya kadar :)
evet gülüm ben ufaktan pişmiş yemek yemeye başlıyayım neredeyse aylardır yemiyordum

anladım gülüm senin nefes alma molasına ihtiyaç zamanın gelmiş , sen nasıl iyi olacaksan öyle yap gülüm atom karınca gibi dön
hep az yiyip biraz fazla yiyince kilo alma işini nasıl düzenleyeceksin bir fikrin var mı bende de aynı sorun var ve usandım sürekli ölçüp biçmekten

hoş geldin gülüm yerimiz var mı bilmiyorum kaptanımız gelince söyler
evde kalmaya alışık değilsin değil mi o yüzden strese girdin ara atıştırmalar mı yedin gülüm, ondan mı 5 kiloyu aldın

az kaldı kapmana zaten
en az 57 olmam gerekiyor
tebrik ederim canım
inşallah canım
inşallah kv beni aç bırakır da zayıflarım ya vallahi en çok bu yüzden gitmek istiyorum oraya
hay sen çok yaşa emi kv sine aç kalır da zayıflar diye bu kadar gönüllü gitmek isteyende bir seni gördüm

5 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. ) huban1234 (55.5)
  2. ) Dream00 (55.7)
  3. ) TemelinSafinazi (59.0)
  4. ) Jasminium84 (59.1)
  5. ) @medine66(59.1)
  6. ) Muzmus (63.0)
  7. ) Ucmelekannesi (67.4)
  8. ) @Furha63 (68.0)
  9. ) @Pnrrr-20 (68.5)
  10. ) M mer_4260 (68.9)
  11. ) @zsaracoglu (69.0)
  12. ) Handandandan (69.5)
  13. ) askrhpozitif (71.5)
  14. ) Elif yildizz (73.0)
  15. ) @ela_naz2019 (79.6)
  16. ) strontium (79.8)
  17. ) ekim2009 (87.9)
  18. ) @Gulbe seker (98.7)
  19. ) Mefkurem (100.0)
  20. ) S Sevimikra (103.0)

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.

Biz uyandik 1 saatir uyumayi deniyorz yarimsaatirde sallaniyoruz
seninle aynı saatlerde uyanıkmısız Allah tan benım kuzu geri uyudu biraz daha sabır canım ınsallah yakın zamanda normal e doner siniz
Gunaydin

Gecen hafta 100.4
Bugun 100
Fark 0.4
ablacım seni cok uzun zamandır hıc bu kilolarda gormemıstımn ya
ben de seviyorum detox sularını.pazar günü evime geçicem geçim de ben de başlayayım çeşitli sulara

nerede yasiyorsun
normal de Ankara da yasıyorum canjm ama ailemin yanına geldim tokat lıyız
ohh masallah ne kadar erken kalkıp dunya yol yurumussun eminim haftaya daha cok eksi gıdecek su an regl odemı cok farkeder
Cuma 81.1
Bugün 79.6
Fark 1.5
Yüzde %1.85
tebrikler canım super
arada benım kızları da yokluyor boyle saat değişikliği ama kısa suruyor Allah tan korkma canım
Günaydın kızlar. Bende sabah tartıldım ama yağmur yağmadan acele yürüyüşümü yapayım derken, kilomu paylaşamadım.
Geçen hafta:75,1
Bugün: 73
Fark:2,1
Yüzde:2,66 galiba
bende bildirimi yapiyim acikrim kahvaltimi yapicam

gecen cuma 59.9
bu cuma 59.1
fzrk -800
%1.34
Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü
Bildirimimi de yapayım
Geçen hafta: 59,7
Bu hafta: 59,1
Fark: 600
Yüzde: 1%
kızlar tebrik ederim super siniz
Adım ve atlama bildirimini yapmayan var mı Kızlar listeyi hazırlıyorum
canjm ben ailemin yanına gelince dikkat edemedim ya yarın boynum normal e donerse baslıcam
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 98.7
Fark -1.1
cuma: 82.1
bugün: 79.8
fark: 2.3
yüzde: %2.8
İlk bildirimi yapiyorum
Cuma 105
Bugün103
2 kilo vermişim
Fark 1.9
kızlar tebrikler çok guzel eksılerınız
Geçen Cuma : 55.7 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : 0

Adetten sonra belli olur asıl kilo
ya masallah sana sabit bile bı insana bu kadar mı yakısır
Kılo bildirimini yapayım hemen
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıt

Bu hafta izine ayrılıcam kızlar kafamı toparlayıp gelmem lazım yoksa bu sekilde devam edemeyeceğim ne takıma faydam var nede kendime
canım izne ayrılmanı sansı fikrim olarak istemem inan ızın de daha cok ipin ucu kaçıyor moralini bozma bence kendine bı hafta daha zaman tanı
Geçen cuma :69.5
Bu cuma : 68.0
Fark: -1.5
tebrikler canım cok guzel
Kizlar gecmis icin sonra gelicem gec uyandk kahvalti vs derken anca gelyrm bildirim yapaym

Gecen cuma: 68.7
Bugun 68.5
Fark - 200gr

Bu hafta tam adapte olamadm yedimde biraz boyle oldu malesef
eksi eksıdır canjm uzulme haftaya daha bol eksi gelir
Kilo bildirimim

Geçen cuma 58.3
Bugün 59
Fark +700
Yüzde -1.20

* İzne ayrılmak istiyorum Handandandan
neden boyle oldu canım. Ama ızın olayı beni hep geriyor ınsallah daha kotu olmaz canım
Kızlar bende durumlar kötü maalesef.. 2 gündür üşttğm vücudumda bir şişlik var ona bağlıyorum. çünkü hastalığım yeni bitti..

geçen cuma 63.2
bu cuma 63.00
fark -200
yüzde 31
eksi olman guzel canım
Gecen cuma 68
Bu cuma 67.4
Fark -600
Yuzde %0.88

Bu hafta artik spora baslamam lazim kacamaklar azaldi am artik bitmesi lazim
Cok guzel r canım sporla daha da guzel olur

hoş geldin gülüm yerimiz var mı bilmiyorum kaptanımız gelince söyler
evde kalmaya alışık değilsin değil mi o yüzden strese girdin ara atıştırmalar mı yedin gülüm, ondan mı 5 kiloyu aldın
Evet öğretmenim normalde evde kendimi tatli ve hamur işine verdim resmen emzirmenin de etkisi var sanırım

suan inan bende bilmiyorum normal Porsiyon larda yemege baslarım bı sure artı yada sabit kalır kılom sonra eskiye gecer diye umut ediyorum birde su tartıyı 2 hafta kaldırsam dıyorum yada cumadan cumaya tartılsam dıyorum kafayı yemege ramak kaldı cunku
canım izne ayrılmanı sansı fikrim olarak istemem inan ızın de daha cok ipin ucu kaçıyor moralini bozma bence kendine bı hafta daha zaman tanı
kac haftadır bu zamanı tanıyorum canım bı reset atmam lazım kendime

sende seviliyorsun canım benim iyiki varsın iyiki varsınız bu 2 hafta izin bana iyi gelecek sana siz en kotu 2 hafta sonra sabit olarak ve ful enerji ile donucem
Madem sadece 2 hafta diyorsun kabul o zaman.
Pazartesi ve Cuma bildirimlerine bekliyorum ama

Hangi takımdan ne zaman mezun olmuştun canım

suyu da baya azaltmışım o da etki etti bence ve sürekli aynı tip beslenme , bu ara yemeklerden çok da tiksinmiyorum azaldı o his bu akşam bismillah diyerek bir servis kaşığı yemekle başlarım inşallah :)
Suyu da artır madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…